• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sen diyetine tam konsantre olamadın mı acaba, sürekli çikolata tatlı mantı... olumsuz yiyeceklerden bahsediyorsun ... unut onları... mümkünse bize de hatırlatma:45::37::37::37:

Diyetime yeterince konsantre olduğumu düşünüyorum tam aksine sadece bu zamana kadar Ç..... bahsettim bunun harıcınde herhangi bir tatlı veya mantı hiç bir yorumumda geçmedi.

Diyetime yeterince konsantre olduğumu düşünüyorum tam aksine sadece bu zamana kadar Ç..... bahsettim bunun harıcınde herhangi bir tatlı veya mantı hiç bir yorumumda geçmedi.

karıştı bende hatlar o halde... reglim ya, ç... t.... m... bunlarda algıda seçicilik oluyor dikiliyor kulaklarım hemen...:37::37::37:

Kızlar cepten alışkın olmayınca çok zormuş bu gün güya evdeyim tüm gün sizlerle olacaktım ama burdan zor oluyo sizden ricam bu akşam mümkün olduğunca erken yemek yiyin ve akşam hiç bişey yemeyin az önce tartışdım sonuç fena değil tabi kg seviyesinde değil gr seviyesinde eksileyim bende kiraz sağlı form içecem şimdi hadi bakalım yarın ola hayrola hepinizden güzel sonuç birincilik bekliyor ona gore

salı günü akşamı çocukları almaya anneme gittim. annem mantı yapmış. nefis görünüyordu. annem ısrar etse de biraz ye bişi olmaz dese de bir kaşık dahi almadım. kendimi tebrik ediyorum valla.

heytt bee tebrikler

benim bile gözümde canlandı ve inanılmaz canım çekti ama yatıştırıyorum kendimi

ayyy lilly çok tatlısın yahu nereden geliyor aklınıza böyle şeyler :) ilk defa duydum canım ben bunu :) eee suçlu bulundu o halde sizsin yüzünüzden erken hastalandım haaa... aşkolsun hepinize :D
Valla ben bunu birkaç yıl önce duymuştum bir yerden ya da okudum tam hatırlamıyorum ama böyle bir şey varmış yani

kızlaaar, benim mutfak kapandı bugünlük... buyrun bakalım, benim bugünkü menüm :56:
:56:sabah: 7:00
uyanınca elma sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış peynirli yağsız omlet
avuç içi kadar lor peyniri
1 domates+ 1 salatalık

öğle: 12:00
1 tabak nar ekşili salata üzerine 80 gr. balık
3 yk kabak yemeği
3 yk light yoğurt

akşam: 17:00
1 tabak nar ekşili yeşil salata üzerine 70 gr. haşlanmış tavuk göğüs
4 yk light yoğurt

yeşil çay

3,5 litre su
akşam 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş... öptüm sizi:46:

süper süper süper:46::46::46: bu soğukta 2lt su bile içemiyorum yaaa maşallah sana 3ltyi bile geçiyorsun:nazar::nazar::nazar:

Buda Benim Menüm :56::56::56:

Sabah
1,5 kk peynir
1 zeytin
1 domates

Öğle
1 kase çorba (kemik haşlayıp yaptım)
1 kase yoğurt
1 porsiyon yeşil salata

Ara 3 kayısı+ 2 fındık+ 2 badem+ 3 sarı leblebi

Akşam
1 kase çorba
3 ızgara köfte (çok miniktiler)
1 porsiyon yeşil salata

Spor: 1 saat yürüyüş, saat 20:00 gibi 45 dk. eliptik ve mekik planlıyorum, yaparsam yazarım

Su: süper gidiyor

Dip Not: Arkadaşlar sizlere bol yeşil salata yemenizi tavsiye ederim, acayip tok tutuyor ve doyurucu oluyor (ben porsiyonlarımı 1 çay kaşığı zeytin yağıyla yapıyorum)

.
çok çok beğendim:46: yeşil salata çok güzel aslında ama bende çok şişkinlik yapıyor yemek yiyemiyorum sonra da çabuk acıkıyorum:50: ya da yemekle yersem midemden çok rahatsız hissediyorum kendimi

:)) güzel bir şey buldum mu hemen paylaşıyorum seninle... birde öğlen akşam mutlaka yoğurt veya ayran var unutma olur mu canım kuralı bunlar diyetimizin...
kız bana da özelden at tamam karatay yapmıyorum ama bilgilenmek için illa yapmak gerekmiyor ki...

MENÜM

SABAH
1kk peynir
1haşlanmış yumurta
5 zeytin
2dilim kepek ekmeği
1açık çay

ARA
1elma

ÖĞLEN
1kase yoğurt
1domates
2salatalık (küçük)
kayısı çayı

ARA
1elma
1mandalina

AKŞAM
1kepçe çorba
1kepçe bezelye yemeği
2yemek kaşığı pilav
1 diilim kepek ekmeği
bol yeşillikli yağsız salata

Spor yapamadım bütün gün evde yattığım için.yeni yeni iyileşmeye başladım

SU 2lt

Bitki çayımı içiyorum ve bugünlük başka bişey yemiyorum..
Akşam çorba+pilav+ekmek fazla olmuş o kadar yani bu üçünden biri olmasaymış daha iyi olurmuş:34:

Ben de yediklerimi yazayım 2 öğün 1 ara öğün yedim.
Sabah uyanınca iki bardak su içtim.

kahvaltım (10.00), 1dilim kepekli ekmek , 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim kepekli ekmek, şekersiz çay
ara, az şekerli Türk kahvesi, 2 ceviz , 2 kuru kayısı
Akşam (19:30da yedim.) 1 kepçe tarhana çorba , 4 yemek kaşığı mantar sote, 3 yemek kaşığı ev yapımı yoğurt.
Çok hareketli bir günüm değildi. 2 mile Leslie yapabilirim yatmadan öncee. Su : 2.5 lt
Menün az da olsa güzel kaldı ki kendini tok hissediyorsan no problem:34:

Bugünkü menümü paylaşayım ben de.

Sabah :

- 2 dilim kepek ekmeği ile hazırlanmış sandviç. İçinde 3 ince dilim salam,1 ince dilim cheder peyniri ve marul vardı.

Ara :

- 1 yeşil elma

Öğle :

- 1 porsiyon mantar yemeği.
- 1 kaşık yoğurt

Akşam :

- 2 kase ( kaselerim küçüktü) mercimek çorması
- Yarım dilim ekmek
- Bol salata

Ara :

- yeşil elma

Suyumu 2 litre yapmaya çalışıyorum ve canım deli gibi çikolata istiyor ..
Güzel bir menü... Sadece sabahları salam yemesen olmuyor mu? Sonuçta işlenmiş gıda :34:

kızlaar şimdi yürüyüşten dönerken daha önce kullanıp bir süre unuttuğum bir şeyi gördüm ve hemen aldım paylaşayım sizinle lipton kiraz saplı... bu çay acayip bi çay inanılmaz ödem söktürüyor aklınızda olsun... içip geleyim öptüm sizi

Onun içindekiler bölümünde neler var yazar mısın? Karışım çayları pek içmemeye çalışyyorum yeşil çay içiyorum bir de böğürtlenli meyve çayı almıştım iş yerine de aldık ondan içiyorum - kiraz sapı çayını da severim ama kiraz sapının kendisini kaynattığımdan içiyordum hazırları denemedim nasıl bişey bilmiyorum:44:

sabah: 3 y.k yulaf ezmesi,çok küçük 1 parça peynir,2 tane zeytin

ara: 1 mısır patlağı

öğle:1 kase tarhana çorbası ,4 tane sarma,3 y.k yoğurt,salata

ara:3 kayısı,2 badem,2 fındık,3 sarı leblebi

akşam:1 kase tarhana çorbası,kuru 1 dilim ekmek,1 kase yoğurt,salata biraz yağlıydı

az öncede çekirdek :47::47::47::47:

spor:1 saat yürüyüş,50 dakika eliptik ,şimdide gidip bir 10 dakika daha yapıcam çekirdekler için vede 100 mekik çekicem cezaa :47::47::47::47:

su:1.5 litre

.
Menün bence güzel tabii çekirdeği çok yemediysen:34: bir de ara öğünündeki kuru yemiş karışımı sevdim:16: hem dengeli olmuş hem de eminim lezzetlidir her şeyden azcık:34:

hahahah sevda cevaplamış :27::27: sevda bizim ev sahibimiz :27::27: kiracıyız onların evinde ama ara ara kafam atıyor onları kovuyorum evden, 2 çocuk çekilmiyor ayyy :33::33::33::33:

Çekirdek teee ne kadar bu zıkkımm :47: ben seni spor yap diyemi yolladım yoksa zıkkımlan diyemiiiiiiii :47::47::47: bittin sen kızımm :52::52::52: :1::1::1:

Evvetttttttttttttt 55 dk. eliptiğimi ve 50 mekiğimi çekmiş bılunuyorum, duşumu aldım ve bornozla size yazıyorum :27::27::27::27: :21::21::21::21:

Çok havalıyım şu an biliyorum amaa :21: hakkım bence :33: :nazar: :37:
kız valla yazdıklarına güldüm :9: işte samimiyet dediğin buymuş demek ki ev sahibini kovmak nasıl bişey hiç bilmiyorum ki...:1: benim ev sahibimin torunları da çok ses çıkartır ama çocuktur olsun derim zaten onlar da gelir nolur kusura bakma derler karşılıklı mahcuplaşıyoruz yani:1:

Genelde 2 öğün ve 1 ara öğün yapmaya çalışıyorum evet. Ara öğün miktarı arttığında bir bakıyorum ipin ucu kaçmış o nedenle ne kadar ara öğün o kadar kötü benim için. Az öğün yaptığımda öğünlerde çok ölçüyü kaçırmadan doyacak kadar yiyorum sonra sakin sakin oturuyorum ;) Ama öğünlerde az yiyip sürekli ara öğün yapınca ara öğünlerde aldığım karbonhidrat giderek artıyor , sürekli mutfakta yaşıyorum.
Midem bağırsaklarım vücudum da huzurlu. Bağırsaklarım özellikle rahat :51:
Aslında ara öğünlerini ayarlasan mesela 1. ara - meyve 2. ara - ayran gibi o zaman hem acıkmazsın hem de karnın bir şekilde doyduğundan gözün başka şeylere kaymaz:34: ama çikolata tarzı şeyler canın çekerse ara öğün olarak 2 kare en az %70 bitter yenebilir:34:

Dayanamadım ve çikolata yedim hem de 50 gr kadar aferin bana :47::47:
:20::20::20:

Genel olarak kotu bir gundu, can sıkıcı seyler ogrendim, pek keyfim yoktu. zaten cok erken de kalkamadim.

sabah: elma sirkeli, balli su, nextflakes (110 kalori, spordan once enerji versin ama sisirmesin diye yedim)

kahvalti: 2 sahanda yumurta (cok az yag ile) 2 dilim uno denge light, biraz labne, bir domates

ara: 1 portakal, bir kare bitter cikolata

aksam bır porsıyon yayla corbasi, bol yesillikli, ton balikli salata.

ara: bir bardak sut, 1 elma

spor: 30 dk eliptik, 60+ mekik, 10 sinav.
Allahım canının sıkıntısını alsın inşallah - anlatmak istersen buradayız:34: menünü de beğendim:34: bu next flakes nerede bulunuyor acaba? ilk defa görüyorum hani etinin var ülker de mi çıkarmış ne ama next flakes duymadım görmedim:44:

kızlarrr günaydınlarrr her sabah olduğu gibi bugünde saat 6 da kalkarak günüme başladım... 7 de kahvaltımı yaptım... şimdi buralardayım... herkese keyifli, sağlıklı huzurlu bir gün dilerim :16::62::62::62::62:
maşallah :nazar: ben gece uyandığımdan uykum bölünüyor sabahları da canım kalkmak istemiyor yaaa - çok yorgun hissediyorum kendimi:37:

uzun zaman sonra dün kaçamak yaptım 800 kalorilik ve öyle huzursuz oldum ki anlatamam bugun telafisini yapmam lazım bana ne ceza verirseniz razıyım birde demir ilaçı kullanıyorum onlarınında yan etkisi var bugun zannediyorum ki herkes daha dikkatli olacak menusunde kolay gelsin
ben de demir ilacı kullanıyorum ama hiç iştahımı açmadı bizim burada bir arkadaş da kullanınca iştah patlaması yaşıyorum diyordu ama benm bünyem alışmış herhalde:1: bu arada o kadar güzel bir diyetisyen menüsü uygularken noldu da 800kcal.lik bir kaçamak yaptın şaşırdım? iyi misin canın mı sıkkın?

süper süper süper:46::46::46: bu soğukta 2lt su bile içemiyorum yaaa maşallah sana 3ltyi bile geçiyorsun:nazar::nazar::nazar:

Onun içindekiler bölümünde neler var yazar mısın? Karışım çayları pek içmemeye çalışyyorum yeşil çay içiyorum bir de böğürtlenli meyve çayı almıştım iş yerine de aldık ondan içiyorum - kiraz sapı çayını da severim ama kiraz sapının kendisini kaynattığımdan içiyordum hazırları denemedim nasıl bişey bilmiyorum:44:

suyu seviyorum canım ben yaaa, bir de bu kiloların ve ödemin su ile gideceğine inanıyorum, içine limon sıkıp içiyorum tüm gün :)

canım lipton kullanıyorum ben kiraz saplı form çayı.. içindekiler: kiraz sapı,sinemaki yaprağı, rezene, böğürtlen yaprağı, funda çiçeği, mate yaprağı, biberiye, stevya, maydanoz, açai suyu konsantresi varmışşş.... maydanoz olduğunu bilmiyordum ondan bu ödem söktürmesiiiii :27::27::27:

Kızlarrrrr Günaydınnn

Harika bir günden hepinize Merhabaaa

İşe gitmek için normalde 07:30 da kalkıyorum ancak ben bir karar vererek 06:30 kalıkıyor hem ibadetimi yapıyor hem evimi toparlıyor hem varsa eşimin kıyafetini ütülüyor hemde yiyecek birşeyler hazılıyorum. Bugünde o günlerden biri ve kendimi çok ii hissediyorum. Tabiki buna tartıdaki rakamda neden dahilll

Hepimiizingüzel günler geçirmesini dilerim

Gelelim dünkü menümee

Sabah 08:30
1 tane yağsız peynirli gözleme
Ara Öğün
5 tane bebe bisküvisi

Öğlen 14:00
3 yemek kaşığı kçfteli bezelye
1 dilim kepek ekmek
1 tane baklava

Ara Öğün 16:00
1 tane portakal

Akşam 21:00

4 yk fırında mantarlı karnabahar
3yk yoğurt

Su: 2.5 lt
Spor : 45 dk tempolu yürüyüş + 15 dk bölgesel hareketler
O bebe bisküvileri fazla olmuş bebe bisküvileri normale göre daha kalorilidir çünkü bebekler için takviyeler ekleniyor hatta kilo alma yöntemi olarak bebe bisküvisi+süt+muz önerirler kilo alma topiklerinde de vardı hatta bi ara görmüştüm
Bir de üstüne baklava olmamış:20: onun haricinde birşey yok menündeki diğer yiyecekler gayet güzel:34:

günaydın zeynepcim ve ebrucum ben pazar dahil her sabah böyleyim vallahii....:nazar: enerji içimde varrr :52: kıprış kıprış içim hep :16:
maşallah canlar size :nazar: ben hafta sonu öyleyim de hafta içi zor kalkıyorum sanırım reglden biraz enerjim düşük bu aralar:50:

kizlar tebrik ederim baya iyi gidiyorsunu :16: dün baya bi okudum 1 ocaktan itibaren yazilanllari. takim dagilma asamasindayken öyle güzel toparlamissiniz ki hepinizi cok tebrik ediyorum. :16: keske bende katilabilsem bu takimlara ama tartim yok malesef :14:
aramıza hoşgeldin :3:- tabii ki de yaz menünü paylaş illa ki kilo bildirimine girmen gerekmiyor tabii tartı alman lazım zira kendindeki farkı görmek için şart - yurtta olduğunu okudum haftada bir kez aç karnına bir eczaneye gidip tartılsan tamam kıyafetli olur ama olsun en azından kendindeki farkı görürsün - zamanla tartı da alırsın :34:

kızlaaar çok canınız tatlı istediğinde size sağlıklı bir tarif.. belki birinizin işine yarar.. karataydan bu tarif:

ŞEKERSİZ SOĞUK KOMPOSTO
Malzeme:
•Kuru kayısı (gün kurusu)
•Kuru erik (mürdüm eriği)
•Kuru üzüm (çekirdekli siyah üzüm)
•Kuru incir
•Kuru yabanmersini
•Bol ceviz ve badem

Yapılışı:
Tüm malzemeler (istenilen miktarda) cam bir tencereye konduktan sonra üzerini örtecek miktarda su eklenerek buzdolabına konur ve bir gece bekletilir. tatlı yerine tüketilebilir.

Bu kompostoya kesinlikle şeker veya tatlandırıcı eklenmez ve kesinlikle kaynatılmaz!
bu güzelmiş yaa benim de evde kurumaya yüz tutmuş ve ara öğün olarak tüketemediğim kuru kayısı var evde onu şekersiz hoşaf yapsam da içsem mi diyordum aslında sadece düşüncede kalmıştı hem kayısılarını da meyve niyetine yerim aralarda - bari deneyim sen de tarif vermişsin napsam diye düşünüyordum hafta sonu yapayım bari en azından tatlı krizlerinde iyi olur hem meyve yemiş olurum hem de kaçamak yapmam :34:

lilycim günaydın canımm, açlık çekmiyor musun bu menü ile??? biraz yeşil salata eklense öğle ve akşama sanki daha doyurucu olur gibi geldi...
canım bu menülerle ben doyuyorum acıkmıyorum - yeşil salata aslında yemem lazım yani diyet listelerimde de var ama ben sevmeme rağmen marulu çok yiyemiyorum anca hafta sonu belki biraz - yukarıda yazdım midemi çok şişiyor rahatsız ediyor - hafta içi de iş yerinde yapamam salata falan anca salatalık gibi pratik şeylerle idare edebilirim çünkü soğuk su altında ellerim donuyor resmen omzuma çıkıyor ağrısı sıcak suyun altında da yıkanmıyor hem ben salatayı taze yapıp yemek isterim akşamları da açıkçası üşeniyorum - dediğim gibi hafta sonları yapabilirim ancak:50:

Günaydınn hanımlar :)

Dün 1 mesajı bile zor yazdım ole yoğundum ki kusuruma bakmayın lütfen:26: bu gün vaktım daha bol.

Hemen dünkü menüme geçeyim: SABAH:3 dilim etimek , peynir , çay

ÖĞLE : Çorba , salata , pazı kavurması ( tesadüf bir gün önceyle)

AKŞAM : 2 kaşık ıspanak , 2 Kaşık pırasa , 1,5 kaşık yoğurt

6 bardak anca su içebildim malesef. Ara öğün yapmıyorum çunku yediklerim tok tutuyor yeterince midem küçüldü sanırım ;))

Kızlar ya tek kusurum çayı sekersız ıcememek. Birde gün içinde tatlı bir sey yemessem mahfoluyorum ee haliyle 1 adet çikolata yiyorum bunu nasıl bastırabılırım ne olur yardım edin ole kuru kayısı felan işe yaramıyor.

2 haftadır ekmek yemiyorum ve hala inanamıyorum kendıme porsiyonlarım öle küçüldü ilk defa bırseyı dewamını götürüyorum burası beni çok motive ettim bırsey görüyorum ay diyorum bunu yeme kızlara nedicen sonra :9:
çikolatayı ara olarak yapabilirsin ama 2 kare sadece ve günde bir kez - en az %70 kakao oranlı bitter olmak koşulu ile... :34: menünü beğendim bu arada:34:

Günaydınnn evde net bağlantısı dünden beri maalesef çalışmıyor ceptende çok iyi okuyamıyorum alıntı yapamıyorum kızlar ben güya bugün herkesin bu hafta ne kadar mesaj yazdığına katılımına bakacaktım ama sorun var bu arada takımın listesi yeni arkadaşların kg kayıtları mailimde idi ini yarına kadar gelir net hm22 canım senden yardım isteyebilirim eğer mailimi açabilirsem cepten sana takım listesini düzenlemeni isteyebilirim net yüzünden beni affedin Ebru sen 25 inden beri nerdeydin gözümden kaçtı sanma

hoşgeldin kaptannnn :3:bizi yalnız bırakma sensiz olmaz:19:

O bebe bisküvileri fazla olmuş bebe bisküvileri normale göre daha kalorilidir çünkü bebekler için takviyeler ekleniyor hatta kilo alma yöntemi olarak bebe bisküvisi+süt+muz önerirler kilo alma topiklerinde de vardı hatta bi ara görmüştüm
Bir de üstüne baklava olmamış:20: onun haricinde birşey yok menündeki diğer yiyecekler gayet güzel:34:

evet yavv sonradan öğrendim bebe bisküvisinin kalorısını.:45:

Wuuuuuuuuuuuuuuuuu :52::52::52::52::52:

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 3 ziyaretçi)
Gamze_M, lily86, bayanbaloncuk, elis23, ebru_kzl, luci221177+, zynpkc+
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
lily86, Gamze_M, luci221177, elis23, toplight+, ebru_kzl

Bir yandan geçmişi okuyp alıntılıyorum bir yandan da önüme gelen işleri hallediyorum topik de açık olunca haliyle adım aşağıda görünüyor:1: Ben de şimdi son durumu kopyaladım hehe:9:

salı günü akşamı çocukları almaya anneme gittim. annem mantı yapmış. nefis görünüyordu. annem ısrar etse de biraz ye bişi olmaz dese de bir kaşık dahi almadım. kendimi tebrik ediyorum valla.
:46::46::46:

Özellikle bu gün ve yarın çikolata yemicem 100 gram 100 gramdır yani ;) bu gün ve yarın su oranımı daha da arttırmam lazım :1::1:
yeme tabii:20:

Kızlar cepten alışkın olmayınca çok zormuş bu gün güya evdeyim tüm gün sizlerle olacaktım ama burdan zor oluyo sizden ricam bu akşam mümkün olduğunca erken yemek yiyin ve akşam hiç bişey yemeyin az önce tartışdım sonuç fena değil tabi kg seviyesinde değil gr seviyesinde eksileyim bende kiraz sağlı form içecem şimdi hadi bakalım yarın ola hayrola hepinizden güzel sonuç birincilik bekliyor ona gore
tamam kaptan - bu akşam çorba-yoğurda talim:1:

suyu seviyorum canım ben yaaa, bir de bu kiloların ve ödemin su ile gideceğine inanıyorum, içine limon sıkıp içiyorum tüm gün :)

canım lipton kullanıyorum ben kiraz saplı form çayı.. içindekiler: kiraz sapı,sinemaki yaprağı, rezene, böğürtlen yaprağı, funda çiçeği, mate yaprağı, biberiye, stevya, maydanoz, açai suyu konsantresi varmışşş.... maydanoz olduğunu bilmiyordum ondan bu ödem söktürmesiiiii :27::27::27:
elbette suyun ödem atma ve bedeni arındırma özelliği var ben de suyu severim de kışın o kadar çok içemiyorum hele bi de işte olunca olmuyor çok su içince ben yarım saatte bir wcdeyim o yüzden olmuyor yani:50: 2 lt anca...
Bu arada ben almayım o çaydan çok karışık:19: paylaştığın için teşekkürler :38:

Son düzenleme:
lilyyyyy süppersin yahuuu :27: aaa biz Sevdamla ayrı hiç duramıyoruz, hiç mahçuplaşmam da :33: iyiki tanımışım onu, çookk seviyorum çoookk :54:

Sizleri de iyiki tanımışım ayy :54::54::54::54::54:

lilyyyyy süppersin yahuuu :27: aaa biz Sevdamla ayrı hiç duramıyoruz, hiç mahçuplaşmam da :33: iyiki tanımışım onu, çookk seviyorum çoookk :54:

Sizleri de iyiki tanımışım ayy :54::54::54::54::54:
Sanırım sizin gibi çok sıkı fıkı olmadığımızdan canım:1: benim ev sahibimin torunları yazın geliyorlar tatilde diğer kızı üst katımda oturuyor onun kızı da çok uslu maşallah:nazar: - sorun olmuyor yani

Ben de iyi ki sizi tanımışımmmmmm:16::16::16::29::29::29: Çok güzel bir uyum yakaladığımıza inanıyorum o yüzden de sizinle yazışırken menülerimi düzgün planlamaya, sağlıklı yaşamaya çalışıyor ve bunun da karşılığını aldığıma inanıyorum:16:

Ben de iyi ki sizi tanımışımmmmmm:16::16::16::29::29::29: Çok güzel bir uyum yakaladığımıza inanıyorum o yüzden de sizinle yazışırken menülerimi düzgün planlamaya, sağlıklı yaşamaya çalışıyor ve bunun da karşılığını aldığıma inanıyorum:16:

değil mi? insan kendine bir şekilde kötülük yapacak olsa bile takım arkadaşlarına haksızlık etmekten çok korkuyor ve çekiniyor :16::16::16:

Naber kızlar 64.00 olmuşum :) dünkü menümü yazamadım evdeki iş yoğunluğundan
Sabah bir kahve öğlen makarna salatası 6 kaşık
Akşamda mercimek çorbası
9 da leblebi
Bugun yine iş görüşmesine gittim yani bundanda umutlu değilim tecrübe istiyolar oda bende yok.e iş vermezlerse nasıl olsun.şimdi evi toparladım markete gidicem silip süpürücem ve yemek yapıcam bıktım bu rutinden:( siz nasılsınız

Akşamda mercimek çorbası
9 da leblebi
Bugun yine iş görüşmesine gittim yani bundanda umutlu değilim tecrübe istiyolar oda bende yok.e iş vermezlerse nasıl olsun.şimdi evi toparladım markete gidicem silip süpürücem ve yemek yapıcam bıktım bu rutinden:( siz nasılsınız

tatlım sanada selammm

Menün bana çok az geldi öncelikle onu aktarayım . İş görüşmen için hayırlısı olsun diyorum. Bizimde rutin işte sabah kalk işe gel akşam eve git yemek yap t vizle yat uyu rutin olup mutlu olduğum tek sey sevdiğim adamla evli olmak :1::1::1::1:

şekerim 2 ye hazır ol spor vaktimiz geliyooor

Evet evet hazırım, yemeğimi yedim, evimi süpürdüm ve hazırımmmm :27::27::16::16::16::16:

Akşamda mercimek çorbası
9 da leblebi

Canım seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki ama lütfen sıkma canını, hepsi geçicek..Üzülerek söylüyorum ki artık eleman ararken önce ankarada dayısı varmı diye bakıyorlar tecrübede biraz bahane gibi :26::26:

Kilo vermene de çok sevindimmmmmmmmm :54::54::54::54:

Back
X