- 8 Kasım 2014
- 413
- 367
- 73
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #127.321
Helal canim. Ya ben bi bıraktım bi daha baslamak gelmiyor içimden normaldede sevmem yürümeyiSuan yuruyorum aa dostlarrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal canim. Ya ben bi bıraktım bi daha baslamak gelmiyor içimden normaldede sevmem yürümeyiSuan yuruyorum aa dostlarrrr
canım sana kahve operasyonu yapmamız lazzımKızlar, ben bugün hiç doğru bir şey yapmadım.
Bütün gün kahve içtim.
Akşam için de 6-7 adet kuşbaşı tavuk ile ayran içtim.
Deli gibi su içiyorum.
Niye böyleyim bugün tam bilemedim.
108.5/108.1 çok vermişim di mi bi dur diyim kendime![]()
helal olsunKizlar menüm
Kahvaltim 1kase tarhana çorbası
Ara öğün cennet hurması
Öğlen 4 yemek kaşığı et haslamasi
Akşam 1tabak taze fasulye
2litre su
Not: şuan öyle açım ki anlatamam kızlar midem kazınıyor:) ama birşey yemiycem belki bi mandelin yerim :) su icicem bol bol ışte :)
Bende katiliyorum sana canim biz bu kiloda en az haftada 1bucuk kilo veriyoruz. Arkadaş istese çok verir bencede
senin bu kiloda haftada 4 kilo vermen lazım
Ben burdayim canim :)Millet nerdesınız yahuuuuuu bır ben kaldım dobı galibaaa![]()
canım sana kahve operasyonu yapmamız lazzım
yavas yavas azalt böylesi tehlikeli gerçekten
Ne yazık ki çok haklısın.
Sanırım, çok daha büyük şirketlere başvuru yapman gerekiyor istediğini almak için ama tabi onların da geri dönüşü ona göre olacaktır.
Devleti falan düşünmüyor musun?
canım bu zamanda hayat cok zor
çalışma kosulları zor
iş bulmak zor
bu yaşadıklarını herkes yasıyor gerçekten
bu zamanda hiçbir meslek saygı görmüyor
Ameliyatla.isin karaca tv de 40 kilo vermis
ay bu ne yawwwwwwww bel kopacak gibi
Niye..bu hafta da boyle bisey mi yapmak istedin..ben cikmazsam kontrol gider diyorumgünaydınlarrrr
tebrik edeerim callen cim darısı başıma ben çıkmıyom tartıya bakalım ne olacak
Aynen..ben de Beril icin ayni seyi dusunuyorum. BERIL cok mu mesgulsunberil cim dünki yediklerine baktım da çok az ve düzensiz şekerim dikkat et biraz sağlığına zarar vereceksin
Acikcasi ben bu kadini cok severim.. ama son halini begenmedim.
devleti çok düşündüm hatta mali müşavirliğe başlamadan önce kpss zorladım kurslar vs şansıma girdiğim sene sorular çalındı puanlarım yerle bir tabi atanamadım üstüne katiplik denedim mülakatları sınavları geçtim ama torpil olmayınca gene kaldı bende smmm oldum bu senede denedim kpss ama gene atanamadım bıraktım devletin bana hayrı dokunmicak gibi
büyük şirketlerede gittim görüşmeye ama hepside yabancı dil istiyor oda yetmiyor adamlar ikinci dil istiyor şaka gibi ya...
orası öyle zaten farkındayım ama yeni mezun değilim ki yani hayata yeni atılan biride değilim ama şartlar çok değişmiş insanlar çok garip ya ortada sürekli torpil var bilmiyorum ne olcak off
Bazı şeylerde şans gerçekten büyük etmen. Umarım doğru zamanda ve doğru yerde işe başlar ve mesleğini mutlu bir şekilde sürdürürsün.
Ne yazık ki artık tek yabancı dil de yetmiyor.
Özel sektörde ana dil gibi ingilizcenin yanına illa başka diller de isteniyor.
Kaç yaşındaydın?
Evet aynen öyle ilanlar artık şu şekilde 30 yaşı aşmamış 2 dili olsun smmm olsun bla bla bla gidiyosun saçma sapan kişiler var karşında istenilen özelliğe göre yapacağın iş komedi. Artık insanlar ana karnındamı öğrenecekler bilmiyorum ki
26 yaşındayım.
Hosgeldin ipeksenatorpilim kuvvetlievet bırakmayın beni.6 lı rakamları görünceye kadar burda kalayım
Hahha cok dogru...bakip bakip oturuyorsun..ayaga kalk Berilher gun degisik birsey duyuyom bakiyom okuyom
iki cami arasindaki beynamaza döndüm ben ya
bugun yine iki salona var orayada bakacam
kesin bir seye karar kilacam insallah
evde yapanlara hayranim ya ben onuda yapamiyom hep yarin basliyom iki hafta gecti o yarin gelmedi daha
Yaaa var ya cok...cok....canım harika bir takıma geldim
inanılmaz kilolar vereceksin
takım içi rakibin selin
birazdan gelir
cumaya kadar bakalım kim daha cok verecek
senin yemek listelerine bakıp kimi tutacağıma kArar vereceğim
çünkü selin çok iradeli,menüleri ve sporu harika
seninki ondan iyi olursa sana oy veririm,hadi bakalım,yarışlar başlasın 5. mıntıka
Bahanelerrr bahaneler...degil yuzeycim aslinda
ogleden sonrasi genelde zaman bulabilirim
biraz tembel olmasam yemegi erken saatte yapsam
yada cocuklari okula birakip hemen spora gidebilsem ama evi toparlamayinca icim rahat etmiyor eve girisiyom
ama bugun bir care bulacam
Bosta kalmak nedir bana sor sen...Callancımm, Selin benim rakibem şekerim niye beni boşta bırakıyorsun bakayım.
Yoksa sen mi kestirdin beni gözüne hee![]()
Biz haftanın sonunda azıcık soruyoruz birbirimize ne yaptın diyee
Yavrum, benim geçen haftaki kilom özlemden gitmiş.
Bu hafta gram kıpırdatamıyorum tartıyı.
İlla adamı yollayacağım öyle gidecek benim kilolar.
O hafta ne yapmistin?Sıze bişey sorcam spor yapmak ıstıyorum ama kas agırlıgı artıyor dıye yapmak ıstemıyotum hatırlarsanız gectıgımız haftalarda cok ıyı beslenme ve sporla artı cıkmıstım bunun normali nedır ben gun asırı 30 dk yuruyus yapıyorum genelde nasıl sızce haftasonu musaıtsem yapıyorum
Ben de zaten bu sebeplee seker un tuketmiyorum...Kanser hucrelerını seker besliyorrrr
dun hep buradaydim oku oku okuuuuu sukur bitti bak saat 5:30servey kilomu gördün mü
emine neredesin hatunnn huhuuu![]()
Ayhh gecmis olsun..ne oldu nasil oldu..nerden kaptin?Hepinize iyi akşamlar fıstıklar umarım iyisinizdir? Ben hastayım hala kulağıma sıçradı geçici duyma kaybı yaşıyorum %20'li oranlarda
Bu konuya neler neler soylenir de.okadar çok ciddi değil ama bana göre ciddi bir durum. iş bulmada sıkıntı çekiyorum çoğu firmaya fazla geliyorum niteliklerimle bazıları inanmıyo bazıları saçmalıyor artık kendimden şüphe eder oldum moralim bozuluyor. insanları ucuza çalıştırıp çok faydalanmak istiyorlar üstün seviye biri gelince kendi koltukları sallanacak diye korkuyorlar ve fırsat vermiyorlar. üzülüyorum çok fazla artık bugün patladım oturdum ağladım ne arıyorlar anlamıyorum ki herkesi bir bahane bulma peşinde çözemiyorum çıkış yolu bulamıyorum. en sonunda evde oturucam boncuk yapıcam o düzeydeyim![]()
Aynen öyle, istiyorlar da istiyorlar.
İnsanlar sırf bu özellikleri sağlamak için en güzel zamanlarını resmen yarış atı gibi geçiriyor.
Özel sektörün en kötü yanı da bu zaten.