• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

adana kebabin falan kalorisi var, ne iyi uygulamaymis o. :D 79'u su vakte kadar gorursun demis de, ben de kendime 7 martta 89.9 olma hedefi koydum. 10-11 gunde 2 kilo iyi sanki di mi :)

Sözde yabancı uygulama :1:
Bence gayet iyi hedefin, bu program, hatta çoğu program 7000 kalori,1 kg yağ mantığı ile hesaplıyor vereceğim kiloyu.
Ama yağ atılırken su da atılıyor bu da 1.5 katına falan geliyor genellikle. Bence bizim için ( şu kilolar yani ) haftada 1 kg civarı uygun.

Sözde yabancı uygulama :1:
Bence gayet iyi hedefin, bu program, hatta çoğu program 7000 kalori,1 kg yağ mantığı ile hesaplıyor vereceğim kiloyu.
Ama yağ atılırken su da atılıyor bu da 1.5 katına falan geliyor genellikle. Bence bizim için ( şu kilolar yani ) haftada 1 kg civarı uygun.

herhalde oyle hesapliyorlar ama tam oyle calismiyor o isler. 7000 kalorilik spor + menuden kesme yapmadan 1 kg veriyoruz.

artik 80'leri gormek icin sabirsizlaniyorum :)) sonra 70'leri, sonra da 60'lari. sonra da 50'leri :D cok sey mi istiyorum??? :P

herhalde oyle hesapliyorlar ama tam oyle calismiyor o isler. 7000 kalorilik spor + menuden kesme yapmadan 1 kg veriyoruz.

artik 80'leri gormek icin sabirsizlaniyorum :)) sonra 70'leri, sonra da 60'lari. sonra da 50'leri :D cok sey mi istiyorum??? :P

Aynen ben de nasıl istiyorum sorma, niye çok şey olsun ki uğraşıyoruz, uğraşımızın karşılığını istiyoruz.

Zamanında 60 kg iken çok kilo aldım diye üzülürdüm ya nasıl sinir oldum şimdi onu düşününce :1:

Aynen ben de nasıl istiyorum sorma, niye çok şey olsun ki uğraşıyoruz, uğraşımızın karşılığını istiyoruz.

Zamanında 60 kg iken çok kilo aldım diye üzülürdüm ya nasıl sinir oldum şimdi onu düşününce :1:

iste ne oldum demiceksin, ne olucam diceksin :P

ben de annemlere cok kizmistim, ben 70 lerdeyken, lisedeyken falan, bana kilolusun der dururlardi, halbuki o kadar da kotu durumda degilmisim.

neyse inelim de hayirlisiyla 55'e :)

süppersin sevdacım, tebrikler:46::46:sporunu da ayrıca pek bi beğendim:16:

tşk ederim canım

Afiyet olsun Sevda, harika :nazar:

tşk ederim canılarımmmm

Ben de menümü ekleyeyim kızlar ..

Eki Görüntüle 994404

2.5 litre su içtim daha da içerim.
Sporum yok ama bütün öğleden sonra ayaktaydım, çamaşır at, as ütüle , etrafı toparla, temizle derken bu saat oldu ..

ben beğendim...

.

Mutfak kapanmıştır bugunlük sabah bir dilim kepek ekmeği 60 gr beyaz peunir 5 zeytin 3 bardak su
Öğlen bir tabak et haşlama 5 tane acı biber bir dilim kepek ekmeği
Akşam,4 kaşık pırasa bir kase sehriye çorbasımbir dilim peynirli anne böreği,
Ya zorla yediriliyorum 2 lt su,sporumuda b
Razdan yaparım

Mutfak kapanmıştır bugunlük sabah bir dilim kepek ekmeği 60 gr beyaz peunir 5 zeytin 3 bardak su
Razdan yaparım

menün harika canım...

.

Ben de menümü ekleyeyim kızlar ..

Eki Görüntüle 994404

2.5 litre su içtim daha da içerim.
Sporum yok ama bütün öğleden sonra ayaktaydım, çamaşır at, as ütüle , etrafı toparla, temizle derken bu saat oldu ..

Hmcim güzel menü :34::32: Suyunda güzel . Proteinde eksiklik var o uygulamaya göre ama her gün değişir bu durum di mi :51:

Razdan yaparım

Durumdacım menün güzel zorla yedirilme durumu hepimizde oluyo bazen. Biz alıştık ama etrafımızdakiler henüz alışamadı :ssz:

Bugünkü Menüm

Kahvaltı , 1 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 biber 1 domates şekersiz çay
Öğlen , 1 büyük kase mısır taneli ton balıklı salata yanında 3 galeta
Ara az şekerli Türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam 1 kase mantar çorba , 5 yk et sote yanında 1 kase yoğurt
En son 19:00 da yedim. Şimdi akşam çayımı içeceğim .
Su tamam :) Spor 30 dk açık hava yürüyüş ve ultimate fat burn egzersizi :32:

1,5 saat açık havada 5 km yürüyüşümü tamamlamanın gururunu yaşamaktayım:nazar::nazar::46: :) iyi akşamlar olsun herkese ....

Razdan yaparım

annelik böyle bir şey işte, hiç kıyamıyorlar :) afiyet olsun tatlım

Slm...

Aranıza bende katılmak isterim.. Diyete yeni başladım diyetisyen eşliğinde... Ancak aynı zamanda demir hapı kullanmaya da başladım ve iştahım çok açıldı. Gece rüyalarımda yemek görür oldum. Napsam motive olsam diye düşünüyordum aklıma kadınlar kulubü geldi. Daha önce de böyle bir foruma katılmıştım. İnsanı gerçekten motive ediyor. Vel hasıl beni de aranıza alırmısınız. En azından cumaları kilo bildiricem diye daha sabırlı olabilirim.

Rabbim gönlünün muradını versin canım, inşaallah senin ve hepimizin hayalleri gerçek olur :54:

LUCI'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanıyooorrr:):56:

sabah: 08:30

uyanınca sirkeli karışım
1 yumurta ile yapılmış ıspanaklı peynirli omlet
1 domates+1 salatalık
avuç içi kadar tuzsuz peynir

11:30
1 ufak çay bardağı tarçınlı süt

öğle: 13:30
1 tabak salata(1 ufak rendelenmiş havuç+1 domates) üzerine 70 gr balık
1 bardak ev yapımı ayran(tuzsuz)

akşam: 17:00
1 tabak salata(1 ufak rendelenmiş havuç+1 domates) üzerine 70 gr balık
1 bardak ev yapımı ayran(tuzsuz)

(öğle yemeğim o kadar lezzetli ve doyurucuydu ki akşama da aynısını yemek istedim)

su: 3 litre + akşam dönüşte yeşil çay içilecek
spor: koşu bandında 50 dakika 5 km tempolu yürüyüş (10:30)
açık havada tempolu 1,5 saat 5 km yürüyüş (18:30)

Her zamanki gibi menülerin dibiii, tek geçerimm :27::46::46:

sabah:2 kaşıık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt

ara:1 kayısı ,3 fındık

öğle:kabak dolması yapmıştım ,ama ben içinden çıkardıklarımı biraz bulgurla yağsız pişirip yedim 1 tabak kadar
salata,1 bardak ayran

ara:1 kayısı ve 3 fındık

akşam :2 kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt.yarım elma

su:1.5 litre
spor:sabah 35,öğle 35, akşam 35 dk eliptik yapıldı
az sonrada 100 mekik yapmayı düşünüyorum

.

Harikasın arkadaşımmmm :1::1::1:

Razdan yaparım

Anne böreği heeee :27::27::27::27: 0 kaloridir o beeeee :27::27::27:

Bugünkü Menüm

Kahvaltı , 1 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 biber 1 domates şekersiz çay
Öğlen , 1 büyük kase mısır taneli ton balıklı salata yanında 3 galeta
Ara az şekerli Türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam 1 kase mantar çorba , 5 yk et sote yanında 1 kase yoğurt
En son 19:00 da yedim. Şimdi akşam çayımı içeceğim .
Su tamam :) Spor 30 dk açık hava yürüyüş ve ultimate fat burn egzersizi :32:

Sanki koruma menüsü gibi olmuş canım, minik kaçamaklar dışında gayet hoş :54::54:

1,5 saat açık havada 5 km yürüyüşümü tamamlamanın gururunu yaşamaktayım:nazar::nazar::46: :) iyi akşamlar olsun herkese ....

ohhhhhh hayat sana güzell şimdii :27: kıskanmadım kiiiiiiiiiii :33: (çatladı) :33::33::33:

Sevgili liliciğim, yorumlarının hepsini okudum ama çok fazla diye alıntı yapamadım :27: menülerime yaptığın yorumlar beni etkiliyor ve beğeniyor olman, doğru yolda olduğumu gösteriyor, bu benim için çok değerli bir şey :54:

Sağlıklı beslenme semineri tam bir fiyasko bana göre :27: çocuklara yönelik bir şey asla olmadı, insan bir çocuk seviyesine iner, konuşan bir portakal, mikrop veya ne bileyim muz vb. bir şey olabilkir di, kaldı ki büyükler içinde çok basit kaldı anlatılanlar, emin olun biz burada daha çok bilgi paylaşıyoruz :1::1::1:

İnsanlar hakkındaki yorumuna ve çözümüne de bayıldım :54::54: Teşekkür ederim :54::54:

Evet kızlar blok ders yapıp hoca jet hızıyla bizi evlerimize gönderdi, ne iyi de oldu :52: hemen menümü paylaşmak istiyorum sizlerle :27::27:

.

Menüm :56:

Sabah: 1 kk peynir

Öğle: 1 orta boy kase yoğurt

Ara: 1 salatalık, 1 kuru kayısı

Akşam: 1 elma ve 2 kaşık yulaf ezmesinin üstüne 3 kaşık yoğurt döktüm ve bol tarçınla yedim :27:

Spor: 1 saat yürüyüş + 35 dk. eliptik

Su: içmeye devam, içelim güzelleşelim :7: :27: hahahahahah :33:

.

Her zamanki gibi menülerin dibiii, tek geçerimm :27::46::46:

Harikasın arkadaşımmmm :1::1::1:
ohhhhhh hayat sana güzell şimdii :27: kıskanmadım kiiiiiiiiiii :33: (çatladı) :33::33::33:
.

teşekkür ederim tatlım, hoşgeldin, bakıp çıkacaktım seni görünce bekleyeyim dedim, menünü bekliyorum kuzum :) kıskanmadığını biliyorum,sen kıskanmazsın ki beni...keşke aynı şehirde olsaydık,birlikte yürüseydik:16::16::54:

Menüm :56:

Sabah: 1 kk peynir

Öğle: 1 orta boy kase yoğurt

Ara: 1 salatalık, 1 kuru kayısı

Akşam: 1 elma ve 2 kaşık yulaf ezmesinin üstüne 3 kaşık yoğurt döktüm ve bol tarçınla yedim :27:

Spor: 1 saat yürüyüş + 35 dk. eliptik

Su: içmeye devam, içelim güzelleşelim :7: :27: hahahahahah :33:
.

canım benim maşallah sana da bu menüyle doydun mu kuzum? sabaha yumurta ekle lütfen gamzem, tok tutar...öğleye bi salata ya da 1 parça tavuk eti falan iyi gider....aralara da badem, ceviz gibi bir şeyler ekle...aman çıkamadım işin içinden, kızım kuş kadar beslenmişsin ne yaptın sen:53::53: dikkat et kendine lütfen, vitaminsiz kalma sakın

teşekkür ederim tatlım, hoşgeldin, bakıp çıkacaktım seni görünce bekleyeyim dedim, menünü bekliyorum kuzum :) kıskanmadığını biliyorum,sen kıskanmazsın ki beni...keşke aynı şehirde olsaydık,birlikte yürüseydik:16::16::54:

Aynennnn, keşkeeeee..seninle bayıla bayıla yürürdüm beeee :54::54::54:

canım benim maşallah sana da bu menüyle doydun mu kuzum? sabaha yumurta ekle lütfen gamzem, tok tutar...öğleye bi salata ya da 1 parça tavuk eti falan iyi gider....aralara da badem, ceviz gibi bir şeyler ekle...aman çıkamadım işin içinden, kızım kuş kadar beslenmişsin ne yaptın sen:53::53: dikkat et kendine lütfen, vitaminsiz kalma sakın

Menüyü hiç sorma balımmm :27: bu gün böyle olması şarttı :27: bu haftaki boks maçında dün küçük bir darbe aldım, bu gün iadeyi ziyaret yapmalıydım ve yaptımm :27::27::27:

Yoruldun lucimmm, dinlendir biraz kendini canımm, teşekkür ederim.. azda olsa laflamak güzeldi :54::54::54:

Aynennnn, keşkeeeee..seninle bayıla bayıla yürürdüm beeee :54::54::54:

Menüyü hiç sorma balımmm :27: bu gün böyle olması şarttı :27: bu haftaki boks maçında dün küçük bir darbe aldım, bu gün iadeyi ziyaret yapmalıydım ve yaptımm :27::27::27:

Yoruldun lucimmm, dinlendir biraz kendini canımm, teşekkür ederim.. azda olsa laflamak güzeldi :54::54::54:

tamam canım kendini en iyi sen biliyorsun, vitaminsiz ve halsiz kalmanı istemem asla...

canım ben de özlemişim iyi geldi, yarın fırsat buldukça kaç gel, öpüyorum seni...kendine çook dikkat et, sabah görüşürüz inşallah...Allah rahatlık versin canım sana da...

herkese iyi akşamlar arkadaşlar, yarın görüşürüz....

Arkadaşlar ben de yeni üye alınmaması taraftarıyım çünkü bazı gruplar çok az kişiden oluşuyor ve üye eksikliğinden dolayı motive olamıyorlar onlara hem motivasyonu arttıracak hem de hevesle kilo vermek isteyen yeni üyeler lazım bizde ise zaten yeterince kişi var birbirimize yetişemiyoruz ben sabah meşguldum giremedim sonra da geçmişi okudum baksanıza alıntıları bile yeni bitirdim şimdi de mesai bitti ama yorum yapmadan geçmek istemedim
diğer gruplara ya da genel üye başvuru topiğine yönlendirebiliriz diye düşünüyorum
bir de mesaj sayısıyla ilgili yazmayı düşünüyordum kaptan bu konuyu dile getirmen bahanem oldu açıkçası teşekkür ederim:16:
3. takım yapılan mesaj sayısını da yayınlıyorlar cumaları bence biz de yapabiliriz bu konuya ben yarın el atayım fırsat bulursam
hafta boyunca en az 25 mesaj hedefimiz olsun hafta sonları giremiyoruz zaten bir kısmımız (ben de dahil) ama en azından hafta içi kuralların hakkını verelim
mesela bugun diyelim ki 3 mesaj mı yazdık ertesi gün bunu 7 mesajla eksik 2 mesajı telafi etmeliyiz açıkçası bu konuda düşüncelerim bunlar... herkes kendi oto kontrolünü kurabilir tabii ama bence bu konuda bir görevli belirleyebiliriz ya da ben elimden geldiğince yapmaya çalışırım
ilk sayfadaki genel kurallardan biri günlük 5 mesaj - biri menü ve spor-su paylaşımı bir diğeri de geçmişe göz atıp hakkımızda yapılan bir yoruma cevap vermek...
bu mesaj olayını haftalık 25 olarak hedefleyebiliriz diye düşünüyorum

Kızlar ben çıkıyorum hava da kararıyor hepinize hayırlı mutlu akşamlar yarın görüşmek üzere inşallah - hoşçakalın:3:

iyi akşamlarr kızlarr, luci cim aslında bende sana katılıyorum yeni gelenleri o zaman üyesi az olan ihtiyacı olan takıma yönlendirelim
nu arada mesaj sayısı olayı güzel o yüzden ben ilk başta herkes 5 mesaja kadar diye özellikle belirtmiştim o dönem üye sayımız daha kalabalıktı ama şimdi hemen bana göre eksikler göze çarpıyor
hm cim sen troid hapı mı kullanıyordun? vazgeçmek yok senin dediğin akşamdan içilebilen troid hapı mi benim oğlumda da hipotrioid var eğer öyleyse bende akşamdan vereyim sahaları çocuğun uykusu dolayısı ile benim uyku mahvoluyor ben bugün hiç diyete uygun davranmadım sporum yok aslında menüm akşamki 1 yemek kaşığı nişasta helvasını saymazsam iyi idi ama açgözlülüğümden yedim o 1-2 kaşığı neyse ben paylaşmayayım bari menümü sizinkiler yanında felaketti (haaa bi de öğleden sonra çok midem kazındı 1 adet çokoprens yedim kaptanınız olarak bir yüz karasıyım bu sınav beni mahvetti 56 soruyu net yapan geçiyor benim 54 soru net 3 taneyi hatırlamıyorum 10-15 tane iptal soru var diyorlar tüm gün bu sınav

tamam canım kendini en iyi sen biliyorsun, vitaminsiz ve halsiz kalmanı istemem asla...

canım ben de özlemişim iyi geldi, yarın fırsat buldukça kaç gel, öpüyorum seni...kendine çook dikkat et, sabah görüşürüz inşallah...Allah rahatlık versin canım sana da...

herkese iyi akşamlar arkadaşlar, yarın görüşürüz....

Tatlı rüyalarr canımmmm :54::54:

iyi akşamlarr kızlarr, luci cim aslında bende sana katılıyorum yeni gelenleri o zaman üyesi az olan ihtiyacı olan takıma yönlendirelim
nu arada mesaj sayısı olayı güzel o yüzden ben ilk başta herkes 5 mesaja kadar diye özellikle belirtmiştim o dönem üye sayımız daha kalabalıktı ama şimdi hemen bana göre eksikler göze çarpıyor
hm cim sen troid hapı mı kullanıyordun? vazgeçmek yok senin dediğin akşamdan içilebilen troid hapı mi benim oğlumda da hipotrioid var eğer öyleyse bende akşamdan vereyim sahaları çocuğun uykusu dolayısı ile benim uyku mahvoluyor ben bugün hiç diyete uygun davranmadım sporum yok aslında menüm akşamki 1 yemek kaşığı nişasta helvasını saymazsam iyi idi ama açgözlülüğümden yedim o 1-2 kaşığı neyse ben paylaşmayayım bari menümü sizinkiler yanında felaketti (haaa bi de öğleden sonra çok midem kazındı 1 adet çokoprens yedim kaptanınız olarak bir yüz karasıyım bu sınav beni mahvetti 56 soruyu net yapan geçiyor benim 54 soru net 3 taneyi hatırlamıyorum 10-15 tane iptal soru var diyorlar tüm gün bu sınav

Yaaa kaptanımm neler oluyor amaaaa :47: baş nerden giderse beden de oradan gider, sen bizim başımızsın amaa..senin menüler cozutuksa biz ne yapalımmm :20::20::20::20::20: hiçç olmuyorrrr hiçççç :20::20::20: ne zamandır çemkiricem çemkiricem susuyorum, şu anda tam zamanıı :47: kendine gel ayyyyyy, bu hafta seninde dönüm noktan olsun kaptanım, henüz geç değil :54::54: hadi hemen kamp havasına gir ve spor, düşük kalorili beslenme ile en azından bir 1-1,5 kilo verrr :52:

Ayyy çok terbiyesiz gördüm kendimii :52: kaptana çemkirilir mi yahuu :33::33::33::33: seviyorum ama ben seni kaptancığımmm :27::27::27::27:

.

Back
X