- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #104.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın tatlım, nasılsın bakkimm... menün gayet güzel olmuş canım benim, karatayı bıraktın mı sen? ben bugün yeniden full karataya başladım geçen hafta lahana detoksu yüzünden sekteye uğramıştı, bu hafta detoks yapmayacağım artık, karatay ile devam edeceğim:)
yok yokkk, bak mesela dün kahvaltım karataya uygun oldu, hiç acıkmıyorum yaaaa.. sonrasında şartlara göre davrandım ama meyveyi yoğurtla karıştırınca harbiden çok fazla zararı kalmıyor gibi, üstelik tokta tutuyor tatlım.. bu günde yine karataya uygun yaptım kahvaltımı tatlım..![]()
kaptan bu mesajı beğendi menü de gayet güzelkaptanin yorumlarina ek olarak, domates dedigin 100 grami 18 kalori gayet guzel bir sebzedir. orta boy domates de 100 gram civarindadir. yarisini degil tamamini iciniz rahat olarak yiyebilirsiniz, domatesten zarar gelmez. (ha mevsimi degil, sera urunu diye yemek istemiyorsaniz anlarim. zaten benim de annem duysa bu mevsimde domates yedigimi cok kizar.)
ayrica yeterince sebze meyve tuketilmediginde, alinan lif miktari az oldugundan bagirsak hareketleri yavaslar, kabizlik gibi sorunlar baslar. lif miktari kalp sagligi icin de onemli.
tamam canım o halde meyveyi görünce yeni bir şey mi deniyor acaba gamzecim demiştim :) ben bu hafta umarım başarabilirsem sporu arttırmayı planlıyorum ama pazartesi izmire gitmem gerekiyor inşallah bu seyahat olumsuz etkilemez beni..bir sürü arkadaşla görüşüp bir yerlerde oturup yiyip içmek zorunda kalacağım ama diyeti bozmadan tabi ki, inşallah yolculuktan hasta olup dönmem yağmur olacakmış pazartesi izmirde![]()
tamam canım o halde meyveyi görünce yeni bir şey mi deniyor acaba gamzecim demiştim :) ben bu hafta umarım başarabilirsem sporu arttırmayı planlıyorum ama pazartesi izmire gitmem gerekiyor inşallah bu seyahat olumsuz etkilemez beni..bir sürü arkadaşla görüşüp bir yerlerde oturup yiyip içmek zorunda kalacağım ama diyeti bozmadan tabi ki, inşallah yolculuktan hasta olup dönmem yağmur olacakmış pazartesi izmirde![]()
Tatlım herşeyin ızgarası var nasıl olsa...hiç dert etme, benim tanıdığım luuci bu seyehatten sadece değşik ortamlar ve arkadaşlar görüp tadını çıkarmayı bilir, hayat yeme içmeden ibaret değil yaa ayy
bende biraz dışarı çıkıyorum çok öperim, görüşmek üzere![]()
kızlar pc açık ama oğlanlar evi duman etmişler ben bi evi toparlayıp makineye çamaşırları atayım ara ara gelirim
inşallah tatlım, teşekkür ederim :) hadi sen gez gel, belki ben de öğleden sonra bi çarşı yapar gelirim :)
günaydın kaptancım, kolay gelsin, yorma kendini tatilin tadını çıkar :)
sevgili durumda aşağıya takım kurallarını tekrar yazıyorum lütfen bu kurallara uyulsun sadece gelip kg verdim vermedim yazılıp senden sonra mesaj yazana değil daha önce takımda neler olmuş bitmiş herkesin kendisi ile ilgili bir durum var mı yok mu bu mesajları okuyup ona göre cevap vermesi gerekiyor
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..
* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.
* Takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.
bu durum 2. defa başıma geliyor daha önce hatırlamıyorum 3-4 gün önceydi sanırım gene senin takıma devamsızlığınla ilgili mesaj yazmıştım bu gün şu yazdığım uyarı ile sana yazdığım 3. uyarı oluyor lütfen mesajlarıma (kendinle ilgili olan) cevap vermeni istiyorum
sagol canim, insallahh.
ah ah benim de kücük ya squat cek canim o biraz kaldiriyor ve sekillendiriyor popoyu
ya bende seviyorum saçta sarı rengi. bazılarına çok yakışıyor. ama bana yakışmıyor maalesef. 2 kere teşebbüs ettim sarışın oldum. ve 2 gün sonra tekrar koyu renge boyamıştım saçlarımı.
Evet Bencede sinir oldum saat ikide hergün spor yapıcm fit olmam şart olduelis cim benim kronik kabızlık sorunum var ne yapsam işe yaramıyor maalesef düşün lahana çorbasında bile tuvalete çıkmak için müshil kullanmak zorunda kaldım
atatlım zamanla bebek sana sen bebeğe alışacaksın inan ben doğum izninde evdeyken sabah eşimle büyük oğlum işe gitmeden kalkar koşu bandında en az 30 dk yürürdüm ama oğlanlar büyüp ben işe başlayınca 2 dsenedir süs olarak duruyor koşu bandı
şu an bebek küçük büyüyünce işin daha zor olacak zamanı iyi değerlendirmeye çalış
valla gecen sene platform ayakkabı alacağımda eşimde bana yaa biraz kg versende alsan bu sana yakışmaz bu kg ile demişti o zaman ona küsüp 3-4 ayda kendi kendime 8-9 kg vermiştim bazen eşlerin böyle demesi insanı çok kızdırarak motive ediyor aslındaya da bende öyle olmuştu
![]()
Onu da denedim bem
Ben de hiç bir işe yaramadı.
Bence de yuttur çok ayıp
Vereceksin ilaçları eşine kilo aldırıp soracaksın ne demiştin bana diye.
Öyle de su içilmezki.
Ben 2 litre bile içemiyorum çoğu gün.
bu arada arkadaşlar bugün durumda arkadaşımızın yaptığı davranış beni çok üzdü bunu sizlerle paylaşmak istiyorum lütfen bir mazeretiniz varsa bunu belirtin menülerinizi ve günde en az 5 mesaj olacak şekilde paylaşımlarınızı yapın
en son yazdığınız mesajdan itibaren lütfen sonuna kadar okuyun ki sizinle ilgili bir durum var mı yok mu arkadaşlarınız sizin menünüze yediklerinize içtiklerinize nasıl cevaplar vermiş bunları okuyun gerekirse yorum yapın değilse burda bazılarımız paylaşımda bulunup menüleri yorumluyor sorular soruyor ama hiç bir şekilde cevap alınmıyor takım olmanın mantığı bu değildir açıkca mazeret beyan etmeden kurallara uymayan arkadaşlarımız lütfen takımda boşuna yer kaplamasın zayıflamak isteyen bir sürü kişi var takımlara girmek isteyen bir sürü kişi var ama takım kadroları dolu olduğu için giremeyen kişiler de var bu konulara dikkat etmenizi istiyorum
belki biraz sert bir yazı oldu ama takım olarak hepimiz bir bütünün parçalarıyız buna dikkat etmeniz gerekiyor bana bu konu ile ilgili fikirlerinizi beyan edermisiniz?
haklısın toplightcım, durumdanın mesajını görünce hemen ona senin uyarını bildirdim ama ben de bir cevap alamadım kendisinden... burada önemli olan takım bütünlüğünü sürdürmek, hem takım için hem de kendi motivasyonumuz için... sisteme günlük giren arkadaşların önceki günlerde yazılanları da okumaları gerekiyor ayrıca, bir sürü şey yazılıyor ama okunmayınca aynı sorular aynı kişilere tekrar tekrar iletiliyor ve boşuna ileti kalabalıklığı oluyor...
kizlar hepinize tesekkür ederim, alintilama yapamadim disari cikmam gerekiyor. jillian i soranlar olmus bence etkili bir spor, kilo kaybi degilde skilasmak icin oldukca etkili oldugunu düsünüyorum
yazmistim ama tam o an disardaki isim iptal oldu![]()
bi dönem sporsuz da kilo verilebilir diye diye geziniyordum ortaliklarda, sonra aslinda öyle de kilo veriliyormus da istedigimiz vucuda kavusamiyormusuz
aslinda kilo vermek de kilo almak kadar kolay ya, ben yanlisi bazi seyleri yasaklamakta yaptigimizi düsünüyorum. oysa hayatimizdan hic bir seyi cikarmayarak da kilo verilebiliyor.
ikinizin mesajina da begeni verecektim, baskalarininkini de begenmen lazim uyarisi geldi
aynen katiliyorum ikinize de.
Kaptan amaç sadece listede olmak değil zaten takım ruhuna katılmak.
O da mesaj yazmadan sohbete katılmadan olacak şey değil, eğer zaten bizler kendimiz kilo verebilecek olsak her gün yediğimizi içtiğimizi bir yere yazar haftada bir gün de kilomuzu not alırdık gerek yok ki takıma.
Benim kilom genel listede görünmemesine rağmen, bugün cuma diye dün en sevdiğim kurabiyeden yemedim.( Hatta Gamzenin mesajının etkisi ile bugün de yememeyi düşünüyorum.) Geçe içtiğim suların yeşil çayın sirkeli suyun hesabı yok sırf bugün güzel bir sonuç alayım diye, ben bunu kendim zevkli bir şekilde yapabilecek olsam burada ne işim var ki ? Hatta bu kiloda ne işim var ki ?
Bu arada ben de dunku menumu yazayim. (normal diyet duzenine donemedim hala.)
- sabah: 1 kepekli kasarli pogaca, 6-7 kokteyl domates
- ara: bir portakal
- ogle: 2 yumurtali, lor peynirli omletimsi bisi (pek omlete benzetemedim), kekikli limonlu 2 domates
- aksam: bir kupa yagsiz sut ve muz
- ara: portakal
su: 2 litreyi gecmistir.
spor: 100 dk acik havada yuruyus. sonra usudum ve butun gece de atesim vardi ama sabaha iyilestim cok sukur.
bu arada menumu okudum dacok sacma bi menu olmus. daha once yapmis oldugum yemekler bitmedi, onlar bitmeden yeni yemek yapmak istemiyorum, onlari da yiyesim yok. ayrica hala cok keyfim yerinde degil
ailevi problem bir yandan... bir yandan okulla ilgili konular... neyse boyle sacmasapan bir menu olacak bugunku de, affiniza siginiyorum. (ama ama menu sacma olsa da sagliksiz urun yok icinde. kepekli pogaca da gercekten bayagi kepekliydi ve kasari da eser miktardaydi. zaten oncesinde sporunu yaparak yedim pogacayi. o yuzden cok kizmayin pogacaya)
kızlaaar hayatımda ilk defa tavuklu lahana kapuska yaptım diyete uygun olsun diye, aklınızda olsun fena olmadı gibi, henüz yemedim pişiyor ama hem hafif hem proteinli oldu...lahanalar kocaman çorbadan arta kalanı atacağıma sebzeli tavuklu bir yemek yapmış olmak istedim :)
Dünkü menüm Sabah 60 gr beyaz peynir ve 1 dilim ekmek
Öğlen 3 kaşık ıspanak
Akşam tavuk şiş 3 dilim ekmek(özlemişim.)
İki fincan kahve ve bol su kaçamak yok.bugunde güZel geçicek umarım