• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

28 Mart'ta eve gitmek icin biletimi aldim az once :D Insallah o gune kadar ciddi sekilde incelmem lazim. Callanetics yaparken cok zorlaniyorum ama azmedip yapsam cok iyi olacak.

Callenetics i hiç duymamıştım az önce biraz araştırdım , çok etkiliymiş verilen kilonunun 2 katını vermişsin gibi etki yapıyormuş falan.Eğer bu kadar etkili ise bence yapmaya çalış 6 gün yapınca alışılıyor diye yazılmış . Nette bir kaç video buldum , ama çok eski görünüyor emin olamadım . Senin yaptığın bu 58dk olan mı canım ?

Callenetics i hiç duymamıştım az önce biraz araştırdım , çok etkiliymiş verilen kilonunun 2 katını vermişsin gibi etki yapıyormuş falan.Eğer bu kadar etkili ise bence yapmaya çalış 6 gün yapınca alışılıyor diye yazılmış . Nette bir kaç video buldum , ama çok eski görünüyor emin olamadım . Senin yaptığın bu 58dk olan mı canım ?

benim yapamadigim evet o 58 dakika olan. cok etkili amma velakin cok da zor. ozellikle o karin hareketleri. genel olarak izlediysen gormussundur, kucuk kucuk esneyerek yapiliyor hareketler, 100 kere esniyorsun. tek bacagi kaldirip mekik ceker gibi 100 kere o hareketi yapmak olduruyor beni.

ama dedigin gibi cok etkili. 10 gun, gunde bir saat yapinca olan degisimler bile inanilmaz. bir on gun yapsam zaten o kadar zorlanmam herhalde.

benim yapamadigim evet o 58 dakika olan. cok etkili amma velakin cok da zor. ozellikle o karin hareketleri. genel olarak izlediysen gormussundur, kucuk kucuk esneyerek yapiliyor hareketler, 100 kere esniyorsun. tek bacagi kaldirip mekik ceker gibi 100 kere o hareketi yapmak olduruyor beni.

ama dedigin gibi cok etkili. 10 gun, gunde bir saat yapinca olan degisimler bile inanilmaz. bir on gun yapsam zaten o kadar zorlanmam herhalde.

Evet çok küçük küçük esniyorlar , bu nedenle alışkın olmadığımız bi method. Sanki çok hareket edilmiyor gibi duruyor ama belli bir noktaya kitlenip ordaki yağı yakana kadar uğraşılıyor zordur acıtır sanırım. Türkçe dublajlı bir videosunu aradım biraz onu bulamadım. Bence biraz daha sabret sonuçları güzel olacaktır :8: :32:

Evet çok küçük küçük esniyorlar , bu nedenle alışkın olmadığımız bi method. Sanki çok hareket edilmiyor gibi duruyor ama belli bir noktaya kitlenip ordaki yağı yakana kadar uğraşılıyor zordur acıtır sanırım. Türkçe dublajlı bir videosunu aradım biraz onu bulamadım. Bence biraz daha sabret sonuçları güzel olacaktır :8: :32:

yapabilir miyim bilmiyorum ki. turkce dublaj degil ama alt yazilisini bulabilirsin ararsan. eksisozluk'te bile iyi seyler yazmislar hakkinda.

ya aslinda bu hareketler yag yakmak yerine kaslari sekillendirme amacli. ama sanirim o sirada kaslari calistirmaktan kaynaklanan bir kalori yakimi da oluyor. daha once 2010'da katildigim sitede, diyet yaninda spor olarak sadece callanetics yaparak zayiflayanlar vardi. hatta bu yapilan callanetics'i saymak gibi bir aliskanlik vardi. bugun 27. ciyi yaptim, bugun 297. yi yaptim gibi. e tabii o kadar zor ki sayarak gurur duyulmasi gereken bisi. "bugun bininci kere yurudum" un pek karizmasi yok :P

evet ekşideki yorumlar olumlu , sendeincel diye blog var orda da olumlu genelde. Madonna da yapıyormuş :40:

off of yapmam lazim evet. simdi videoyu bir bastan izleyip neler yapiliyordu hatirlayayim. bi bacak hareketi var, yuksek bir yere balerinler gibi bacagi uzatmak gerekiyor. ortami ayarlayayim.

bir de eger yapmayi dusunuyorsan, baslamadan once 5-10 dk yuruyus gibi isinma saglayacak bir egzersiz yapinca daha iyi oluyormus.

merhaba arkadaşlaaar, herkese iyi pazarlar -gerçi bitti sayılır pazarımız:) bugün oldukça koşuşturmalı bir gündü, inanılmaz yoruldum...menümü paylaşıp kaçacağım...öptüm hepinizi şimdiden :)

Luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanmıştır:):56:
sabah: 10:00

uyanınca sirkeli karışım
1/2 sokak simidi
avuç içi kadar tuzsuz peynir
1 yumurta
domates-biber

akşam: 17:00
5 adet ceviz büyüklüğünde fırın köfte+ pişmis soğan
1 kase cacık bol naneli

su:2,5 litre
spor: açık havada 1 saat tempolu yürüyüş 08:00

öğleden sonra arkadaşlarımıza film izlemeye gittik, meyveler, patlamış mısırlar, pastalar, börekler reddedildi...sade ve şekersiz nescafemi içtim mis gibi :)

herkese şimdiden iyi haftalar
:16::16::16:

Merhaba luci Sabah yürüyüşüyle başlayan sağlıklı bir menüyle devam eden bir gün . Arkadaşlarının abur cubur tekliflerini geri çevirmene bir alkış :46:

merhaba arkadaşlaaar, herkese iyi pazarlar -gerçi bitti sayılır pazarımız:) bugün oldukça koşuşturmalı bir gündü, inanılmaz yoruldum...menümü paylaşıp kaçacağım...öptüm hepinizi şimdiden :)

Luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanmıştır:):56:
sabah: 10:00

uyanınca sirkeli karışım
1/2 sokak simidi
avuç içi kadar tuzsuz peynir
1 yumurta
domates-biber

akşam: 17:00
5 adet ceviz büyüklüğünde fırın köfte+ pişmis soğan
1 kase cacık bol naneli

su:2,5 litre
spor: açık havada 1 saat tempolu yürüyüş 08:00

öğleden sonra arkadaşlarımıza film izlemeye gittik, meyveler, patlamış mısırlar, pastalar, börekler reddedildi...sade ve şekersiz nescafemi içtim mis gibi :)

herkese şimdiden iyi haftalar
:16::16::16:

Maşallah harikasın Luci ..

kızlar sınavları atlattım ve geldim nasıl geçti derseniz fena sayılmaz
geçmişi okumak benim için na mümkün herkese kolay gelsin

Geçmiş olsun dağyolu ? Ne sınavıydı ? Darısı benim başıma ..

Ben de menümü ekleyeyim ..

$23.02.webp

3 litre suyumu da tamamlarım, artık su sıkıntım yok :1:
Belki pilates de yapabilirim , yaparsam haber veririm.

Bugün neler reddettim ?
Maç izlemeye gittik, eşim pide yiyelim dedi, ben istemedim ama yerim diye 2 tane söyledi ama 1 parça bile almadım aşkım ya kusura bakma diye diye 2sini de yemek zorunda kaldı :52:
Kızlar siz de aynı problemi yaşıyormusunuz ? Birisi bir şey yerken benim canım istemiyor ama eşim çok rahatsız oluyor hatta ben yemiyorum diye bir sürü şey yemiyor, bazen böyle ısrarımla yiyor.

Bir de pasta yemedim :nazar:

hayırlı akşamlar kızlar...menülerimi yarın sabah yazarım şimdi öyle iki dakikalığına açabildim..bugün biraz cozuttum...yarından sonra cumaya kadar sıkı bir kamp dönemi başlıyor...iyi geceler...görüşmek üzere..

.

hayırlı akşamlar kızlar...menülerimi yarın sabah yazarım şimdi öyle iki dakikalığına açabildim..bugün biraz cozuttum...yarından sonra cumaya kadar sıkı bir kamp dönemi başlıyor...iyi geceler...görüşmek üzere..

.

tarti gununu pazartesiye alsak bu haftasonu cozutmalari sifira iner aslinda :D

menumu yazayim ben de bari.. buranin bekcisi gibi oldum bu haftasonu. callanetics'i biraz okuldaki isleri hale yola koyduktan sonraya erteledim. simdi yapmakta zorlanicam, kafama takicam, motivasyonum dusecek. bi sure slim in 6'in esneme hareketleri olan videosunu yapicam, o da bayagi dinlendirici ve kaslari sekillendirici gibiydi.

sabah: balli, elma sirkeli su.

kahvalti: azicik yag ile 2 yumurtadan sahanda yumurta, iki dilim etimek, kahvaltilik lor, 3 kasik tam yogurt. 2 domates.

ara: bir buyuk greyfurt, 10 gr badem

ogle(den sonra): 100 gr pilic cordon bleu, 4-5 kokteyl domates, bir tane kumo domates

aksam: 10 gr badem ve bir buyuk greyfurt

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 45 dk bisiklet, 38 dk 4 km yuruyus, birazdan da bahsettigim slim and limber'i yapacagim.

bugunlerde biraz garip menulerim. dogru duzgun yemek yok. ama biraz da meyveleri, sebzeleri gorunce kendimden gecip biraz fazla almisim, dolabi zor kapatiyorum, onlari tuketip yer acayim dedim. yarin bir corba falan yapabilirim ama en fazla uc ogunluk yapmam lazim, tek basima, bir porsiyon 1 porsiyon bitiremiyorum yemekleri. yine bir ya da iki ogunluk makarna da yapabilirim.

ay insallah yarin tartida yine guzel bisiler gorurum. :D

8 30 peynır 2dl ekmek yesıllık 2 Cherry domates 1haslanmıs yumurta yesıllık çay
12 leblebı
14 1kıvı
18 yrm kılo istawrıt kızartma salata
3 Lt su
Spor yok

8 30 peynır 2dl ekmek yesıllık 2 Cherry domates 1haslanmıs yumurta yesıllık çay
12 leblebı
14 1kıvı
18 yrm kılo istawrıt kızartma salata
3 Lt su
Spor yok

ebbisss seni ekim annelerinden tanıyorum sen de benim gibi doğum sonrası zayıflama derdine girmişsin ben de zayıflamak istiyorum ama daha hiç diyet yapamadım emziriyorum da zaten iştah desen maşallahı var sen emzirmiyor musun bu yediklerin süt yapıyor mu az gibi geldi

ebbisss seni ekim annelerinden tanıyorum sen de benim gibi doğum sonrası zayıflama derdine girmişsin ben de zayıflamak istiyorum ama daha hiç diyet yapamadım emziriyorum da zaten iştah desen maşallahı var sen emzirmiyor musun bu yediklerin süt yapıyor mu az gibi geldi

Ewt ekım annelerındeydım ama kızım 34 haftalık doğdu emzırmıyorumda bende kendıme çekti düzen verıım dedım

Ben de menümü ekleyeyim ..

Eki Görüntüle 992232

3 litre suyumu da tamamlarım, artık su sıkıntım yok :1:
Belki pilates de yapabilirim , yaparsam haber veririm.

Bugün neler reddettim ?
Maç izlemeye gittik, eşim pide yiyelim dedi, ben istemedim ama yerim diye 2 tane söyledi ama 1 parça bile almadım aşkım ya kusura bakma diye diye 2sini de yemek zorunda kaldı :52:
Kızlar siz de aynı problemi yaşıyormusunuz ? Birisi bir şey yerken benim canım istemiyor ama eşim çok rahatsız oluyor hatta ben yemiyorum diye bir sürü şey yemiyor, bazen böyle ısrarımla yiyor.

Bir de pasta yemedim :nazar:

uygulama iyiymis ama az yemissin, o bile diyor daha 200 kusur kalori daha yemen lazim diye :)

uygulama iyiymis ama az yemissin, o bile diyor daha 200 kusur kalori daha yemen lazim diye :)

Aslında bana az gelmedi 1000 kaloriye yakın yedim, akşam belki daha çok yiyebilirdim ama misafir gelecekti o yüzden atıştırdım.

ya aslinda bu hareketler yag yakmak yerine kaslari sekillendirme amacli. ama sanirim o sirada kaslari calistirmaktan kaynaklanan bir kalori yakimi da oluyor. daha once 2010'da katildigim sitede, diyet yaninda spor olarak sadece callanetics yaparak zayiflayanlar vardi. hatta bu yapilan callanetics'i saymak gibi bir aliskanlik vardi. bugun 27. ciyi yaptim, bugun 297. yi yaptim gibi. e tabii o kadar zor ki sayarak gurur duyulmasi gereken bisi. "bugun bininci kere yurudum" un pek karizmasi yok :P

baktın mı hareketlere canım , ben bugün niyetlendim aslında ama önceki gün mekik çekmiştim aşırı bi ağrı var karnımda doğrulamıyorum tam olarak :P Genelde cardio yapmaktan oldu bu durum bende 1000. yürüyüşümü yapmışımdır mesela ama pilates vs yapamıyorum .Ağrım biraz hafiflerse yarın deneyeceğim callanetics , senin kaçıncı olacak :1:

Back
X