• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel bir menü... Sadece sabahları salam yemesen olmuyor mu? Sonuçta işlenmiş gıda :34:

Aslında haklısın ama normal zamanda o kadar çok işlenmiş gıda tüketiyorum ki, tam sağlıklı beslenemiyorum, en azından azaltabilirim arada yerim :1:

ayy cok seviniriiim, ama takimdakilere de sormak lazim yani. haklisin o konuda da regliyim bu hafta :1:

Ben de misafir takılıyorum gel beraber takımın misafirleri oluruz.

Bende reglyim.koptum etkileşimdenmi hep beraber olduk ne takım ama:)

Beni de o etkileşime alsanız ne iyi olur 2 ayı geçti benim olmayalı ..

Selam herkese.
Kızlar ben bugün tartıldım verdiğim kiloları geri almışım .zaten bunu fark ettiğim için tartılma gereği duydum. diyet listem öyle aman aman bi liste değil ama kilo aldırıcak hiç bişey yapmıyorum. hamile miyim acaba dedim ama test yaptım negatif çıktı. Çocuk çok istiyoruz eşimle ama olmuyo. bu sabah kadın doğuma gittim tedaviye başladım fakat doktorum verdiği ilaçların kilo aldıracağını söyledi. şartlar böyle olunca diyete devam etsemde bişey değişmeyecek diye düşünüyorum. ya çocuktan vazgeçicem ya da diyetten. daha doğrusu yine diyet yapıcam ama bu sadece belkide kilomu sabit tutar ama verebileceğimi sanmıyorum. bu yüzden aranızdan ayrılıyorum.ilk defa takım ruhunu yaşadım sizlerle. Allah nasip ederde bi çocuğum olursa,doğumdan sonraki fazla kilolarımdan kurtulmak için eğer kabul ederseniz yine buraya geleceğim. çünkü diyetisyen miyetisyen hikaye.En iyi motivasyon burada var. Hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum her şey için...Sizlere başarılar diliyorum. İnşalah tüm birincilikler sizin olsun...HOŞÇAKALIN
:42: :16::16:

Çok geçmiş olsun, umarım önce sağlıklı bir şekilde anne olursun ondan sonra gider kilocuklar.

herkese selamlar..

tatlım dikkat et ozaman ve doğru yapabildiğine emin olup oşekilde yap.belini falan incitirsin mazallah...olmadı onun yerine başka cezalar veririz sana da.

.

Ceza olarak ip atlama falan alabilirim :1: ama onun haricinde bu mekiğin üstüne gidebilirim ufak ufak farklı şekillerde deneyip, bir fırsat bulduğumda da internetten araştırayım.

kızlaaar canım nasıl nohut çekmişti bugün...dünden de ıslatıp zeytinyağlı yemeğini de yapmıştım oysa...karataya da uygun sorun yok lakin sonra aklıma yarının tartı günü olduğu geldi ve nohut su falan tutar zaten reglim diyerek içime sinmedi yiyemedim, tekrar kabak yemeği yaptım öğlen yedim akşam da onu yiyeceğim.. kendi suyunu tutamayan kabak benim mi suyumu tutacak dedim... düşünün artık takımımıza verdiğim değeri, nohutu da yarın yerim bir günden ne olur....

Çok iyi yapmışsın bence, bu arada kabak ile ilgili yorumun da çok güzel ..

1 çok az da değildi çok fazlada ama sanırım telafisini yaptım daha sonra
2 onlar çocuktur da benimkiler koca sıpa :1::1::1::1: biri 18 hatta 19 olcak diğeri 15 yaşında. ben 18 yaşımda anne oldum.

keşke bende sevebilsem benim sular az oluyor.gerçi yazın fazla içiyorum ama kışın soğuklarda zorlayarak içiyorum.

.

Kendin çocukmuşsun resmen o zamanlar, çocuklarla beraber büyümüşsünüzdür ..

Selam herkese.
Kızlar ben bugün tartıldım verdiğim kiloları geri almışım .zaten bunu fark ettiğim için tartılma gereği duydum. diyet listem öyle aman aman bi liste değil ama kilo aldırıcak hiç bişey yapmıyorum. hamile miyim acaba dedim ama test yaptım negatif çıktı. Çocuk çok istiyoruz eşimle ama olmuyo. bu sabah kadın doğuma gittim tedaviye başladım fakat doktorum verdiği ilaçların kilo aldıracağını söyledi. şartlar böyle olunca diyete devam etsemde bişey değişmeyecek diye düşünüyorum. ya çocuktan vazgeçicem ya da diyetten. daha doğrusu yine diyet yapıcam ama bu sadece belkide kilomu sabit tutar ama verebileceğimi sanmıyorum. bu yüzden aranızdan ayrılıyorum.ilk defa takım ruhunu yaşadım sizlerle. Allah nasip ederde bi çocuğum olursa,doğumdan sonraki fazla kilolarımdan kurtulmak için eğer kabul ederseniz yine buraya geleceğim. çünkü diyetisyen miyetisyen hikaye.En iyi motivasyon burada var. Hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum her şey için...Sizlere başarılar diliyorum. İnşalah tüm birincilikler sizin olsun...HOŞÇAKALIN
:42: :16::16:

Esmerim sen bilirsin tatlım hakkında hayırlısı olsuncep ten yazmalıyım int problemim devam ediyor çok sinirliyim maili cepten açamadım sizden ricam biriniz gecen haftaki lîsteyi buraya ekleyebilir mi :47:

lucinin mutfağı çok şükür ki bugün de kapandı :)
bugünkü menüm:56:

sabah: 7:00
uyanınca sirkeli karışım
1 rafadan yumurta
avuç içi kadar lor peyniri
1 domates + 1 salatalık

öğle: 12:00
4 yk kabak yemeği
3 yk light yoğurt
1 tabak yeşil salata nar ekşisi ile

akşam: 17:00
4 yk kabak yemeği
2 yk light yoğurt
1 tabak yeşil salata üzerine 70 gr haşlanmış tavuk beyaz eti

3,5 litre su... 2 fincan kiraz sapı çay
20 dakika leslie 1 mil

akşama açık havada 1 saat yürüyüş... bugünlük benden bu kadar, çok şükür kazasız, belasız, kaçamaksız kapattık bu günü de :)

:nazar::nazar::nazar: Tebrik ederim ne güzel bir menü ..

Menüm :56::56:

Sabah: 2 kk peynir+ 1 salatalık

Öğle: 1 kase çorba+ 1 kase cacık+ 1 yumurta (yarım çay kaşığı tereyağı ile omlet yaptım)

Ara: 5 fındık+3 badem+ 2 kayısı

Akşam: 1 kase çorba+ 1 kase cacık

Spor: 40 dk. eliptik

Su: içmeye devam

Dip Not: Arkadaşlar biliyorum özellikle akşam çok az ama malum bu gün tartı için son akşamımız, birazcık az olmasına müsade ediyorum bu günlük ama enteresandır karnım gerçekten tok :16: birde saat 20:00 gibi en geç 1 kasecik yoğurt yerim gibi :44:

MUTFAK K A P A N M I Ş T I R

Afiyet olsun Gamze, Karatayda tereyağı doğal olmak zorunda ya nereden buluyorsun acaba ?

Merhaba arkadaşlar. Bugün inanılmaz yoğundum yeni girebildim. Hemen yediklerimi yazayım.Bugün 3 öğün yaptım oldukça erken uyandığımdan ;)

Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kaşar peyniri şekersiz çay
Öğlen 2 kepçe şehriyeli tavuk çorbası , 3 tane köfte
Ara 1 muz
Akşam haşlanmış karnabahar, 1 kase yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği

en son 18:30 da yedim.
yaklaşık 40 dk yürüdüm. Ve sanırım içtiğim su 1.5 lt yatana kadar 2 lt olur :)

Afiyet olsun, kaçamaksız menüler ne güzel.
selam kizlar, menümü paylasiyorum ama insallah bir sakincasi yoktur. :26:

kahvalti(10:15-11:50) arasinda yavas yavas yenildi :)
yarim greyfurt,
yarim armut,
1 elma,
1 kk tam yagli b.peynir,
1 tatli kasigi tahin(sekersiz)
10 findik,
10 badem,
sade nescafe (sekersiz ve suyla yapildi sadece)

saat(15:15)
2 domates(orta boy)
4 findik,
4 badem

aksam(18:20)
1 kase yayla corbasi,
5 yk bezelye yemegi(suyunu yemedim)
150 gr yogurt

:8::8:sporlarim,
80 tane mekik cektim ve 7. günü tamamladim :)
80 tane squat cektim ve 7. günü tamamladim :)
45 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 7. günü tamamladim :)
jillians 30 days shered level 1 in 4. gününü tamamladim

simdiye kadar 2.25 lt su ictim, 3 e tamamlarim onu :)
bugun yeme islemim bitmis durumda :16:

Nacizane fikrim sabah meyveyle güne başlamamak iyi olabilir, kan şekerini yükseltip hem gün içinde daha çok acıkabilir hem vücudunu kiloları depolamaya hazır bırakabilirsin diye düşünüyorum.

Bugünkü saçma menüm ..

[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor2"]2014-01-30 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: kgor3"]Miktar[/TD]
[TD="class: kgor4"]Kalori[/TD]
[TD="class: kgor5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Elma[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [2][/TD]
[TD="class: kgor2"]Ayran(eker)[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 ADET(330CC)[/TD]
[TD="class: kgor4"]148[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]Etli Dürüm[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: kgor4"]524[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: kgor4"]732 kal.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

*** 5. TAKIM 346. ETAP ***
purmelal (75,50 / / / )
nserin (74,30 / / / )
durumda ( 64,50/ / /% )
toplight (73,90 / //% )
luci221177 (82,5 / // %)
esmer59 (64,00/ / /% )
Lily86 (79,2 / / /%)
Gamze_M (69,80///% )
dagyolu (66 / / /-%)

5. TAKIM ORTALAMASI :

Nacizane fikrim sabah meyveyle güne başlamamak iyi olabilir, kan şekerini yükseltip hem gün içinde daha çok acıkabilir hem vücudunu kiloları depolamaya hazır bırakabilirsin diye düşünüyorum.

evet bu konuda hakli olabilirsin ama söyle bir sorunum var ben tam bir meyve delisiyim ve onu mutlaka yemem lazim. e bunu aksam yiyip uyumaktansa sabah ilk ögün olarak tüketip ardindan spor yaparak yaktigimi düsünmüstüm :26:
birde mesela normalde protein tok tutar herkesi ben protein yiyince deli gibi acikiyorum, bende ters tepki yapiyor, ekmek de öyle mesela normalde tok tutar ben ekmek yiyince asla ama asla doymuyorum ya :19: bir de meyve beni proteinden daha cok tok tutuyor niyeyse

Son düzenleme:
evet bu konuda hakli olabilirsin ama söyle bir sorunum var ben tam bir meyve delisiyim ve onu mutlaka yemem lazim. e bunu aksam yiyip uyumaktansa sabah ilk ögün olarak tüketip ardindan spor yaparak yaktigimi düsünmüstüm :26:
birde mesela normalde protein tok tutar herkesi ben protein yiyince deli gibi acikiyorum, bende ters tepki yapiyor, ekmek de öyle mesela normalde tok tutar ben ekmek yiyince asla ama asla doymuyorum ya :19: bir de meyve beni proteinden daha cok tok tutuyor niyeyse

Şöyle yapsan nasıl olur acaba kahvaltı yapsan yarım saat sonra meyve yesen ?
Tabi kendini tanımak da önemli, ben meyveyi çok severim ama yedikten sonra acıkırım hemen o yüzden çok sık yemem.

Şöyle yapsan nasıl olur acaba kahvaltı yapsan yarım saat sonra meyve yesen ?
Tabi kendini tanımak da önemli, ben meyveyi çok severim ama yedikten sonra acıkırım hemen o yüzden çok sık yemem.

o zaman da kilo aliyorum canim ya :26: benim olayim az ögün yaparak kilo vermek. gecen nisan in 2 sinde 74 kiloyla diyete basladim, temmuzun 1 inde de 60 kiloydum, bu sürede genelde kahvaltida en sevdigim sey olan meyveleri tükettim. hi tabi ben yulafla tüketiyordum o siralar, bu hafta biraz arinmak icin böyle yoksa 5 subatta memleketime gidicem ve orda kahvaltilarim daha farkli olacak :) simdide vucudun bu kadaar direndigi yeter diyip son kalan 5 kilomdan da kurtulmak istiyorum :)

]*** 5. TAKIM 346. ETAP ***
purmelal (75,50 / / / ) izinli
nserin (74,30 / / / ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
durumda ( 64,50/ / /% )
toplight (73,90 / //% )
luci221177 (82,5 / // %)
esmer59 (64,00/ / /% ) kendi isteği ile ayrıldı
Lily86 (79,2 / / /%)
Gamze_M (69,80///% )
dagyolu (66 / / /-%)

Ebru_k (92,30/. Hedef 65
Elis (75/. Hedef 65
Vazgecmekyok (100,6/. Hedef 55 Zumpkc (64,5/. Hedef54. Hnd (71/ Hedef 60. Hamurkafa haftaya girecek onu şimdi eklemiyoruz cepten ancak bu kadar yapabildim Canım eline sağlık eşine de büyük geçmiş olsun bu şekilde düzenleyebilirsen yarın herkes kendini ekler renklendirme yapamadım

Sabah kahvaltısında ve öğle yemeğinde meyve salatası içeren diyetler görmüştüm özellikle yabancıların yazdığı fitness diet sitelerinde. Ama günde 1 öğünde yer alıyordu. Mesela kahvaltıda meyve yanında yulaf kepeği veya kızarmış ekmek veya fındık ceviz tarzı bir karbonhidrat. Veya öğlen menünde meyve yersin.Baktığım sitelerde meyveyi genelde yulafla sütle veya yoğurtla tüketiyorlar.
Akşam yemeğini protein ve sebze şeklinde oluşturabilirsin.
Her ne kadar protein beni acıktırıyor desende protein şart ;) Protein ihmale gelmez.

o zaman da kilo aliyorum canim ya :26: benim olayim az ögün yaparak kilo vermek. gecen nisan in 2 sinde 74 kiloyla diyete basladim, temmuzun 1 inde de 60 kiloydum, bu sürede genelde kahvaltida en sevdigim sey olan meyveleri tükettim. hi tabi ben yulafla tüketiyordum o siralar, bu hafta biraz arinmak icin böyle yoksa 5 subatta memleketime gidicem ve orda kahvaltilarim daha farkli olacak :) simdide vucudun bu kadaar direndigi yeter diyip son kalan 5 kilomdan da kurtulmak istiyorum :)

O zaman bana vücudunu bu kadar iyi tanıdığın için tebrik etmekten başka laf düşmez, gerçekten önemli vücudumuzu tanımak..

]*** 5. TAKIM 346. ETAP ***
purmelal (75,50 / / / ) izinli
nserin (74,30 / / / ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
durumda ( 64,50/ / /% )
toplight (73,90 / //% )
luci221177 (82,5 / // %)
esmer59 (64,00/ / /% ) kendi isteği ile ayrıldı
Lily86 (79,2 / / /%)
Gamze_M (69,80///% )
dagyolu (66 / / /-%)

Ebru_k (92,30/. Hedef 65
Elis (75/. Hedef 65
Vazgecmekyok (100,6/. Hedef 55 Zumpkc (64,5/. Hedef54. Hnd (71/ Hedef 60. Hamurkafa haftaya girecek onu şimdi eklemiyoruz cepten ancak bu kadar yapabildim Canım eline sağlık eşine de büyük geçmiş olsun bu şekilde düzenleyebilirsen yarın herkes kendini ekler renklendirme yapamadım

Tamamdır toplight için rahat olsun, şimdi düzenlerim ben menüyü, herkes yarın kendini ekler, son olarak da kontrolü yapar hallederiz.

purmelal (75,50 / / / )
izinli
nserin (74,30 / / / )
paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
durumda ( 64,50/ / /% )
toplight (73,90 / //% )
luci221177 (82,5 / // %)
esmer59 (64,00/ / /% )
kendi isteği ile ayrıldı
Lily86 (79,2 / / /%)
Gamze_M (69,80///% )
dagyolu (66 / / /%)

Ebru_k (92,30/ ) Yeni üye. hedef kilo 65
Elis (75 ) Yeni üye hedef kilo 65
Vazgecmekyok (100,6 ) Yeni üye hedef kilo 55
Zumpkc (64,5/ ) Yeni üye hedef kilo 54
Hnd (71/ ) Yeni üye hedef kilo 60.

5.TAKIM ORTALAMASI :

Sabah kahvaltısında ve öğle yemeğinde meyve salatası içeren diyetler görmüştüm özellikle yabancıların yazdığı fitness diet sitelerinde. Ama günde 1 öğünde yer alıyordu. Mesela kahvaltıda meyve yanında yulaf kepeği veya kızarmış ekmek veya fındık ceviz tarzı bir karbonhidrat. Veya öğlen menünde meyve yersin.Baktığım sitelerde meyveyi genelde yulafla sütle veya yoğurtla tüketiyorlar.
Akşam yemeğini protein ve sebze şeklinde oluşturabilirsin.
Her ne kadar protein beni acıktırıyor desende protein şart ;) Protein ihmale gelmez.
cok haklisin canim bu konuda, ancak yurtta kaliyorum öyle de bir sorunum var. yemekhanede ne yemek cikarsa onu yiyorum aksamlari :) normalde cok fazla yogurt, süt ve peynir tüketen biriyimdir :) bu hafta biraz daha nasil desem detoks gibi de degil de hani vücudu hafifletmek icin. bir de safra kesemde sorun var protein bazen dokunabiliyor onun korkusuna burda riske girmedim, ama memlekette hem de en dogalindan evde yapilmis yogurtlar sütler tüketicem :) simdilik böyle idare ediyorum mecburen. tavsiyen icin cok ama cok tesekkür ederim :16:

O zaman bana vücudunu bu kadar iyi tanıdığın için tebrik etmekten başka laf düşmez, gerçekten önemli vücudumuzu tanımak..
5 yasindan beri kilolu olunca insan ister istemez biliyor ne yemesi gerektigini :1: gerci suan da pek büyük sayilmam, 20 yasina giricem 1 ay sonra.

purmelal (75,50 / / / )
izinli
nserin (74,30 / / / )
durumda ( 64,50/ / /% )
toplight (73,90 / //% )
luci221177 (82,5 / // %)
esmer59 (64,00/ / /% )
kendi isteği ile ayrıldı
Lily86 (79,2 / / /%)
Gamze_M (69,80///% )
dagyolu (66 / / /%)

5.TAKIM ORTALAMASI :

cok haklisin canim bu konuda, ancak yurtta kaliyorum öyle de bir sorunum var. yemekhanede ne yemek cikarsa onu yiyorum aksamlari :) normalde cok fazla yogurt, süt ve peynir tüketen biriyimdir :) bu hafta biraz daha nasil desem detoks gibi de degil de hani vücudu hafifletmek icin. bir de safra kesemde sorun var protein bazen dokunabiliyor onun korkusuna burda riske girmedim, ama memlekette hem de en dogalindan evde yapilmis yogurtlar sütler tüketicem :) simdilik böyle idare ediyorum mecburen. tavsiyen icin cok ama cok tesekkür ederim :16:

5 yasindan beri kilolu olunca insan ister istemez biliyor ne yemesi gerektigini :1: gerci suan da pek büyük sayilmam, 20 yasina giricem 1 ay sonra.

Üniversite öğrencisisin sanırım hangi bölümde okuyorsun ?
Bu arada eve gidince daha zor olur. Annen herşeyi yedirmeye kalkar sanki yanında değilken hiç bir şey yemiyorsun zanneder anneler :1:

Toplight listeye ilk kez girecek arkadaşların deneme süresi 2 hafta mıydı ?
Kiloları 2ye bölecek miyiz ?

Üniversite öğrencisisin sanırım hangi bölümde okuyorsun ?
Bu arada eve gidince daha zor olur. Annen herşeyi yedirmeye kalkar sanki yanında değilken hiç bir şey yemiyorsun zanneder anneler :1:

dil ve edebiyat okuyorum canim, evet üniversite ögrencisiyim :1:
ahh önceden yemek yemee fazla kilo aldin diyen annem simdi diyet lafini duyunca minicik kaldin daha ne kadar diyet yapcaksin diye deliye dönüyo :1: napsin kadincagiz ilk defa beni bu kadar zayif gördü. yok ben zaten herseyden yiyorum ya :) yani aman sunu yemem bunu yemem gibi bi olayim yok. sadece miktarina dikkat ediyorum yoksa biraksalar ben dünyayi yerim :1: de bu kadar kilo vermisken eski halime dönmek istemiyorum hic

lucinin mutfağı çok şükür ki bugün de kapandı :)
bugünkü menüm:56:

sabah: 7:00
uyanınca sirkeli karışım
1 rafadan yumurta
avuç içi kadar lor peyniri
1 domates + 1 salatalık

öğle: 12:00
4 yk kabak yemeği
3 yk light yoğurt
1 tabak yeşil salata nar ekşisi ile

akşam: 17:00
4 yk kabak yemeği
2 yk light yoğurt
1 tabak yeşil salata üzerine 70 gr haşlanmış tavuk beyaz eti

3,5 litre su... 2 fincan kiraz sapı çay
20 dakika leslie 1 mil

akşama açık havada 1 saat yürüyüş... bugünlük benden bu kadar, çok şükür kazasız, belasız, kaçamaksız kapattık bu günü de :)

Luci listeni beğendim :) Su tüketimini de ekmek tüketmemeni de :46: Takımda Leslie yapmış birini görünce bende gaza geliyorum hemen. Saat 22:00 gibi ben de yapacağım.

purmelal (75,50 / / / )
izinli
nserin (74,30 / / / )
durumda ( 64,50/ / /% )
toplight (73,90 / //% )
luci221177 (82,5 / // %)
esmer59 (64,00/ / /% )
kendi isteği ile ayrıldı
Lily86 (79,2 / / /%)
Gamze_M (69,80///% )
dagyolu (66 / / /%)

5.TAKIM ORTALAMASI :

kızlaaarrrr çok yürüdüm bu akşam yahu, bakalım yarın tartıya nasıl yansıyacak bu yürüyüş :) ne çok yazışmışsınız oku oku başım döndü:53: kaptancım listede Zeynep arkadaşımız yok sanırım zumpkc olan Zeynep olmalı ama kesin nickini bulamadım şimdi yarın tekrar kontrol ederiz. ÖNEMLİ VE SON KEZ HATIRLATMA: KİLO BİLDİRİMLERİ YARIN EN GEÇ SAAT 12:00 YE KADAR YAPILMALIDIR ARKADAŞLAR. LÜTFEN HASSASİYET GÖSTERİNİZ VE TAKIM KAPTANIMIZI VE BENDENİZ KAPTAN YARDIMCINIZI VE DE DİĞER KAPTAN YARDIMCIMIZ LILY'İ BU KONUDA ÜZMEYİNİZ. Diğer takımlara karşı da sorumluluğumuz var, zor durumda kalıyoruz. Anlayışınız için tekrar teşekkürler... Öptüm herkesi sabaha görüşürüz...:16::16::16:

Back
X