Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederim canım. inşallah vereceğim 5 kilom var inşallah onuda mayıs hazirana kadar vermek istiyorum. bugün pilatese başladım evde kendim buraya da yazmak istedim destek almak için

çok iyi yapmışsın canım.tek başına hiç birşey olmuyor .burada vakit geçirerek kilo vermek çok eğlenceli..fırsat buldukça yaz birde bak

I love KK CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
Arkadaşlar,

Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.

Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.

Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).

Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...r-defteri.html

ıyilikler diliyorum. a.s.

Dikkat!
Üzerinden 15 gün geçtiği halde, herhangi bir takımdan davet almamış olan veya davet aldığı halde ilgili takımla iletişime geçmeyen arkadaşlarımızın başvuru mesajları düzenli olarak silinmektedir.

linkini de atayım oraya da yazabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509

çok iyi yapmışsın canım.tek başına hiç birşey olmuyor .burada vakit geçirerek kilo vermek çok eğlenceli..fırsat buldukça yaz birde bak

I love KK CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
Arkadaşlar,

Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.

Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.

Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).

Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...r-defteri.html

ıyilikler diliyorum. a.s.

Dikkat!
Üzerinden 15 gün geçtiği halde, herhangi bir takımdan davet almamış olan veya davet aldığı halde ilgili takımla iletişime geçmeyen arkadaşlarımızın başvuru mesajları düzenli olarak silinmektedir.

linkini de atayım oraya da yazabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509

biraz karışık bişi oldu...:9::9::9::9:

.

ne güzel ne aktif bir grup böyle:23::23:valla kıskandım ben 14. gruptan makbule ama işte bizim gruba çok az kişi devam edince onlar da çok az gelince böyle başka gruplarda geziniyorm:27::27::27:bi meraba diyim dedim :17::17:

Bugunkük mutfak kapanmıştır gerçi hiç bişiy yememişim heycandan unuttum:) sabah bir muz akaşam bir dilim ekmek ve peynir yarım saat yürüyüş

kahvalti(10:00)
1 tanesi tek, 1 tane cift sarili (cift sarili oldugunu bilmiyordum yumurtanin) toplam 2 yumurtadan, 1 cay kasigi tere yagiyla yaptigim tuzsuz omlet,
avuc ici kadar kuru peynir.

aksam(18:00)
8 yk sari kabak yemegi,
100 gr yogurt

sporlarim,
jillian 30 days shred level 2 nin 5. gününü yaptim,
150 ser saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 18. günü tamamladim.
155 tane squat cektim ve 18. günü tamamladim
155 tane mekik cektim ve 18. günü tamamladim

1.5 lt su ictim onu 2 ye tamamlarim :16::16:

senin sporlarına bayılıyorum benn, menü de harika :46::46:

sabah:2 y.k yulaf ezmesi,3 y.k yoğurt

öğle:1 portakal,1 elma,çeyrek ayva doğrayıp üzerine 3 y.k yoğurt biraz da tarçın koyup yedim

ara:1 avuç çekirdek

akşam:1 tabak haşlanmış karnıbahar üzerine yine 3 kaşık yoğurt biraz pul biber,salata
bir çatalda makarna oğlum yerken canım istedi..:27::27::27:

spor:60 dk eliptik yapıldı,100 mekik yapıcam
su: kendime 2 litrelik sürahi ayarladım yarısından fazlasını içmişim onu bitirmeye çalışıcam

.

Çekirdek dışında NUMBER ONE :46::46::46:

ne güzel ne aktif bir grup böyle:23::23:valla kıskandım ben 14. gruptan makbule ama işte bizim gruba çok az kişi devam edince onlar da çok az gelince böyle başka gruplarda geziniyorm:27::27::27:bi meraba diyim dedim :17::17:

Hoş geldin kader arkadaşım :27::27: ara sıra değil, her zaman uğra ve motivasyonun tavan yapsın :21::21::21:

Menüm :56::56:

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir

Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Ara 3 kayısı + 7 fındık + 1 kaşık special K

Akşam
3 adet orta boy soğan ızgara
3 kaşık yoğurt

Ara 1 paket eti form mısır patlağı ( 120 kalori ) Okuldaydım, acıktım ve yedim..

Spor: 45 dk. açık havada yürüyüş + 25 dk. yürüyüş bandında yürüyüş + 45 dk. ayrobik step :27::27:

Su: tamamdır :21:

.

Çok iyi yapmışsın tatlım, ayrıca uyarın için de çok teşekkürlerrr :46::46::46:
ben tesekkur ederim

Lily 20 gün önce hastanedeyiz kayıt yapan bayan ile konuşuyoruz. Durdu durdu baktı ayy dayanamayacağım söyleyeceğim sen kadar şeker ne kadar tatlısın öyle dedi. Kendimi kedi gibi hissettim :1:

Çıkaralım hadi bilinç altımı :1: Hipnoz olmak istiyorum aslında.

Şurada 2 hafta olmadı ben diyete başlayalı nasıl yavaşlar hemen. İlaç kullanıyorum ama tiroid için acaba işe yaramıyor mu diyorum.

Çok beğendim. İşaret dilini het programda uygulamalılar bence. Makina kafadaki kadın da çok iyi.
Sen biliyor musun ?

Uygulayamıyorum ben ama karatayın kesinlikle sağlıksız olduğunu düşünmüyorum.
Ancak tam bilmeden dukana yakın zanneden kişiler böyle düşünüyor.
doğru olabilir söylediğn

aklına takılanları sormn ve cevap alman güzel bence - ben diyetisyene gittiğimde çok boş geçiyordu ben aklıma takılanları sorarken bile çekiniyordum artık aramızda muhabbet olmayınca
bu arada yasaklanan karatay değil dukan diye biliyorum çünkü karatay diyeti daha çok bizim ülkemizde uygulanıyor tabii yurt dışında da ünlenmiş olabilir ama genel mantığı GI yani glisemik indeks diyetiyle yakın - düşük Glisemik indeksli besinlerin tüketilmesi sonucu insülin salınımını azaltmak. ben uygulamasam da bazı yazılarında doğru bulduğum noktalar da var yiğidi öldür hakkını yeme demişler:1:
yabancılar buna GI diet diyor Fransızlar montignac bizse karatay :9: tabii ufak tefek farklılıklar olsa da genel mantık aynı

ayyy ne güzelll hep mutlu ol:16::16::16:

diyetisyenim cok hosuma gidiyor genc ama bilgili kendisi cok zayif söyledikleri tesirli olsun diye kendi de ara ogun yapiyormus
Evet diyetin adi Karatay degil ama ayni amac dogrultusunda bir diyet sekliymis bende bu diyeti olumlu olumlu goruyorum ama suan onun program ina göre hareket ediyorum

-işaret dilini biraz biliorum kursa gitmiştim videolarla da kendimi geliştirdim diyebilirim
- ay o ne tatlısın muhabbetine hiç gelemem çok can sıkıcı:47:
- bilinçaltı mevzuna da bi el atalım ya:1:

kızlar bugun meyve getiremedim işe - o yüzden de gün içinde yiyemedim
akşam yemeğinde yoğurtlu havuç yapsam sonrasında meyve yesem sizce nasıl olur? öğlen omlet yedim akşam da sebze olsun istiyorum
lahanayı da yarına pişireyim diye düşündüm:44:
olur niye olmasın saati cok gec olmasın da

1 tanesi tek, 1 tane cift sarili (cift sarili oldugunu bilmiyordum yumurtanin) toplam 2 yumurtadan, 1 cay kasigi tere yagiyla yaptigim tuzsuz omlet,

8 yk sari kabak yemegi,
100 gr yogurt

sporlarim,

ben boyle yesem ustunede boyle spor yapsam kuşlar tepemde ucar

Son düzenleme:

senin sporlarına bayılıyorum benn, menü de harika :46::46:

çekirdek dışında number one :46::46::46:

Hoş geldin kader arkadaşım :27::27: Ara sıra değil, her zaman uğra ve motivasyonun tavan yapsın :21::21::21:
kesinlikle motive oluyor insan biraz önce de başarı hikayelerini okudum yanlış hatırlamıyorsam senin ki de vardı tbrk ederim:46:

evet evet :) var ama nerede olduğunu bile unuttum :d her zaman gel canım, biz bu uğurda hep beraber cihaddayız :27::27::27::27:
teşekkür ederim umarım herkes en kısa zamnda hedefine ulaşır bizim takım kapaılacak gibi benden bşka bi arkadaş daha devam ediyor başka da kimse gelmiyor artık:14::14::14:aktif sohbet mükemmel oluyor aslında neyse takım dağılırsa favori takımım burası :)

Sabak 4 kaşik gevrek yarım su bardaği sütle

Ara yapamadım

Öğlen 1 kase çorba 1 d.ekmek 2 kaşik patlıcan salatası 2 kaşik ıspanak salatalık

Ara 1 meyve

Akşam 1 kepçe çorba 3 kaşik yoğurt 1 salata

Ara 1 meyve 1 çay bardaği süt

2 lt su

Spora gittigim de ki seansa kimseler gelmediğin den plates yapamadık spor aletleriyle çalıştım 1 saat

Son düzenleme:
ben de yavaş yavaş karatay tarzı beslenmeye başladım işin gerçeği sabahleyin ekmeksiz 1-2 ceviz ile yumurta yedim accık da peynir
öğlen yemek olarak kuru üzüm ve yoğurt akşama da yeşil mercimek çorba ile tavuk yiyeceğim gamze cim bu uygunmudur? (haa öğleyin ev için ekmek almıştım 1/2 dilim yedim taze tam buğday 1 haftadır hiç yemiyordum kötü mü oldu?)

Sabah daha çok yiyebilirsin kaptan, ekmek olunca tabi uymuyor karataya, canan hocaya arada yiyebilir miyiz diye soruyorlar. Diyetteyken hayır diyor diyet sonrasın günde 1-2 dilim tam tahıllı ekmek olabilir diyor.
Mercimek yemek şeklinde mi unsuz mu eğer öyle ise tabi ki uygun.
Kuru meyveler biraz tatlı oluyor o yüzden çok sık tavsiye edilmese de diyete aykırı değil.

BEN BU GÜN KÜ MENÜMÜ PAYLAŞIMCAM KIZLAR SİZİNLE AKŞAM NE YİYECEĞİM BELLİ ÇÜNKÜ.

SABAH:

1 Adet ayva
1 bardak su

ÖĞLE:

1 KASE ÇORBA
2 YK TAVUKLU PİLAV
SALATA

ARA ÖĞÜN:

1 FİNCAN YEŞİL ÇAY , BİR PARÇA KEK

AKŞAM:

1 PORSİYON CACIK( BAHARATLI )

21:00 DE 1 FİNCAN YEŞİL ÇAY.

SU İÇMEYE DEVAM EDİYORUM HALA ŞUAN 5 BARDAK. ( BARDAĞIMI BÜYÜTTÜM :) ) MENÜMÜ AZ BULABİLİRSİNİZ BELKİ AMA BEN ANCA BÖLE VERİYORUM KIZLAR KİLO AKŞAM ÇORBA BILE ICSEM YARIYOR BANA BUNU ANLADIM AZ YİCEM Kİ BİR MÜDDET KÜÇÜLSÜN MİDEM AKŞAM BİRAZ DA HAREKET EKLİCEM. KIZIM DAHA KÜÇÜK O YUZDEN GECE UYKUM COK AZ UYKUMU ALIYOR OLSAM BEN ÇOK GÜZEL KİLOMU VERİRİM ÇOKTA YÜRÜYÜM :1:

Bence bir diyetisyene gidebilirsin, çünkü geçekten çok az, bu şekilde kilo verirsin vermesine de ne kadar koruyabilirsin bu çok öenmli.

-işaret dilini biraz biliorum kursa gitmiştim videolarla da kendimi geliştirdim diyebilirim
- ay o ne tatlısın muhabbetine hiç gelemem çok can sıkıcı:47:
- bilinçaltı mevzuna da bi el atalım ya:1:

Ben bu sene sınava hazırlanıyorum tekrar Lily 2 üniversite için. O bir bitsin o kadar çok şey istiyorum ki, kurs olmasa bile kitap ile kendimi geliştirebilirim diye düşünüyorum.

Avukatım biraz maaşım az olucak ama çalışcaö

Hayırlı olsun.
Mesleğinden memnun musun ?
Biz eşimle 2. üniversiteleri okumak istiyoruz. Hoş onun 3 ama teki aöf.
Eşim de hukuk okumak istiyor ne dersin önerir misin ?

kızlar bugun meyve getiremedim işe - o yüzden de gün içinde yiyemedim
akşam yemeğinde yoğurtlu havuç yapsam sonrasında meyve yesem sizce nasıl olur? öğlen omlet yedim akşam da sebze olsun istiyorum
lahanayı da yarına pişireyim diye düşündüm:44:

Havuç çok şekerli olabilir akşam Lily ama olmaz değil tabi.

eşin için çok geçmiş olsun canım .protein daha çok kilo verdirir belki ama bünye alıştıktan sonra belli bir direnme sürecine de girebilir sadece protein diyetinde deil her diyet için geçerli...ama irademizi sağlam tutmamız gerekli.

saç dökülmesi demeyin sinirim bozuluyo valla ,aynen benimde öyle.bende şimdi minoxil şampuan kullanmaya başladım .inşallah faydasını görürüm

Teşekkür ederim Sevda. Bakalım biraz proteini azaltayım ne olacak ..

Saç dökülmesine neden tiroid olabilir bakalım benim son umudum çünkü o kadar çok şey kullandım ki olmayınca olmuyor.

8 yk sari kabak yemegi,
100 gr yogurt

sporlarim,

Afiyet olsun maşallah çok güzel olmuş.

peki anladım :14: umarım olur bende dün başladım rejime paylaşım yapayım daha iyi gelir dedim ondan yazdım

Kaptan cevap yazar ama en kötü listede olmadan paylaşım yaparsın bak ben de öyle yapıyorum.

Son düzenleme:
sabah:2 y.k yulaf ezmesi,3 y.k yoğurt

öğle:1 portakal,1 elma,çeyrek ayva doğrayıp üzerine 3 y.k yoğurt biraz da tarçın koyup yedim

ara:1 avuç çekirdek

akşam:1 tabak haşlanmış karnıbahar üzerine yine 3 kaşık yoğurt biraz pul biber,salata
bir çatalda makarna oğlum yerken canım istedi..:27::27::27:

spor:60 dk eliptik yapıldı,100 mekik yapıcam
su: kendime 2 litrelik sürahi ayarladım yarısından fazlasını içmişim onu bitirmeye çalışıcam

.

Bir çekirdek olmamış onun harici :nazar:

Her zaman bekleriz takıma, gel sohbet edelim takımda kimse olmadığında ..:38:

Menüm :56::56:

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir

Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Ara 3 kayısı + 7 fındık + 1 kaşık special K

Akşam
3 adet orta boy soğan ızgara
3 kaşık yoğurt

Ara 1 paket eti form mısır patlağı ( 120 kalori ) Okuldaydım, acıktım ve yedim..

Spor: 45 dk. açık havada yürüyüş + 25 dk. yürüyüş bandında yürüyüş + 45 dk. ayrobik step :27::27:

Su: tamamdır :21:

.

Gayet güzel olmuş afiyet olsun da Gamze akşam mı okuldaydın nasıl oldu o iş ?
Bu arada öğretmensin sanırım ?

Bir çekirdek olmamış onun harici :nazar:

Her zaman bekleriz takıma, gel sohbet edelim takımda kimse olmadığında ..:38:

Gayet güzel olmuş afiyet olsun da Gamze akşam mı okuldaydın nasıl oldu o iş ?
Bu arada öğretmensin sanırım ?

Yok canım, henüz öğrenciyim :27::27::27: akşam okuluna gidiyorum..

Back
X