- Konu Sahibi Cherry Mom
- #115.441
Menum
kiymali 1yumurtali omlet cay 6 zeytn 1 dilm.ekmek
ara 2 kuru incir
oglen 3 yk tavuk sakatat 3yk patatez yemgi 3 yk bulgur plavi 1 dilim.ekmek
ara 2 kuru incir
aksam 3 yk tavuk sakatat 2yk taze fasulye 1kase corba 1 dilim ekmek su 4litre
Menüm gayet güzel hele akşam yemeğine bayıldım gayet sağlıklı gizemli :)) Tebrik ederim afiyet olsun.
Slm 5, takımın fıstıklarıııınasılsınız herşey yolundadır umarımmmm
maşallah luc.mmm sonuçlar harika demekkii
yalnız bir sorum olacak bitanemm bu yağ tüylenme filan yapıyormu acaba gözlemledinmi hiç
:26:
bende bunun yoğurt versiyonlusunu çok seviyorumm
bence incelme süper canımmmm merakla bekliyrum bende kızlaa da söyledim deneyin diye ama işte tüylenme yaparmı acaba:44::44: inş yapmaz bitanemm birde hmmcığımın dediği gibi korse giyme işi bu sıcakta zor gibi![]()
iyiyim bitanem şükür ne alıyorum ne veriyorum ramazanda sporum biraz aksıyor ama yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum yine de
hmmcımm idolünü değiştirmişsinnnnnyeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bu arada
![]()
Hoşbuldukkkk :))
Sahur menüm : 3 kaşık haşlanmış makarna(taze nane ve yoğurt)
Karpuz ve salatalık dikkat ediyorum yazamasamda kendime bugün 2,5litre su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Afiyet olsun makarnayı yoğurtlu çokk severim :) Şimdi annem burda o hafif hafif bulgur pilavı filan yapıyor. o gidince bende makarnalara kalıcam sanırım :))
Gayet iyi bence 1 gram bile çok değerli bizim için. hiç sıkma canını tatlım.Benim kilom
He'efime ulasamadim
Gecen hafta 69.1
Bu hafta 68.8
Giden 0.3
Gunydiiiin bugun coook yogunum misadr ordusu gelyr 24 kisi agrliycm onun icin gremeyebilirim sagolsun cnm kizimda gece hic uyutmadi bzi napacaz bugun bakalm
kilom 86.9 hesabi nasil yapyrduk canlae bana bi anlatsaniz
Uff baya da kalabalık olacakmış. Şimdiden kolay gelsin tatlımm sanaaa :)
Eski kilon- Yeni kilon= Fark
Fark*100 /Eski kilon
çıkan sonuç yüzde hesabın.