menumu yazayim ben de bari.. buranin bekcisi gibi oldum bu haftasonu. callanetics'i biraz okuldaki isleri hale yola koyduktan sonraya erteledim. simdi yapmakta zorlanicam, kafama takicam, motivasyonum dusecek. bi sure slim in 6'in esneme hareketleri olan videosunu yapicam, o da bayagi dinlendirici ve kaslari sekillendirici gibiydi.
sabah: balli, elma sirkeli su.
kahvalti: azicik yag ile 2 yumurtadan sahanda yumurta, iki dilim etimek, kahvaltilik lor, 3 kasik tam yogurt. 2 domates.
ara: bir buyuk greyfurt, 10 gr badem
ogle(den sonra): 100 gr pilic cordon bleu, 4-5 kokteyl domates, bir tane kumo domates
aksam: 10 gr badem ve bir buyuk greyfurt
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 45 dk bisiklet, 38 dk 4 km yuruyus, birazdan da bahsettigim slim and limber'i yapacagim.
bugunlerde biraz garip menulerim. dogru duzgun yemek yok. ama biraz da meyveleri, sebzeleri gorunce kendimden gecip biraz fazla almisim, dolabi zor kapatiyorum, onlari tuketip yer acayim dedim. yarin bir corba falan yapabilirim ama en fazla uc ogunluk yapmam lazim, tek basima, bir porsiyon 1 porsiyon bitiremiyorum yemekleri. yine bir ya da iki ogunluk makarna da yapabilirim.
ay insallah yarin tartida yine guzel bisiler gorurum.