Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptancım ben yarın sabah izmire gideceğim ve tüm gün görüşmelerim olacağı için giremeyeceğim bilgisayarım yanımda olacak otobüste girebilirsem akşam dönüşte girmeye çalışacağım... bugünkü menümü yazarak ayrılıyorum, öptüm hepinizi kendinize ve diyetlere çook dikkat edin

pazar
sabah: 08:00

2 fincan sade ve şekersiz nescafe

öğle: 12:00
1/2 sokak simidi
1 kk peynir
1 yumurta
1/2 domates+ biber

akşam:
henüz acıkmadım 17-18:00 gibi cacık yemeyi planlıyorum

su:3 litre olacak yatana kadar
spor: 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş

kaptancım ben yarın sabah izmire gideceğim ve tüm gün görüşmelerim olacağı için giremeyeceğim bilgisayarım yanımda olacak otobüste girebilirsem akşam dönüşte girmeye çalışacağım... bugünkü menümü yazarak ayrılıyorum, öptüm hepinizi kendinize ve diyetlere çook dikkat edin

pazar

1/2 sokak simidi
1 kk peynir
1 yumurta
1/2 domates+ biber

akşam:

Luci neden böyle bugün menün hiç bir şey yememişsin ..
En azından salata yesen akşam nasıl olur ?
Bu arada iyi yolculuklar, vukuatsız döneceğine eminim, sakın beni hayal kırıklığına uğratma bak idolümsün :1:

Luci neden böyle bugün menün hiç bir şey yememişsin ..
En azından salata yesen akşam nasıl olur ?
Bu arada iyi yolculuklar, vukuatsız döneceğine eminim, sakın beni hayal kırıklığına uğratma bak idolümsün :1:

canımm evet bugün yemek istemiyor canım sanırım simit ve kahveler tok tuttu, bir de sabah 5 de kalkacağım mesafe kısa ama özellikle otobüs yolculuğu beni rahatsız ediyor midem boş olsun istiyorum, yarın tüm gün de koşturacağım için wc vs problemi de yaşamak istemiyorum o sebeple yiyeceklerimi hafif tutayım istiyorum

canımm evet bugün yemek istemiyor canım sanırım simit ve kahveler tok tuttu, bir de sabah 5 de kalkacağım mesafe kısa ama özellikle otobüs yolculuğu beni rahatsız ediyor midem boş olsun istiyorum, yarın tüm gün de koşturacağım için wc vs problemi de yaşamak istemiyorum o sebeple yiyeceklerimi hafif tutayım istiyorum

Tamamdır o zaman gayet mantıklı bir açıklama oldu :1:

teşekkür ederim canım, yarını da kazasız atlatıp ikramlara hayır demeyi başarabilirsem bana karada şişmanlık yok :23::21: bu işten sıyırdım demektir :)

Sen çok rahat yaparsın luci rahat ol, kaç gün olmuş sen daha hiç kaçamak yapmamışsın daha ne olsun.
Zaten 21 günden sonra o 21 günde yemediğin şeyleri canın istemiyormuş.

Sen çok rahat yaparsın luci rahat ol, kaç gün olmuş sen daha hiç kaçamak yapmamışsın daha ne olsun.
Zaten 21 günden sonra o 21 günde yemediğin şeyleri canın istemiyormuş.

aslında doğru çok canım çekmiyor ama direkt gözümün önünde olunca canım çok çekiyor mesela eşime tost yaparken çok zorlanıyorum ya da regl zamanı inanılmaz tatlı pasta falan çekiyor canım ama tutuyorum kendimi henüz vakti var diyorum

aslında doğru çok canım çekmiyor ama direkt gözümün önünde olunca canım çok çekiyor mesela eşime tost yaparken çok zorlanıyorum ya da regl zamanı inanılmaz tatlı pasta falan çekiyor canım ama tutuyorum kendimi henüz vakti var diyorum

Çok güzel bir irade örneği, ben de önceden bunu yapardım ama artık yapamıyorum, kendimi sıkmaya gelemiyorum hiç, ufak ufak gitsin ama huzurlu olayım diyorum, sadece diyet için değil son zamanlarda neyi çok sıkı yapmaya kalksam çok gergin ve agresif olup çıkıyorum.

Çok güzel bir irade örneği, ben de önceden bunu yapardım ama artık yapamıyorum, kendimi sıkmaya gelemiyorum hiç, ufak ufak gitsin ama huzurlu olayım diyorum, sadece diyet için değil son zamanlarda neyi çok sıkı yapmaya kalksam çok gergin ve agresif olup çıkıyorum.

aslında azar azar atıştırabilirdim ama bir yerden delersem yasağı, şu ara belki toparlayamam diye korkuyorum 75 i gördükten sonra ben de azar azar başlayacağım ama 75 i görmek üzere sözüm var kendime motivasyonumu bozmamalıyım sonra çok fazla vicdan azabı çekeceğim

pazar

1/2 sokak simidi
1 kk peynir
1 yumurta
1/2 domates+ biber

akşam:

Kahvaltıyı atlamasan düşük kalorili olmasına karışmayacaktım :56: İsveç diyeti gibi olmuş birazcık

canim zaten uzmanlar diyet sirasinda yoksunluk hissi yasamamak icin sevdigimiz seylerden az ve olculu tuketmeye devam etmemizi soyluyorlar. luci mesela iradesi cok guclu bir insan, fakat herkes oyle degil. o yuzden diyet sirasinda iradeyi cok zorlamamak gerektigini dusunuyorum ben. planli olarak (anahtar kelime planli) sevdigin normalde kacamak sayilacak seylerden yiyebilirsin. mesela ben kepekli pogaca yedim bu sabah kahvaltida, planliydi, gunluk toplam kalorimi asmayacak sekilde diger ogunleri ayarladim. bunun gibi mesela bir gun ucu bir arada findikli kahve de icebilirim, gunluk menumu o 80 kaloriyi telafi edecek sekilde ayarlamam gerekir.

canim zaten uzmanlar diyet sirasinda yoksunluk hissi yasamamak icin sevdigimiz seylerden az ve olculu tuketmeye devam etmemizi soyluyorlar. luci mesela iradesi cok guclu bir insan, fakat herkes oyle degil. o yuzden diyet sirasinda iradeyi cok zorlamamak gerektigini dusunuyorum ben. planli olarak (anahtar kelime planli) sevdigin normalde kacamak sayilacak seylerden yiyebilirsin. mesela ben kepekli pogaca yedim bu sabah kahvaltida, planliydi, gunluk toplam kalorimi asmayacak sekilde diger ogunleri ayarladim. bunun gibi mesela bir gun ucu bir arada findikli kahve de icebilirim, gunluk menumu o 80 kaloriyi telafi edecek sekilde ayarlamam gerekir.

bu arada ek: ben bu pogacalari kacamaktan saymiyorum.

haklısın ama ben yukarıda da belirttiğim gibi motivasyonumu bozarım 75 i görmeden kaçamak yaparsam. bu nedenle önce 75 i göreceğim sonra istediklerimden kontrollü bir şekilde tüketmeye başlayacağım tabi ki hayatımın sonuna kadar tatlı ekmek yemeden yaşayamam illaki ama önce o 75 görlecekkk :)

haklısın ama ben yukarıda da belirttiğim gibi motivasyonumu bozarım 75 i görmeden kaçamak yaparsam. bu nedenle önce 75 i göreceğim sonra istediklerimden kontrollü bir şekilde tüketmeye başlayacağım tabi ki hayatımın sonuna kadar tatlı ekmek yemeden yaşayamam illaki ama önce o 75 görlecekkk :)

canim sana bisi demiyorum zaten, senin hem iraden guclu hem de karar vermissin, azmetmissin. senin icin sorun olmaz. ama hepimiz oyle degiliz. bi de cogumuzun bilmemkacinci diyet girisimi bu, bir bikkinlik, yorgunluk var. o yuzden diyetteymisiz gibi hissetmeden diyet yapmamiz gerekiyor.

sen zaten bu hizla 75'i birkac haftaya gorursun.

Üzgünüm daha dikkat ederim canım teşşekür ederim bişiyler yazdığın için ama yinede bence uyarırkende uslup önemli bende kaptanımızdan bunu rica ediyorum.ben zaten sizsiz yapamıyorum ki.bu arad. Ebru şallının bacak inceltme hareketleri benimkileri inceltirse sizinle paylsşscsğım şimdi çıkıyorum dışarı çıkacağız görüşürüz öpüyorum

tatlım sen bizi yanlış anladın canım kırılma lütfen.mesela bende fazla giremiyorum arada.çocuklarım büyük sıra bana zor geliyor.ama fırsat buldukça girip iki lak lak motive olmak güzel bişey.şahnur kırıcı biri deildir aslında senin duygusal bir anına geldi sanırım.ooo sen yenisin geçen sene burda olsaydın da görseydin birbirimizi yerden yere vururduk ama sende alışacaksın bak gör.

aslında azar azar atıştırabilirdim ama bir yerden delersem yasağı, şu ara belki toparlayamam diye korkuyorum 75 i gördükten sonra ben de azar azar başlayacağım ama 75 i görmek üzere sözüm var kendime motivasyonumu bozmamalıyım sonra çok fazla vicdan azabı çekeceğim

Tebrik ederim seni luci, ben de ufak ufak şöyle 75 65 diye gitmeyi çok istiyorum bakalım.
En azından ilk ay hafta 1.5 kg versem sonra 1'er de olur.
Bir kaç hafta sonra da biz yine hastaneye gideceğiz bir süre burada olamayacağım bakalım nasıl olacak.

Ben de öyle yapıyorum genelde, başka türlü devam etmiyor, hani 5-10 kg verecek olursun 1-2 ay dişini sıkarsın o zaman yapabilirim ama benim 30 kga yakın vermem gerekiyor.
Lucinin iradesi gerçekten kuvvetli o şekildeyken de rahat devam edeyim diye kaçamak yapmak gereksiz ..

bu arada ek: ben bu pogacalari kacamaktan saymiyorum.

Bence de kaçamak değil ama sürekli de yememeke gerekli diye düşünüyorum haft 1-2 falan ..

canim sana bisi demiyorum zaten, senin hem iraden guclu hem de karar vermissin, azmetmissin. senin icin sorun olmaz. ama hepimiz oyle degiliz. bi de cogumuzun bilmemkacinci diyet girisimi bu, bir bikkinlik, yorgunluk var. o yuzden diyetteymisiz gibi hissetmeden diyet yapmamiz gerekiyor.

sen zaten bu hizla 75'i birkac haftaya gorursun.

inşallah :) sizlerde görürsünüz inşallah bir an önce istediğiniz kiloları sağlık ve sıhhatle...ben herhalde 4-5 senedir diyet yapmadığım için keyifli geldi bana bu süreç, çok şükür ki gidiyor kilolarda, hayırlısı

Back
X