• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kullandığın bir ilaç varsa yan etki yapmış olabilir belki yada bazı dönemlerde özür olabiliyor yani üstüne görme de denebiliyor öyle birşeyde olabilir canım

zeynepcim kullandığım ilaç yok ama bilemiyorum çok şaşkınım... bakalım çıkar birkaç güne

zeynepcim kullandığım ilaç yok ama bilemiyorum çok şaşkınım... bakalım çıkar birkaç güne

o zaman üstüne görmedir canım banada olmuştu hemde oruçluydum sok olmuştum sonradan öğrendim ki özür olarak oluyormuş bunada üstüne görme deniyormuş.

İnşallah kötü birşey yoktur tatlım

o zaman üstüne görmedir canım banada olmuştu hemde oruçluydum sok olmuştum sonradan öğrendim ki özür olarak oluyormuş bunada üstüne görme deniyormuş.

İnşallah kötü birşey yoktur tatlım

inşallah bakalım bekleyip göreceğiz regl olduysam cumaya kadar biter 2 kilo daha gider bu mantıkta... yihuuu... ama hamileysem, inşallah hamile kalırım yakın zamanda, o da güzel ... her türlü kabulüm yani bu erken regl durumu :)

Yorumlar birbirimizi kırma amaçlı değil zaten - benim için her türlü yorum yapılabilir kendi açımdan problem yok sadece nedenlerini merak ettiğim için açıklama gereği duydum kırıldığım ya da hoşlanmadığım için değil:34:
Hepinizi çokkkkk sevdimmmmmmm:16::16::16: inşallah hep birlikte zayıflayacağız yaza fit gireceğiz:8:

ben de bir ara çok içtiğimden alışmıştım o zamanlar çok seviyordum ama bugün aynen dediğin gibi hissettim sanki şekerden fındık tadını hissedemedim gibi geldi:50:

bizde gamzeyle kahvemizi tatlandırıcıyla içiyoruz bir fincana bir tane şekersiz çok acı geliyor.

kesinlikle ...

ve mümkünse çikolata olayını artık sağlıklı yaşama koysunlar mutluluk hormonu ayol daha ne olsun sevdiğimden değil yanii :1:

sevdiğinden değil yani :))) çok iyi anlıyorum seni zeynepcim :60:

yok lucicim yaaa sevilecek sey mi hiççç ???

ama ben bayılıyorum :1::1:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Bugünkü menüm Sabah yeşillik
Öğlen yoğurt bir dilim ekmek
Akşam makarna salatası istediğim kadar yemeyi düşünüyorum:)

bence de az gibi sanki

Cuna 63 ü hedefliyorrrummm ne güzel insanın özgüveni geliyorr

inşallah .hadi hayırlısı.

suyumu bile ölçüyle içer oldum bir gaza geliyorum burada bir gaza geliyorum ki sormayın:)) beni aranıza almazsanız küsücem ve her gün gruba girip yedikleriniz top top et olsun diye beddua edeceğimmmmmm :D

yok canım değilim henüz deniyorlar beni :)))

şşşşşşş sende bizdensin kızımmmmmm :47::47::47::1::1::1::1:

aaaaa bu da fena fikir değilmiş löp löp yağ mı deseydim ki :1:

geliyo şimdi 5 kardeş :1::1::1::1:

.

aminnnnnnnnnnnnnn :27::27::27:

ama havalardanda olabilir balım yaaaa, çünkü baksana kış ayında bahar yaşıyoruzz:26::26:

kızım sen bir şey mi içtin orada sevdayla kahve içiyoruz ayağına ne içiyorsunuz bakiim siz :) kafa bi milyon... önce heveslendiriyorsun hamilesindir diye sonra da havalardandır... oldu mu şimdi bu :(

inşallah bakalım bekleyip göreceğiz regl olduysam cumaya kadar biter 2 kilo daha gider bu mantıkta... yihuuu... ama hamileysem, inşallah hamile kalırım yakın zamanda, o da güzel ... her türlü kabulüm yani bu erken regl durumu :)

aaa ne güzel iştee, her halükarda şanslısın..hem sen karataya uyarsan hamile olsan bile hem doyar hemde kilo verirsin :16::16:

zeynepcim ağır olmuş sanki bu cümle bu takımdaki kimse kimseye değer biçmiyor ... sadece bir çok arkadaş bir hevesle takıma girmek istiyor ama 2 gün sonra ortalıklarda görünmüyor.. bu da takım ruhuna aykırı oluyor.. burada amaç katılımı ve gruba uyumu görebilmek. hepimiz gruba ilk girdiğimizde 1 hafta takımdaki uyumumuz gözlendi.. yanlış anlaşılmalara sebep olacak değerlendirmeler yapmayalım lütfen...

evet canım haklısın bu konuda .katılıma göre alınıyor verilen kiloya göre değil.

ehehe migros, a 101 ve bim reklama girmiyor mu? :D

:1::1::1::1::1::1::1:

Menüm :56:

Sabah: Geç uyandım ve kahvaltı yapamadım, 1 kuru kayısı ve 2 bardak su

Öğle: 2 tavuk baget (ızgara) + 1 kase yoğurt + 1 porsiyon yeşil salata

Akşam: 1 kırmızı et ızgara (elin içi kadar) + 1 kase haşlanmış havuçla yapılmış tarotor + 1 porsiyon yeşil salata (1 çay kaşığı zeytin yağı kattım)

Spor: 45 DK. ELİPTİK + 80 MEKİK

Su: içiyorum 3 ü geçer

:21::21::21: mutfak kapandı :21::21::21: :27::27::27:

hadi hayırlısı..

.

heyy ne güzel yaa eğer hamileysen ilk bizimle paylaşmış olacaksınn :1::1::1::1:

Hadi hayırlısı

arkadaşlar dünde söylemiştim rahatsızım biraz diye. iyice şifayı kapmışım ben :43: çok fena grip oldum sürekli yatıyorum diyet miyet hikaye oldu bişey yiyemiyorum zaten. afınıza sığınarak bugün istirahat etmek istiyorum :(

geçmiş olsun dikkat et kendine

dalinin yorumlarını asla unutamam hahahahaha git kendini köprüden at yani :27::27::27::27:

Hamilesin balımm :27::27::27::27::27:

aynen valla...

ya benim dizim başladı ben gidiyom menümü bi ara yazarım...

.

saol zeynepcim hakkımızda hayırlısı hepimiz için gideyim artık ben yürüyüşümeee... görüşürüz öptüm herkesi

sabah: 2 y.k yulaf ezmesi üzerine 2 y.k yoğurt,yarım k.k peynir,3 zeytin

ara: 1 tane mısır patlağı

öğle: 1 dilim ekmek,1 kase yayla çorbası,havuç tarator,biraz yeşil salata

ara: yarım ayva çok büyük değildi oyüzden yarım yedim

akşam:1 kase çorba,1 tabak ıspanak yumurtalı,1 dilim ekmek,1 kase yoğurt

saat 8 gibi 1 portakal yerim

spor :50 dakika eliptik,100 mekik

su :1.5 litre,su fazla içemiyorum bu aralar.

.

gamzeee sen yardımcı olursun bana, ben bugün regl oldum ama çok garip regl olmadan önce mutlaka 2 kilo alırım ve henüz 10 gün var reglime, çok düzenlidir ilk defa böyle bir şey geldi başıma ve sabah tartıda 500 gr eksilmiştim bu nasıl bir durumdur yahu ve hep çok ağrılı gelir bu sefer ağrı vs hiç bir şey yok...

cok hizli kilo veriyorsun, az yiyorsun diyorum da bana inanmiyorsun. iste yag dengen bozuldugu icin hormon dengen de bozuldu. cunku bu regl olayini duzenleyen hormonlar yag tabanli, yeterince yag alamazsan, bu hormonlar yeterince salgilanamaz ve boyle adet duzensizlikleri baslar. agri ya da sislik olmamasinin sebebi de vaktinden cok erken olmus olmasi.

canim lutfen yavas yavas haftada birer kilo birer kilo verecek sekilde yap diyetini ve sporunu. sabirli olmak gerekiyor malesef bu yolda. bunyene yazik.

Menüm :56:

Sabah: Geç uyandım ve kahvaltı yapamadım, 1 kuru kayısı ve 2 bardak su

Öğle: 2 tavuk baget (ızgara) + 1 kase yoğurt + 1 porsiyon yeşil salata

Akşam: 1 kırmızı et ızgara (elin içi kadar) + 1 kase haşlanmış havuçla yapılmış tarotor + 1 porsiyon yeşil salata (1 çay kaşığı zeytin yağı kattım)

Spor: 45 DK. ELİPTİK + 80 MEKİK

Su: içiyorum 3 ü geçer

:21::21::21: mutfak kapandı :21::21::21: :27::27::27:
Örnek bir menü olmuş :) Hem protein var hem yeterince karbonhidrat. Spor da yapmışsın bence oldukça iyi :46:

cok hizli kilo veriyorsun, az yiyorsun diyorum da bana inanmiyorsun. iste yag dengen bozuldugu icin hormon dengen de bozuldu. cunku bu regl olayini duzenleyen hormonlar yag tabanli, yeterince yag alamazsan, bu hormonlar yeterince salgilanamaz ve boyle adet duzensizlikleri baslar. agri ya da sislik olmamasinin sebebi de vaktinden cok erken olmus olmasi.

canim lutfen yavas yavas haftada birer kilo birer kilo verecek sekilde yap diyetini ve sporunu. sabirli olmak gerekiyor malesef bu yolda. bunyene yazik.

ama bu dengenin bozulması için aylarca dengesiz beslenmesi gerekmiyor mu? oysa o daha diyetinin 1. ayını bile doldurmadı, kaldı ki hiçte sağlıksız ve az beslenmiyor gibi..menülerini buraya geldiğimden beri takip ediyorum, gayet diyete uygun ve sağlıklı..Şimdi kilosu az biri için haftada 1 kilo vermek normal olabilir ama kilomuz biraz fazlaysa daha fazla vermemiz de mümkün gibi geliyor banaa.. :44::44::44::44:

Back
X