- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #103.001
takımdayız tatlım bende deneme altında takımdayım.
Sadece 1 hafta içinde vereceğin kilo ile değer biçecekler
kilodan cok katilima gore deniyorlar sanirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vermende sıkıntı yok canım markayıbir çikolata markası var onda %70varmış =) isim buradan paylaşamıyorum heralde reklama giriyor.
Peki migros a101 bim de var mı bu aradığımız çikolatadan biliyormusun ?
bir çikolata markası var onda %70varmış =) isim buradan paylaşamıyorum heralde reklama giriyor.
Peki migros a101 bim de var mı bu aradığımız çikolatadan biliyormusun ?
Sen de zaten bizdensin şekerim ne demek aramıza almamak?
Tamam deneme süresindesiniz birkaç kişi ama bu sonunda aramıza alınmama durumu olacağından değil geçen hafta listeye girmek için öncesine ait veri olmadığındandı. Yoksa siz de bizim takım arkadaşlarımızsınız kızlar,öyle ayrım yok aramızda
vermende sıkıntı yok canım markayı![]()
bir ülker'in var %60-%70 hatta yüzde 80 bile var, bir de eti karam var
başka hangi marka var? lindt mi ne onun da olması lazım da her markette var mı onu bilmiyorum:44:
yooooo :)
tatlım sizlerde takımdasınız, bu cumaya hazır olun![]()
cuma bomba gibi geliyorummmmm!!!!!bekleyiniz beni :)))
kilodan cok katilima gore deniyorlar sanirim.
zeynepcim ağır olmuş sanki bu cümle bu takımdaki kimse kimseye değer biçmiyor ... sadece bir çok arkadaş bir hevesle takıma girmek istiyor ama 2 gün sonra ortalıklarda görünmüyor.. bu da takım ruhuna aykırı oluyor.. burada amaç katılımı ve gruba uyumu görebilmek. hepimiz gruba ilk girdiğimizde 1 hafta takımdaki uyumumuz gözlendi.. yanlış anlaşılmalara sebep olacak değerlendirmeler yapmayalım lütfen...
yok canım girmez - burada şu ürün güzel bak mutlaka alın şu siteden bakın vs gibi sadece belli öğeleri satmaya yönelik yazılan mesajlar reklama giriyor yoksa marka vermek ya da tavsiyede bulunmak reklama girmez burası tv değil rtük yokehehe migros, a 101 ve bim reklama girmiyor mu?![]()
zaten ben baya baya moda girdim kaptırdım kendimi :))) kovalasanız da gitmem artık![]()
cuma bomba gibi geliyorummmmm!!!!!bekleyiniz beni :)))
evet lindt biraz pahalı - eti karamın %70i de var ülkerin de %60-70-80 kakao oranlı çikolataları varlindt cok pahali da eti karam sanirim %54 falan civarinda olmali. (benim gordugumden daha bir karasi varsa bilemiyorum)
zeynepcim ağır olmuş sanki bu cümle bu takımdaki kimse kimseye değer biçmiyor ... sadece bir çok arkadaş bir hevesle takıma girmek istiyor ama 2 gün sonra ortalıklarda görünmüyor.. bu da takım ruhuna aykırı oluyor.. burada amaç katılımı ve gruba uyumu görebilmek. hepimiz gruba ilk girdiğimizde 1 hafta takımdaki uyumumuz gözlendi.. yanlış anlaşılmalara sebep olacak değerlendirmeler yapmayalım lütfen...
Kızlar biz luci ile daha 2 hafta önce girdik yani bu Cuma 3. bildirimimizi yapacağız ve biz de deneme sürecindeydik - ama hiç bir zaman acaba bizi kabul ederler mi ya da atarlar mı diye düşünmedim ben keza luci için de aynısı diye düşünüyorum - biz kendimizce katılmaya-paylaşmaya ve yazmaya çalıştık grubun kurallarına uymaya söz verdik yani kurallar size uyuyorsa kabul ediyorum demen lazım ilk girerken biz de kabul ettik ve verdiğimiz söze riayet etmeye çalıştık. Ben de kaptan toplight da hafta sonu giremiyoruz ama luci hep yazmış paylaşmış hatta kendi kendine idare etmiş topiği geçen hafta sizden önce yani... İlk Cuma bildirim yaptığımızda biz sizi kabul ettik gibi bir durum söz konusu olmadı paylaşımlarımıza kaldığımız yerden devam ettik - lütfen "biz deneme sürecindeyiz bizi deniyorlar" düşüncesi olmasın aklınızda, bu durum daha önce de yazmış olduğum gibi hem listeye girecek önceden veri olmadığından hem de gruba ne kadar önem verip başta verdiğiniz sözü tutacak mısınız ne kadar paylaşım yapacaksınız bunu görmek için yksa olumsuz bir şey olacağından değil o yüzden luciye katılıyorum biraz ağır olmuş
Biz sadece bu gruptaki insanlara ve grubun kendisine karşı sorumlu değiliz, aynı zamanda diğer gruplara karşı da sorumluyuz. Diyet grupları başlığı altında açılan zayıflama gruplarının başta belirlemiş olduğu kurallar var biz de buna uymak zorundayız, forum kurallarına uymak kadar... Lütfen bunları da göz önünde bulundurarak yorum yapalım![]()
Selam kızlar
O kadar çok yorum var ki ben de hemen dünkü kaldığım yerden devam edip alıntıladım o yüzden ilk olarak yazmaya alıntılarla başladım
Ben dün yemekhaneye gitmiştim bakalım nasıl yorumlayacaksınız merak ediyorum:18:
İşte menüm:
Sabah - 08:30
- 1 simit
- 2 ç. bardağı çay
Ara - yapmadım simit yedim diye
Öğle - 12:30
- 1 kepçe tavuk suyu çorba
- 1 tabak taze fasulye yemeği (suyunu yemedim)
- 3-4 yk etli bulgur pilavı (çeyrek porsiyon normalde - düşünün)
- 1 bardak su
sütlü tatlı vardı almadım
Ara - 15:30
- 3 hurma
- yarım pkt süt
Akşam - 19:00 (servis geldi kombi için ondan geç kaldım)
- 1 kutu light ton balığı
- 1 salatalık
Su - 1,5 lt (az oldu)
Spor - spor yok ama temizlik yaptım
Bilanço:
- 6 tahıl
- 3 et
- 1 süt
- 1 meyve
- 1-2 yağ
= 820 kcal...
teşekkürler :) deniyorum
oyyy oy oy ne çok yazmışsınız kızlar, alttarafı 1,5 saat ayrılmıştım dolmuş taşmış sayfalar... lilycim hoşgeldin canım, dikkat et kendine portein ve vitaminsiz bırakma kendini...
gamze ve sevdacım size bayılıyorum vallahi maaşallah ikinize de:) hep böyle sürsün komşuluk ilişkiniz inşallah...
artık akşam yemeğimi yemeye geldi sıra. saat 15:00 de yiyerek mutfağımı kapatacağım hazır paylaşmışken bugünkü menümü de paylaşayım yorum yaparken lütfen karatay diyeti yaptığımı unutmadan yorumlayınız... öptüm hepinizi
sabah:09:00
uyanınca sirkeli karışım
1 rafadan yumurta
1 avuç içi kadar lor peyniri
1 domates
1 salatalık
yeşilçay
akşamüstü 15:00-15:30 arası (aslında halen acıkmadım bile)
1 tabak marul salata(içine 1/2 domates ve 1 havuç rende 1 tatlı kaşığı nar ekşisi)
üzerine 50 gr haşlanmış tavuk göğüs eti
3 yk kabak yemeği(çokaz yağ ile pişirilmiş)
2 yk light yoğurt
30 dakika leslie 2 mil
akşama 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş
şu ana kadar 3 litre su (seviyorum su içmeyi ne yapayım)
akşama yine yeşilçayyy :)
kızlar o bahsettiğiniz videoyu bana da özelden gönderir misiniz?merak ettim - her ne kadar karatay uygulamasam da faydalanabileceğim püf noktaları olabilir[/SIZE]
[/COLOR]
evet haftada 1-2 kez en az %70 kakao oranında 2 küçük kare bitter yemek iyiymiş seratonin salgılatıyor diye... Ben de hep kendimi bu düşünceyle teselli etmiştim ama bu yöntemi vermem gereken kilo azaltınca uygulamayı düşünüyorum - iradem biraz güçlensin önce[/COLOR][/SIZE][/B]
bence de az gitsin, yavaş gitsin ama kalıcı olsun yeter ki... sonuçta bu kiloları üç günde almadık ki hemen gitmesini bekleyelim
Gamze açıklamış zaten ama ben alıntılamış bulundum
hoşbulduk
ciğer aslında çok sağlıklı yani tüm besin öğelerini içerir ben normalde sakatat yemiyorum ama dr yılda 1-2 kez ciğer yiyebilirsin dedi
akşam içinse hoşuna gidebilecek şeylerde azar azar al tabağına mesela 2 sarma 1 küçük dilim börek 1 kurabiye - yoğurtlu salatalı birşey varsa onlardan almaya çalış yani hem gözün hem karnın doysun
ben de bayıldım - güzelmiş
ben de kkda bir arkadaşla tanıştık ama öyle iyi arkadaş olduk ki bizim de hayalimiz böyle çat kapı birbirimize gidip gelebilmektr - canımız istedikçe hadi gel kahve içelim karşılıklı diyebilmekinşallah o da atamalarda burayı yazacak inşallah hayalimiz gerçek olursa ev arkadaşı olacağız - o yüzden böyle dostluklara çok özenirim
heee ben ondan sonra zatürre olayım da işe gelemeyim bakacak kimsem de yok :18::18::18: cık ben almayım alana da mani olmayayım 40 kcal yakmak için 10dk yürürüm daha iyi
merak etme doyarsın tabldotlar zaten çok geliyor insana - benm az yediğimi bildiğinden yarım kaşık koyuyor ama o bile çok geliyor
inşaallah sizde arkadaşınla görüşürsünüz canımm
Bugünkü menüm Sabah yeşillik
Öğlen yoğurt bir dilim ekmek
Akşam makarna salatası istediğim kadar yemeyi düşünüyorum:)
menü nerdeee göremedim beenn :44:
suyumu bile ölçüyle içer oldum bir gaza geliyorum burada bir gaza geliyorum ki sormayın:)) beni aranıza almazsanız küsücem ve her gün gruba girip yedikleriniz top top et olsun diye beddua edeceğimmmmmm![]()
hahahhahahaha Allah sen koruu yarabbimmmmm, ayy sen hepp aramızdasın kiii
[/B]
yok canım girmez - burada şu ürün güzel bak mutlaka alın şu siteden bakın vs gibi sadece belli öğeleri satmaya yönelik yazılan mesajlar reklama giriyor yoksa marka vermek ya da tavsiyede bulunmak reklama girmez burası tv değil rtük yok
git diyen mi oldu kız? güzel haberlerini bekliyoruz
evet lindt biraz pahalı - eti karamın %70i de var ülkerin de %60-70-80 kakao oranlı çikolataları var
Kızlar benim mesai bitti ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
Menüm
Sabah: Geç uyandım ve kahvaltı yapamadım, 1 kuru kayısı ve 2 bardak su
Öğle: 2 tavuk baget (ızgara) + 1 kase yoğurt + 1 porsiyon yeşil salata
Akşam: 1 kırmızı et ızgara (elin içi kadar) + 1 kase haşlanmış havuçla yapılmış tarotor + 1 porsiyon yeşil salata (1 çay kaşığı zeytin yağı kattım)
Spor: 45 DK. ELİPTİK + 80 MEKİK
Su: içiyorum 3 ü geçer
mutfak kapandı
![]()
Menüm
Sabah: Geç uyandım ve kahvaltı yapamadım, 1 kuru kayısı ve 2 bardak su
Öğle: 2 tavuk baget (ızgara) + 1 kase yoğurt + 1 porsiyon yeşil salata
Akşam: 1 kırmızı et ızgara (elin içi kadar) + 1 kase haşlanmış havuçla yapılmış tarotor + 1 porsiyon yeşil salata (1 çay kaşığı zeytin yağı kattım)
Spor: 45 DK. ELİPTİK + 80 MEKİK
Su: içiyorum 3 ü geçer
mutfak kapandı
![]()
gamzecim sporun süper, menünde.. ama karatayda en önemli öğün sabah kahvaltısı... o sebeple lütfen kahvaltını yap canım
80 mekik miiiiiiiiii ???
hey yarabbim şu azmi baaa da verr
80 mekik bir çekişte mi toplam mı sekerim ?
kesinlikle canım, uzun süreden beri ilk kez kahvaltı etmedimm.. boş boştum sanki..:26::26:
aminnn
![]()