- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #115.461
:)))) dikkat et kendine tatlım
bu kısır olayı aslında şöyle çıktı... kk da kızlar pirinç lapası yiyorlardı ödem atmak için 2 günlük bi kürdü, sayfalarca okudum onları baktım bunlar pirinç lappasının içine salatalık domates marul falan koymaya başladılar bu mantıktan yola çıkarak bulgur daha faydalı diye bulgur lapası denemeye karar verdim, böylece ortaya kısır benzeri bir şey çıktı, yağsız tuzsuz salçasız tabi... 3 gün falan yaptım ben,sadece bunu yedim 3 gn o dönem kilom takılmıştı inmiyordu ama çok faydası olduğunu hatırlıyorum canım... sonrasında da sık sık yaptıım yedim zaten. hem vitaminli,, hem çok tk tutuyor
Ben zamanında pirinç lapası yapmıştım Lucim sanırım 2 günde 1.5 kg kadar gitmişti ama inan değmemişti. Yaşadığım o mide bulantısını ve uzun süre pilav deyince bile midemin bulantısını unutamıyorum. Ama dediğin gibi bulgur oldukça faydalı ve bence tat olarak da çok daha iyi olacaktır pirince göre. Hadi sen bizim yine kobayımız ol ama tam kilonu verip bize ne kadar verdiğini de söyler misin ? Evim olsaydı ben de seve seve kobay olurdum ama şimdi bu şartlarda kendimi çok zorlayıp bir de 200 300 gram gidiverirse üzülürüm valla.