kızlar günaydınlaaar, ne güzel yazışmışsınız maşallah ..hepsini okudum ama alıntılayamadım, aklımda kaldığı kadarıyla bir şeyler yazayım istedim...
öncelikle bu luci neden az giriyor, menü paylaşmıyor diye düşünen takım arkadaşlarıma ufak bir bilgi vermek isterim:
ben bu takıma 5 ay önce girdim, 4 ayda 22 kg verdim. 90 kg dan 68 e düşerek hedefime ulaştım ve mezun oldum, diplomamı aldım :) o sebeple artık listede değilim, fakat sırf muhabbeti sevdiğim için takımımızdan kopmuyorum ve koruma sürecimi burada sohbetle geçiriyorum :) umarım açıklayıcı olmuştur :)
yeni gelen arkadaşlar hepiniz tekrardan hoşgeldiniz...
toplightcım dualarımız seninle tatlım, bir an önce hayırlısı ile atlat ve dön aramıza inşallah
bilgecim, serapcım insülin direnci ile ilgili yazışmışsınız...internette insülün direnci testleri var onu da yaparak kendinizi aşağı yukarı tahmin edebilirsiniz. ama benim kesin bildiğim bir şey varsa o da bel çevresi 88 cm in üzerinde olan hanımlarda olma olasılığı çok yüksek diye duymuştum, hatta diyete başladığımda da ben de kesin vardı, bol yürüyüş ve diyet beslenme ile kırdığımı düşünüyorum.... inşallah yoktur hiçbirimizde....
zeyim, yine şirketle ilgili sorunların depreşmiş tatlım gördüğüm kadarıyla, sıkma canını ne olur, her şey olacağına varıyor, hakkında hayırlısı olsun inşallah
hmcim dinlendir kendini tatlım yüklendin tabi spora, incittin kendini...bengay tarzı rahatlatıcı kremleri öneririm kuzum, geçmişler olsun
bana gelince, haftasonu yoğun seyahat,wc problemi, düzensiz ve cozutmalı beslenme eminim ki tartıda 70-71 e attı beni... her hafta başı alışığım artık bu rakamları görmeye ama yağ değil ödem olduğunu bildiğim için artık panik yapmıyorum ama çok sıkı geçmesi gereken 3-4 güne mal oluyor bana bu durum... henüz toparlayamadım kendimi, dün de kontrolsüzdüm, bugünden itibaren başlıyorum yine. koruma sürecimde ilk etapta 65 i görebilmeyi hedefliyorum...bir kaç güne kadar yine yoğun sporuma da başlayıp devam edeceğim inşallah.... şimdilik benden bu kadar hepinizi çok öptüm, fırsat buldukça geleceğim