Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrr :16::16::16::16::16: misafirim var (yeğenim ve kuzenim) :16: yarın gidecekler, çok fazla sohbetlere katılamasam bile hep burada olacağım :54::54::54:

Maydonoz ve kiraz sapı çayları çok iyi geldi ve ödemimi almıştılar, dün çok yürüdüğüm için sanırım yine ödem oluşmuş sabah uyandığımda, hemen bu gün yine ödem atıcı çayları içeyim :27:
.

günaydın canıııım, çook sevindim gitmiş ödemler :46:maydanoz çayını nasıl yapıyorsun sen gamzecim?

kendine ii bakkk tatlım

Sağol tatlımmm :54::54:

günaydın canıııım, çook sevindim gitmiş ödemler :46:maydanoz çayını nasıl yapıyorsun sen gamzecim?

Sevdanın söylediği gibi canım, taze maydonozun üstüne (yarım demet) 2,5 bardak su döküp kaynattım, sabah ve akşam birer bardak içtim canım..İyi geldiğini hissettim..:54:

Sevdanın söylediği gibi canım, taze maydonozun üstüne (yarım demet) 2,5 bardak su döküp kaynattım, sabah ve akşam birer bardak içtim canım..İyi geldiğini hissettim..:54:

vay vay vay hiç haber vermedin banaaaa, benden habersiz maydanoz suları mı içtin sen, aşkolsun :) :27::27::27:

bak bunu bilmiyordum . Ama kendini kusturmak ii değil ki umarım sağlıkla devam eder o arkadaşın.

:1::1::1:

:1::1: amannn cumaya kadar tartılma ama gördüğün o rakamla mutlu ol ve daha azimli ol yanlış çıkmışssa bile cuma günü azminle aynı rakamı belki daha azını görürsün.

Valla bende regl olmama rağmen 63.40 cıkıyorum. anlamadım :44::44::44:
ee cok iyi o zaman, senin adina cok sevindimm :32:

Son düzenleme:
Gunaydin, gunaydin!

Bugun araniza dondum :) Ama dun itiraf ediyorum biraz cok yedim. Bugunden sonra telafi edecegim o iki kayip gunu.

Pazartesi ikinci donem basliyor, sabah erkenden okula gidip, aksama kadar cok guzel calisip, spor islerini aksama birakacagim. Ogle arasinda da yarim saat yurusem guzel olur. Tatil diye butun gun yurtta oturuyorum, biraz da o yuzden keyfim yok sanirim.

Bu arada, kepekli unla yapilan, peynirli pogaca konusunda ne dusunuyorsunuz? Dun denedim, yagli da degildi. Zaten okulda saglikli yiyecekler de olsun kampanyasi kapsaminda yapmaya basladilar bu kepekli pogacalari.

vay vay vay hiç haber vermedin banaaaa, benden habersiz maydanoz suları mı içtin sen, aşkolsun :) :27::27::27:

aaaa yok tatlım senden habersiz hiç bişi yapmam ben amaaa :27::27::27: senin aklın nerdeydi kuzummm, buralarda bas bas bağırdık maydonoz yapıcaz içicez diyee :27::27::27:

Tamam hadi bu gün akşam yine yapalım :27: ben şişmeye başladım yine :27::27:

Kızlar hepinizin malumunca zayıflamak zor ve mücadele isteyen bir süreç bu süreci aslında zor kılan nedenlerin başında yaptığımız hatalar yani düzenli bir beslenme sürecini kazanmadan yapılan kürler şok diyetler detokslar vs yani bu işi kısa zamana yaymamızdan kaynaklandığını düşünüyorum

kısa zamanda zayıflıyım sonra korurum derken daha da zamanı uzatıyoruz ve farkında da değiliz çünkü ver al ver al bu kısır bir döngü meselesine dönüşüyor

bide işin çok ciddi bir yanı var oda sağlık açisindan vücüdümüza çok büyük zararlar veriyoruz ve bunun bilincinde de çoğu zaman değiliz ve böylelikle diyet süreci zorlaşiyor psikolojimiz de bozulabiliyor

Ben şöyle düşünüyorum ya bu diyet işi bu hayatı kasacak yıpratacak kadar önemli değil aslında hayat devam ederken bu meseleyi hayata yaysak biz asıl gayelerimizin peşinde giderken onada bir yandan devam etmesine izin versek inanıyorum ki daha başarıyı elde ederiz

Katılıyormusunuz bilmiyorum ama yaşadığım süreçte kendime çıkarttığım bir ders olarak paylaşmak istedim

Gunaydin, gunaydin!

Bugun araniza dondum :) Ama dun itiraf ediyorum biraz cok yedim. Bugunden sonra telafi edecegim o iki kayip gunu.

Pazartesi ikinci donem basliyor, sabah erkenden okula gidip, aksama kadar cok guzel calisip, spor islerini aksama birakacagim. Ogle arasinda da yarim saat yurusem guzel olur. Tatil diye butun gun yurtta oturuyorum, biraz da o yuzden keyfim yok sanirim.

Bu arada, kepekli unla yapilan, peynirli pogaca konusunda ne dusunuyorsunuz? Dun denedim, yagli da degildi. Zaten okulda saglikli yiyecekler de olsun kampanyasi kapsaminda yapmaya basladilar bu kepekli pogacalari.

Günaydın canımm, herşey gönlünce olsun inşaallah ama poğaça konusuna gelince, eğer hazırsa bana çok masum gelmiyor..Kendin katkısız yapmışsan ohh ne alaa mis miss :16:

Günaydın arkadaşlar :) Gününüz aydın neşeniz bol olsun ;)

Öncelikle hemen dünkü menümü paylaşayım :

SABAH : YARIM SİMİT , CAY

ÖĞLE : KARNIBAHAR YEMEĞİ , 2 YK MAKARNA , SALATA

ARA ÖĞÜN : 2 ADET MANDALİNA , 3 ADET DOLMA

AKŞAM: 1 TANE KABAK DOLMASI

5 bardak su içtim malesef :(

Bu sabah 1 durak once indim yurudum aslında daha once ınmem lazımdı ama kaçırdım :)) Merdivenleri tekrar çıktım aç karnına 2 bardak ılık su içtim.

Dün 1 dilim börek yedim :( O yuzden akşam 1 dolma yedim ama gayet toktum.

Tatlı birşeyler yememek için hep kaçtım ve sonunda başardım yemedim aferım aban :9:

günaydın herkese.
dünki menüm..
sabah : lor peyniri (sabah kahvaltımı unuttum evde. işyerinde dolapta bunu buldum bunu yedim valla)
öğle : haşlanmış tavuk gögsü, yoğurt.
ara : 2 kase cacık (çok acıkmışım)
akşam : kıymalı yumurta, yoğurt
ara : dukan helva

su : 2,5 litre
spor : yok (bir başlayabilsem spora çok güzel olacak ama olmuyor bir türlü)

aaaa yok tatlım senden habersiz hiç bişi yapmam ben amaaa :27::27::27: senin aklın nerdeydi kuzummm, buralarda bas bas bağırdık maydonoz yapıcaz içicez diyee :27::27::27: Tamam hadi bu gün akşam yine yapalım :27: ben şişmeye başladım yine :27::27:

tamam yapalım bu akşam tatlım benim, ne bileyim dikkatimden kaçmış herhalde :):52::52::52:

mide sonradan büyüyebilir dikkatli olmak lazım herzaman

bi arkadaş vardı 30 kilo kadar verdi vücüdü da aşiri sarkmıştı spora da kilo verdikten sonra gitti asıl şimdi kilo vermiş göründü çünkü inceldi sıkılaştı o bana artık midem almıyor yiyemiyorum derken bende bu herzaman bu şelilde gitmeyebilir dikkatli ol sonra kilo almadı ama yemesi atttı şimdide dengelemeye çalişiyor ve kendini kusturuyır nasıl birşey bu bilmiyorum

ay kendini küstürüyor diye okudum ilkin. nasıl diyorum kendini küstürüyor. yemeklereme küsmüşte yememiş dedim. sonraki mesajda dank etti. kendini kusturuyormuş. :37:

kızlar günaydın bugun buralarda hava güzel güneşli insan kainatla alakadar olduğundan iç açıyor

kahvaltimıda yaptım bir küçük kaçamak mı denir sabah gelen poğaçalar güzel görünüyordu yemek için heveslendim ama yarısını zor yedim normal ekmeğimide yerim diye hesaplamıştım ama gitmedi yiyemedim

diyetin en güzel yani bu işte bir zamanlar çok kaçırdığım besinler şuanlık mı diyim midem almıyor canım istemiyor diyetisyen bize 40gün de dildeki palpilyalar değişiyor dedi herhal bizim hücreler değişiyor e bi zahmet kaç gün oldu çoğu değişmiştir az ı mı kaldı ne
herkese kolay gelsin
kesinlikle hava güneşli olduğu zaman benim moralim yerine geliyor ben sanırım güneş insanıyım yağmurlu havalar beni çok bunaltr

haklisin canim o konuda da ben cok cekingenim ya gidip eczaneye tartilabilir miyim falan diyemiyorum ben :1: bir de o zaman kesin fark cikar cünkü ayakkabi kazak falan filan olacak üzerimde :34:
insallah canim, hepimize istedigimiz kilolari görmek nasip olsuun:16:

ayy ne güzel dedin kiz öyle :1: gerci ben takimda degilim ama olsun :1: buralarda geziniyorum iste hem kendime hem size destek olmak icin :16:
sen kendi içimizdeki takımdasın tatlım sadece listeye girmiyorsun o kadar memlekete gidince de salmak bırakmak yok ona göre

Gunaydin, gunaydin!

canım sen toparlarsın bu arada gamzeninde dediği gibi hazırlar çok masum gelmiyor bana da ama normal undan yapılanla kıyaslarsan azda olsa küçücük masumdur

Kızlar hepinizin malumunca zayıflamak zor ve mücadele isteyen bir süreç bu süreci aslında zor kılan nedenlerin başında yaptığımız hatalar yani düzenli bir beslenme sürecini kazanmadan yapılan kürler şok diyetler detokslar vs yani bu işi kısa zamana yaymamızdan kaynaklandığını düşünüyorum

kısa zamanda zayıflıyım sonra korurum derken daha da zamanı uzatıyoruz ve farkında da değiliz çünkü ver al ver al bu kısır bir döngü meselesine dönüşüyor

bide işin çok ciddi bir yanı var oda sağlık açisindan vücüdümüza çok büyük zararlar veriyoruz ve bunun bilincinde de çoğu zaman değiliz ve böylelikle diyet süreci zorlaşiyor psikolojimiz de bozulabiliyor

Ben şöyle düşünüyorum ya bu diyet işi bu hayatı kasacak yıpratacak kadar önemli değil aslında hayat devam ederken bu meseleyi hayata yaysak biz asıl gayelerimizin peşinde giderken onada bir yandan devam etmesine izin versek inanıyorum ki daha başarıyı elde ederiz

Katılıyormusunuz bilmiyorum ama yaşadığım süreçte kendime çıkarttığım bir ders olarak paylaşmak istedim

çok güzel bir sonuç güzel bir ders bende şu dönem o sağlıksız kilo verme dönemindeyim azcık hevese geleyim diye ama şu lahana bitsin sağlıklı bir şekilde beslenmeye devam edecem

kızlar ebrucum ve elis cim menüleriniz güzel ama elis sen menüne böreği yazmamışsın biraz kandırmaca olmuş sanki bu arada biraz da karbo yüklü olmuş

Günaydın arkadaşlar :) Gününüz aydın neşeniz bol olsun ;)

Öncelikle hemen dünkü menümü paylaşayım :

SABAH : YARIM SİMİT , CAY

ÖĞLE : KARNIBAHAR YEMEĞİ , 2 YK MAKARNA , SALATA

ARA ÖĞÜN : 2 ADET MANDALİNA , 3 ADET DOLMA

AKŞAM: 1 TANE KABAK DOLMASI

5 bardak su içtim malesef :(

Bu sabah 1 durak once indim yurudum aslında daha once ınmem lazımdı ama kaçırdım :)) Merdivenleri tekrar çıktım aç karnına 2 bardak ılık su içtim.

Dün 1 dilim börek yedim :( O yuzden akşam 1 dolma yedim ama gayet toktum.

Tatlı birşeyler yememek için hep kaçtım ve sonunda başardım yemedim aferım aban :9:

ohhh.. simit, makarna, dolma, börek..:37: sankim biraz fazla mı ne?

Son düzenleme:
Siz bu satırları okurken ben ara öğünüm olan türk kahvemi vee 2 kare bitterimi yiyp içiyor olacağımmm

Her ne yiyor içiyorsanız hepimize afiyet olsunn a dostlar

sen kendi içimizdeki takımdasın tatlım sadece listeye girmiyorsun o kadar memlekete gidince de salmak bırakmak yok ona göre

yok söz söz birakmiycam, yani söyle ama misafirliklere falan gidicem cogu zaman orda tabagimdaki seylerden sadece tadina bakarak yetinicem, hem onlarin gönlü kiirilmasin hem benim nefsim sey olmasin. sabahtan belliyse misafirlige gidilcegi kahvaltiyi hafif tutarim. olur biter diye düsünüyorum :1:

tamamen katiliyorum canim. ben zaten detoksa inanmiyorum. bobrek ve karacigerler her gun toksinleri yeterince uzaklastiriyor. ayrica bi detoks gerekseydi, detoks yapmayanlarin olmesi gerekirdi. odem konusunda da bobreklerinizde ciddi bir rahatsizlik yoksa, ya da su tutmaya neden olan kortizon gibi bir ilac kullanmadiysaniz, odeminiz olmasi imkansiz. insan vucudunun yuzde 70'i su. o yuzden odem attirici tariflerle kisa vadede gerekli suyu atip kilo verip incelirsiniz, sonra o su kendini tamamlar yavas yavas. bazen gunluk tuzu fazla kacirinca odemler olusabilir. onun icin de suyu bol icerek tuz yogunlugunu azaltmak gerekir, su attirici tariflerle tuz yogunlugunu daha da artirmak degil.

fakat hanimlar cok inatci :)

Back
X