- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #103.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canimKlasik bayanbaloncuk menüsü. Afiyet olsun güzel olmuş.
Bugünkü menüm ..
Kahvaltı :
- 1 portakal
- 4 zeytin
- 2 dilim peynir
- yarım domates
- Yarım salata
- 2 dilim kepek ekmeği
- 1 yumurta
Kahvaltıyı geç yaptık. Acıkmayınca ara falan yapmadım.
Akşam :
- 1 pidenin 1/8ini yedim.
2 litre kadar su içtim.
Bunlarda besin değerleri ..
Eki Görüntüle 958973
Eki Görüntüle 958768
kahvalti(10:15-10:45)
1 elma,
yarim armut,
yarim greyfurt,
1 kivi,
8 siyah zeytin(ev yapimi kendimiz yaptik)
10 findik,
10 badem,
nescafe(her zamanki gibi)
Eki Görüntüle 958772
saat(15:15)
150 gr yogurt
Eki Görüntüle 958774
aksam(18:30)
1 kase domates corbasi,
5 yk pirinc pilavi,
150 gr yogurt
sporlarim,
100 tane squat cektim ve 9. günü tamamladim :)
100 tane mekik cektim ve 9. günü tamamladim,
60 sar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 9. günü tamamladim,
jillian 30 days shred level 1 in 6. gününü tamamladim
simdiye kadar 2.5 litre su ictim, yatmadan 3 e tamamlarim
cok enerjigim belki 300 tane ip atlarim (ki atlarim cok büyük ihtimal)
bugun yeme islemim de bitti![]()
Menü güzel :) squatlar ve jilian daha da güzel.Ben de çok isterim 100 mekik çekebilmeyi . fotoğraflı olmasını da gayet beğendim.![]()
sagol canim :) ancak böyle motive olabildim, hem de hangi gün ne kadar yemisim, o gün acikmis miyim eksik bisey var mi diye kontrol edebiliyorum fotolar sayesindetavsiye ederim herkeze
bu arada ben 50 mekikle basladim canim her gün biraz arttira arttira (programi var) 9. günde 100 taneye ciktim :)
Jilianı netten indirdim fakat bir türlü düzenli olarak yapamadım . Aslında bi başlasam alışabilirim. Çünkü Leslieyi yapa yapa sevdim. Şİmdi yemeği biraz fazla kaçırsam hemen 3mile yapıp rahatlıyorum :) Mekiğe de başlasam hiç fena olmaz.
jilliani yapacagim her gün acaba biraksam mi yaa diye düsünüyorum hadi bugun de yapayim bi diye devam ediyorum, insan cok skliyor o programda ama oldukca etkili bi spor jillian hemen etkisini gösteriyor. mekik de evet etkili bir yöntem az az da olsa cekmek lazim hergün
sagol canim
ay aksam yemegin cok az degil mii :26: ben ölürüm acliktan onlaa.
Ben de başlıyorum. Bugün mekik çekeceğim. Ama 50 tane ile başlayabilir miyim deneyeceğim. 40 tane yapabilirim belki 20x2 şeklinde. Şimdi sayende motive oldum deniyorum. Hemen![]()
Kesinlikle az ama şöyle oldu. 19da takımımızın maçı vardı. Geç yediğimizden o saate kadar acıkmadık. Eşim maçı izlerken pide yiyelim dedi. Ben düşündüm 1 pide yesem çok evw gidince yesem saat 21i geçecek. Ayran da kalmamış. Dedim bari 8 dilimin 1 dilimini yiyeyim bugün öyle idare edeyim . Eve geldiğimizden beri de birşeylerle uğraşıyorum yemek yemeyeyi diye.
Dunku menum:
sabah: elma sirkeli, balli ilik su
kahvalti: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 50 gr lor, 1 domates, 1 salatalik
ara: 2 kare bitter cikolata (50 kal.'den az), 3 hurma
ara: 1 portakal
aksam: 1 kase anali kizli corba, 2 dilim etimek, 3 kasik kuru fasulye, bir kase dogal yogurt
ara: 1 bardak yagsiz sut, 1 nextflakes
su: 2 litreden fazla
spor: 60 dk tempolu yuruyus, 30 dk eliptik
günaydin kizlarrkahvalti tabagimla selamliyoruz sizi
ayy hayat cok güzel ya, muhtesem bir pazar günü gecerirsiniz umarim hepiniz.
Günaydın canım :) Annende,ablanda ve misafirlikte olmana rağmen diyetine sadık kalabilmeni tebrik ederim . İradene sağlık![]()