Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İsim
Geçen Hafta
Bu Hafta
Fark
Yüzde
Durumda63,963,900,00%
Toplight7372,8-0,20,27%
Luci2211778180-11,23%
Lily8678,478,60,2-0,26%
Gamze_M68,967,4-1,52,18%
Dagyolu65,765,5-0,20,30%
Ebru_kzl91,389,8-1,51,64%
Elis23737300,00%
Vazgecmekyok98,296,9-1,31,32%
Zynpkc64,263,2-11,56%
Hnd69,969-0,91,29%
Sevda_M75,674,7-0,91,19%
Bayanbaloncuk61,059-23,28%
Hm2285,784,2-1,51,75%
Takım içi ortalama1,13%

Eline sağlık Lily kendimi listede görmek pek hoşuma gitti :17:

İsim
Geçen Hafta
Bu Hafta
Fark
Yüzde
Durumda
63,9
63,9
0
0,00%
Toplight
73
72,8
-0,2
0,27%
Luci221177
81
80
-1
1,23%
Lily86
78,4
78,6
0,2
-0,26%
Gamze_M
68,9
67,4
-1,5
2,18%
Dagyolu
65,7
65,5
-0,2
0,30%
Ebru_kzl
91,3
89,8
-1,5
1,64%
Elis23
73
73
0
0,00%
Vazgecmekyok
98,2
96,9
-1,3
1,32%
Zynpkc
64,2
63,2
-1
1,56%
Hnd
69,9
69
-0,9
1,29%
Sevda_M
75,6
74,7
-0,9
1,19%
Bayanbaloncuk
61,0
59
-2
3,28%
Hm22
85,7
84,2
-1,5
1,75%
Takım içi ortalama

1,13%

eline saglik canim :16::16:

lily cim alıntılama yapamadım ama sonuna kadar yazdıklarının arkasındayım bu arada tablo da çok güzel olmuş ellerine sağlık yaa ben sana mailimi atayım özelden bana da gönderebilirmisin?

kızlaaar, bugün mutfağımı erken kapatıyorum akşam tiyatroya gideceğimiz için artık hazırlıklarıma başlamam lazım...duş vs..

lucinin bugünkü menüsü:
:56:

uyanınca sirkeli karışım

sabah: 10:30
tavuk suyu çorba ( çorba dediysem haşlanmış tavuğun suyu içine 40 gr kadar tavuk didikleyip bol baharat ile)
1 kase light yoğurt içine 1/2 salatalık dilimledim bol nane ile

akşam: 16:00
6 yk tavuklu lahana kapuska ( çok az yağ ve salça ile yapıldı)
1 kase light yoğurt içine 1/2 salatalık ve bol nane

(tavuklu lahana harika olmuş tarif soran arkadaşımıza: 2 adet büyük soğanı çok az zeytinyağında soteledim, haşladığım tavukları da içine atıp devam ettim soteye soğanlar pişene kadar....az salça ekledim... daha sonra ufak doğranmış lahanaları içine atıp üzerine tavuk suyu ekledim yarısına kadar...az tuz,bol acı pul biber ve karabiber koydum, çok çok az da pilavlık bulgur koydum ben... 30 dk kadar pişmesi yeterli oluyor lahanalar yumuşamış oluyor...Afiyet olsun)

akşam yemeğimi resmen zoraki yedim hiç ama hiç acıkmıyorum ben protein ile beslenince...

su:3,5 litre olacak,devam ediyorum
spor: bu akşam programımız nedeniyle yapamayacağım, haftanın 1 günü yapamıyorum yürüyüşümü o da cuma akşamları.

eve dönünce de kiraz saplı çayımı içeceğim...

kızlaaar, bugün mutfağımı erken kapatıyorum akşam tiyatroya gideceğimiz için artık hazırlıklarıma başlamam lazım...duş vs..

lucinin bugünkü menüsü:

uyanınca sirkeli karışım

tavuk suyu çorba ( çorba dediysem haşlanmış tavuğun suyu içine 40 gr kadar tavuk didikleyip bol baharat ile)

(tavuklu lahana harika olmuş tarif soran arkadaşımıza: 2 adet büyük soğanı çok az zeytinyağında soteledim, haşladığım tavukları da içine atıp devam ettim soteye soğanlar pişene kadar....az salça ekledim... daha sonra ufak doğranmış lahanaları içine atıp üzerine tavuk suyu ekledim yarısına kadar...az tuz,bol acı pul biber ve karabiber koydum, çok çok az da pilavlık bulgur koydum ben... 30 dk kadar pişmesi yeterli oluyor lahanalar yumuşamış oluyor...Afiyet olsun)

akşam yemeğimi resmen zoraki yedim hiç ama hiç acıkmıyorum ben protein ile beslenince...

spor: bu akşam programımız nedeniyle yapamayacağım, haftanın 1 günü yapamıyorum yürüyüşümü o da cuma akşamları.

muhteşem luci gene çok güzel bir menü ellerine sağlık

muhteşem luci gene çok güzel bir menü ellerine sağlık

teşekkür ederim kaptancım sizlere de afiyetler olsun... güzel bir hafta sonu dilerim. yarın buralarda olacağım ama olamayacak olanlarda dikkat etsinler kendilerine vee yediklerineee :)

kızlaaar hayatımda ilk defa tavuklu lahana kapuska yaptım diyete uygun olsun diye, aklınızda olsun fena olmadı gibi, henüz yemedim pişiyor ama hem hafif hem proteinli oldu...lahanalar kocaman çorbadan arta kalanı atacağıma sebzeli tavuklu bir yemek yapmış olmak istedim :)
sanırım annem daha önce yapmıştı:44: bizim evde lahana pek pişmez yani dolması yapılır da kapuska çok nadir ama ben kapuskayı severim çocukluktan beri...sana da afiyet olsun eminim çok lezzetli olmuştr:56: Haftasonu pazardan bulabilirsem alayım bari

bence de güzel olur ben lahananın herşeyini severim gecen hafta sonu manavdan alışveriş yaparken manav hediye olarak çeşitli taze baharat hediye etti (kereviz sapı, kişniş, frenk maydanozu ) bi de hediye ettikleri içinde garip bir sebze vardı bu ne dedim bilmiyom abla dedi sapı ayrı yaprakları aynı yemek pişiyormuş dedi aldım google amcaya sordum çin lahanası imiş soğan ve sarımsakla soteledim acaip güzel oldu netteki tariflere göre tavuk yemeğinin yanına çi,nliler garnitür olarak kullanıyorlarmış tadı da bizim lahanaya benziyordu bende bi ara tavuk ızgaranın yanına böyle bir garnitür yapayım diye aklıma getirmiştim bir deneyim bildiğimiz lahana ile güzel olursa size de söylerim
tamam kaptan görüşlerini söyle ona göre belki biz de alır yaparız - merak ettim ben de neymiş dediğin şey:44: google amcaya sorayım:1:

paylasim alanindaki listeye baktim da sanirim takim olarak 2. oluyoruz bu hafta.
hadi inşallahhhh- dereceye girmek güzel bişey yaaa - ilk katıldığım haftadan beri üstlerde olunca yenilgiyi kabul edemiyor insan :1:

Kızlar lahanayı nasıl yapıyorsunuz şöyle bir ayrıntılı olarak bana anlatır mısınız ?
Belki püf noktası vardır ben de severim.
Bir de lahana ne kadar küçük olsa da bize fazla geliyor, doğrayıp dolaba atsam problem olur mu ?
biraz haşlayıp atsan daha iyi olur tazesi donunca yapısı bozulabilir malum yüzden 90ı su:34: ben de küçük boy bulabilir miyim bilmiyorum :44: yarısını bana gönder:17:

lily, bir de her uye icin, takima katildigindan beri verilen toplam kiloyu yazsan super olur :D
evet güzel olabilir ben bu listeyi genel paylaşım için yapmıştım hani yüzdeler otomatik hesaplansın diye ama tabii kaptanın yaptığı gibi olmadı:50:

inandiktan sonra imkansiz diye bir sey yoktuuur:16::34:
evet kesinlikle:kkk:

aranizda hic callanetics yapan oldu mu? cok etkili oldugunu biliyorum ama cok zor geliyor bana, kendimi motive edemiyorum. ama cok cok etkili, 5 kg verince 10 kg vermis gibi gorunuyormus.
ben yapmadım ama günlüklerde yapanları okumuştum ağır ve uzun vadeli bir egzersizmş ama etkisi paha biçilemez (yani güzel sıkılaştırıyormuş)

hadi inşallahhhh- dereceye girmek güzel bişey yaaa - ilk katıldığım haftadan beri üstlerde olunca yenilgiyi kabul edemiyor insan :1:

biraz haşlayıp atsan daha iyi olur tazesi donunca yapısı bozulabilir malum yüzden 90ı su:34: ben de küçük boy bulabilir miyim bilmiyorum :44: yarısını bana gönder:17:

evet güzel olabilir ben bu listeyi genel paylaşım için yapmıştım hani yüzdeler otomatik hesaplansın diye ama tabii kaptanın yaptığı gibi olmadı:50:

ben yapmadım ama günlüklerde yapanları okumuştum ağır ve uzun vadeli bir egzersizmş ama etkisi paha biçilemez (yani güzel sıkılaştırıyormuş)

yok canim, zor ama etkisi hemen iki uc kez yapinca bile gorulmeye basliyor.

Geçmiş olsun lilly sağlık kadar zor bir şey yok, hele çok genç yaşlarda ayrı bir zor.
Geçenlerde bahsetmiştim eşimde nadir gözüken bir hastalık var anjiyoödem diye, küçük dili şişince nefes alamıyor.
Nedenini de bilmiyorlar, hastane sonrası 1 hafta falan yediklerine çok dikkat ettik, çorba ve hafif gıdalarla besleniyordu.
Kendisi yemek yemeyi çok sever, bizim evde her öğünde yaşasın yemek yemek sesleri yükselir(Dİ)
İrade dışında sağlık için bir şeyleri kesmek çok daha zor gözüküyor bana, daha doğrusu kendim için değil de sevdiklerime üzülüyorum.
Şükür atlatmışsın ama yine de dikkat etmek gerekli tabi ki..

Benim bugünkü menüm çok düzensiz, akşama kadar doğru dürüst bir şey yemiyorum akşamı dengelemek için, normalde tüketmediğim tarzda biraz kalorili bir yemek yapacağım yarışmaya katılmak için, tabi akşam yemeğimiz olmuş olacak ama dengelemek istiyorum haftaya artı ile başlamak istemiyorum 1.5 kg verebilmek için.

Eline sağlık Lily kendimi listede görmek pek hoşuma gitti :17:
Ben ilk hazırlarken bu şekilde yapmıştım sonra genel listede olmadığınızı görünce çıkartmıştım yoksa en baştan beri listemdesiniz:34:

eline saglik canim :16::16:
sağol cnm:34:

lily cim alıntılama yapamadım ama sonuna kadar yazdıklarının arkasındayım bu arada tablo da çok güzel olmuş ellerine sağlık yaa ben sana mailimi atayım özelden bana da gönderebilirmisin?
gönderirim tabii maille:34:

lucinin bugünkü menüsü:

uyanınca sirkeli karışım

canım menün çok güzel ben de lahana alırsam bu tarifi deneyeceğim :34: zaten ben yemekleri az yağda pişiriyorum aynı senin yöntemin gibi hatta bazen soğanı bile sotelemeden direkt az suyla pişiriyorum en son yağ damlatıyorum hiç haşlama tadı olmuyor:34:
bu arada iyi eğlenceler ne güzel tiyatroya gidiyorsunuz
ben de haftaya buradaki kongre merkezindeki etkinliklere katılmayı planlıyorum sanatçılar gelecekmiş dinletiler falan olacak - değişiklik olsun dedik hep ev-iş takılıyoruz dedik arkadaşla gitme planlarımızı yaptık:1:

kızlarrr bulunduğum mevkide (şirkette ) geceye kadar sular yok su içemiyorummmm. su içme suyu var ama malum topllu alanların wcleri bu gibi durumlarda nasıl olur.... Ev e saklıyorum kendimi ancak 4 bardak içebildim

hahahaha olur :27::27::27::27: ellerine sağlık olsun canım :54:

kızlar biz artık alıştık derecelerde olmaya bir aksilik olmazsa genel sıralamada takımımız 2. bireysel sıralamada ise gamze cim 3. olarak dereceye giriyor inş böyle de kalır
bende menümü yazayım böylece akşam da ona göre yerim

sabah
1 kase lahana çorbası
1 lokma peynir
öğle
5 parça kuzu şiş
bolca salata
ara
1 portakal
akşam
3 köfte bol salata olacak

su şimdiye kadar 3 lt oldu akşam biraz daha artar heralde
spor maalesef yok bugün

bugün lahana diyetimin 5. günü ve çorbam bitti artık yenisini yapmayacağım bu kadar yeter diyorum
bugün 400 gr kırmızı et sınırsız meyve sebze ve 1 kase çorba diyordu ben bu şekilde ayarladım inş. haftasonunu da abartmadan geçirip önümüzdeki hafta ya bu sefer haftasonu kg almadan girmek istiyorum haftasonları çünkü mahvediyor bir haftasonunki rezaleti kaç gün uğraşıyorum düzeltebilmek için:37::37::37::37:

kızlarrr bulunduğum mevkide (şirkette ) geceye kadar sular yok su içemiyorummmm. su içme suyu var ama malum topllu alanların wcleri bu gibi durumlarda nasıl olur.... Ev e saklıyorum kendimi ancak 4 bardak içebildim

çok kötü yaa düşünemiyorum wc ye gidememe olayını sabahten beri kaç defa gittiğim düşünülürse:53::53::53: kızlar benim çıkma saatim geldi haftasonu fazla giremeyebilirim haberiniz olsun lütfen dikkat edin kendinize iyi tatiller şimdiden hepinizeee

Son düzenleme:
çok kötü yaa düşünemiyorum wc ye gidememe olayını sabahten beri kaç defa gittiğim düşünülürse:53::53::53:

su tükettiğim zamanlarda benimde öyle Allahtan wc önünde kimse oturmuyor( Normalde orada masalar var çağrı merkeziyiz biz )

bugün bi 2 saat daha böyle sıkıcam artık napımm.

Kötü tarafı evim buraya yakın aynı mevkideyiz ama mahaller farklı iskiden gelen raporda benim oturdugum mahalle yer almıyor çok şükür birde akşam misafirim var(misafir sayılmaz ama ) abuuuuu mahvolurdummm

canım menün çok güzel ben de lahana alırsam bu tarifi deneyeceğim :34: zaten ben yemekleri az yağda pişiriyorum aynı senin yöntemin gibi hatta bazen soğanı bile sotelemeden direkt az suyla pişiriyorum en son yağ damlatıyorum hiç haşlama tadı olmuyor:34:
bu arada iyi eğlenceler ne güzel tiyatroya gidiyorsunuz
ben de haftaya buradaki kongre merkezindeki etkinliklere katılmayı planlıyorum sanatçılar gelecekmiş dinletiler falan olacak - değişiklik olsun dedik hep ev-iş takılıyoruz dedik arkadaşla gitme planlarımızı yaptık:1:

cannım mutlaka dene derim çok hafif ve de doyurucu...
güzel dileklerin için de çook teşekkürler, bir aksilik olmadığı sürece her cuma akşam tiyatroya gitmeye özen gösteriyoruz. burası turne şehri olduğu için devlet tiyatroları oyunları mutlaka geliyor, her hafta farklı oyun izleme şansımız oluyor :) kesinlikle değişiklik şart, iyi yapmışsınız etkinliklere katılmaya karar vererek...:46:

sabah
1 kase lahana çorbası
1 lokma peynir
öğle
5 parça kuzu şiş
bolca salata
ara
1 portakal
akşam

spor maalesef yok bugün

bugün lahana diyetimin 5. günü ve çorbam bitti artık yenisini yapmayacağım bu kadar yeter diyorum
bugün 400 gr kırmızı et sınırsız meyve sebze ve 1 kase çorba diyordu ben bu şekilde ayarladım inş. haftasonunu da abartmadan geçirip önümüzdeki hafta ya bu sefer haftasonu kg almadan girmek istiyorum haftasonları çünkü mahvediyor bir haftasonunki rezaleti kaç gün uğraşıyorum düzeltebilmek için:37::37::37::37:

nihayet sonlandırdın mı lahana diyetini, hadi geçmiş olsun...hafta sonu kendine çook dikkat et fırsat bulursan kaç gel, beklerim :) iyi tatiller çok öptüm... inşallah derecede oluruz bir değişiklik olmaz

bizim de iş yerindeki suyu aşağıda su arıtıcıdan dolduurp getiriyor hizmetli arkadaş ama o da bazen yapmıyor kafasına nasıl eserse - o yüzden seni anlayailiyorum ben de bir öğle arasında gidip 1,5lt su almıştım acil durumlar için yan tarafımdaki dolapta saklıyorum sen de çantana bi yarım lt.lik su atabilirsin bi de yedek alırsın eskiden beri hep çantamda yarım lt suyla dolaşıyordum şimdi işte içiyorum diye taşımıyorum ama onun haricinde yine taşırım çantam zaten çöplük gibi ne ararsan var:1:

çok kötü yaa düşünemiyorum wc ye gidememe olayını sabahten beri kaç defa gittiğim düşünülürse:53::53::53: kızlar benim çıkma saatim geldi haftasonu fazla giremeyebilirim haberiniz olsun lütfen dikkat edin kendinize iyi tatiller şimdiden hepinizeee
ben de çıkacağım son kez yazmadan çıkmayayım dedim maili de şimdi gönderdim:34:

kızlar biz artık alıştık derecelerde olmaya bir aksilik olmazsa genel sıralamada takımımız 2. bireysel sıralamada ise gamze cim 3. olarak dereceye giriyor inş böyle de kalır
bende menümü yazayım böylece akşam da ona göre yerim

sabah
1 kase lahana çorbası
1 lokma peynir
öğle
5 parça kuzu şiş
bolca salata
ara
1 portakal
akşam

spor maalesef yok bugün

bugün lahana diyetinin son günü heralde bol proteinliymiş

su tükettiğim zamanlarda benimde öyle Allahtan wc önünde kimse oturmuyor( Normalde orada masalar var çağrı merkeziyiz biz )

bugün bi 2 saat daha böyle sıkıcam artık napımm.

Kötü tarafı evim buraya yakın aynı mevkideyiz ama mahaller farklı iskiden gelen raporda benim oturdugum mahalle yer almıyor çok şükür birde akşam misafirim var(misafir sayılmaz ama ) abuuuuu mahvolurdummm
aman aman evde de kesilmesin bi zahmet :20:

bizim de iş yerindeki suyu aşağıda su arıtıcıdan dolduurp getiriyor hizmetli arkadaş ama o da bazen yapmıyor kafasına nasıl eserse - o yüzden seni anlayailiyorum ben de bir öğle arasında gidip 1,5lt su almıştım acil durumlar için yan tarafımdaki dolapta saklıyorum sen de çantana bi yarım lt.lik su atabilirsin bi de yedek alırsın eskiden beri hep çantamda yarım lt suyla dolaşıyordum şimdi işte içiyorum diye taşımıyorum ama onun haricinde yine taşırım çantam zaten çöplük gibi ne ararsan var:1:

ben de çıkacağım son kez yazmadan çıkmayayım dedim maili de şimdi gönderdim:34:

bugün lahana diyetinin son günü heralde bol proteinliymiş

aman aman evde de kesilmesin bi zahmet :20:

yaww canım içme suyumuz çok şükür var hatta wc lere damacanaları götürüyoruz. Ancak wc lerin temizliği malesef ... Herkes sen ben gibi düşünmediğinden temiz olmuyor bugünü bir atlatayımda Allahın izni ile

Back
X