Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy haklisin yaa :26: ama neyse ben zaten programla hesapliycam ortalama bir sey cikiyor ortaya ona göre bakarim ne yemisim ne yememism diye :16: cok tesekkür ederim

bayan boncukcumm diyet arkadaşım diye bir site var orası işine yarar mı bilmiyorum ama gün gün yediklerininin kalorisini öğrenebiliyorsun ve toplam kalorini gün sonunda gösteriyor. :1::1:

bayan boncukcumm diyet arkadaşım diye bir site var orası işine yarar mı bilmiyorum ama gün gün yediklerininin kalorisini öğrenebiliyorsun ve toplam kalorini gün sonunda gösteriyor. :1::1:

oraya üyeyim zaten canim ben :) benim istedigim kalori hesabi degilde günlük aldigim protein karbonhidrat gramini hesaplamak :) ama cok tesekkür ederim önerin icin:34:

kızlarrrr sizce akşam sufle( bimden aldığım ) yapsam yarısını yesem olur muuuu yarısınıda eşim yer bugün bu saate kadar 800 kalori aldım :44::44::44::44:

Bence yiyebilirsin. Tamamen kalorili şeyleri sıfırlamak zor olabiliyor. Akşam yemeğine de dikkat edersin olur biter.

oraya üyeyim zaten canim ben :) benim istedigim kalori hesabi degilde günlük aldigim protein karbonhidrat gramini hesaplamak :) ama cok tesekkür ederim önerin icin:34:

rica ederim canım . Eğer bulursan banada haber verirsen sevinirm bende isterim:1:

Bence yiyebilirsin. Tamamen kalorili şeyleri sıfırlamak zor olabiliyor. Akşam yemeğine de dikkat edersin olur biter.

akşama ıspanak düşünüyorum 2 yk birde yogurt o kadar hatta yemesemde olurda metobolizmamı yavaşlatmak istemiyorum :1:

Ben bazen Ayça Kaya yöntemine göre şu kadar tahıl şu kadar et porsiyonu tükettim diye hesaplıyorum ama 1 haftadır yapmıyorum bir de fittingo diye bir site var o da hesaplıyor ama günlük değil en az bir haftaya kadar mesela bugun 3. gün mü 3 günün genel ortalamsını yazıyor o şekilde yani:34:

Ben de haksızlığa gelemem tavrımı koyarım ama işte fevri olmak işe yaramıyor:50:

o fevriliği bir atlatabilsek sonunda ne güzel olacak ammaaa:1::1: ben bazen başarıyorumda böyle seylere malesef neyse zamanla olacakkk

Akşam yemeğini yemedim ama tahmini menümü yazayım.

Sabah kahvaltıdan önce :

- 1 kare çikolata
- Sade türk kahvesi

Kahvaltı :

- 2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 2 dilim salam ve maruldan sandviç
-1 haşlanmış yumurta
- 1 zeytin
- 2 dilim domates

Ara :

- 2 kare çikolata
- 1 sade türk kahvesi

Akşam :

- 1 tabak nohut yemeği
- 2 kaşık yoğury
- Tavuklu salata

Suyum çok az oldu belki yarım litre. Hemen elime su alıyorum ..
Aynen canım suya yüklen :) ben menüyü genel olarak beğendim.Sabahki çikolataya başta laf edecektim ama baktım sonradan öğle yemeğin yok hem kahve de şekersiz :) sustum. Sanırım kalori olarak uygun :51:

Eki Görüntüle 957672
kahvalti(09:45-10:15)
1 elma,
yarim armut,
yarim greyfurt (kücüktü greyfurt)
1 kücük kivi,
1 tatli kasigi tahin (sekersiz)
yarim kk tam yagli b.peynir,
9 findik,
9 badem
nescafe (sade,sekersiz,suyla yaptim)

Eki Görüntüle 957688
saat(15:20)
2 orta boy domates,
1 kk tam yagli b.peynir

Eki Görüntüle 957689
aksam(18:25)
1 kase mercimek corbasi,
5 yk zeytinyagli kabak yemegi (suyunu yemedim)

:10::10:
sporlarim,
45 ser saniye 6 hareket plank yaptim ve 8. günü tamamladim.
mekik bugun mola günüydü, 8. gün
squat bugun mola günüydü 8. gün (mola günleri programda kendi var)
jillians 30 days shred level 1 in 5. günü tamam :)

simdiye kadar 2.5 lt su ictim 3 e tamamlarim yatana kadar :)
:16::16:

kızlar artık çıkacağım az sonra akşama tiyatro programımız var, kuaför hazırlıklar vs... 1 saate kadar çıkacağım bugünkü menümü paylaşayım kalmasın... öptüm hepinizi yarına görüşürüz...

sabah: 08:30
uyanınca sirkeli karışım
2 yumurtalı maydanozlu lor peynirli omlet
avuç içi kadar lor peyniri
domates+ salatalık

öğle: 13:30
1 tabak yeşil salata nar ekşisi ile üzerine 70 gr balık
1 kase z.yağlı nohut yemeği
1/2 kase light yoğurt

akşam: 18:30
1 kase light yoğurt içine 1 adet salatalık naneli ( akşama acıkmış olmuyorum karatay diyetine göre 1 ayranla bile geçiştirebiliyorum akşam öğününü o sebeple sorun yok)

3,5 litre su ( şu ana kadar 2,5 litre içtim bile akşama 3,5 u bulacak)

spor bugün yok, bugün izin verdim kendime fırsatım olmayacak:) :52:

çok güzel menü :46: yumurta, yoğurt , balık , bakliyat içeriyor. Tam bir Karatay menüsü canım.

İyi akşamlar arkadaşlar :)
Gün boyu yediklerimi yazıyorum.

Kahvaltı , 1 dilim çavdar ekmeği yarım domates salatalık , 1 dilim kaşar peyniri , 4 zeytin, şekersiz çay
Öğlen (ara öğün) 1 elma ve 2 ceviz 1 bardak yarım yağlı süt
Akşam 1 kepçe mercimek çorba , 2 tane köfte ,yarım dilim kepekli ekmek, 2 kaşık ev yoğurdu.

Akşam üzeri 4-5 arası 2 km kadar yürüdüm. Çok tempolu değildi. İçtiğim su miktarı 1.5 lt oldu. Ama yatana kadar 2 yi geçer.

Kalkış 500ml su

Sabah 2.d.ekmek tel peynir 4 zeytin salatalık

Ara 5 hurma limonlu çay

Öğlen 1 d.ekmek 2 köfte 4 kaşik yoğurt salatalık haşlamış brokoli

Ara 5 hurma

Akşam 1 köfte 4 kaşik yoğurt 1 parça ekmek

Akşam 2 hurma

2.lt su

50 dk yürüyüş 12 dk e.bisiklet

gun bitmeden menumu yazayim..

sabah: elma sirkeli, balli ilik su

kahvalti: 2 yumurta, 2 dilim ekmek, biraz labne, biraz zeytin ezmesi, domates, salatalik

ara: diyet kola (cok zararli biliyorum ama biraz bagirsaklarimi calistirmam gerekiyordu)

ogle: bir kase mercimek corbasi, bir dilim etimek, 5 tane kokteyl domates (ceviz kadarlardi)

ara: 1 portakal

ara: 1 kare bitter cikolata, 1 elma (ogle ile aksamin arasi uzun olunca iki ara yapmak zorunda kaldim)

aksam: yarim kk keci peyniri ve yarim kk normal peynirli makarna ve 8 tane kokteyl domates (bunlar daha kucuktu)

ara: bir bardak yagsiz sut. bir kare bitter cikolata.

su: 2 litreyi gecti eminim de ne kadar gecti bilmiyorum.

spor: 27 dk acik havada yuruyus. 15 dk leslie 1 mile brisk walk, 30 dk eliptik, slim and 6 pack'in yarisi. (yoruldum ama bu da bisi)

gun bitmeden menumu yazayim..

sabah: elma sirkeli, balli ilik su

kahvalti: 2 yumurta, 2 dilim ekmek, biraz labne, biraz zeytin ezmesi, domates, salatalik

ara: diyet kola (cok zararli biliyorum ama biraz bagirsaklarimi calistirmam gerekiyordu)

ogle: bir kase mercimek corbasi, bir dilim etimek, 5 tane kokteyl domates (ceviz kadarlardi)

ara: 1 portakal

ara: 1 kare bitter cikolata, 1 elma (ogle ile aksamin arasi uzun olunca iki ara yapmak zorunda kaldim)

aksam: yarim kk keci peyniri ve yarim kk normal peynirli makarna ve 8 tane kokteyl domates (bunlar daha kucuktu)

ara: bir bardak yagsiz sut. bir kare bitter cikolata.

su: 2 litreyi gecti eminim de ne kadar gecti bilmiyorum.

spor: 27 dk acik havada yuruyus. 15 dk leslie 1 mile brisk walk, 30 dk eliptik, slim and 6 pack'in yarisi. (yoruldum ama bu da bisi)
Öğlenle akşam arasında iki ara öğün olması fazla gibi geldi bana. Öğünleri kaçta yediğini bilmediğim için belki. Diyet kolayla ilgili kısmı açıklamışsin zaten.Bunlar dışında güzel menü :)

Öğlenle akşam arasında iki ara öğün olması fazla gibi geldi bana. Öğünleri kaçta yediğini bilmediğim için belki. Diyet kolayla ilgili kısmı açıklamışsin zaten.Bunlar dışında güzel menü :)

Ogle 12 gibiydi, aksam da 19:30 gibi. arada 7.5 saat var, bir elma, bir portakal zaten cok kalorili seyler degil.

Back
X