• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kacamak yapanlara kesinlikle grup olarak bir ceza vermeliyiz.
kalorisine gore 50 mekik 10 sinav gibi mesela.

Kesinlikle aynı fikirdeyim.

canim mekik yaparken karin degil sirt kaslarini kullaniyor olabilirsin, omurgana cok zarar verebilir. hareketi dogru yaptigindan emin olmak icin aynanin onunde yapip kendine bir bak. ya da bilen biri baksin sen yaparken.

Eşime söyleyeyim de bir incelesin bakayım neyi yanlış yapıyorum ama hissediyorum yanlış olduğunun.
Aslında bacaklarımı 90 derece kaldırıp yapınca çok etkili oluyor karnıma.

yok canım ben yapmam...22. günümdeyim 1 küp şeker dahi girmedi vücuduma 22 gündür..., yarım dilim ekmek bile yemedim bu saatten sonra hiç bozmam...huzurluyum ben böyle... bi parça çikolata yiyerek tüm huzurumu kaçıramam :)

Maşallah gerçekten tebrik ederim.
Bu dönemde ne kadar kilo verdin.
Beni de alın bir hizaya da ben kurtulayım şu kaçamaklardan.

kacamak yapanlara kesinlikle grup olarak bir ceza vermeliyiz.
kalorisine gore 50 mekik 10 sinav gibi mesela.

Kesinliklee :27::27::27::27::27:

Mesajı okudum hemen cezamı yapıp öyle yazayım ertelemeyeyim dedim.
Bu arada ben mekik çekerken sadece belim az acıyor karnımı etkilemiyor doğal mı acaba ?

Kendimi engellemek için uğraştım cidden ama dur diyemedim, aman sen yapma bari ..

Aslında karnının acıması gerekiyor, boyun ve karın etkileniyor mekikte :44:

yok canım ben yapmam...22. günümdeyim 1 küp şeker dahi girmedi vücuduma 22 gündür..., yarım dilim ekmek bile yemedim bu saatten sonra hiç bozmam...huzurluyum ben böyle... bi parça çikolata yiyerek tüm huzurumu kaçıramam :)

Helallllllllllllllllllllllllllllllllll :21::21::21::21::46::46::46::46::46:

saol canım evet güçlüdür iradem, akrep burcuyum istediğimi elde edene kadar yolumdan sapmam :) inşallah bu seferde sonuca ulaşana kadar sürdüreceğim bu istikrarlı ve iradeli tavrımı...

haydi kızlar kaçtım ben sabah görüşürüz öptüm hepinizi iyi geceler...

Allah rahatlık versin canımm :54::54:

Kesinlikle aynı fikirdeyim.

Eşime söyleyeyim de bir incelesin bakayım neyi yanlış yapıyorum ama hissediyorum yanlış olduğunun.
Aslında bacaklarımı 90 derece kaldırıp yapınca çok etkili oluyor karnıma.

Maşallah gerçekten tebrik ederim.
Bu dönemde ne kadar kilo verdin.
Beni de alın bir hizaya da ben kurtulayım şu kaçamaklardan.

:1::1::1::1::1::1: ama kaçamaklarla diyet olur mu hiçç, kaçamağa hayır :kkk:

Genel olarak kotu bir gundu, can sıkıcı seyler ogrendim, pek keyfim yoktu. zaten cok erken de kalkamadim.

sabah: elma sirkeli, balli su, nextflakes (110 kalori, spordan once enerji versin ama sisirmesin diye yedim)

kahvalti: 2 sahanda yumurta (cok az yag ile) 2 dilim uno denge light, biraz labne, bir domates

ara: 1 portakal, bir kare bitter cikolata

aksam bır porsıyon yayla corbasi, bol yesillikli, ton balikli salata.

ara: bir bardak sut, 1 elma

spor: 30 dk eliptik, 60+ mekik, 10 sinav.

Kesinliklee :27::27::27::27::27:

Aslında karnının acıması gerekiyor, boyun ve karın etkileniyor mekikte :44:

Helallllllllllllllllllllllllllllllllll :21::21::21::21::46::46::46::46::46:

Allah rahatlık versin canımm :54::54:

:1::1::1::1::1::1: ama kaçamaklarla diyet olur mu hiçç, kaçamağa hayır :kkk:
Eşime sordum doğru yapıyorsun ama az yaptığından karnın yanmıyor olabilir dedi bilemiyorum artık ..

Kaçamak konusunda daha çok dayanmaya çalışacağım yarın ..

Genel olarak kotu bir gundu, can sıkıcı seyler ogrendim, pek keyfim yoktu. zaten cok erken de kalkamadim.

sabah: elma sirkeli, balli su, nextflakes (110 kalori, spordan once enerji versin ama sisirmesin diye yedim)

kahvalti: 2 sahanda yumurta (cok az yag ile) 2 dilim uno denge light, biraz labne, bir domates

Umarım ciddi bir durum değildir. Anlatmak istersen dinleyebiliriz.

Liste genel olarak iyi fakat canım bir husus var. Akşam yemeğinde pilav ve ekmek ikisi de var, sadece birisi olsa daha iyi olurdu.Zaten yediğimiz diğer her şeyde de karbonhidrat var. Ara öğünlerdeki meyveler hastalığına vitamin olur iyi gelir ama onlar bile şeker aslında. Karbonhidratı dengelersen çok daha iyi olcak :34:
Çok haklısn canım .bazen kendimi durduramıyorum:-)
Zaten eger yapabilirsem ekmegi hayatmdan tamamen çkarmayı dusunuyorum.

kızlarrr günaydınlarrr her sabah olduğu gibi bugünde saat 6 da kalkarak günüme başladım... 7 de kahvaltımı yaptım... şimdi buralardayım... herkese keyifli, sağlıklı huzurlu bir gün dilerim :16::62::62::62::62:

menun çok güzel çok beğendim

uzun zaman sonra dün kaçamak yaptım 800 kalorilik ve öyle huzursuz oldum ki anlatamam bugun telafisini yapmam lazım bana ne ceza verirseniz razıyım birde demir ilaçı kullanıyorum onlarınında yan etkisi var bugun zannediyorum ki herkes daha dikkatli olacak menusunde kolay gelsin

kızlarrr günaydınlarrr her sabah olduğu gibi bugünde saat 6 da kalkarak günüme başladım... 7 de kahvaltımı yaptım... şimdi buralardayım... herkese keyifli, sağlıklı huzurlu bir gün dilerim :16::62::62::62::62:

çok enerji dolusun maşallah. bu enerjiden banada biraz bulaşsa bugün

Kızlarrrrr Günaydınnn

Harika bir günden hepinize Merhabaaa

İşe gitmek için normalde 07:30 da kalkıyorum ancak ben bir karar vererek 06:30 kalıkıyor hem ibadetimi yapıyor hem evimi toparlıyor hem varsa eşimin kıyafetini ütülüyor hemde yiyecek birşeyler hazılıyorum. Bugünde o günlerden biri ve kendimi çok ii hissediyorum. Tabiki buna tartıdaki rakamda neden dahilll

Hepimiizingüzel günler geçirmesini dilerim

Gelelim dünkü menümee

Sabah 08:30
1 tane yağsız peynirli gözleme
Ara Öğün
5 tane bebe bisküvisi

Öğlen 14:00
3 yemek kaşığı kçfteli bezelye
1 dilim kepek ekmek
1 tane baklava

Ara Öğün 16:00
1 tane portakal

Akşam 21:00

4 yk fırında mantarlı karnabahar
3yk yoğurt

Su: 2.5 lt
Spor : 45 dk tempolu yürüyüş + 15 dk bölgesel hareketler

:1::1::1::1::1: Günaydınnn benden bir tane daha var bugün anlaşılann hep enerjikk kalalım inşallahhh lucicim :1::1::1::1:

günaydın zeynepcim ve ebrucum ben pazar dahil her sabah böyleyim vallahii....:nazar: enerji içimde varrr :52: kıprış kıprış içim hep :16:

hey maşallah Allah enerjini eksik etmesin.

Genele bakınca bende iyi hissederek kalkarım ama ters zamanlarımda olur her zaman böyle olamam malesef :1::1:

Sabah 6da nasıl öyle enerjik uyanıyorsunuz kızlar tebrik ederim. Gece kaçta uyuyorsunuz ?

Kızlarrrrr Günaydınnn

Harika bir günden hepinize Merhabaaa

İşe gitmek için normalde 07:30 da kalkıyorum ancak ben bir karar vererek 06:30 kalıkıyor hem ibadetimi yapıyor hem evimi toparlıyor hem varsa eşimin kıyafetini ütülüyor hemde yiyecek birşeyler hazılıyorum. Bugünde o günlerden biri ve kendimi çok ii hissediyorum. Tabiki buna tartıdaki rakamda neden dahilll

Hepimiizingüzel günler geçirmesini dilerim

Gelelim dünkü menümee

Sabah 08:30
1 tane yağsız peynirli gözleme
Ara Öğün
5 tane bebe bisküvisi

Öğlen 14:00
3 yemek kaşığı kçfteli bezelye
1 dilim kepek ekmek
1 tane baklava

Ara Öğün 16:00
1 tane portakal

Akşam 21:00

4 yk fırında mantarlı karnabahar
3yk yoğurt

Su: 2.5 lt
Spor : 45 dk tempolu yürüyüş + 15 dk bölgesel hareketler
Bebe bisküvisinin tadına bayılırım. Ben sevdiğime göre kesin baya kalorilidir dikkat etmeni öneririm.
Baklava için de 1 tanesi 150 kalori civarı diye biliyorum. O kadar kaloriye değer dersen ye tabi ama benim için değmez.

canım özellikle kışın ve hafta içi en geç 22:30 da yatağa girerim ben...

Tabi 11 1 arası zaman da çok dinlendiriyor insanı değil mi ? Ben gece 1 2 gibi yatıp sabah 7de kalkıyorum. Öğleden sonrada 1 2 saat uyuyorum ama mümkün olsa her zaman uyuyacağım

Sabah 6da nasıl öyle enerjik uyanıyorsunuz kızlar tebrik ederim. Gece kaçta uyuyorsunuz ?

benim belli olmaz canım bazen 9da bile uyuyakalabilliyorum işte geçirdğim duruma bağlı :1::1:

Ama genel olarak 11-12 arası yatarım

benim belli olmaz canım bazen 9da bile uyuyakalabilliyorum işte geçirdğim duruma bağlı :1::1:

Ama genel olarak 11-12 arası yatarım

Maşallah ama enerjinize, ben de bazı dönemler erken yatıyorum ama yine aynı şekilde uyanıyorum, insan hiç mi uykusunu almış uyanmaz.

Back
X