Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar meraba
diyetisyene gittim aklımda bazı sorular vardı onları sordum dedim bazı arkadaşlar karatay yapıyor haftada 1 den fazla kiloda veriyorlar bende mi yapsam olumsuz şeyler söyledi o tarz beslenme sporculara veriliyor yurt dişında bu diyeti yasakladılar bazı hastalıklar saydı ilerde oluyormuş daha önceden bir diyetisyene daha gitmiştim onada sordum oda yasaklandığını söylemişti kızlar ben bana söyleneni yazdım belki size faydası dokunur herkes de aynı şeyleri söylemiyor iyice araştırmak lazım e peki ben niye veremiyorum diyince biz bir robot değliz vs başladı anlatmaya neyse sadece 1 haftalık olan diyetime başladım bugun çok farkı yok ama böyle ilerleyeceğim

aklına takılanları sormn ve cevap alman güzel bence - ben diyetisyene gittiğimde çok boş geçiyordu ben aklıma takılanları sorarken bile çekiniyordum artık aramızda muhabbet olmayınca
bu arada yasaklanan karatay değil dukan diye biliyorum çünkü karatay diyeti daha çok bizim ülkemizde uygulanıyor tabii yurt dışında da ünlenmiş olabilir ama genel mantığı GI yani glisemik indeks diyetiyle yakın - düşük Glisemik indeksli besinlerin tüketilmesi sonucu insülin salınımını azaltmak. ben uygulamasam da bazı yazılarında doğru bulduğum noktalar da var yiğidi öldür hakkını yeme demişler:1:
yabancılar buna GI diet diyor Fransızlar montignac bizse karatay :9: tabii ufak tefek farklılıklar olsa da genel mantık aynı

hahahahahahhaha :27::27::27::27::27::27::27: 4 kocaaa 4 gün :27::27::27:

Lilimmm ve doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarım, çok teşekkür ederimm :54::54::54::54:

Sporumu yaptım, mesaimi bitirdim ve geldim :27: 1 fincan şekersiz nescafeyi hak ettim :27:

Mutluyum, huzurluyum :21::21:
ayyy ne güzelll hep mutlu ol:16::16::16:

Lily 20 gün önce hastanedeyiz kayıt yapan bayan ile konuşuyoruz. Durdu durdu baktı ayy dayanamayacağım söyleyeceğim sen kadar şeker ne kadar tatlısın öyle dedi. Kendimi kedi gibi hissettim :1:

Çıkaralım hadi bilinç altımı :1: Hipnoz olmak istiyorum aslında.

Şurada 2 hafta olmadı ben diyete başlayalı nasıl yavaşlar hemen. İlaç kullanıyorum ama tiroid için acaba işe yaramıyor mu diyorum.

Çok beğendim. İşaret dilini het programda uygulamalılar bence. Makina kafadaki kadın da çok iyi.
Sen biliyor musun ?

Uygulayamıyorum ben ama karatayın kesinlikle sağlıksız olduğunu düşünmüyorum.
Ancak tam bilmeden dukana yakın zanneden kişiler böyle düşünüyor.

-işaret dilini biraz biliorum kursa gitmiştim videolarla da kendimi geliştirdim diyebilirim
- ay o ne tatlısın muhabbetine hiç gelemem çok can sıkıcı:47:
- bilinçaltı mevzuna da bi el atalım ya:1:

Kaptancığım yakın ama çok uygun değil sanıyorum, çünkü karatayın kahvaltısı accık peynir değil :27: en az 1 kk ve öğle pek uygun olmamış kaptancığım :27: bende çok memnunum karataydan, ilk defa bu kadar sağlıklı ve tok olarak diyet yapıyorum :21:
gamzem tatlım öğlen kuru üzüm mü olmamış? kuru kayısı olunca kuru üzümde olur diye yorumlamıştım ama sabah da yağda yumurta yapmıştım o yüzden canım istemedi diye accık peynir değilse daha çok olabilirdi

BEN BU GÜN KÜ MENÜMÜ PAYLAŞIMCAM KIZLAR SİZİNLE AKŞAM NE YİYECEĞİM BELLİ ÇÜNKÜ.

SABAH:

1 Adet ayva
1 bardak su

ÖĞLE:

1 KASE ÇORBA
2 YK TAVUKLU PİLAV
SALATA

ARA ÖĞÜN:

1 FİNCAN YEŞİL ÇAY , BİR PARÇA KEK

AKŞAM:

1 PORSİYON CACIK( BAHARATLI )

21:00 DE 1 FİNCAN YEŞİL ÇAY.

SU İÇMEYE DEVAM EDİYORUM HALA ŞUAN 5 BARDAK. ( BARDAĞIMI BÜYÜTTÜM :) ) MENÜMÜ AZ BULABİLİRSİNİZ BELKİ AMA BEN ANCA BÖLE VERİYORUM KIZLAR KİLO AKŞAM ÇORBA BILE ICSEM YARIYOR BANA BUNU ANLADIM AZ YİCEM Kİ BİR MÜDDET KÜÇÜLSÜN MİDEM AKŞAM BİRAZ DA HAREKET EKLİCEM. KIZIM DAHA KÜÇÜK O YUZDEN GECE UYKUM COK AZ UYKUMU ALIYOR OLSAM BEN ÇOK GÜZEL KİLOMU VERİRİM ÇOKTA YÜRÜYÜM :1:

elis cim bu çok az olmuş yaa tatlımm sen emzirmeyi kesmiştin dimi? bana göre bu hiç sağlıklı değil

SABAH:

1 Adet ayva
1 bardak su

ÖĞLE:

1 KASE ÇORBA
2 YK TAVUKLU PİLAV
SALATA

ARA ÖĞÜN:

AKŞAM:

SU İÇMEYE DEVAM EDİYORUM HALA ŞUAN 5 BARDAK. ( BARDAĞIMI BÜYÜTTÜM :) ) MENÜMÜ AZ BULABİLİRSİNİZ BELKİ AMA BEN ANCA BÖLE VERİYORUM KIZLAR KİLO AKŞAM ÇORBA BILE ICSEM YARIYOR BANA BUNU ANLADIM AZ YİCEM Kİ BİR MÜDDET KÜÇÜLSÜN MİDEM AKŞAM BİRAZ DA HAREKET EKLİCEM. KIZIM DAHA KÜÇÜK O YUZDEN GECE UYKUM COK AZ UYKUMU ALIYOR OLSAM BEN ÇOK GÜZEL KİLOMU VERİRİM ÇOKTA YÜRÜYÜM :1:

az olduğunun nedenini açıklamışsın, Rabbim yardım etsin :54:

aklına takılanları sormn ve cevap alman güzel bence - ben diyetisyene gittiğimde çok boş geçiyordu ben aklıma takılanları sorarken bile çekiniyordum artık aramızda muhabbet olmayınca
bu arada yasaklanan karatay değil dukan diye biliyorum çünkü karatay diyeti daha çok bizim ülkemizde uygulanıyor tabii yurt dışında da ünlenmiş olabilir ama genel mantığı GI yani glisemik indeks diyetiyle yakın - düşük Glisemik indeksli besinlerin tüketilmesi sonucu insülin salınımını azaltmak. ben uygulamasam da bazı yazılarında doğru bulduğum noktalar da var yiğidi öldür hakkını yeme demişler:1:
yabancılar buna GI diet diyor Fransızlar montignac bizse karatay :9: tabii ufak tefek farklılıklar olsa da genel mantık aynı

ayyy ne güzelll hep mutlu ol:16::16::16:

-işaret dilini biraz biliorum kursa gitmiştim videolarla da kendimi geliştirdim diyebilirim
- ay o ne tatlısın muhabbetine hiç gelemem çok can sıkıcı:47:
- bilinçaltı mevzuna da bi el atalım ya:1:

Aminn, hep beraber inşaallah canım..

gamzem tatlım öğlen kuru üzüm mü olmamış? kuru kayısı olunca kuru üzümde olur diye yorumlamıştım ama sabah da yağda yumurta yapmıştım o yüzden canım istemedi diye accık peynir değilse daha çok olabilirdi

elis cim bu çok az olmuş yaa tatlımm sen emzirmeyi kesmiştin dimi? bana göre bu hiç sağlıklı değil

Yani tatlım meyve yerine protein ağırlıklı yemek olaymış diye düşündüm..:44::44:

Evet canım kestik 4 ay emdi benım kızım :( Ama napım olmuyor başka türlü spor yapıcak vaktım de yok az yiyim diyorum napım ne ekleyebilirm sence :44:

oh afiyet olsun:56: her zmaan olmaz böyle zaten biliyoruz:34: anne sofrası bambaşka tabii onlar ne yapsa yenir - telafisini fazlasıyla yapacağından eminim o yüzden pişman olmamakla en iyisini yapıyorsun
canım nefret etme geçmiş olduğu yerde kalsın eminim bugunden itibaren düzene koyarsın sen:34: arada öyle atakları hepimiz yaşıyoruz

sagol canim, :16: kaldigim yerden devam ediyorum bugunn. destegin icin cok ama cok tesekkürlerr

Bende de çoğu var arkadaş ...

Aslında menün biraz fazla olmuş ama 100 gram etkilediği için önemli değil :1:

Eşim için gideceğiz kaptan.
Vücudu şişiyor solunum yolu falan kapanıyor ama nedeni de bilinmiyor.

Umarım güzel geçer iş görüşmen.

Elimden geleni yapıyorum ama veremiyorum kaptan :5:

Hoşgeldin tekrar bayanbaloncuk ..

Yarışmaya katıldığım için başlık açtım tek tarif var :1::1:

Protein daha çok kilo verdirir diye biliyordum ama takıldım kaldım ..

Hani ben listede:)

ben de yavaş yavaş karatay tarzı beslenmeye başladım işin gerçeği sabahleyin ekmeksiz 1-2 ceviz ile yumurta yedim accık da peynir
öğlen yemek olarak kuru üzüm ve yoğurt akşama da yeşil mercimek çorba ile tavuk yiyeceğim gamze cim bu uygunmudur? (haa öğleyin ev için ekmek almıştım 1/2 dilim yedim taze tam buğday 1 haftadır hiç yemiyordum kötü mü oldu?)
sanırım hem yeşil mercimek hem çorba karataya uygun değil:44: yani tahminim bu yönde

SABAH:

1 Adet ayva
1 bardak su

ÖĞLE:

1 KASE ÇORBA
2 YK TAVUKLU PİLAV
SALATA

ARA ÖĞÜN:

AKŞAM:

Eliscim menün çok az bu şekilde miden küçülür belki ama kaybolmaz :) ve normal beslendiğinde geri kilo alman kaçınılmaz olur bence dağyolunun beslenme listesini takip ederek yol almaya çalış en azından dengeli ve sağlıklı bir beslenme listesi

Bende de çoğu var arkadaş ...

Aslında menün biraz fazla olmuş ama 100 gram etkilediği için önemli değil :1:

Eşim için gideceğiz kaptan.
Vücudu şişiyor solunum yolu falan kapanıyor ama nedeni de bilinmiyor.

Umarım güzel geçer iş görüşmen.

Elimden geleni yapıyorum ama veremiyorum kaptan :5:

Hoşgeldin tekrar bayanbaloncuk ..

Yarışmaya katıldığım için başlık açtım tek tarif var :1::1:

Protein daha çok kilo verdirir diye biliyordum ama takıldım kaldım ..
hosbulduk canimmm

Evet canım kestik 4 ay emdi benım kızım :( Ama napım olmuyor başka türlü spor yapıcak vaktım de yok az yiyim diyorum napım ne ekleyebilirm sence :44:

az yiyip sık sık yesen metabolizmayı hızlandırsan proteini artırsan ne bileyim bilemedim şimdi öğle tatillerinde yürüyüş yapabilirsin benim tek sporum öğle tatillerinde yaptığım yürüyüşlerim maalesef çalışınca başka şansım olmuyor

gamzem akşam proein alacağım için öyle beslendim aslında dün enginar kereviz kabak ve havuçla abuk subuk bir yemek pişirdim zeytinyağlı işe onu getirecektim unutmuşum o yüzden hamur işi olmasın diye böylşe oldu

sagol canim, :16: kaldigim yerden devam ediyorum bugunn. destegin icin cok ama cok tesekkürlerr
rica ederim :34: birimiz hepimiz hepimiz birimiz için:kkk::29::29::29:

Avukatım biraz maaşım az olucak ama çalışcaö
iş bulmana çok sevindim hayırlı uğurlu olsun :16:
maaşın az da olsa sorun olmaz yaa kendine göre bir çevre edinirsin ileride kendi iş yerini de açarsın belki...

Benim saçımda o model güzel olmuştur bence.işşşşş buldu mmmmmmmmmm

hayırlı olsun canımmm boşver maaş az olsun ilk başlarda tecrübe de gerekli insana eğer çok maddi probleminiz yoksa

lily cim yeşil mercimek çorbası uygun olmalı diye biliyorum pirinçli çorbalar ve unlu çorbalar yasak diye biliyorum ama:26::26::26:

kızlar bugun meyve getiremedim işe - o yüzden de gün içinde yiyemedim
akşam yemeğinde yoğurtlu havuç yapsam sonrasında meyve yesem sizce nasıl olur? öğlen omlet yedim akşam da sebze olsun istiyorum
lahanayı da yarına pişireyim diye düşündüm:44:

hayırlı olsun canımmm boşver maaş az olsun ilk başlarda tecrübe de gerekli insana eğer çok maddi probleminiz yoksa

lily cim yeşil mercimek çorbası uygun olmalı diye biliyorum pirinçli çorbalar ve unlu çorbalar yasak diye biliyorum ama:26::26::26:
anladım yani unsuz mercimek yemeği gibi... yasak olmayabilir de çorbayı görünce sadece tahminimi söyledim:17:

kızlar bugun meyve getiremedim işe - o yüzden de gün içinde yiyemedim
akşam yemeğinde yoğurtlu havuç yapsam sonrasında meyve yesem sizce nasıl olur? öğlen omlet yedim akşam da sebze olsun istiyorum
lahanayı da yarına pişireyim diye düşündüm:44:

canım şimdi baktım da karatayın kitaplarındaki iftar menülerinde var yeşil mercimek yemek demiş ama benimkisi çorba oldu işte :27::27::27:
bu arada yoğurtlu havuç ne kadar tok tutar seni? lahana yemeği hemen olur bence fazla vaktini almaz bi de meyve yiyebilirsin bence

Back
X