Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

spor yarisi yapalim mi arkadaslar? haftalik kardiyo, direnc ve esneme dakikalarimizi kaydederiz?

ne dersiniz? luci'den cok umutluyum, ondan super amansiz bir rakip olur. :8:

Dağyolu,
Canım normalde ben masa başı çalışıyorum ama ev-iş arası yürüyorum ayda birkaç kez fatura için çarşıya gidiyorum kirayı da hesaba yatırıyorum onun haricinde iş yerinde de bedenen olmasa da beynen yoruluyorum yani çok aktif olmamakla birlikte çok pasif de değilim eve gidene kadar zaten terliyorum yokuş çıkıyorum çünkü ve dönüşte uzun yoldan gidiyorum yani bana epey spor oluyor eve git yemek yap ye topla falan derken halim kalmıyor:37:
ben düşük proteinle beslendiğimi daha önce yazmıştım bir de her öğün et yemem bir öğünüm etse diğeri mutlaka sebzedir dün de öğlen sebze yedim akşam da et yerine yumurta yedim
hayatın baya aktif yürüyüşünü yazabilirsin spor olarak arabanın olmaması güzel biz eşimle beraber arabayı kullanıyoruz ama ben yakın mesafelerde yürüme taraftarıyım şuan havalar soğuk ama yazın heryere yürürüm öyle sevirem ki yürümeyi ama spor a gitsem günlük olarak daha yürümek istemem evimin çok yakınında açıldı gittim yazılmaya kadınlara artık yok sayıları çok azmış diye şimdi platese gidiyorum 3 ün oda gidebiliyorsam

spor yarisi yapalim mi arkadaslar? haftalik kardiyo, direnc ve esneme dakikalarimizi kaydederiz?

hahaha çoook fecisin vazgeçmekyok... o gaza gelmem canım ben:36:, orta tempo yürüyüş iyi benim için şimdilik:21:
özellikle diyetim bittiğinde yapamayacağım ölçüde kendimi zorlamak istemiyorum spor konusunda diyetteyken :P

ben bu konuda söz veremem işten eve dönerken zaten yürüyorum bazen halim olmuyor o kadar yoğun spor yapamam haftada 2-3 yarım saat anca yapabilirim ben yokum yani

Bu arada dağyolu sen ayrılırken 333.etapta kilonu bildirmiş miydin? en sonki kilon kaçtı???

boyum 1.67 canim :)
ya bazi besinler yasak ya bana domates ve domates ürünleri gibi mesela :) proteinle karbonhidrati ayni ögünde tüketemiyorsun falan. burda da o zaman hic bisey yememem lazim malum yemekler yemekhanede yeniyor :) yoksa ben cok memnundum kan grubundan elimde olsa yine baslarim
ooo daha ne olsun bayanbaloncuk çok iyi bu boya bu kilo tabi az kalmıştır sende yağ o yüzden biraz zorlanırsın

hayatın baya aktif yürüyüşünü yazabilirsin spor olarak arabanın olmaması güzel biz eşimle beraber arabayı kullanıyoruz ama ben yakın mesafelerde yürüme taraftarıyım şuan havalar soğuk ama yazın heryere yürürüm öyle sevirem ki yürümeyi ama spor a gitsem günlük olarak daha yürümek istemem evimin çok yakınında açıldı gittim yazılmaya kadınlara artık yok sayıları çok azmış diye şimdi platese gidiyorum 3 ün oda gidebiliyorsam

ben yazmıyorum çünkü bu yürüyüşler benim rutinim gibi oluyor - gerçi keşke arabam olsa inan sabahları değil yürümek kolumu kaldırcak halim olmuyor bir de yokuşlu buralar - karlıyken özellikle kayıp düşmek var benim de en çok korktuğum şey düşüp bir yerimi kırmaktır arabam olsa kullanırdım açıkçası hem uzak geliyor bana iş-ev arası hem de normale göre kiram yüksek - işe yakın bir yere taşınmayı istiyorum ama birkaç ay daha sabretmem lazım inan ki belim eklemlerim artık isyan ediyor (bende kortizon kullanımına bağlı kemik aşınması da var erimenin başlangıcı yani...:50:)

Son düzenleme:

ben bu konuda söz veremem işten eve dönerken zaten yürüyorum bazen halim olmuyor o kadar yoğun spor yapamam haftada 2-3 yarım saat anca yapabilirim ben yokum yani

Bu arada dağyolu sen ayrılırken 333.etapta kilonu bildirmiş miydin? en sonki kilon kaçtı???

lilycim bi bilgi paylasayim, duzenli olarak yapilan egzersizleri, metabolizma rutin eylem olarak algilayip minimum enerjiyle tamamlayacak sekilde bir duzenleme yapiyor kendi icinde. o yuzden 6-8 haftada bir yapilan sporu degistirmeyi ya da haftanin degisik gunlerinde degisik egzersizler yapmayi oneriyorlar.

ben kendimden de cok umitli degilim ama spor yarisi da cok eglenceli oluyor.

ooo daha ne olsun bayanbaloncuk çok iyi bu boya bu kilo tabi az kalmıştır sende yağ o yüzden biraz zorlanırsın
ayy sagol canim benim, ben biraz keyfiye kilo vermeye calisiyorum haklisin :) sirf spor yapayim diye, yoksa ben diyeti biraktigim an sporu da birakiyorum ya :1:

ben yazmıyorum çünkü bu yürüyüşler benim rutinim gibi oluyor - gerçi keşke arabam olsa inan sabahları değil yürümek kolumu kaldırcak halim olmuyor bir de yokuşlu buralar - karlıyken özellikle kayıp düşmek var benim de en çok korktuğum şey düşüp bir yerimi kırmaktır arabam olsa kullanırdım açıkçası hem uzak geliyor bana iş-ev arası hem de normale göre kiram yüksek - işe yakın bir yere taşınmayı istiyorum ama birkaç ay daha sabretmem lazım inan ki belim eklemlerim artık isyan ediyor (bende kortizon kullanımına bağlı kemik aşınması da var erimenin başlangıcı yani...:50:)

canim cok gecmis olsun ya, Rabbim acil sifalar versin derdi hastaligi olan herkese

gecmis olsun canim. kortizonu sen neden kullanmistin?

bi de merak ettim bi asinmayi geri dondurmek mumkun mu? umarim mumkundur, kalici bir hasar vermemistir kortizon.

çok geçmiş olsun Allah şifa versin senin açından olması iyi olur buralarda buz kaç kere ben düştüm biryerlerimi kırmadım çok şükür ama ağrılarım oldu buzda yürümekte araba kullanmakta zor sabah kalk kar varsa temizle arabayı ısındır bu arada sen biraz don onunda kendine göre sıkıntıları var
taşinmana yardım edecek kimseler yoksa biz ekip oalrak gelelim yardıma değilmi arkadaşlar
birde az mı uyuyorsun da dinlenemeden kalkıyorsun

Son düzenleme:
ayy sagol canim benim, ben biraz keyfiye kilo vermeye calisiyorum haklisin :) sirf spor yapayim diye, yoksa ben diyeti biraktigim an sporu da birakiyorum ya :1:

canim cok gecmis olsun ya, Rabbim acil sifalar versin derdi hastaligi olan herkese

demek sende ikisi birbirini tamamlıyor biri olmadan biri ben olmam diyor bizde de öyle olduğu oluyor kolay gelsin

Kızlar 3.takımda listeyi yeniden düzenledim onlara söylemiştim ama paylaşımda bizi paylaşmamışlar lily cim sen benim orda yazdığım listeyi paylaşabilirmisin

çok geçmiş olsun Allah şifa versin senin açından olması iyi olur buralarda buz kaç kere ben düştüm biryerlerimi kırmadım çok şükür ama ağrılarım oldu buzda yürümekte araba kullanmakta zor sabah kalk kar varsa temizle arabayı ısındır bu arada sen biraz don onunda kendine göre sıkıntıları var
taşinmana yardım edecek kimseler yoksa biz ekip oalrak gelelim yardıma değilmi arkadaşlar
birde az mı uyuyorsun da dinlenemeden kalkıyorsun

Kızlar hepinize teşekkür ederim taşınmama yardımcı olacak arkadaşlar var sağolsunlar onlar ilk taşındıktan birkaç ay sonra dediler hemen taşıyalım diye ama kira sözleşmesi yaptık bi de evi ailem tuttu yani ben buraları bilmediğimden mecburen he deyip geçtim herşeyle ailem ilgilendiğinden... yani seçme lüksüm yoktu burayı beğendik dediler ben de uzak dememe rağmen başka aramak istemediler bu ev içlerine sindiğinden eee ben de yormak istemedim.
Kortizonu bağışıklık sistemi için kullandım diğer ilaçlarım yeterli olduğundan kesildi değerlerim normal o yüzden yani... geri dönüşü de ancak şu suda eriyen kalsiyum sandozlarla mümkün onları da ben sevmiyorum kola gibi asit asit tadı var ben asitli içemiyorum ama başlayacağım tekrardan - ben asit tadını sevmediğimden içmiyorum süt ürünleriyle idare ediyorum:26:
yorgun kalkma sebebim de geceleri kalkan bir insanım uykum bölünüyor haliyle bir de ısınamıyorum kaç kat örtsem de...:18: işte ev büyük olunca ısıtma da problem ama faturam herkesten fazla geldi ki onlar kadar her yeri de yakmıyorum ama sorun kombideymiş sanırım bunu geçen hafta anladım

Kızlar 3.takımda listeyi yeniden düzenledim onlara söylemiştim ama paylaşımda bizi paylaşmamışlar lily cim sen benim orda yazdığım listeyi paylaşabilirmisin

tamam kaptan:34:
bir de bundan sonra direkt genel paylaşım alanında paylaşabiliriz biraz önce excelde tablo yaptım oranlamaları da ayarladım otomatik hesaplıyor cuma günleri ben oradan yazar paylaşırım:34:

tamam kaptan:34:
bir de bundan sonra direkt genel paylaşım alanında paylaşabiliriz biraz önce excelde tablo yaptım oranlamaları da ayarladım otomatik hesaplıyor cuma günleri ben oradan yazar paylaşırım:34:

Saol tatlım kusura bakmayın bu hafta için ne olur hm22 de gelmiş altta gördüm o da yardımcı olabilir ben şimdi çıkmalıyım misafirlerim gelecek onları almaya gidiyorum

Back
X