- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #103.401
Güzel bir menü... Sadece sabahları salam yemesen olmuyor mu? Sonuçta işlenmiş gıda
Aslında haklısın ama normal zamanda o kadar çok işlenmiş gıda tüketiyorum ki, tam sağlıklı beslenemiyorum, en azından azaltabilirim arada yerim

ayy cok seviniriiim, ama takimdakilere de sormak lazim yani. haklisin o konuda da regliyim bu hafta![]()
Ben de misafir takılıyorum gel beraber takımın misafirleri oluruz.
Bende reglyim.koptum etkileşimdenmi hep beraber olduk ne takım ama:)
Beni de o etkileşime alsanız ne iyi olur 2 ayı geçti benim olmayalı ..
Selam herkese.
Kızlar ben bugün tartıldım verdiğim kiloları geri almışım .zaten bunu fark ettiğim için tartılma gereği duydum. diyet listem öyle aman aman bi liste değil ama kilo aldırıcak hiç bişey yapmıyorum. hamile miyim acaba dedim ama test yaptım negatif çıktı. Çocuk çok istiyoruz eşimle ama olmuyo. bu sabah kadın doğuma gittim tedaviye başladım fakat doktorum verdiği ilaçların kilo aldıracağını söyledi. şartlar böyle olunca diyete devam etsemde bişey değişmeyecek diye düşünüyorum. ya çocuktan vazgeçicem ya da diyetten. daha doğrusu yine diyet yapıcam ama bu sadece belkide kilomu sabit tutar ama verebileceğimi sanmıyorum. bu yüzden aranızdan ayrılıyorum.ilk defa takım ruhunu yaşadım sizlerle. Allah nasip ederde bi çocuğum olursa,doğumdan sonraki fazla kilolarımdan kurtulmak için eğer kabul ederseniz yine buraya geleceğim. çünkü diyetisyen miyetisyen hikaye.En iyi motivasyon burada var. Hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum her şey için...Sizlere başarılar diliyorum. İnşalah tüm birincilikler sizin olsun...HOŞÇAKALIN
![]()
![]()
Çok geçmiş olsun, umarım önce sağlıklı bir şekilde anne olursun ondan sonra gider kilocuklar.
herkese selamlar..
tatlım dikkat et ozaman ve doğru yapabildiğine emin olup oşekilde yap.belini falan incitirsin mazallah...olmadı onun yerine başka cezalar veririz sana da.
.
Ceza olarak ip atlama falan alabilirim

kızlaaar canım nasıl nohut çekmişti bugün...dünden de ıslatıp zeytinyağlı yemeğini de yapmıştım oysa...karataya da uygun sorun yok lakin sonra aklıma yarının tartı günü olduğu geldi ve nohut su falan tutar zaten reglim diyerek içime sinmedi yiyemedim, tekrar kabak yemeği yaptım öğlen yedim akşam da onu yiyeceğim.. kendi suyunu tutamayan kabak benim mi suyumu tutacak dedim... düşünün artık takımımıza verdiğim değeri, nohutu da yarın yerim bir günden ne olur....
Çok iyi yapmışsın bence, bu arada kabak ile ilgili yorumun da çok güzel ..
1 çok az da değildi çok fazlada ama sanırım telafisini yaptım daha sonra
2 onlar çocuktur da benimkiler koca sıpabiri 18 hatta 19 olcak diğeri 15 yaşında. ben 18 yaşımda anne oldum.
keşke bende sevebilsem benim sular az oluyor.gerçi yazın fazla içiyorum ama kışın soğuklarda zorlayarak içiyorum.
.
Kendin çocukmuşsun resmen o zamanlar, çocuklarla beraber büyümüşsünüzdür ..