Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr
umarım herkes iyidir bugün acaip bir uyku jali var gzüm açılmıyor ayılamadım hala ben yahuuu kahvemi de çayımı da içtim ama işe yaramadı

günaydınlarrrr
umarım herkes iyidir bugün acaip bir uyku jali var gzüm açılmıyor ayılamadım hala ben yahuuu kahvemi de çayımı da içtim ama işe yaramadı
bendede bir siskinlik var cozemedim
usutmedimde
sarimsak vs... yemedim
bir garibim bende

1000 kcaldan az gözüküyor
bbeenniii geçtinnn rakibimm
evet bu bir yarışma biri geçer biri kalır bakalımbugün kim yenecek

kızlar dün müsli de yemiştim listeye eklemeyi unutmuşum
toplam aldığım kcal 2150 oluyor
beni emzirmek bile kurtaramaz çok kötü
dagyoluna yenileceğiz galiba bu hafta
ama pes etmek yok callan:KK67:
kaykaybeden kim olursa cezayı hakediyor o cezayı da kızlar bulsun

Günaydın arkadaşlar ben bu aralar çok yogunum affedin. Öpüyorum herkesi...
Gunaydin meltem cigim kolay gelsin isteriz burda çok olmanı hele ki ben sesin menu tarzına donmusken arada musait olduğunda bize yaz ne olur kii

sagol canim

senin tikir tikir kilo vermeni
duzenli menulerini nasil övsem azdir canim

ortalik toplandi
ince ayar bugun
beni kendim toplayamam
kalabalik kosusturmali gunlerin sonunda benim kabortayi kuaforumden baskasi duzeltemiyor canim

hayirdir meltemim
bu hafta giremedim
itiraf ediyorum gecmiside okumadim
kotu birsey yoktur insallah
senin minik iyidir insallah

gunaydin hanimlar
benim Berilcim can dir can seni görmek cok guzel iltifatinada mazhar olsak ne iyi olur

ne yedim
sabah
1 yumurta biraz kasarla omlet
yesillik
ceyrek simit

ogle
bir avuv ceviz
bir elma

aksam
minikbir tabak perde pilavi
salata
2 kasik yogurt

2 lt su
perde pilavı ni yeni duydum afiyet olsun menun çok iyi

Günaydınnnnnn tatlışlarrrr
Cayları dolduruyorum ıtıraz yok içecek herkess
Gunaydin sekercigim benim çay beni dolu bekliyor teşekkür ederim seninkini alamiyacagim

Gunaydin meltem cigim kolay gelsin isteriz burda çok olmanı hele ki ben sesin menu tarzına donmusken arada musait olduğunda bize yaz ne olur kii

benim Berilcim can dir can seni görmek cok guzel iltifatinada mazhar olsak ne iyi olur

Gunaydin sekercigim benim çay beni dolu bekliyor teşekkür ederim seninkini alamiyacagim
cezaya luzum yok, kazandığımda yaşadığım haz, kaybettiğimde senin yaşadığını düşündüğüm benim yaşayamadığım mutluluk duygusu ceza olarak bana yeter:KK17:

günaydınlarrrr
Gunaydin benim uyku halimi en iyi uykulu rüyalar cozuyör :KK53:

bendede bir siskinlik var cozemedim
usutmedimde
sarimsak vs... yemedim
bir garibim bende
kadınların genel hali debridat ilacını kullanıyorum sindirimi düzenliyor şişkinlik gidiyir

sen hakediyorsun bu kararli adimlarinla hedefine yaklastikca
vucudunda durmadi masallah sana
tarifini yazayim canim
fistikli uzumlu klasik bir ic pilavi yapiyorsun
bir taraftan da mayali ince bir hamur acip kaliba seriyorsun
pilavi icine dokup hamurla kapatip firina yolla cikinca pilavin biraz cilvelisi oluyor iste

sen hakediyorsun bu kararli adimlarinla hedefine yaklastikca
vucudunda durmadi masallah sana
tarifini yazayim canim
fistikli uzumlu klasik bir ic pilavi yapiyorsun
bir taraftan da mayali ince bir hamur acip kaliba seriyorsun
pilavi icine dokup hamurla kapatip firina yolla cikinca pilavin biraz cilvelisi oluyor iste
teşekkür can var vay vay Beril sen manyak bir ev kadinisin ben uğraşmam ama tabi zayıflarsam esime neler yapacam neler

dagyolu senden ve azminden korkuyorum,bundan şimdi spor yapmaya gidiyorum,öptümm
12 civarı yine girerim,bakalım ne durumdayız..sen ve bennn

callan bunu hiç beğenmedi:KK12:

Amaa amaaaa :((((

Callan neyi begenmemis bi bakayim dedim..
Menuyu okuyorken ..erkenden "aaa neyine kizmis dedim...ki ne goreyim.
Kizzzz nasil baska secenek yoktu zeynett?

Şöyle izah edeyim ozaman erkek arkadaşımlaydım ve kampanya olan menüden almak istedi salata vs ek maliyet ve bizde okadar para yoktu ondan mecburdum.

zeynett bizi yemee :)
hamburgercilerde kepekli ekmekle yapılan hamburgerler ve salatalar varr

Kepekli ekmek vs hiç görmedim evet salata vardı ama maliyet bizi aştı ayrıca evden uzaktık bayağı yoksa evde yemeği bile düşündüm.

Biraz acındırdım gibi oldu kendimi ama işsizim hatunlar... erkek arkadaşıma gelince o daha yeni işe girdi maaş yok tabiki...

Neyse fazla özel bilgi oldu kuaura bakmayın zaten yatana kadar çok pişmanlık yaşadım...

Bende kaçar sizleri çok sevirem inanin buna bugün kız kardeşimin sözü var daha 20 yasinda evlenmeyi dusunmirdi ama kader kısmet hayırlısı ne pastalar ikram edilecek ben de göz ve burnumun rizkiyla yetinecegim midem zaten şimdiye kadar fazla rızık almis biraz da diğer organlarimla ilgileneyim degilmi görüşürüz

sen kacsin hedefim 55 ama ilk hedefim 50 li rakamları görmek az kaldı ikimiz içinde biraz bu ay dikkatli olduk mi tamam boy 164 sen de 162 miydin
boyum 163,spor salonunda ölçmüşlerdi
aynen benim ilk hedefim 59
sonra 55
55i bi görelim sonrasını düşünürüz:KK15:

Back
X