• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kurabiye kahve ikilisine bayılıyorum.
Hayatım boyunca sıkılmayacağım az sayıdaki şeylerden.
Sebze iyi oluyor gerçekten o da karbonhidrat ama sağlıklı en azından. Ben sebze konusunda çok alternatif bulamıyorum.

Neyse ki kahve yasak değil diyette :) Kurabiye malesef :26:
Neden alternatif yok yemediğin sebzeler mi var ? Yoksa sevmez misin .

Neyse ki kahve yasak değil diyette :) Kurabiye malesef :26:
Neden alternatif yok yemediğin sebzeler mi var ? Yoksa sevmez misin .

Sevmediğim pek sebze yok aslında ama aynı sebzeyi ayda 2 kereden fazla yersem soğuyorum. Bir de mutfakta biraz tecrübesizim çok çeşit bilmiyorum öyle olunca çok yiyemiyorum.
Kışın ıspanak patlıcan kabak brokoli karnabahar hepsinden de tek çeşit yapabiliyorum :17:

kızlarrr herkese günaydınlarrr, dün sabah çok erken evden çıkıp akşama da geç dönünce giremedim aklım fikrim sizlerdeydi ama :) dün ne güzel yazışmışsınız okudum hepsini ... önce sorulan sorulara cevap vereyim toplightcım ben lahana çorbasına hiç tuz koymadım canım bulyon ve baharatlarla tatlandırdım... bir de sirkeli su karışımını sormuşsunuz evet ben diyete başladığım günden beri içiyorum kilo vermede etkili mi bilmem ama cildimi, saçlarımı gözle görülür şekilde parlattı ve güzelleştirdi öneririm. özellikle ben sabahları aç karnına şekersiz sade nescafe çok içerdim, 3-4 fincan neredeyse, kahveden kurtardı beni :)

pazar gününe gelince dün arkadaş grubumuzla kar oynamaya dağa gittik dağda olunca tüm gün beslenme düzenim bozuldu asla cozutmadım lakin eldeki imkanlarla beslenmek zorunda kaldım tüm gün 1 simit, çeyrek ekmeğin yarısı, 4-5 dilim sucuk, 1 dilim kek yedim ama sabah 10'dan akşam üstü 5 e kadar hiç oturmadan karda koşuşturdum... sabah tartılınca 81 i görerek mutlu oldum dünkü beslenme bozukluğu tartıya olumsuz yansımamış. fakat bugün önlem olarak ayran çorbası benzeri(3 öğün light yoğurt içine salatalık doğrayıp yiyerek) besleneceğim...ödem varsa ödem atmış olurum zira dün wc eksikliği sebebiyle su da fazla içemedim bugünü de böyle atlatıp yarına karatayıma geri dönerim... öptüm hepinizi, buralarda olacağım :):52:

günaydin kizlar, bugun cok kosusturmali bir gün olacak :25:
suan kahvalti ediyorum, sonra hemen valizimi alip yurttan ayrilicam ve bi akrabamiza gidicem. orda esyaleri birakip arkadasa gecicem ve bu gece orda kalicam. jillian ablayi yapamiycam haliyle :5:
ama sabah kalkip hemen squatimi ve plank imi yaptim. birde 350 tane ip atlama hareketi yaptim. akrabada mekik hareketimi de yaparim. sonra arkadasa gecerim. orda da bi 500 tane daha ip atlama hareketi yaparim en azindan jillian in boslugunu az da olsa doldurur diye umut ediyorum :26: insallah öyle. yarin taaa aksam dönücem akrabaya. ama yarin mutlaka yaparim jilliani saat 12 olsa bile o jillian yapilacak! :20:
olabildigince dikkat edicem arkadasta, olur da bugun giremiyebiliirm belki. ama aksam girmeye calisirim menü paylasmak icin hi yok giremezsem yarin aksam toptan paylasirim ne yedim ne ictim ne yaptim diye. öptüm sizii..:16:

Son düzenleme:
günaydınlarrrr
luci cim arada onlarda lazım canım boşver iyi olmuş
benim haftasonu çozutmam maalesef bana 1 kg olarak geri gelmiş sabah tartılınca çok sinirlerim bozuldu daha ne olsun
bu sabah çorbaya çok az tuz attım bolca acıyı dayadım 1 kase içtim 1 tane de kivi yedim bu akşama kadar artık çorba ve meyve sınırsız diyor ama bakalım kaç tane olacak

haa bu arada işe başladım bugün artık daha rahat paylaşımlarda bulunabileceğim

günaydınlarrrr
luci cim arada onlarda lazım canım boşver iyi olmuş
benim haftasonu çozutmam maalesef bana 1 kg olarak geri gelmiş sabah tartılınca çok sinirlerim bozuldu daha ne olsun
bu sabah çorbaya çok az tuz attım bolca acıyı dayadım 1 kase içtim 1 tane de kivi yedim bu akşama kadar artık çorba ve meyve sınırsız diyor ama bakalım kaç tane olacak

haa bu arada işe başladım bugün artık daha rahat paylaşımlarda bulunabileceğim

canım bozma moralini sudur o, su tutmuştur vücudun bol bol su iç ki ödem varsa atılsın...ben de lahana çorbasını çook acılı yapıp içtim, içimi eritti resmen bu hafta ben yine yapayım alıştım artık lahana çorbasına lezzetli de geliyor :) afiyet olsun sana, farkı göreceksin etkili bir detoks lahana detoksu, kolay gelsin sana canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın sevgili 5. takım üyeleri ve takipçileri:3:
Hepinize güzel bir hafta diliyorum:16:
Benim hafta sonum fiyasko ötesi maalesef:17: Hemen berbat ötesi raporumu vereyim:42:
Cumartesi günü hiç dikkat edemedim işte saat 11de kalktım bir arkadaşa gidecektik ama ilacım bittiği için önce acile gidip ilacı yazdırmam lazımdı cidden acildi çünkü hiç elimde kalmamış akşam da çıkmak istemedim evden hava karardığından... Neyse birkaç tuzlu kraker atıştırıp:26: çıktım sonra da buluşma saatimiz gelince eve geri de dönemedim - arkadaşın eşi arabayla bırakacaktı beni de aldılar çarşıdan gittik orada 1 kase kısır ve 2 kk kek yedim biri haşhaşlı revani gibi birşeydi biri de normal kek... Poğaçaları yemedim akşam da krakerlerin kalanını yedim sonra dönüp yemeyim diye ve bu şekilde günü kapattım. Pazar günü sabah krep yaptım light peynir ve 1 çay kaşığı balla yedim bir de 1 dl kek yedim:17: Dün zaten pestilim çıktı tüm gün temizlik sonra pazara gittim markete gittim çöpleri topladım bir poşet yeniden dönüşüme bir poşet de normal çöp konteynırına atıldı - bir de aylık merdiven silme işimiz var 4 katın merdivenlerini süpür viledayla sil derken 1,5 saatim de öyle gitti akşam da evimin işlerine devam ettim işte pazardan gelince 3 kaşık kadar kereviz vardı onu yedim sonra puding yedim:26: akşam yemeğim de 3-4 kaşık mantıydı üstüne yoğurt döküp yedim - yani anlayacağınız hafta sonu düzene giremiyorum bir de ev işlerinden bunalınca çareyi çikolatada arıyorum biliyorum tamamen psikolojik bunu aşmam lazım. Kısacası raporum çok adam akıllı değil:50: Daha evin işleri bitmedi 1 gün yetmiyor bana dip köşe için hele ki Pazar günüyse - pazardı çöptü bir de üstüne merdiven silme işi varsa pestilim çıkıyor. :37: En son geçen ay başı yine ben silmiştim tamam ev sahibim hasta yoklar ama en azından ben sırama sadık kaldım diğerleri beni ilgilendirmez tabii de inanın hafta sonu dinlenmekten ziyade yorulma oluyor benm için:37:
Bugün de gece 1.30da yatmama rağmen 7yi 10 geçe kalktım hazırlandım 1 yumurta haşladım domates ve 2 cevizle yedim biraz karatay usulu oldu :1:ama çok yoktu 5dkda bu kadar oldu döke saça yedim desem yeridir:17:
öğlen de yemekhaneye gideceğim artık çorba-yemek yerim pilav tatlı almam da salata falan varsa alırım. Artık ne varsa bahtımıza...

Günaydın sevgili 5. takım üyeleri ve takipçileri:3:
Hepinize güzel bir hafta diliyorum:16:
Benim hafta sonum fiyasko ötesi maalesef:17: Hemen berbat ötesi raporumu vereyim:42:
Cumartesi günü hiç dikkat edemedim işte saat 11de kalktım bir arkadaşa gidecektik ama ilacım bittiği için önce acile gidip ilacı yazdırmam lazımdı cidden acildi çünkü hiç elimde kalmamış akşam da çıkmak istemedim evden hava karardığından... Neyse birkaç tuzlu kraker atıştırıp:26: çıktım sonra da buluşma saatimiz gelince eve geri de dönemedim - arkadaşın eşi arabayla bırakacaktı beni de aldılar çarşıdan gittik orada 1 kase kısır ve 2 kk kek yedim biri haşhaşlı revani gibi birşeydi biri de normal kek... Poğaçaları yemedim akşam da krakerlerin kalanını yedim sonra dönüp yemeyim diye ve bu şekilde günü kapattım. Pazar günü sabah krep yaptım light peynir ve 1 çay kaşığı balla yedim bir de 1 dl kek yedim:17: Dün zaten pestilim çıktı tüm gün temizlik sonra pazara gittim markete gittim çöpleri topladım bir poşet yeniden dönüşüme bir poşet de normal çöp konteynırına atıldı - bir de aylık merdiven silme işimiz var 4 katın merdivenlerini süpür viledayla sil derken 1,5 saatim de öyle gitti akşam da evimin işlerine devam ettim işte pazardan gelince 3 kaşık kadar kereviz vardı onu yedim sonra puding yedim:26: akşam yemeğim de 3-4 kaşık mantıydı üstüne yoğurt döküp yedim - yani anlayacağınız hafta sonu düzene giremiyorum bir de ev işlerinden bunalınca çareyi çikolatada arıyorum biliyorum tamamen psikolojik bunu aşmam lazım. Kısacası raporum çok adam akıllı değil:50: Daha evin işleri bitmedi 1 gün yetmiyor bana dip köşe için hele ki Pazar günüyse - pazardı çöptü bir de üstüne merdiven silme işi varsa pestilim çıkıyor. :37: En son geçen ay başı yine ben silmiştim tamam ev sahibim hasta yoklar ama en azından ben sırama sadık kaldım diğerleri beni ilgilendirmez tabii de inanın hafta sonu dinlenmekten ziyade yorulma oluyor benm için:37:
Bugün de gece 1.30da yatmama rağmen 7yi 10 geçe kalktım hazırlandım 1 yumurta haşladım domates ve 2 cevizle yedim biraz karatay usulu oldu :1:ama çok yoktu 5dkda bu kadar oldu döke saça yedim desem yeridir:17:
öğlen de yemekhaneye gideceğim artık çorba-yemek yerim pilav tatlı almam da salata falan varsa alırım. Artık ne varsa bahtımıza...

lilycim geçmiş olsun sana da, hafta sonu dinlenme ve sağlıklı diyet beslenme konusunda hepimiz biraz dağılmışız, toparlarız artık inşallah hafta içi :)

haftasonu gaömzeyi çok takdir ettim hatun gezmelerde olmasına rağmen hiç bozmadı
lily cim sen bana kıyasla fazla abartmamışsın canım yaa ben ne biçim kaptansam rezillik ötesi:47::47::47::47:

Kızlar herkese Günaydın

eğitimim olduğundan giremiyorum.

Hepimize iyi haftalar :1::1:

kızlar dün fırsatım olmadı menumu yazmak şimdi yazıyorum ve biraz geçmişi okuyayım

Kalkış 500 ml su yarım elma 1 hurma 2 kayısı

Sabah 2 d.ekmek sucuklu yumurta 3 zeytin salatalık

Ara limonlu çay

Öğlen 1 kase çorba 1 pirzola tavuk 1 kıymali yufka böreği patlıcan salatası salata

Ara 2 hurma 1 kayısı

Akşam patlıcan salatası salata 3 kaşik çorba

2.5 lt su 20 dk e.bisiklet

kızlar 1 haftadır kilo vermem adeta durdu az da yiyorum

kızlar dün fırsatım olmadı menumu yazmak şimdi yazıyorum ve biraz geçmişi okuyayım

Kalkış 500 ml su yarım elma 1 hurma 2 kayısı
Ara limonlu çay
Öğlen 1 kase çorba 1 pirzola tavuk 1 kıymali yufka böreği patlıcan salatası salata
Ara 2 hurma 1 kayısı
Akşam patlıcan salatası salata 3 kaşik çorba
2.5 lt su 20 dk e.bisiklet

kızlar 1 haftadır kilo vermem adeta durdu az da yiyorum

durur canım hiç panik yapma hepimiz yaşıyoruz o durma süreçlerini ben suyu arttırarak biraz da olsa çözdüğümü düşünüyorum...

benim dunku menu:

sabah: elma sirkeli, balli ilik su, bir next flakes, 2 kare bitter cikolata

ogle: 3 kepce kuru fasulye, 1 dilim ekmek, coban salata.

ara: 1 portakal

ara: 1 next flakes

aksam: 3 kasik turlu, piyaz salata

ara: 6 kare bitter cikolata (150 kaloriden az)

su: 2 litreden fazla

spor: yok.

Günaydınn hanımlar :)

Bu gün saat 10,30 da iş başı yaptım anca daha size yazma fırsatım oldu. Haftasonu tam bir fiyasko çok dengesiz beslendım saatliem hep geçti annemdeydim üstelik birde o yuzedn size yazabileceğim elle tutulur hiç birseyim yok :50:

Bu hafta çok daha sıkı bır program yapmak istiyorum ve ne yapıp yapıp 2 durak onceden ınıp yürümek istiyorum.

Şu lanet olası göbekten kurtulmak isityorum:14::14:

Cidden hastalık kadar insanı yıpratan bir şey yok. Ben nir de aşırı telaşlı bir insanım ..

Ben takip etmiyorum ama oldukça sağlıklı bir yöntem bence.

Pazartesi görüşürüz. İyi tatiller. Çok yeme ama bak ..

Yedim valla bacım bu yazını anca görüyorum:1:
Ben de çok telaşlı bi insanımdır pek öyle haksızlığa gelemem sen gibi ama mecburen uyum sağlamış gibi görünmek gerekiyor bazen - benm gibi politik olamayan bi insana bile çok zor ama mecbur kalıyorsun kimi zaman...

Akşam yemeğini yemedim ama tahmini menümü yazayım.

Sabah kahvaltıdan önce :

- 1 kare çikolata
- Sade türk kahvesi

Kahvaltı :

- 2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 2 dilim salam ve maruldan sandviç
-1 haşlanmış yumurta
- 1 zeytin
- 2 dilim domates

Ara :

- 2 kare çikolata
- 1 sade türk kahvesi

Akşam :

- 1 tabak nohut yemeği
- 2 kaşık yoğury
- Tavuklu salata

Suyum çok az oldu belki yarım litre. Hemen elime su alıyorum ..
Sabahki çikolata ve kahve aç kanına çok yararlı değil ama yemişsin artık yapacak bişey yok

tam dogrusunu hesaplamak istiyorsan gram gram her seyi tartman, sonra gramajina gore besin degerlerini hesaplaman gerekir. yapilmayacak sey degil ama cok zahmetli. bir de bir yerden sonra gunluk toplam kalori miktarini da net olarak hesapladigin icin fazla stres yapmaya basliyorsun. besin degerlerini hesaplayamadigin yiyecekler moralini bozmaya falan basliyor. istersen birkac gun dene, az cok neden ne kadar yediginde gerekli kaloriyi ve proteini, karbonhidrati alacagini ogrendikten sonra goz karari ayni ayar devam edersin.
bayan boncukcumm diyet arkadaşım diye bir site var orası işine yarar mı bilmiyorum ama gün gün yediklerininin kalorisini öğrenebiliyorsun ve toplam kalorini gün sonunda gösteriyor. :1::1:

ben kalori sepetine birkaç yıl oldu üye olalı ama geçenlerde baktım formatı değişmiş yaaa beğenmedim:50: diyet arkadaşım sitesine üye oldum ardından bu gruba gelince fittingoya üye oldum ama hepsi kalori bazında - bu fat secret sitesine biraz önce üye oldum bu da güzelmiş artık bundan ve fittingodan takip ederim ikisini çok beğendim
diyetkolik ücretli ama 1 günlük deneme maksatlı üyelik aldım 1600 kcal liste verdi - bir de besinler.net var işte 2 yıl önce keşfettim orada da besin değerlerini gösteriyor k.hidrat protein şeklinde ama böyle günlük tarzında değil etiket gibi... mesela bu fat secret sitesinde kuru yemişleri adet olarak giremedim yani 1 tane ceviz yazılmıyor illa gram vermek lazım ben de 1 cevizin ortalama 25 kcal olduğunu bildiğimden ona göre gram yazıyorum artık:23:

Eki Görüntüle 957672
kahvalti(09:45-10:15)
1 elma,
yarim armut,
yarim greyfurt (kücüktü greyfurt)
1 kücük kivi,
1 tatli kasigi tahin (sekersiz)
yarim kk tam yagli b.peynir,
9 findik,
9 badem
nescafe (sade,sekersiz,suyla yaptim)

Eki Görüntüle 957688
saat(15:20)
2 orta boy domates,
1 kk tam yagli b.peynir

Eki Görüntüle 957689
aksam(18:25)
1 kase mercimek corbasi,
5 yk zeytinyagli kabak yemegi (suyunu yemedim)

:10::10:
sporlarim,
45 ser saniye 6 hareket plank yaptim ve 8. günü tamamladim.
mekik bugun mola günüydü, 8. gün
squat bugun mola günüydü 8. gün (mola günleri programda kendi var)
jillians 30 days shred level 1 in 5. günü tamam :)

simdiye kadar 2.5 lt su ictim 3 e tamamlarim yatana kadar :)
:16::16:
Bana kahvaltın çok gibi geliyor ama ara yapmıyorsun sanırım bir de okuyorsun artı sporun da var o yüzden artık olumsuz yorum yapmayacağım:34:

İyi akşamlar arkadaşlar :)
Gün boyu yediklerimi yazıyorum.

Kahvaltı , 1 dilim çavdar ekmeği yarım domates salatalık , 1 dilim kaşar peyniri , 4 zeytin, şekersiz çay
Öğlen (ara öğün) 1 elma ve 2 ceviz 1 bardak yarım yağlı süt
Akşam 1 kepçe mercimek çorba , 2 tane köfte ,yarım dilim kepekli ekmek, 2 kaşık ev yoğurdu.

Akşam üzeri 4-5 arası 2 km kadar yürüdüm. Çok tempolu değildi. İçtiğim su miktarı 1.5 lt oldu. Ama yatana kadar 2 yi geçer.
bu menüyü beğendim:46:

Kalkış 500ml su

Sabah 2.d.ekmek tel peynir 4 zeytin salatalık

Ara 5 hurma limonlu çay

Öğlen 1 d.ekmek 2 köfte 4 kaşik yoğurt salatalık haşlamış brokoli

Ara 5 hurma

Akşam 1 köfte 4 kaşik yoğurt 1 parça ekmek

Akşam 2 hurma

2.lt su

50 dk yürüyüş 12 dk e.bisiklet
listene tam uymuyorsun ama hani akşam sütün?:1: şaka bir yana gayet güzel bir menü canım - ama naçizane tavsiye, meyve öğünlerinde değişiklik yapsan daha iyi olur yani birinde hurma birinde mesela kuru kayısı olabilir elma - portakal falan:34: ben de iş yerinde hurma ya da kuru kayısı yapıyorum bazen elma da getiriyorum gerçi ama bugün kuşluk arası yapmadım yine de buzdolabında ananas var belki öğleden sonra yerim sen de arada değişiklik yaparsan belki metabolizman şaşırır hem vitamin mineral açısından da iyi olur:34:

Kızlar yemeğe çıkıyorum diğer yorumlara dönünce devam ederim hepsini alıntıladım:9: kopyala yapıştır yapıp yazmaya devam edeceğim:34:

Bana kahvaltın çok gibi geliyor ama ara yapmıyorsun sanırım bir de okuyorsun artı sporun da var o yüzden artık olumsuz yorum yapmayacağım:34:

canim ben kahvaltida doymayinca tüm gün sinirsiz yemek yiyorum ya :1: ondan öyle cok yani ben de biliyorum ama kahvaltida doymazsam aksama kadar yemek yerim ben araliksizz

gun bitmeden menumu yazayim..

sabah: elma sirkeli, balli ilik su

kahvalti: 2 yumurta, 2 dilim ekmek, biraz labne, biraz zeytin ezmesi, domates, salatalik

ara: diyet kola (cok zararli biliyorum ama biraz bagirsaklarimi calistirmam gerekiyordu)

ogle: bir kase mercimek corbasi, bir dilim etimek, 5 tane kokteyl domates (ceviz kadarlardi)

ara: 1 kare bitter cikolata, 1 elma (ogle ile aksamin arasi uzun olunca iki ara yapmak zorunda kaldim)

aksam: yarim kk keci peyniri ve yarim kk normal peynirli makarna ve 8 tane kokteyl domates (bunlar daha kucuktu)

ara: bir bardak yagsiz sut. bir kare bitter cikolata.

su: 2 litreyi gecti eminim de ne kadar gecti bilmiyorum.

spor: 27 dk acik havada yuruyus. 15 dk leslie 1 mile brisk walk, 30 dk eliptik, slim and 6 pack'in yarisi. (yoruldum ama bu da bisi)
Menü güzel sadece kola dikkatimi çekti acaba bağırsaklar için kuru kayısı ve ardından bol su içsen? faydası olmuyor mu?

günaydın herkese
dün ki menüm.

sabah : yumurta, peynir ve krebimin yarısı
öğlen. yogurt, etli patlıcan yemeği ve krebimin diger yarısı
ara : türk kahvesi
akşam fırın poşetinde tavuk, yoğurt.

su : 2 litre
spor : yok :17:

dün bimden plates topu aldım. platese başlamayı planlıyorum.
ben de aldım 2 ay oldu A101den de daha kullanma şerefine nail olamadım:17:hatta ben set halinde aldım neyse ben de başlayayım bari en kısa zamanda... Menün de az ama güzel:34:

tatlım tebrik ederim bireyselde birinci oldun:nazar::nazar::nazar:
takımımızda 3 kişi kilo bildirmemesine rağmen 3. oldu maşallah kızlar bize eğer ayrılanlar kg bildirip ayrılsalardı kesin takımda birinci olursu olsun:nazar::nazar::nazar:
3. mü olduk kaptan? ben gördüğüm kadarıyla 2. gibiydik kılpayı hatta demek ki biri daha önümüze geçmiş - dediğin gibi birkaç kişi daha bildirim yapmış olsa kesin 1. olurduk neyse artık umutlar bu Cumaya:1:

bende tebrik ederim canım. :nazar:inşallah haftayada birinci olursun. ve takım olarak da inşallah haftaya birinci oluruz.
olacağız tabiiiiiiiiiii:kkk:

kizlar merhaba

bugun ctesi ve 1 aydir ilk defa cumartewi calismiyorum normaldede ctesi pazar calismiyordum ama is yogunlugu iste..
oncelikle hem uzulerek hem sevinerwk bisey belirtmek istiyorum evdeki tartimi esim ptesi gunu yere dusurmus bu nedenle bozulmuş ve dolayisiyla bozulmus. yani dunku kg bildirimi m yanlis. bugun gorumcemde tartilsim ve 63.4 ciktim ve cok mutlu oldm cunku o kadar dikkat etmeye az gram verince uzUlmustum.bu durum takimin durumunu etkilemeyecektir biliyorum iste uzuldugum noktada bu hepinizden ozur dilerim boyle borsey olacagi ve bunun grubumuza denk gelecegi aklima bile gelmezdi
sevindim canım senin adına gerçi Cuma günü yanlış göstermiş ama napalım sağlık olsun

az sonra mutfağımı kapatacağım bugünkü menümü yazarak görevimi yerine getireyim :)

sabah: 08:00
uyanınca elma sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış lor peynirli maydanozlu omlet
avuç içi kadar lor peyniri
1 domates + 1 salatalık

öğle: 13:00
1 tabak z.yağlı nohut yemeği
1/2 tabak buharda pişmiş kabak ve karnıbahar üzerine 2 yk light yoğurt

akşam: 17:30
yeşil salata üzerine 70 gr beyaz tavuk eti haşlanmış
1/2 tabak buharda pişmiş kabak ve karnıbahar üzerine 2 yk light yoğurt

3,5 litre su

akşama açık havada orta tempo yürüyüş
:52: bugünlük benden bu kadar... öptüm hepinizi
:46::46::46:

Eki Görüntüle 958768
kahvalti(10:15-10:45)
1 elma,
yarim armut,
yarim greyfurt,
1 kivi,
8 siyah zeytin(ev yapimi kendimiz yaptik)
10 findik,
10 badem,
nescafe(her zamanki gibi)

Eki Görüntüle 958772
saat(15:15)
150 gr yogurt

Eki Görüntüle 958774
aksam(18:30)
1 kase domates corbasi,
5 yk pirinc pilavi,
150 gr yogurt

sporlarim,
100 tane squat cektim ve 9. günü tamamladim :)
100 tane mekik cektim ve 9. günü tamamladim,
60 sar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 9. günü tamamladim,
jillian 30 days shred level 1 in 6. gününü tamamladim

simdiye kadar 2.5 litre su ictim, yatmadan 3 e tamamlarim :16:
cok enerjigim belki 300 tane ip atlarim (ki atlarim cok büyük ihtimal)
bugun yeme islemim de bitti :10:
afiyet olsun:56: spora da maşallah:nazar: harikasın:8:

Bugünkü menüm ..

Kahvaltı :

- 1 portakal
- 4 zeytin
- 2 dilim peynir
- yarım domates
- Yarım salata
- 2 dilim kepek ekmeği
- 1 yumurta

Kahvaltıyı geç yaptık. Acıkmayınca ara falan yapmadım.

Akşam :

- 1 pidenin 1/8ini yedim.

2 litre kadar su içtim.

Bunlarda besin değerleri ..

Eki Görüntüle 958973
Akşam iyi dayanmışsın:1: - afiyet olsun:56:

Bende yediklerimi yazayım.
Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği ,1 yumurta, biraz kaşar, yarım domates ve salatalık ,1çay kaşığı bal
Öğlen 1paket (4adet)etiform çikolata kaplı biskuvi 1 su bardağı yarim yağlı süt
Akşam 18.30 1dilim tam buğday ekmeği ile az yağlı tavuk ve 4kaşık ev yapımı yoğurt
Ak$am yemeğinden sonra çayla da bir kakaolu kurabiye yedim. Bugün kaçamağım Var arkadaşlar farkındayım :(
Spor olarak 3 mile leslie yaptım. Akşam yemeğinden sonra da kardeşimle 2km kadar yürüyüş yaptık. Su zaten sorunsuz seve seve içiyorum.
Bence kaçamaklara rağmen gayet güzel bi rmenü:46:

herkese iyi hafta sonular

Kalkış 500ml su yarım elma 2 hurma ve kayısı

Ara 1 çay b.süt 5 hurma

Ara 1 çay b.süt yarım elma (öğle ki ana menuyu yapmak istemedim)

Akşam 3 küçük köfte 1d.ekmek 1 kepçe çorba salatalık 4 kaşik yoğurt

Ara 1 çay b.süt

2.5lt su 20 dk e.bisiklet
hımmmm, diyet listesinin değişik versiyonu...:44:bu da güzel olmuş:16:

Kızlar

bugün fazla giremedim hem görümcemin kızının doğum günüydü hemde elticiğim sehir dışından geldi bir kaç gün misafirm olacak.

Dünkü menümü aktarım bugünüde yazacağım

Dünkü menüm

Sabah

1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
3 adet siyah zeytin

Öğlen

3 yk bulgur pilavı
3 yk tavuk
1 yk patates

Ara Öğün
1 1 su bardağı ayran

Ara Öğün 1 galeta

Akşam

Yarım sufle

Su : 1 lt
Spor : yok

Bugün kü menüm

Sabah

1 dilim tam buğday ekmek
Yarım dilim peynir
1 yk patates
1 yumurta ile yapılmış yumurtanın yarısı
2 fincan sekersiz çay

Öğlen
2 galeta
1 su bardağı su

Akşam
1 böreğin yarısı
2 yk kısır
1 dilim pasta yarısı

Ara Öğün
A sekerli çay

Su : 1 lt yok
Spor: 3 saatlik ev işi +30 dk yürüyüş

Not : Bugün biraz farklı bir gün oldu itiraf ediyorum.

Daha sağlıklı günlereee hepinizi öpüyorum yarında pek giremeyebilirim :1:
valla hiç de fena değil :46:afiyet olsun:56:

günaydin kizlarr :16: kahvalti tabagimla selamliyoruz sizi :1:
ayy hayat cok güzel ya, muhtesem bir pazar günü gecerirsiniz umarim hepiniz.

Geç kalmış bir günaydın hatta tünaydın:3:

Evet Kızlarrrr herkese kocaman günaydınn.. işte bunlar da annemde ve ablamdaki menülerim, akşam da arkadaşa oturmaya gittik ama ben asla diyetime ve size ihanet etmedim, yalnız ikramlar müthişti :27::27:

harikasınnnnnnnn:46::46::46:

Dunku menum:

sabah: elma sirkeli, balli ilik su

kahvalti: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 50 gr lor, 1 domates, 1 salatalik

ara: 2 kare bitter cikolata (50 kal.'den az), 3 hurma

aksam: 1 kase anali kizli corba, 2 dilim etimek, 3 kasik kuru fasulye, bir kase dogal yogurt

ara: 1 bardak yagsiz sut, 1 nextflakes

su: 2 litreden fazla

spor: 60 dk tempolu yuruyus, 30 dk eliptik
vayyy spor harikaaa:8: menün de güzel dengeli bir menü

Ben de o zaman hemen mümkün oldukça düzenli bir şekilde başlayayım bu sirke işine.Eşimin diline düşeceğim ama neyse artık :1:
Lahana işi de zor valla kolay gelsin tadına da kokusuna da hiç dayanamıyorum. Onun yerine ayran detoksu da yapabilirsin. Hem sağlıklı hem 2 günde 1 1,5 kg falan gidiyor.
Kaptana ayran detoksu çok çare olmadı:50:

Menüm :56:

SABAH 11:30
1 kk peynir
1 salatalık
1 dilim tereyağı sürülmüş ekmek
1 yumurta (haşlama)
6 adet çikolata top (nohut büyüklüğünde)
6 adet cips
1 dilim kek
8 adet badem
2 minik tablet bitter çikolata (40 kalori)

Ara ve Öğlen: YOK (geç uyandığım için, geç kahvaltı yaptım ve çok tokum)

ARA:15 :30 (ikindi) 3 adet form mısır patlağı (70 kalori)

AKŞAM 17:30
1 porsiyon balık (levrek ve ızgara)
1 porsiyon yeşil salata

SPOR: 4 saat dışarda yürüyüş (2 saati tempolu) 45 dk. eliptik düşünüyorum (yaparsam yazarım)
SU: tamamdır ve içmeye devam

DİP NOT: arkadaşlar kahvaltı öğünüm ödül öğünüm dü, her ne kadar çok gibi görünse de ödül öğün olarak bakarsak, ....... bakalım işte :27: eskiye nazaran kaçamaktan bile saymıyorum, yaşandı bitti saygısızca :27::27: artık kaldığımız yerden yola devam :27::27:

Lucimmmmmmmmmmmm seninle mutfağı kapatmayı özledim bennn :82::82:

.
"Yaşandı bitti saygısızca":52::52::52: evet sabah kahvaltını oku oku bitiremedim maşallah:1: ama epey spor yapmışsın:8:

canım ayran detoksunu yaptım gecen hafta sadece 600 gr gittiişe yaramadı şimdi 1 düdüklü çorba pişirdim bakalım bitene kadar yaparım da tuzsuz bişeye benzemiyor louciii duy sesimi sen tuz atmışmıydın?

gamze tebrik ederim bacım ödül de bile çok abartmamışsın

tuzsuz yemeye alışın anacım no salt cık cık:20::20::20: ben tuzsuz beslendiğimden herkese şiddetle tavsiye ediyorum tuzsuz yememe laf edenleri pişman edeceğim zayıflayınca:47:

Back
X