- Konu Sahibi Cherry Mom
- #103.661
Teşekkür ederim canım, nasılsın?
Ben iyiyim :) Pazar kahvaltısını kazasız belasız atlattım . Annem patates kızartmıştı yemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım, nasılsın?
Ben iyiyim :) Pazar kahvaltısını kazasız belasız atlattım . Annem patates kızartmıştı yemedim![]()
hahahahaha ben işte bunu başaramadım, gerçi bilenler bilir pazar kahvaltılarım benim ödül öğünümdür, kahvaltılık besinlerde değil ama az biraz ekmekte cozuturumcozuttum ve en az zararla atlattım geçti gittii, akşam yazıcam gerçi cozutmalarım..
Diğer öğünlerde kontrol edersin :) Madem ödül öğünün afiyet olsun .![]()
tatlım yeni tartı aldın mı ne yaptın? yeni tartı alınca eskisi ve yenisi arasındaki farkı ona göre belirleyeceğiz güzelim neyse canın sıkılmıştı az verdim diye ama gerçekte çok vermişsinkizlar merhaba
bugun ctesi ve 1 aydir ilk defa cumartewi calismiyorum normaldede ctesi pazar calismiyordum ama is yogunlugu iste..
oncelikle hem uzulerek hem sevinerwk bisey belirtmek istiyorum evdeki tartimi esim ptesi gunu yere dusurmus bu nedenle bozulmuş ve dolayisiyla bozulmus. yani dunku kg bildirimi m yanlis. bugun gorumcemde tartilsim ve 63.4 ciktim ve cok mutlu oldm cunku o kadar dikkat etmeye az gram verince uzUlmustum.bu durum takimin durumunu etkilemeyecektir biliyorum iste uzuldugum noktada bu hepinizden ozur dilerim boyle borsey olacagi ve bunun grubumuza denk gelecegi aklima bile gelmezdi
Eki Görüntüle 958768
kahvalti(10:15-10:45)
1 elma,
yarim armut,
yarim greyfurt,
1 kivi,
8 siyah zeytin(ev yapimi kendimiz yaptik)
10 findik,
10 badem,
nescafe(her zamanki gibi)
Eki Görüntüle 958772
saat(15:15)
150 gr yogurt
Eki Görüntüle 958774
aksam(18:30)
1 kase domates corbasi,
5 yk pirinc pilavi,
150 gr yogurt
sporlarim,
100 tane squat cektim ve 9. günü tamamladim :)
100 tane mekik cektim ve 9. günü tamamladim,
60 sar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 9. günü tamamladim,
jillian 30 days shred level 1 in 6. gününü tamamladim
simdiye kadar 2.5 litre su ictim, yatmadan 3 e tamamlarim
cok enerjigim belki 300 tane ip atlarim (ki atlarim cok büyük ihtimal)
bugun yeme islemim de bitti![]()
günaydınlarrrr
kızlar ne güzel döktürmüşsünüz bende büyük oğlanı tenise götürmeden bir bakayım dedim
tatlım yeni tartı aldın mı ne yaptın? yeni tartı alınca eskisi ve yenisi arasındaki farkı ona göre belirleyeceğiz güzelim neyse canın sıkılmıştı az verdim diye ama gerçekte çok vermişsin
senin sporlarına bayılıyorum baloncuk yaaa bi de şu squat nedir? plank nedir yaa benim cahilşliğime verin?
ayy estagfurullah canim benim, deme öyle.
plank su resimlerdeki hareketler,
Eki Görüntüle 959931 Eki Görüntüle 959932 Eki Görüntüle 959933 Eki Görüntüle 959932 Eki Görüntüle 959933 Eki Görüntüle 959934 Eki Görüntüle 959935 Eki Görüntüle 959936
canim plank bu hareketler, her bir hareketi sondaki tablo var ya kacinci gündeysem o kadar yapiyorum, yani ilk gün 20 saniye yazyir ya mesela, o gün her bir hareketi sirasiyla 20 ser saniye yapacaksin demek., o pozisyona gecip o gün kac saniye beklemn gerekiyorsa bekleyip ardindan hemen diger harekete gecip o kdar beklemen böyle sürüp gitmesi ara vermeden bitirmen lazim .insallah aciklayabilmisimdir. :26:
squat ise cömelme hareketi var ya canim, mutlaka görmüssündür, eller ensede yada öne uzanik bir sekilde cömelip geri kalkiyorsun,ayak tabanlari yere tam basiyor sekilde ama. bu tabloda onun programi her gün kac tane yapman gerektigi burda yaziyor ve ogün ne kadar diyorsa ara vermeden ard arda o kadar yapiyorsun. kalca sekillendirip popo kaldiriyor canim bu hareket. Eki Görüntüle 959937
ayy pide olacak ve ben sadece 1 dilimini yiyicemolacak is degil benimkisi. yani dikkat ediyorken oturup 3 tane yemem de 1 tane yerim en azindan
![]()
Dunku menum:
sabah: elma sirkeli, balli ilik su
kahvalti: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 50 gr lor, 1 domates, 1 salatalik
ara: 2 kare bitter cikolata (50 kal.'den az), 3 hurma
ara: 1 portakal
aksam: 1 kase anali kizli corba, 2 dilim etimek, 3 kasik kuru fasulye, bir kase dogal yogurt
ara: 1 bardak yagsiz sut, 1 nextflakes
su: 2 litreden fazla
spor: 60 dk tempolu yuruyus, 30 dk eliptik
gamzem, hnd,hm22 ve vazgeçmek yok gayet güzel gidiyorsunuz arkadaşlar tek tek alıntılama yapamadım öptüm hepinizi
Pişmanım
Gece kitap okurken saat 5 i gördüm en son, kaçta uyudum bilmiyorum, resmen açlıktan öldüm ama kitabı da bırakıp uyuyamadım..Bu da bana ders olsun ..
Tebrik ederim Gamze önemli olan evinde değil misafirlikte cozutmamak asıl ..
Afiyet olsun.
Sirkeli suyun faydasını görüyor musun ?
Takım bana çok iyi geldi toplight.
Sirkeli suyu iciyorum ama faydasini goruyor muyum bilmiyorum.
Ben de arada geceleri içiyorum ama faydasını ciddi ciddi gören varsa düzenli başlayayım diyorum.
yemeklerden once icersen daha faydali oluyor sanirim.
Ben de arada geceleri içiyorum ama faydasını ciddi ciddi gören varsa düzenli başlayayım diyorum.
luci diyete başladığından beri hem sabah aç karna hem de akşam yatmadan önce içiyor çok faydasını gördüğünü söylüyor ben bi türlü dfalan hid yapamadım bende haftasonu çozutmamınsonucu lahana çorbasını pişiriyorum yarın lahana çorbası diyetine başlayacağım inşallah bu şekilde biraz gider kilolar eşim normalde kızıyor bu tarz diyetlere ama o az önce trabzona gitti yarın akşam gelecek salı akşamı da kenya ya gidecek haftasonuna kadar yok hazır yokken yaopayım dedim
Ben de o zaman hemen mümkün oldukça düzenli bir şekilde başlayayım bu sirke işine.Eşimin diline düşeceğim ama neyse artık
Lahana işi de zor valla kolay gelsin tadına da kokusuna da hiç dayanamıyorum. Onun yerine ayran detoksu da yapabilirsin. Hem sağlıklı hem 2 günde 1 1,5 kg falan gidiyor.