• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü güzel sadece kola dikkatimi çekti acaba bağırsaklar için kuru kayısı ve ardından bol su içsen? faydası olmuyor mu?

ben de aldım 2 ay oldu A101den de daha kullanma şerefine nail olamadım:17:hatta ben set halinde aldım neyse ben de başlayayım bari en kısa zamanda... Menün de az ama güzel:34:

3. mü olduk kaptan? ben gördüğüm kadarıyla 2. gibiydik kılpayı hatta demek ki biri daha önümüze geçmiş - dediğin gibi birkaç kişi daha bildirim yapmış olsa kesin 1. olurduk neyse artık umutlar bu Cumaya:1:

olacağız tabiiiiiiiiiii:kkk:

sevindim canım senin adına gerçi Cuma günü yanlış göstermiş ama napalım sağlık olsun

:46::46::46:

afiyet olsun:56: spora da maşallah:nazar: harikasın:8:

Akşam iyi dayanmışsın:1: - afiyet olsun:56:

Bence kaçamaklara rağmen gayet güzel bi rmenü:46:

hımmmm, diyet listesinin değişik versiyonu...:44:bu da güzel olmuş:16:

valla hiç de fena değil :46:afiyet olsun:56:

Geç kalmış bir günaydın hatta tünaydın:3:

harikasınnnnnnnn:46::46::46:

vayyy spor harikaaa:8: menün de güzel dengeli bir menü

Kaptana ayran detoksu çok çare olmadı:50:

"Yaşandı bitti saygısızca":52::52::52: evet sabah kahvaltını oku oku bitiremedim maşallah:1: ama epey spor yapmışsın:8:

tuzsuz yemeye alışın anacım no salt cık cık:20::20::20: ben tuzsuz beslendiğimden herkese şiddetle tavsiye ediyorum tuzsuz yememe laf edenleri pişman edeceğim zayıflayınca:47:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Menü güzel sadece kola dikkatimi çekti acaba bağırsaklar için kuru kayısı ve ardından bol su içsen? faydası olmuyor mu?

ben de aldım 2 ay oldu A101den de daha kullanma şerefine nail olamadım:17:hatta ben set halinde aldım neyse ben de başlayayım bari en kısa zamanda... Menün de az ama güzel:34:

3. mü olduk kaptan? ben gördüğüm kadarıyla 2. gibiydik kılpayı hatta demek ki biri daha önümüze geçmiş - dediğin gibi birkaç kişi daha bildirim yapmış olsa kesin 1. olurduk neyse artık umutlar bu Cumaya:1:

olacağız tabiiiiiiiiiii:kkk:

sevindim canım senin adına gerçi Cuma günü yanlış göstermiş ama napalım sağlık olsun

:46::46::46:

afiyet olsun:56: spora da maşallah:nazar: harikasın:8:

Akşam iyi dayanmışsın:1: - afiyet olsun:56:

Bence kaçamaklara rağmen gayet güzel bi rmenü:46:

hımmmm, diyet listesinin değişik versiyonu...:44:bu da güzel olmuş:16:

valla hiç de fena değil :46:afiyet olsun:56:

Geç kalmış bir günaydın hatta tünaydın:3:

harikasınnnnnnnn:46::46::46:

vayyy spor harikaaa:8: menün de güzel dengeli bir menü

Kaptana ayran detoksu çok çare olmadı:50:

"Yaşandı bitti saygısızca":52::52::52: evet sabah kahvaltını oku oku bitiremedim maşallah:1: ama epey spor yapmışsın:8:

tuzsuz yemeye alışın anacım no salt cık cık:20::20::20: ben tuzsuz beslendiğimden herkese şiddetle tavsiye ediyorum tuzsuz yememe laf edenleri pişman edeceğim zayıflayınca:47:

teşekkürler canımm :1::1::1: nice zayıflamalaraa

Kızlar

Regl oldum bugün. Bu günlerdeki çikolata isteğimi bastırmak için %70 kakolu bitter çikolata aldım 1 paket bu hafta boyunca onu bitiririm az az yemeyi planlıyorum.

Allah yardımcım olsun :1:

Yediklerimi yazıyorum :56:

Kahvaltı , 1 dilim kepekli ekmek , 1 dilim kaşar , domates, 1 haşlanmış yumurta ve 2 tane kurabiye (içi çikolata dolgulu)
Öğlen tarhana çorba ,6 yk bulgur pilavı ve 4 yk ev yapımıyoğurt
Ara 1 ceviz ve 10-12 fındık , 2 kuru kayısı
Akşam (18:30) 1 tabak haşlanmış tavuk eti ile mevsim salata

Suyum 2 lt oldu . Spor olarak aktif bir gündü. Ev işi de yaptım .Cam sildik kardeşimle. Ayrıca 2 mile Leslie yapacağım :)
Pazar günü kaçamağa meyilli sanki :))
o aradaki kuru yemiş birazcık fazla gelmiş sanki ama neyse hafta sonu sonuçta benim yediklerimin yanında on numara nasılsa:17:

kizlar iyi aksamlar

misafirim oldugundan dolayi giremedim. bu hafta sonu inanilmaz yogun gecti.

bugunku menum

sabah

1 dilim tam bugday ekmek
1 yk patates
1yk kadar yumurta
1 dilim peynir yarisi
1 cay kasigi kahvalti sosu
sekersiz cay

oglen
acikmadigimdan dolayo yemedim

ara ogun
1 galeta

aksam
1 yk ispanak
2 yk yogurt
1 kepce suzme mercimek corbasi

ara ogun
1 porsiyon meyve

spor ; gun icinde o kadar kosturuyorumki sporla bile bu kadar yorulmuyorum
su; 4 su bardagi ancak
su su su... iç iç iç:7: bence eksiğin o olmuş

Eki Görüntüle 960419
kahvalti(09:30-10:00)
1 elma,
yarim armut,
yarim greyfurt,
1 kivi,
6 siyah zeytin(ev yapimi)
10 findik,
10 badem,
sade nescafe

Eki Görüntüle 960420
saat(14:30)
100 gr bitter dondurma (200 kalori mi ne ama olabildigince katkisiz, gönül rahatligiyla yenecek cinsten) :1:

Eki Görüntüle 960421
aksam(18:30)
1 kase mercimek corbasi,
5 yk salcali makarna
(yurtta resmen yemek cikmadi ya az ögrenci var diye, makarna yemek istemiyordum aslinda):19:

spolarim,
105 tane squat cektim ve 10. günü tamamladim
105 tane mekik cektim ve 10. günü tamamladim
60 sar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 10. günü tamamladim
jillian 30 days shred level 1 in 7. gününü tamamladim :16:

simdiye kadar 2 lt su ictim onu 2.5 a tamamlarim :10:
o bitter dondurmanın markası ne acep?:1: bitter deyince benim için akan sular duruyor
Bugünkü menümü yazayım.

Sabah :

- 2 kare çikolata
- 1 Türk Kahvesi

Kahvaltı :

- Lor peynirli yumurta
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 2 dilim kepekli ekmek
- 1 portakal
- Yarım salata
- Yarım domates

Ara :

- 2 kare çikolata

Akşam :

- Şehriye çorbası
- 2 kaşık yoğurt
- Salata
- 2 köfte

Ara :

- 3 minik kurabiye ( tek lokmalık olanlardan )
- 1 minik poğaça ( tamam orta boy diyelim :1:)

Su içmeye çalışıyorum hala ..
hımmmm....neyse hafta sonu kaçamağı hepimiz yaptık afiyet olsun:56:

kızlarrr herkese günaydınlarrr, dün sabah çok erken evden çıkıp akşama da geç dönünce giremedim aklım fikrim sizlerdeydi ama :) dün ne güzel yazışmışsınız okudum hepsini ... önce sorulan sorulara cevap vereyim toplightcım ben lahana çorbasına hiç tuz koymadım canım bulyon ve baharatlarla tatlandırdım... bir de sirkeli su karışımını sormuşsunuz evet ben diyete başladığım günden beri içiyorum kilo vermede etkili mi bilmem ama cildimi, saçlarımı gözle görülür şekilde parlattı ve güzelleştirdi öneririm. özellikle ben sabahları aç karnına şekersiz sade nescafe çok içerdim, 3-4 fincan neredeyse, kahveden kurtardı beni :)

pazar gününe gelince dün arkadaş grubumuzla kar oynamaya dağa gittik dağda olunca tüm gün beslenme düzenim bozuldu asla cozutmadım lakin eldeki imkanlarla beslenmek zorunda kaldım tüm gün 1 simit, çeyrek ekmeğin yarısı, 4-5 dilim sucuk, 1 dilim kek yedim ama sabah 10'dan akşam üstü 5 e kadar hiç oturmadan karda koşuşturdum... sabah tartılınca 81 i görerek mutlu oldum dünkü beslenme bozukluğu tartıya olumsuz yansımamış. fakat bugün önlem olarak ayran çorbası benzeri(3 öğün light yoğurt içine salatalık doğrayıp yiyerek) besleneceğim...ödem varsa ödem atmış olurum zira dün wc eksikliği sebebiyle su da fazla içemedim bugünü de böyle atlatıp yarına karatayıma geri dönerim... öptüm hepinizi, buralarda olacağım :):52:
o kadar gün sonra sanırım ilk kez ekmek yedin simit yedin değil mi?
bir günlük düzensizlik hemen tartıya yansımıyor canım :34: afiyet olsun yarın karataya geri dönersin eminim:1:

günaydin kizlar, bugun cok kosusturmali bir gün olacak :25:
suan kahvalti ediyorum, sonra hemen valizimi alip yurttan ayrilicam ve bi akrabamiza gidicem. orda esyaleri birakip arkadasa gecicem ve bu gece orda kalicam. jillian ablayi yapamiycam haliyle :5:
ama sabah kalkip hemen squatimi ve plank imi yaptim. birde 350 tane ip atlama hareketi yaptim. akrabada mekik hareketimi de yaparim. sonra arkadasa gecerim. orda da bi 500 tane daha ip atlama hareketi yaparim en azindan jillian in boslugunu az da olsa doldurur diye umut ediyorum :26: insallah öyle. yarin taaa aksam dönücem akrabaya. ama yarin mutlaka yaparim jilliani saat 12 olsa bile o jillian yapilacak! :20:
olabildigince dikkat edicem arkadasta, olur da bugun giremiyebiliirm belki. ama aksam girmeye calisirim menü paylasmak icin hi yok giremezsem yarin aksam toptan paylasirim ne yedim ne ictim ne yaptim diye. öptüm sizii..:16:
iyi yolculuklar canım:3: sporuna sadık olduğuna göre eminim aynı tempoda devam edersin:34:

günaydınlarrrr
luci cim arada onlarda lazım canım boşver iyi olmuş
benim haftasonu çozutmam maalesef bana 1 kg olarak geri gelmiş sabah tartılınca çok sinirlerim bozuldu daha ne olsun
bu sabah çorbaya çok az tuz attım bolca acıyı dayadım 1 kase içtim 1 tane de kivi yedim bu akşama kadar artık çorba ve meyve sınırsız diyor ama bakalım kaç tane olacak

haa bu arada işe başladım bugün artık daha rahat paylaşımlarda bulunabileceğim
hayırlı uğurlu olsun işin - o 1 kg da su tuz dengesinden olabiliyor bnm de pazartesi 1 kg fazlam oluyor ertesi günü iniyor sonra... malum haftasonunun azizliğine uğruyoruz

Günaydın arkadaşlarrrr, iyi haftalar musmutlu diyetler diliyorumm :54::54::54:
Tünaydın canım ancak yorumuna cevap yazıyorum da...:17:

lilycim geçmiş olsun sana da, hafta sonu dinlenme ve sağlıklı diyet beslenme konusunda hepimiz biraz dağılmışız, toparlarız artık inşallah hafta içi :)
evet canım öyle oldu valla benm daha ev işlerim bitmedi de dip köşeye 1 gün yetmiyor bi de biriken işler vardı neyse bu akşam da onları yaparım spora ne hacet? koşturmacalı ev işleri fazlasıyla kalori yaktırır sanırm

haftasonu gaömzeyi çok takdir ettim hatun gezmelerde olmasına rağmen hiç bozmadı
lily cim sen bana kıyasla fazla abartmamışsın canım yaa ben ne biçim kaptansam rezillik ötesi:47::47::47::47:
hafta sonu olunca bende düzen falan kalmıyor cumartesi bi de arkadaşa oturmaya gittik bu hafta sonu da gidecekmişiz galiba diğer arkadaşa ama bakalım belli de olmaz en azından ben bu hafta içi evin kalan işlerini bitirirsem haftaya bu kadar yorgun başlamam Pazartesiye...

Kızlar herkese Günaydın

eğitimim olduğundan giremiyorum.

Hepimize iyi haftalar :1::1:

İyi haftalar Zeynepciğim:16:

kızlar dün fırsatım olmadı menumu yazmak şimdi yazıyorum ve biraz geçmişi okuyayım

Kalkış 500 ml su yarım elma 1 hurma 2 kayısı

Sabah 2 d.ekmek sucuklu yumurta 3 zeytin salatalık

Ara limonlu çay

Öğlen 1 kase çorba 1 pirzola tavuk 1 kıymali yufka böreği patlıcan salatası salata

Ara 2 hurma 1 kayısı

Akşam patlıcan salatası salata 3 kaşik çorba

2.5 lt su 20 dk e.bisiklet

kızlar 1 haftadır kilo vermem adeta durdu az da yiyorum
sorun az yemek değil listene birebir uyarsan istenilen sonucu elde edersin emin ol diyetisyene gittiğimde bana ne eksik ne fazla tam yap diyordu gerçi vermen gereken az ya ondan da olabilir

benim dunku menu:

sabah: elma sirkeli, balli ilik su, bir next flakes, 2 kare bitter cikolata

ogle: 3 kepce kuru fasulye, 1 dilim ekmek, coban salata.

ara: 1 portakal

ara: 1 next flakes

aksam: 3 kasik turlu, piyaz salata

ara: 6 kare bitter cikolata (150 kaloriden az)

su: 2 litreden fazla

spor: yok.
şeyyy o öğlen yediğin yemek gerçekten 3 kepçe mi yoksa kaşık yerine yanlışla mı yazdın?:44:

Günaydınn hanımlar :)

Bu gün saat 10,30 da iş başı yaptım anca daha size yazma fırsatım oldu. Haftasonu tam bir fiyasko çok dengesiz beslendım saatliem hep geçti annemdeydim üstelik birde o yuzedn size yazabileceğim elle tutulur hiç birseyim yok :50:

Bu hafta çok daha sıkı bır program yapmak istiyorum ve ne yapıp yapıp 2 durak onceden ınıp yürümek istiyorum.

Şu lanet olası göbekten kurtulmak isityorum:14::14:
birkaç sayfa geride sadık bir sporcu olan takım arkadaşımız resimler eklemiş onlara göz at istersen:34:

canim ben kahvaltida doymayinca tüm gün sinirsiz yemek yiyorum ya :1: ondan öyle cok yani ben de biliyorum ama kahvaltida doymazsam aksama kadar yemek yerim ben araliksizz
anladım - o zaman bundan sonra yorum yapmıyorum artık kahvaltına:34:

teşekkürler canımm :1::1::1: nice zayıflamalaraa
amin aminnn:1:

Kızlar

Regl oldum bugün. Bu günlerdeki çikolata isteğimi bastırmak için %70 kakolu bitter çikolata aldım 1 paket bu hafta boyunca onu bitiririm az az yemeyi planlıyorum.

Allah yardımcım olsun :1:
gün içinde ara öğünlere birkaç kare bitter eklersin yanına sütle ya da kahveyle:34:

o aradaki kuru yemiş birazcık fazla gelmiş sanki ama neyse hafta sonu sonuçta benim yediklerimin yanında on numara nasılsa:17:

su su su... iç iç iç:7: bence eksiğin o olmuş

o bitter dondurmanın markası ne acep?:1: bitter deyince benim için akan sular duruyor
hımmmm....neyse hafta sonu kaçamağı hepimiz yaptık afiyet olsun:56:

o kadar gün sonra sanırım ilk kez ekmek yedin simit yedin değil mi?
bir günlük düzensizlik hemen tartıya yansımıyor canım :34: afiyet olsun yarın karataya geri dönersin eminim:1:

iyi yolculuklar canım:3: sporuna sadık olduğuna göre eminim aynı tempoda devam edersin:34:

hayırlı uğurlu olsun işin - o 1 kg da su tuz dengesinden olabiliyor bnm de pazartesi 1 kg fazlam oluyor ertesi günü iniyor sonra... malum haftasonunun azizliğine uğruyoruz

Tünaydın canım ancak yorumuna cevap yazıyorum da...:17:

evet canım öyle oldu valla benm daha ev işlerim bitmedi de dip köşeye 1 gün yetmiyor bi de biriken işler vardı neyse bu akşam da onları yaparım spora ne hacet? koşturmacalı ev işleri fazlasıyla kalori yaktırır sanırm

hafta sonu olunca bende düzen falan kalmıyor cumartesi bi de arkadaşa oturmaya gittik bu hafta sonu da gidecekmişiz galiba diğer arkadaşa ama bakalım belli de olmaz en azından ben bu hafta içi evin kalan işlerini bitirirsem haftaya bu kadar yorgun başlamam Pazartesiye...

İyi haftalar Zeynepciğim:16:

sorun az yemek değil listene birebir uyarsan istenilen sonucu elde edersin emin ol diyetisyene gittiğimde bana ne eksik ne fazla tam yap diyordu gerçi vermen gereken az ya ondan da olabilir

şeyyy o öğlen yediğin yemek gerçekten 3 kepçe mi yoksa kaşık yerine yanlışla mı yazdın?:44:

3 kepce. kasik olsa cok az olurdu.

bir porsiyon iste yaklasik. bir kase ancak ediyordu.

Son düzenleme:
kızlar bugun yemekhaneye gittim ya turşu almadım bulgur pilavı almadım çok koyuyorlar, nohut vardı yanında küçük 1 dilim beyaz ekmek yedim bana göre epey k.h.lı bir menüydü ama artık yapacak birşey yok:50: sabah da ekmek yememiştim ya o yüzden dengelemeye çalıştım

Kızlat nasılsınız ?
Haftasonu herkes cozutmuş ama yeni bir hafta artık.
Bu arada benimle yarışacak bir arkadaş arıyorum var mıdır ?

lily cim canım maşallah tek tek bütün menüleri yorumladın seni menülerden sorumlu kaptan yarduımcısı ilan ettim haberin olsun tatlım:27::27::27::27:
kızlar lahana çorbası içtim 2 kase 1 tane de armut yedim şimdilik iyi gibi ama bakalım devamı nasıl gelecek 1 hafta işte olmayınca işler birikmiş onları toparlıyorum

lily cim canım maşallah tek tek bütün menüleri yorumladın seni menülerden sorumlu kaptan yarduımcısı ilan ettim haberin olsun tatlım:27::27::27::27:
kızlar lahana çorbası içtim 2 kase 1 tane de armut yedim şimdilik iyi gibi ama bakalım devamı nasıl gelecek 1 hafta işte olmayınca işler birikmiş onları toparlıyorum

Afiyet olsun kaptan ..
Ne kadar devam edeceksin lahana çorbasına ?

birkaç sayfa geride sadık bir sporcu olan takım arkadaşımız resimler eklemiş onlara göz at istersen:34:

anladım - o zaman bundan sonra yorum yapmıyorum artık kahvaltına:34:

amin aminnn:1:

gün içinde ara öğünlere birkaç kare bitter eklersin yanına sütle ya da kahveyle:34:

aynen canım bende öyle düşünüyorum suyla yada kahveyle misss

afiyet olsun kaptancım, devam edecek misin 1 hafta yoksa detoks gibi 2 günde bitirecek misin? 2. gün zor olan gün atlatırsan kolay, ben 2 gün detoks yapıp bırakmıştım...3. gün artık çorba görecek yüzüm kalmamıştı :(

kolay gelsinnn ve afiyet olsunn :45:

sarelle canim markasi :) bu bildigimiz sarelle var ya onun dondurma versiyonu. internete yazarsan heemn görürsün zaten :) benim yediklerim kücük versiyonu 100 gr lik :1: biraz daha büyükleri de var tabi. ama ben hepsini yerim kesin diye miniklerinden aldim hep :1:

sagol canim ama bugun degil yolculuk ya :1: carsamba aksami, bugun arkadasa gitmiyorum akrabadayim bu arada kizlar. o yüzden simdi jillian ablami da yapayim da keyfiye ara vermis olamayayim dimi :1: :34:
aksama lahana sarmasi var ya, kac tane yemek ideal sizce? ortalama bir sayi söyleyebilir misiniz bana? yaninda az bisey de yogurt yerim.

sagol canim ama bugun degil yolculuk ya :1: carsamba aksami, bugun arkadasa gitmiyorum akrabadayim bu arada kizlar. o yüzden simdi jillian ablami da yapayim da keyfiye ara vermis olamayayim dimi :1: :34:
aksama lahana sarmasi var ya, kac tane yemek ideal sizce? ortalama bir sayi söyleyebilir misiniz bana? yaninda az bisey de yogurt yerim.

Yanında sakıncalı bir şey yemeyeceksen 8 9 tane yiyebilirsin bence.

Afiyet olsun kaptan ..
Ne kadar devam edeceksin lahana çorbasına ?

afiyet olsun kaptancım, devam edecek misin 1 hafta yoksa detoks gibi 2 günde bitirecek misin? 2. gün zor olan gün atlatırsan kolay, ben 2 gün detoks yapıp bırakmıştım...3. gün artık çorba görecek yüzüm kalmamıştı :(

valla kızlar bugün başladım 1 düdüklü yaptım luci cim senin tavsiyelerin önerilerin benim için önemli bakalım şimdiye kadar sorun olmadı yarını da atlatırsam sorun yok diyosun yani öyle mi 1 hafta yapabileceğimi sanmıyorum ama en azından 3 gün yapayım bari diyorum

Kızlar sizleri okuyorum fakat bilinçsiz ve istemsiz bir can sıkıntım var bu gün :26::26: sebebini çözemiyorum ama sabaha göre daha iyiyim.. Luci gibi bende dün dengesiz beslenmemin cezası olarak bu gün cacık vb. gıdalarla geçireceğim, yarın az daha normalleşeceğim..Sanırım en az zararla bu haftasonunu atlatacağım, şimdi kısmetse biraz spor yapıcağım..Acayip üşüyorum bu gün, evin içi 24 derece olmasına rağmen donuyorum, anlamadım gitii :26:

İnşaallah yarın bir tartılırım bakalım durum nedir, ne değildir :27:

Back
X