Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senin azmin yeter be lucicim :1: :32:
bu ararda pirinc lapasi yapiyorum bugun ya, aksam yola cikicam ne yersem yiyeyim midem agriyor, sabah ögle pirinc lapasi, aksam da haslanmis sebze yemegi dusunuyorum onlar da dokunur mu mideme? :26:

dokunmaması lazım diye düşünüyorum yanında yoğurt da ye akşam mideni bastırır haşlanmış sebze ile

senin azmin yeter be lucicim :1: :32:
bu ararda pirinc lapasi yapiyorum bugun ya, aksam yola cikicam ne yersem yiyeyim midem agriyor, sabah ögle pirinc lapasi, aksam da haslanmis sebze yemegi dusunuyorum onlar da dokunur mu mideme? :26:

tatlım pirinç lapasını nasıl yapıyorsun

valla alıştım artık ben çorbaya dün akşam yeni,den yaptım bu sefer suyu daha az acısı daha çok oldu hatta küçük oğlan içmek istedi acı deyince bana da acısız yap dedi belki onlara da acısız yaparım akşama kadeşim ve yeğenim gelecek memleketten o yüzden bu akşam yemeği biraz bozabilirim diyete uymayabilir :27::27: tavuk çevirme düşünüyorum ben sadece göğüs etini yerim derisiz diğerleri istediği kısmı yesinler açıkcası bu durumda pek evde yemek yapmak istemiyorum nefsime hakim olamam diye

canım öğlene kadar biraz karbo yüklü olmuş ama iyi çok fazla yememişsin ama protein göremedim hiç menünde:26::26:

evet yavv protein alamadım kaptan. 2 gündür evde kuru fasulye pilav ve mercimek çorbası var birde ıspanak.

Sansıma şirkettekilerle çakışıyor. Dün reglmden dolayı ağrım olduğundan ekstra yemek hazırlayamadım. Biraz eksik oldu. Ama en azından yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum

dokunmaması lazım diye düşünüyorum yanında yoğurt da ye akşam mideni bastırır haşlanmış sebze ile
ayy hadi insallah simdi yaptim yiyorum, aksam da acikmiyim diye haslanmis sebze yiycem hem yolculuk uzun sürecek siskinlik hissetmem,
tatlım pirinç lapasını nasıl yapıyorsun

canim ben 1 cay bardagi cig pirinci , 3 cay bardagi suyla hasladim, 150 gr yogurt, nane, sumak, adini bilmedigim bi baharat var o , biraz da aci pul biberle karistirdim. dogru mu yanlis mi bilmiyorum tabi :1:

ayy hadi insallah simdi yaptim yiyorum, aksam da acikmiyim diye haslanmis sebze yiycem hem yolculuk uzun sürecek siskinlik hissetmem,

canim ben 1 cay bardagi cig pirinci , 3 cay bardagi suyla hasladim, 150 gr yogurt, nane, sumak, adini bilmedigim bi baharat var o , biraz da aci pul biberle karistirdim. dogru mu yanlis mi bilmiyorum tabi :1:

güzel bişi benziyor. bende regl dönemim için düşünüyorumda bir sormak istedim kişiden kişiye farklı tarifler var mı diye

güzel bişi benziyor. bende regl dönemim için düşünüyorumda bir sormak istedim kişiden kişiye farklı tarifler var mı diye
yani baharatlar damak tadina göre degisebilir diye düsünüyorum ben,
ahahaaa harika tatlım gözün aydın Ama için rahat etmesi adına mutaaka 2. bir tartıda tartıl ( az tartıyor dediğin için )
sagol canim, ama 2. tarti imkanim yok suan, ancak cuma günü memlekette tartilicam tekrar.

yani baharatlar damak tadina göre degisebilir diye düsünüyorum ben,

sagol canim, ama 2. tarti imkanim yok suan, ancak cuma günü memlekette tartilicam tekrar.

bende zten baharat hastasıyım.

2. tartı derken bi eczanede falan olabilir demek istedim canım umarım 59u tekrar görürsün

Banada nasip olsunnnnn

kızlar günaydın bugun buralarda hava güzel güneşli insan kainatla alakadar olduğundan iç açıyor

kahvaltimıda yaptım bir küçük kaçamak mı denir sabah gelen poğaçalar güzel görünüyordu yemek için heveslendim ama yarısını zor yedim normal ekmeğimide yerim diye hesaplamıştım ama gitmedi yiyemedim

diyetin en güzel yani bu işte bir zamanlar çok kaçırdığım besinler şuanlık mı diyim midem almıyor canım istemiyor diyetisyen bize 40gün de dildeki palpilyalar değişiyor dedi herhal bizim hücreler değişiyor e bi zahmet kaç gün oldu çoğu değişmiştir az ı mı kaldı ne
herkese kolay gelsin

kızlar günaydın bugun buralarda hava güzel güneşli insan kainatla alakadar olduğundan iç açıyor

kahvaltimıda yaptım bir küçük kaçamak mı denir sabah gelen poğaçalar güzel görünüyordu yemek için heveslendim ama yarısını zor yedim normal ekmeğimide yerim diye hesaplamıştım ama gitmedi yiyemedim

diyetin en güzel yani bu işte bir zamanlar çok kaçırdığım besinler şuanlık mı diyim midem almıyor canım istemiyor diyetisyen bize 40gün de dildeki palpilyalar değişiyor dedi herhal bizim hücreler değişiyor e bi zahmet kaç gün oldu çoğu değişmiştir az ı mı kaldı ne
herkese kolay gelsin

benimde midem küçüldü canım. Eskiden yiyebildiğim miktarın yanından geçemiyorum

herşey kafada bitiyor. ne güzel

bende zten baharat hastasıyım.

2. tartı derken bi eczanede falan olabilir demek istedim canım umarım 59u tekrar görürsün

Banada nasip olsunnnnn
haklisin canim o konuda da ben cok cekingenim ya gidip eczaneye tartilabilir miyim falan diyemiyorum ben :1: bir de o zaman kesin fark cikar cünkü ayakkabi kazak falan filan olacak üzerimde :34:
insallah canim, hepimize istedigimiz kilolari görmek nasip olsuun:16:

süüpper bi duygu:) devamı gelsin inşallah, çabuk mezun olursun sen bu gidişle...:46:

ayy ne güzel dedin kiz öyle :1: gerci ben takimda degilim ama olsun :1: buralarda geziniyorum iste hem kendime hem size destek olmak icin :16:

benimde midem küçüldü canım. Eskiden yiyebildiğim miktarın yanından geçemiyorum

herşey kafada bitiyor. ne güzel
mide sonradan büyüyebilir dikkatli olmak lazım herzaman

bi arkadaş vardı 30 kilo kadar verdi vücüdü da aşiri sarkmıştı spora da kilo verdikten sonra gitti asıl şimdi kilo vermiş göründü çünkü inceldi sıkılaştı o bana artık midem almıyor yiyemiyorum derken bende bu herzaman bu şelilde gitmeyebilir dikkatli ol sonra kilo almadı ama yemesi atttı şimdide dengelemeye çalişiyor ve kendini kusturuyır nasıl birşey bu bilmiyorum

mide sonradan büyüyebilir dikkatli olmak lazım herzaman

bi arkadaş vardı 30 kilo kadar verdi vücüdü da aşiri sarkmıştı spora da kilo verdikten sonra gitti asıl şimdi kilo vermiş göründü çünkü inceldi sıkılaştı o bana artık midem almıyor yiyemiyorum derken bende bu herzaman bu şelilde gitmeyebilir dikkatli ol sonra kilo almadı ama yemesi atttı şimdide dengelemeye çalişiyor ve kendini kusturuyır nasıl birşey bu bilmiyorum

bak bunu bilmiyordum . Ama kendini kusturmak ii değil ki umarım sağlıkla devam eder o arkadaşın.

evet şimdi oldu teşekkür ederiz

:1::1::1:

haklisin canim o konuda da ben cok cekingenim ya gidip eczaneye tartilabilir miyim falan diyemiyorum ben :1: bir de o zaman kesin fark cikar cünkü ayakkabi kazak falan filan olacak üzerimde :34:
insallah canim, hepimize istedigimiz kilolari görmek nasip olsuun:16:

:1::1: amannn cumaya kadar tartılma ama gördüğün o rakamla mutlu ol ve daha azimli ol yanlış çıkmışssa bile cuma günü azminle aynı rakamı belki daha azını görürsün.

Valla bende regl olmama rağmen 63.40 cıkıyorum. anlamadım :44::44::44:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrr :16::16::16::16::16: misafirim var (yeğenim ve kuzenim) :16: yarın gidecekler, çok fazla sohbetlere katılamasam bile hep burada olacağım :54::54::54:

Maydonoz ve kiraz sapı çayları çok iyi geldi ve ödemimi almıştılar, dün çok yürüdüğüm için sanırım yine ödem oluşmuş sabah uyandığımda, hemen bu gün yine ödem atıcı çayları içeyim :27:

.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrr :16::16::16::16::16: misafirim var (yeğenim ve kuzenim) :16: yarın gidecekler, çok fazla sohbetlere katılamasam bile hep burada olacağım :54::54::54:

Maydonoz ve kiraz sapı çayları çok iyi geldi ve ödemimi almıştılar, dün çok yürüdüğüm için sanırım yine ödem oluşmuş sabah uyandığımda, hemen bu gün yine ödem atıcı çayları içeyim :27:

.
kendine ii bakkk tatlım

Back
X