afiyet olsun canım bende bugün acaip bir iştahsızlık var sabahleyin çorba içtim 1 kase arada 1 portakal yedim öğlen 1 tabak marul salatası yedim saat 15 gibi 2 kase çorbayı zorla içtim çok tok hissediyordum çünkü şimdi de sırf bişeyler yemiş olmak için 1 ayva yedim
canım çok sevindim kız 100 gr neki sen onu haydi haydi halledersin açıkcası ben 2-3 kg aldın diye korkmuştum

kızlar haftaya çarşamba ctesi arası eğer eşim ankarada olup seyahate gitmezse istanbula kongreye gideceğim o yüzden önümüzdeki hafta bildirimde bulunamayacağım ya çarşamba sabahı size kilomu bildiririm ya da bildirimde bulunmadı yazarsınız bu arada inş. liste hazırlama sırası bizim takımda değildir değilse ayvayı yeriz ben cepten mümkün değil yapamam onu eğer bizdeyse de bizden sonraki veya önceki kaptana rica ederiz
haa aklıma gelmişken bayanbaloncuk ve hm22 gecen hafta telden girdiğim için listeye yazamamıştım sizin takıma başladığınızdaki kg nuz nedir kızlar? listeye ekleyeceğim de
haa hamurkafa hiç uğramadı bu hafta yaa neden acaba kg fazla takıma girmeyeyim dedi ama ben onu gene bekliyordum