- Konu Sahibi Cherry Mom
- #104.641
kızlar meraba
diyetisyene gittim aklımda bazı sorular vardı onları sordum dedim bazı arkadaşlar karatay yapıyor haftada 1 den fazla kiloda veriyorlar bende mi yapsam olumsuz şeyler söyledi o tarz beslenme sporculara veriliyor yurt dişında bu diyeti yasakladılar bazı hastalıklar saydı ilerde oluyormuş daha önceden bir diyetisyene daha gitmiştim onada sordum oda yasaklandığını söylemişti kızlar ben bana söyleneni yazdım belki size faydası dokunur herkes de aynı şeyleri söylemiyor iyice araştırmak lazım e peki ben niye veremiyorum diyince biz bir robot değliz vs başladı anlatmaya neyse sadece 1 haftalık olan diyetime başladım bugun çok farkı yok ama böyle ilerleyeceğim
aklına takılanları sormn ve cevap alman güzel bence - ben diyetisyene gittiğimde çok boş geçiyordu ben aklıma takılanları sorarken bile çekiniyordum artık aramızda muhabbet olmayınca
bu arada yasaklanan karatay değil dukan diye biliyorum çünkü karatay diyeti daha çok bizim ülkemizde uygulanıyor tabii yurt dışında da ünlenmiş olabilir ama genel mantığı GI yani glisemik indeks diyetiyle yakın - düşük Glisemik indeksli besinlerin tüketilmesi sonucu insülin salınımını azaltmak. ben uygulamasam da bazı yazılarında doğru bulduğum noktalar da var yiğidi öldür hakkını yeme demişler

yabancılar buna GI diet diyor Fransızlar montignac bizse karatay

ayyy ne güzelll hep mutlu ol
hahahahahahhaha4 kocaaa 4 gün
Lilimmm ve doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarım, çok teşekkür ederimm
Sporumu yaptım, mesaimi bitirdim ve geldim1 fincan şekersiz nescafeyi hak ettim
![]()
Mutluyum, huzurluyum![]()

Lily 20 gün önce hastanedeyiz kayıt yapan bayan ile konuşuyoruz. Durdu durdu baktı ayy dayanamayacağım söyleyeceğim sen kadar şeker ne kadar tatlısın öyle dedi. Kendimi kedi gibi hissettim
Çıkaralım hadi bilinç altımıHipnoz olmak istiyorum aslında.
Şurada 2 hafta olmadı ben diyete başlayalı nasıl yavaşlar hemen. İlaç kullanıyorum ama tiroid için acaba işe yaramıyor mu diyorum.
Çok beğendim. İşaret dilini het programda uygulamalılar bence. Makina kafadaki kadın da çok iyi.
Sen biliyor musun ?
Uygulayamıyorum ben ama karatayın kesinlikle sağlıksız olduğunu düşünmüyorum.
Ancak tam bilmeden dukana yakın zanneden kişiler böyle düşünüyor.
-işaret dilini biraz biliorum kursa gitmiştim videolarla da kendimi geliştirdim diyebilirim
- ay o ne tatlısın muhabbetine hiç gelemem çok can sıkıcı

- bilinçaltı mevzuna da bi el atalım ya