• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çikolata - bazı diyet listelerinde yer alır eğer ki ara öğün yapıyorsanız , sabahki aranızda 2 kare bitter çikolatayı 1 fincan sade kahveyle tüketebilirsinz :34: facebookta sayfasını takip ettiğim bir diyetisyen geçenlerde yazmıştı ama bitter en az yuzde 70 kakao oranlı olacak:34:

Çikolata - bazı diyet listelerinde yer alır eğer ki ara öğün yapıyorsanız , sabahki aranızda 2 kare bitter çikolatayı 1 fincan sade kahveyle tüketebilirsinz :34: facebookta sayfasını takip ettiğim bir diyetisyen geçenlerde yazmıştı ama bitter en az yuzde 70 kakao oranlı olacak:34:

gecenlerde aradim %54'ten yuksek oranli cikolata goremedim. %70'lik olmasi lazimdi sanki birkac markanin. bi kere daha arayayim ilk firsatta.

Bugünkü menüm Sabah yeşillik
Öğlen yoğurt bir dilim ekmek
Akşam makarna salatası istediğim kadar yemeyi düşünüyorum:)
kız çok az yiyorsun hasta olma sakın dikkat et zafiyet geçireceksin hem bebeğin de var - sen dağyolunun listesine bir bak - çünkü çok az yiyorsun biraz yediklerini arttırman lazım -bu arada bebeği emziriyor muydun?

cikolata bitter oldugu zaman zaten diyet icin uygun ve saglikli bir besin. bitter cikolatanin kalorisi digerlerine gore daha dusuktur zaten. daha cok kakaosu vardir, daha cok mutluluk hormonu, daha cok antioksidan yani :D
evet evet :kkk::kkk::kkk:- bol seratoninle pozitif hissederizzz:16::16::16:

cikolata bitter oldugu zaman zaten diyet icin uygun ve saglikli bir besin. bitter cikolatanin kalorisi digerlerine gore daha dusuktur zaten. daha cok kakaosu vardir, daha cok mutluluk hormonu, daha cok antioksidan yani :D

hahaaa ciddi misin ? harikaymış

yani bitterin sütlüye oranla daha az kalorili olduğunu biliyordum ama sağlıklı olduğuunu bilmiyordum

heyytt be :1::1:

suyumu bile ölçüyle içer oldum bir gaza geliyorum burada bir gaza geliyorum ki sormayın:)) beni aranıza almazsanız küsücem ve her gün gruba girip yedikleriniz top top et olsun diye beddua edeceğimmmmmm :D

suyumu bile ölçüyle içer oldum bir gaza geliyorum burada bir gaza geliyorum ki sormayın:)) beni aranıza almazsanız küsücem ve her gün gruba girip yedikleriniz top top et olsun diye beddua edeceğimmmmmm :D

yok canım değilim henüz deniyorlar beni :)))
Sen de zaten bizdensin şekerim ne demek aramıza almamak?
Tamam deneme süresindesiniz birkaç kişi ama bu sonunda aramıza alınmama durumu olacağından değil geçen hafta listeye girmek için öncesine ait veri olmadığındandı. Yoksa siz de bizim takım arkadaşlarımızsınız kızlar,:29: öyle ayrım yok aramızda:34:

Bizim burada migros, A101 ve Bim'den başka kurumsal market yok diğerleri yerel market - onlarda da var mı bilmiyorum araştırmak lazım

bir çikolata markası var onda %70 :1:varmış =) isim buradan paylaşamıyorum heralde reklama giriyor. :1:

Peki migros a101 bim de var mı bu aradığımız çikolatadan biliyormusun ?

Back
X