- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #113.521
Ben zayıflayamadığımdan göremiyor tabi mutluluğumuEvden salata yapıp götürüyor musun Zaynepcim ? Değişik salatalar da güzel gider yemekler ağır oluyorsa.
Yemek konusunda söylenince tamam yemek ye ama spor yapalım moduna girdi. Artık düzenli spor salonuna gitmeye çalışıyoruz işte, hayatımda ilk kez ağırlık çalışıyorum çok hoşuma gitti yeni ya şimdi sıkılana kadar iyi gider heralde. Önceden evde videoları da pek yapardım ama canım çok sıkılıyor artık yaparken nedense .. Onu bir yensem pilates çok faydalı olmuştu bana zamanında ..
yaa pilates bende istiyorummmm evde değil ama dışarıda 1 ay eğitim almak istiyorum
sen pilatesi kendinmi yapmıştın canım ve ne kadar zamanda etkili oldu nasıl bir program yaptın kendine ??
bence eşin haklı önce spor. İnan sıkı bir vucüt zayıfta gösteriyor geçen buraya bir foto koymustum görmüşmüydün onu ??
ben mesela suan hedefime çok az kaldı çok şükür ama vucüdüm yumusadı evet kıyafetlerde pek belli olmuyor ama iç çamaşırlarda bi felakett(daha öncede söylemiştim )
o nedenle suan sıkılaşmak için kendimi yırtıyorum adeta
sende onunla yemek ye ama hafif ye tatlım gönlü olsun az ye yemekten önce su iç ye tok karnına ye ondan gizli önce ye onunlada az ye