- Konu Sahibi Cherry Mom
- #104.341
Kilo verememişim malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canım oldukça güzel kg vermişsin sendeKızlar nasılsınız ?
Öncelikle bildirim yapayım, sonra geçmişi okuyacağım.
Geçen haftaki kilom : 85.7
Bu haftaki kilom :84.2
***5.TAKIM 347.ETAP***
durumda ( 63,9 /63,9/0/%0,00) kilosu sabit
toplight ( 73/ 72,8/ 0,20/ %0,27 )
luci221177 (81/ 80/ 1/ %1,23 )
Lily86 (78,4/78,60/-0,20/ -%0,26)
Gamze_M (68,9/ 67,4/ 1,5/ %2,18)
dagyolu (65,7 /65,5/0,20/%0,30)
Ebru_kzl (91,30 /89,80/1,50/ %1,64)
Elis23 (73,00/73,00/0/%0,0) kilosu sabit
Vazgecmekyok ( 98,2/ 96,9/ 1,3/ %1,32)
zynpkc (64,20/ 63,2/ 1,00/ %1,56 )
Hnd (69,90/69,00/0,90/ %1,29)
Sevda_M(75,60/74,70/0,90/%1,19)
5.TAKIM ORTALAMASI : %0,89
Durumda henüz bildiirm yapmamış sanırım ya da ben görmedim:44: ben de yemekhaneye çıkıyorum kızlar arkadaşlar beni bekliyor dönünce detaylı yazarım hepinize iyi öğlenlerrrr
Kilo verememişim malesef
Kızlar dünkü menümü unutmadan aktarayım
Sabah
1 avuç içi ekmek arası peynir ve kahvaltı sosu
Ara Öğün
1 türk kahvesi
2 bitter kare
Öğlen
3yk kaşığı makarna
1 küçük kabak dolması
1 kase yogurt
Ara Öğün
10 kuru üzüm
Ara Öğün
5 tane eti form kepekli bisküvi
Akşam
1 kepçe yayla çorbası
1 haşlanmış tavuk
2 yk yogurt
Ara Öğün
5 tane kestane
1 muz
NOT: Misafirlikteydim kızlar olabildiğince az yemeye çalıştım sonrasında 30 dk yürüyebildim.
Su : 2.5 lt
gecen kilo 61
güncel: 59
yüzde: %3.27
kkizlar bi kontrol etseniz belki yanlis hesaplamisimdir.
bu arada kizlar vucut ölcülerimi aldim bugun14 gün daha jillian yapicam ya onda nasi bir fark olucak diye, aslinda basta almam lazimdi da unuttum.
07.02.2014
gögüs: 89
bel: 70
göbek: 84
basen: 93
üst bacak(hemen bacak baslangici en yukarisi): 55
alt bacak: 37
bir de tam 14 gün sonra 21.02.2014 te ölcücem bakalim ne degismis olacak![]()
Hiçte bileeee, menülerin gayet sağlıklı ve başarın ortada..KALDI Kİ BEN BU HAFTA KİLO VERİŞİMİN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ SADECE SENDEN BİLİYORUM..ARKADAŞLARINI MOTİVE ETMEDE HARİKASIN.![]()
Menü konusuna gelince, evet ödem ve fazlasıyla moral bozukluğu oluşuyor bunun sonucunda..Biraz kendimden yola çıkarak öz eleştiri yapmak istiyorum arkadaşlar..
Menülerimize genel olarak dikkat ediyorum da sanki daha çok koruma menülerine benziyor, yahu biz diyet yapıyoruz..Daha katı ve daha istikrarlı olmalıyız..Mesela gözlemlediğim kadarıyla (sabah sevdaya da söyledim) Her gün az da olsa minicik kaçamağımız illaki oluyor, kimimiz kızarmış ekmek, çekirdek, mısır cipsiyalnız bütün örnekler sevda da görüldü
canım o benim..Sonrasında, bisküvi, kurabiye, pasta, tatlı.. vb.. böylece uzayıp gidiyor..Evet diyet yapıyoruz.. biraz sabretmemiz gerekir..Luci tam 26 günlük diyetim de hiç kaçamağım yok deyince inanın ben utandım..yahu adı üstünde diyet
Ara öğünlere de değinmek istiyorum..yalvarırım birazcık azaltalım bu ara öğün yapmayı, mesela günde teke dönelim, bir çok arkadaşımı okuyorum, gece ara öğünde, muz, elma, tatlı vb. şeyler tüketiyor ve yine kendinizi gözlemleyin ve bakında görün, zamansız ve sağlıksız yediğimiz tek lokma diyetimizin 1 gününe en az bedel oluyor, eee bizim yarışmak için sorumluluğumuz büyük ve zamanımız sadece 7 gün.. bir gün kaçamak, bir gün ödül, bir gün ara öğün, bir gün spor yok..gitti bizim kafadan 4-5 gün..geri kalan günlerde de verdiklerimizin hepsine ALLAH bereket versin
Dip Not: kimsenin şahsına özel bir durum ve yorum değildi, aksine kendime bile söylenirim ben çoğu kez böyle (sevda bilir) Lütfen arkadaşlar, yemek yerken içimizdeki HANIMEFENDİ dışarı çıksın ve kendimize özen gösterelim![]()
.
Sabah çok yoğun proteinli olmuş ve sanki biraz fazla...:44: Öğleyi kahve-çikolatayla geçirmişsin öğünleri az ama sık yapmayı denedin mi?kalori de az zaten
Evet arkadaşlar, yeni haftada sloganımız bu olsun !!!!
Başarısızlıktan yeni şeyleri denemeye korkacak kadar korkmayın. En üzücü hayatların özeti üç kavram ile tanımlanabilir...
Yapabilirdim... Yapardım... Yapmalıydım...
.
olur öyle hatalar - sen şirkette patron değil misin? muhasebeciniz vardır :)
takım ortalamasını da aldım ben %0,89 kardeş takıma paylaşıma götüreceğim
tebrik ederim canım oldukça güzel kg vermişsin sende
takım ortalamasını da aldım ben %0,89 kardeş takıma paylaşıma götüreceğim
Tebrik ederim bayanbaloncuk ne güzel kilo vermişsin.
Ölçülerinde gayet güzel özellikle basen.
Bu arada boyun kaç ?
sagol canim, oldum olasi ama benim basenim hep dar. 1.67 canim boyum
Ben de hep basenden sıkıntı yaşıyorum.
Belimi ölçmedim ama şimdi bile çok olduğunu zannetmiyorum.
70 kg iken 63 falandı.
Ama basenim bir dünya resmen![]()
ayy bende cok üzülüyorum basenlerim dar diye
günaydın herkese.
herkes çok güzel kilo vermiş. hepinizi tebrik ederim. bende bu sabah 8'li kilolara inmenin mutluluğunu yaşıyorum.
bende geçen hafta 91,300
bu sabah : 89,800 :118::118::118:
fark : 1,500
yüzde : %1,64
93 dar değil ya tam ideal bence ..
durumdacım çok koptun bizden, motivasyonun düşüyor bu şekilde, daha sık aramızda olmalısın motivasyonunun artması için...
ayy bende cok üzülüyorum basenlerim dar diye
Haklısın canım evi toparlayım doğru spor yappmaya:) bu arada süper ksrsrlar aldım sarışın olmayı planlıyorum:)
acep 1. sen misin bu hafta:44: tebrik ederim
Canım tebrik ederim 8li kilolara inmeni 1.5 kilo da güzel :)![]()
Kızlar nasılsınız ?
Öncelikle bildirim yapayım, sonra geçmişi okuyacağım.
Geçen haftaki kilom : 85.7
Bu haftaki kilom :84.2
gecen kilo 61
güncel: 59
yüzde: %3.27
kkizlar bi kontrol etseniz belki yanlis hesaplamisimdir.
bu arada kizlar vucut ölcülerimi aldim bugun14 gün daha jillian yapicam ya onda nasi bir fark olucak diye, aslinda basta almam lazimdi da unuttum.
07.02.2014
gögüs: 89
bel: 70
göbek: 84
basen: 93
üst bacak(hemen bacak baslangici en yukarisi): 55
alt bacak: 37
bir de tam 14 gün sonra 21.02.2014 te ölcücem bakalim ne degismis olacak
kaptanim gecmisi okuyordum ondan senden sonra yazmisim![]()