- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #115.421
Slm 5, takımın fıstıklarıııı
nasılsınız herşey yolundadır umarımmmm

maşallah luc.mmm sonuçlar harika demekkii 
yalnız bir sorum olacak bitanemm bu yağ tüylenme filan yapıyormu acaba gözlemledinmi hiç
:26:
bende bunun yoğurt versiyonlusunu çok seviyorumm
bence incelme süper canımmmm merakla bekliyrum bende kızlaa da söyledim deneyin diye ama işte tüylenme yaparmı acaba:44::44: inş yapmaz bitanemm birde hmmcığımın dediği gibi korse giyme işi bu sıcakta zor gibi
iyiyim bitanem şükür ne alıyorum ne veriyorum ramazanda sporum biraz aksıyor ama yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum yine de
hmmcımm idolünü değiştirmişsinnnnn
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bu arada

kızlar bu sabah yine ölçtm kendimi ve 1 er cm daha gitmiş...pazartesiden beri belimden ve karnımdan 4 er cm gitmiş oldu... kg 68 di bu sabah...yememe dikkat edemiyorum ama yaa...çok üzgnüm..gün içinde ne güzel haşlama patateslerimi yemiştim ki akşam eşimle bol kalorili bi kahvaltı yaptım..eşim kahvaltı seviyor akşamları ben de kahvaltıya hiç ama hiç dayanamıyorum yahuuuu...ne halt edecem bilemiyorum...dün uzun süüredir görmediğim arkadaşlarımla buluştum şok oldular görünüşüme ve sakın 1 kg bile verme çok iyisin böyle dediler, azıcık gururum okşandı :) ne güzel böyle iltifatlar duymak darısı başınıza inşallah fıstıklar
canım tatlı krizlerin için önerim: ben de zamanında çok işe yaradı, az yağlı süte 1 tatlı kaşığı tarçın koy iç ya da elmayı rendele üstüne dök tarçını ye, tatlı krizini acayip engelliyor
bende bunun yoğurt versiyonlusunu çok seviyorumm
tatlı şirinem doğru diyorsun vallahi eskiye dönme korkusu sanırım bu... limon yağını aktar önerdi biberiye ve limonu karıştırda kullan dedi... bu sefer tüm gn korseli geziyorum sabahtan sürüp ...bakalım incelecek mi şu belim...sen nasılsın neler yaptın tatlıcık?
bence incelme süper canımmmm merakla bekliyrum bende kızlaa da söyledim deneyin diye ama işte tüylenme yaparmı acaba:44::44: inş yapmaz bitanemm birde hmmcığımın dediği gibi korse giyme işi bu sıcakta zor gibi
iyiyim bitanem şükür ne alıyorum ne veriyorum ramazanda sporum biraz aksıyor ama yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum yine de
hmmcımm idolünü değiştirmişsinnnnn