Masa örtün çok güzelmiş öncelikle

Menünün de ondan altta kalan yanı yok, Bu tarz menüleri çok beğeniyorum.
Yüzde bir milyon haklısın, kesinlikle senin gibi düşünüyorum ama sıralarda durumum biraz farklı. Evim yok

Dışarıda kalıyoruz. Kahvaltıyı dışarıda yiyince hem çok kaçıyor hem adam akıllı bana uyan kahvaltı olmuyor. O yüzden atıştırmalık tarzı idare ediyorum. Sanırım bir 10-15 gün daha bu şekilde devam edecek. Ondan sonrası için istediğim kesinliklikle güçlü bir kahvaltı, orta bir öğle ve hafif bir akşam.
Hatun resmen 10-15 yaş gençleşmiş.
Eşim de komşunun çocuğunun mimiklerini öğrenmiş, azıcık hafiften kızacak olayım onu taklit ediyor, arkasından gelen kahkahalar ile istediğini pek güzel yaptırıyor. Ne yedin ne yedin anlamadım Gizem, ben duymadım görmedim. hıı diyorsan benim kilom az bir menü üste dönersen kilo almak isteyenler var

Şaka bir yana anlıyorum insanın hayatı diyet olunca çok sıkıcı oluyor. Sürekli dikkat et, sürekli kilo vermeye çalış, bazen ben de o kadar bunalıyorum. Üstelik o kadar dikkat etmeye rağmen hala istediğin gibi alışveriş yapamamak. Olursun 36 beden, keyifli keyifli alışverişini yaparsın, dikkat ettiğinin keyifini alırsın. Bu şekilde motivasyon zor, çok iyi anlıyorum ve çoğu zaman yaşıyorum. Fakat; şu da bir gerçek ki fazladan kaçırdığımız her bir yemek bu süreyi bizim için uzatıyor.