• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben iyiyim :) Pazar kahvaltısını kazasız belasız atlattım . Annem patates kızartmıştı yemedim :51:

hahahahaha ben işte bunu başaramadım, gerçi bilenler bilir pazar kahvaltılarım benim ödül öğünümdür, kahvaltılık besinlerde değil ama az biraz ekmekte cozuturum :27::27: cozuttum ve en az zararla atlattım geçti gittii, akşam yazıcam gerçi cozutmalarım..

Evet Kızlarrrr herkese kocaman günaydınn.. işte bunlar da annemde ve ablamdaki menülerim, akşam da arkadaşa oturmaya gittik ama ben asla diyetime ve size ihanet etmedim, yalnız ikramlar müthişti :27::27:

ayy masallah masallah :1: :16:

Günaydın canımmm, senin içinde en güzel pazarlar olsun inşaallah :16::16:

insallah canim :16:

hahahahaha ben işte bunu başaramadım, gerçi bilenler bilir pazar kahvaltılarım benim ödül öğünümdür, kahvaltılık besinlerde değil ama az biraz ekmekte cozuturum :27::27: cozuttum ve en az zararla atlattım geçti gittii, akşam yazıcam gerçi cozutmalarım..

Diğer öğünlerde kontrol edersin :) Madem ödül öğünün afiyet olsun . :1:

Diğer öğünlerde kontrol edersin :) Madem ödül öğünün afiyet olsun . :1:

Aynen canım, eskiden olsa dağıtınca toparlamam zor oluyordu, günler alıyordu ama şimdi ödül öğün sonrası toparlayacak güç mevcut bende, kaldı ki fazla dağıtmadım bile, midem acıdı hemen :27:

günaydınlarrrr
kızlar ne güzel döktürmüşsünüz bende büyük oğlanı tenise götürmeden bir bakayım dedim

kizlar merhaba

bugun ctesi ve 1 aydir ilk defa cumartewi calismiyorum normaldede ctesi pazar calismiyordum ama is yogunlugu iste..
oncelikle hem uzulerek hem sevinerwk bisey belirtmek istiyorum evdeki tartimi esim ptesi gunu yere dusurmus bu nedenle bozulmuş ve dolayisiyla bozulmus. yani dunku kg bildirimi m yanlis. bugun gorumcemde tartilsim ve 63.4 ciktim ve cok mutlu oldm cunku o kadar dikkat etmeye az gram verince uzUlmustum.bu durum takimin durumunu etkilemeyecektir biliyorum iste uzuldugum noktada bu hepinizden ozur dilerim boyle borsey olacagi ve bunun grubumuza denk gelecegi aklima bile gelmezdi
tatlım yeni tartı aldın mı ne yaptın? yeni tartı alınca eskisi ve yenisi arasındaki farkı ona göre belirleyeceğiz güzelim neyse canın sıkılmıştı az verdim diye ama gerçekte çok vermişsin

Eki Görüntüle 958768
kahvalti(10:15-10:45)
1 elma,
yarim armut,
yarim greyfurt,
1 kivi,
8 siyah zeytin(ev yapimi kendimiz yaptik)
10 findik,
10 badem,
nescafe(her zamanki gibi)

Eki Görüntüle 958772
saat(15:15)
150 gr yogurt

Eki Görüntüle 958774
aksam(18:30)
1 kase domates corbasi,
5 yk pirinc pilavi,
150 gr yogurt

sporlarim,
100 tane squat cektim ve 9. günü tamamladim :)
100 tane mekik cektim ve 9. günü tamamladim,
60 sar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 9. günü tamamladim,
jillian 30 days shred level 1 in 6. gününü tamamladim

simdiye kadar 2.5 litre su ictim, yatmadan 3 e tamamlarim :16:
cok enerjigim belki 300 tane ip atlarim (ki atlarim cok büyük ihtimal)
bugun yeme islemim de bitti :10:

senin sporlarına bayılıyorum baloncuk yaaa bi de şu squat nedir? plank nedir yaa benim cahilşliğime verin?

gamzem, hnd,hm22 ve vazgeçmek yok gayet güzel gidiyorsunuz arkadaşlar tek tek alıntılama yapamadım öptüm hepinizi

günaydınlarrrr
kızlar ne güzel döktürmüşsünüz bende büyük oğlanı tenise götürmeden bir bakayım dedim

tatlım yeni tartı aldın mı ne yaptın? yeni tartı alınca eskisi ve yenisi arasındaki farkı ona göre belirleyeceğiz güzelim neyse canın sıkılmıştı az verdim diye ama gerçekte çok vermişsin

senin sporlarına bayılıyorum baloncuk yaaa bi de şu squat nedir? plank nedir yaa benim cahilşliğime verin?

ayy estagfurullah canim benim, deme öyle.
plank su resimlerdeki hareketler,
$1.webp$2.webp$3.webp$2.webp$3.webp$6.webp$7.webp$30 günlük Bikini Versiyonu Plank Challenge.webp
canim plank bu hareketler, her bir hareketi sondaki tablo var ya kacinci gündeysem o kadar yapiyorum, yani ilk gün 20 saniye yazyir ya mesela, o gün her bir hareketi sirasiyla 20 ser saniye yapacaksin demek., o pozisyona gecip o gün kac saniye beklemn gerekiyorsa bekleyip ardindan hemen diger harekete gecip o kdar beklemen böyle sürüp gitmesi ara vermeden bitirmen lazim .insallah aciklayabilmisimdir. :26:

squat ise cömelme hareketi var ya canim, mutlaka görmüssündür, eller ensede yada öne uzanik bir sekilde cömelip geri kalkiyorsun,ayak tabanlari yere tam basiyor sekilde ama. bu tabloda onun programi her gün kac tane yapman gerektigi burda yaziyor ve ogün ne kadar diyorsa ara vermeden ard arda o kadar yapiyorsun. kalca sekillendirip popo kaldiriyor canim bu hareket. $30-day-squat-challenge-670x438.webp

ayy estagfurullah canim benim, deme öyle.
plank su resimlerdeki hareketler,
Eki Görüntüle 959931 Eki Görüntüle 959932 Eki Görüntüle 959933 Eki Görüntüle 959932 Eki Görüntüle 959933 Eki Görüntüle 959934 Eki Görüntüle 959935 Eki Görüntüle 959936
canim plank bu hareketler, her bir hareketi sondaki tablo var ya kacinci gündeysem o kadar yapiyorum, yani ilk gün 20 saniye yazyir ya mesela, o gün her bir hareketi sirasiyla 20 ser saniye yapacaksin demek., o pozisyona gecip o gün kac saniye beklemn gerekiyorsa bekleyip ardindan hemen diger harekete gecip o kdar beklemen böyle sürüp gitmesi ara vermeden bitirmen lazim .insallah aciklayabilmisimdir. :26:

squat ise cömelme hareketi var ya canim, mutlaka görmüssündür, eller ensede yada öne uzanik bir sekilde cömelip geri kalkiyorsun,ayak tabanlari yere tam basiyor sekilde ama. bu tabloda onun programi her gün kac tane yapman gerektigi burda yaziyor ve ogün ne kadar diyorsa ara vermeden ard arda o kadar yapiyorsun. kalca sekillendirip popo kaldiriyor canim bu hareket. Eki Görüntüle 959937

o degil de keske su plank fotolarindaki kiz gibi incecik, saglikli ve esnek olabilseydik :D

ayy pide olacak ve ben sadece 1 dilimini yiyicem :1: olacak is degil benimkisi. yani dikkat ediyorken oturup 3 tane yemem de 1 tane yerim en azindan :1:

Pişmanım :1:
Gece kitap okurken saat 5 i gördüm en son, kaçta uyudum bilmiyorum, resmen açlıktan öldüm ama kitabı da bırakıp uyuyamadım..Bu da bana ders olsun ..

Evet Kızlarrrr herkese kocaman günaydınn.. işte bunlar da annemde ve ablamdaki menülerim, akşam da arkadaşa oturmaya gittik ama ben asla diyetime ve size ihanet etmedim, yalnız ikramlar müthişti :27::27:

Tebrik ederim Gamze önemli olan evinde değil misafirlikte cozutmamak asıl ..

Dunku menum:

sabah: elma sirkeli, balli ilik su

kahvalti: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 50 gr lor, 1 domates, 1 salatalik

ara: 2 kare bitter cikolata (50 kal.'den az), 3 hurma

ara: 1 portakal

aksam: 1 kase anali kizli corba, 2 dilim etimek, 3 kasik kuru fasulye, bir kase dogal yogurt

ara: 1 bardak yagsiz sut, 1 nextflakes

su: 2 litreden fazla

spor: 60 dk tempolu yuruyus, 30 dk eliptik

Afiyet olsun.
Sirkeli suyun faydasını görüyor musun ?
gamzem, hnd,hm22 ve vazgeçmek yok gayet güzel gidiyorsunuz arkadaşlar tek tek alıntılama yapamadım öptüm hepinizi

Takım bana çok iyi geldi toplight.

Son düzenleme:
Pişmanım :1:
Gece kitap okurken saat 5 i gördüm en son, kaçta uyudum bilmiyorum, resmen açlıktan öldüm ama kitabı da bırakıp uyuyamadım..Bu da bana ders olsun ..

Tebrik ederim Gamze önemli olan evinde değil misafirlikte cozutmamak asıl ..

Afiyet olsun.
Sirkeli suyun faydasını görüyor musun ?

Takım bana çok iyi geldi toplight.

Sirkeli suyu iciyorum ama faydasini goruyor muyum bilmiyorum.

Ben de arada geceleri içiyorum ama faydasını ciddi ciddi gören varsa düzenli başlayayım diyorum.

luci diyete başladığından beri hem sabah aç karna hem de akşam yatmadan önce içiyor çok faydasını gördüğünü söylüyor ben bi türlü düzenli yapamadım bende haftasonu çozutmamın:47::47: sonucu lahana çorbasını pişiriyorum yarın lahana çorbası diyetine başlayacağım inşallah bu şekilde biraz gider kilolar eşim normalde kızıyor bu tarz diyetlere ama o az önce trabzona gitti yarın akşam gelecek salı akşamı da kenya ya gidecek haftasonuna kadar yok hazır yokken yaopayım dedim

luci diyete başladığından beri hem sabah aç karna hem de akşam yatmadan önce içiyor çok faydasını gördüğünü söylüyor ben bi türlü dfalan hid yapamadım bende haftasonu çozutmamın:47::47: sonucu lahana çorbasını pişiriyorum yarın lahana çorbası diyetine başlayacağım inşallah bu şekilde biraz gider kilolar eşim normalde kızıyor bu tarz diyetlere ama o az önce trabzona gitti yarın akşam gelecek salı akşamı da kenya ya gidecek haftasonuna kadar yok hazır yokken yaopayım dedim

Ben de o zaman hemen mümkün oldukça düzenli bir şekilde başlayayım bu sirke işine.Eşimin diline düşeceğim ama neyse artık :1:
Lahana işi de zor valla kolay gelsin tadına da kokusuna da hiç dayanamıyorum. Onun yerine ayran detoksu da yapabilirsin. Hem sağlıklı hem 2 günde 1 1,5 kg falan gidiyor.

Tekrardan merhaba kızlar, haftasonu bitiyor yarın normale döneriz sanırım (sohbet ve paylaşım açısından, diyetim zaten normal) :33:

Nasılsınız bakalım, nasıl geçiyor haftasonu? :27:

Menüm :56:

SABAH 11:30
1 kk peynir
1 salatalık
1 dilim tereyağı sürülmüş ekmek
1 yumurta (haşlama)
6 adet çikolata top (nohut büyüklüğünde)
6 adet cips
1 dilim kek
8 adet badem
2 minik tablet bitter çikolata (40 kalori)

Ara ve Öğlen: YOK (geç uyandığım için, geç kahvaltı yaptım ve çok tokum)

ARA:15 :30 (ikindi) 3 adet form mısır patlağı (70 kalori)

AKŞAM 17:30
1 porsiyon balık (levrek ve ızgara)
1 porsiyon yeşil salata

SPOR: 4 saat dışarda yürüyüş (2 saati tempolu) 45 dk. eliptik düşünüyorum (yaparsam yazarım)
SU: tamamdır ve içmeye devam

DİP NOT: arkadaşlar kahvaltı öğünüm ödül öğünüm dü, her ne kadar çok gibi görünse de ödül öğün olarak bakarsak, ....... bakalım işte :27: eskiye nazaran kaçamaktan bile saymıyorum, yaşandı bitti saygısızca :27::27: artık kaldığımız yerden yola devam :27::27:

Lucimmmmmmmmmmmm seninle mutfağı kapatmayı özledim bennn :82::82:

.

Ben de o zaman hemen mümkün oldukça düzenli bir şekilde başlayayım bu sirke işine.Eşimin diline düşeceğim ama neyse artık :1:
Lahana işi de zor valla kolay gelsin tadına da kokusuna da hiç dayanamıyorum. Onun yerine ayran detoksu da yapabilirsin. Hem sağlıklı hem 2 günde 1 1,5 kg falan gidiyor.

canım ayran detoksunu yaptım gecen hafta sadece 600 gr gittiişe yaramadı şimdi 1 düdüklü çorba pişirdim bakalım bitene kadar yaparım da tuzsuz bişeye benzemiyor louciii duy sesimi sen tuz atmışmıydın?

gamze tebrik ederim bacım ödül de bile çok abartmamışsın

Yediklerimi yazıyorum :56:

Kahvaltı , 1 dilim kepekli ekmek , 1 dilim kaşar , domates, 1 haşlanmış yumurta ve 2 tane kurabiye (içi çikolata dolgulu)
Öğlen tarhana çorba ,6 yk bulgur pilavı ve 4 yk ev yapımıyoğurt
Ara 1 ceviz ve 10-12 fındık , 2 kuru kayısı
Akşam (18:30) 1 tabak haşlanmış tavuk eti ile mevsim salata

Suyum 2 lt oldu . Spor olarak aktif bir gündü. Ev işi de yaptım .Cam sildik kardeşimle. Ayrıca 2 mile Leslie yapacağım :)
Pazar günü kaçamağa meyilli sanki :))

Back
X