Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çalışıyormusun peki ?

hani kahvaltıdan 1 saat sonra ya erken mi yapıyorsun diye merak ettim

ben kahvaltıdan önce yapıyorsum tersi olsa 5 te falan kalkmam gereki

günaydın herkeseee...

yaz tatiliydi, çalışmıyordum. 10 gibi kalkıyordum 10.30-11.00 gibi kahvaltı, 12.00 gibi de pilates yapıyordum. tamamen boş mideyle yapamıyorum ben spor. zaten kahvaltıdan sonra yapılmalı diye biliyorum ben. kahvaltı yapmadan vücut uyanmıyor, dolayısıyla metabolizma hızı çok yavaş oluyormuş. kahvaltıdan 1 saat sonra metabolizmanın en çok hızlandığı zamanmış. yanlış biliyorsam düzeltin. metabolizma ne kadar hızlıysa sporla daha da hızlanacağı için daha fazla kalori yakıyorsun, gerçi pilateste fazla kalori harcanmıyor, ama doğru yapıldığında yine de yaktırdığı kalori fena sayılmaz.

günaydınlarrr

Hepinize iyi akşamlar fıstıklar umarım iyisinizdir? Ben hastayım hala kulağıma sıçradı geçici duyma kaybı yaşıyorum %20'li oranlarda
canım geçmiş olsun ilaçlarını falan düzenli al aman haa
Suan yuruyorum aa dostlarrrr
ooo sayın rakibem kolay gelsin
işte bende buna kızıyorum ben yüksek lisansı yaptım ve mali müşavir olmuşum sen hala neyin peşindesin bana ön muhasebeci gibi davranıyorsun zaten ilanı görüyorum buna göre sende cv mi görüyorsun neyin peşindesin anlamıyorum ki muhasebeciler için zaten hep düşündükleri her geçenede yaptırabilirim diye düşünüyorlar buyüzden mesleğin bir değeri yok. mühendisler gibi itibarımız yok :KK43:
yok canım yok mühendislerinde itibarı yok maalesef dışardan öyle geliyor bak ben 23 senelik mühendisim inan piyasada asgari ücretin altında çalışan mühendisler biliyorum sigortasız hem de
Kizlar menüm
Kahvaltim 1kase tarhana çorbası
Ara öğün cennet hurması
Öğlen 4 yemek kaşığı et haslamasi
Akşam 1tabak taze fasulye
2litre su

Not: şuan öyle açım ki anlatamam kızlar midem kazınıyor:) ama birşey yemiycem belki bi mandelin yerim :) su icicem bol bol ışte :)
maşallah sana
Kimbilir nelerden bahsediyorusnuz...
Ben hala aabahki muhabbetinizi okuyorum.
Cok geri kaldim cokk.
Annemden oturu... temizlik yemek derken kaldim orada.
Annem yaaaa
Biraz babamdan bahsettik abimden..
Agladik..gulduk ufff yaaa
yaa arada öyle deşarj olmak gerekir emine cim

Kizlar alinti yapamadım kusura bakmayın Kardesimin sözü vardı ancak şimdi yazacağım bugün ki menum
Sabah 2 dilim ekmekle peynirli domatesli tost limonlu maydanoz 5 zeytin
Ara 3 ceviz 1 elma
aksam pırasa yogurt
3.5 litre su malesef spor yapamadım kötü biliyorum ama eve su saatlerde geldik
haırlı olsun canım

callen cim alıntılamıştım ama çıkmamış istersen şu BMİ leri cumadan sonra yap tatlım cuma malum büyük gün
o zamana kadar biraz daha düşebilir
bana gelince bu sabah dayanamadım tartıldım fazla değil daha 500 gr veröişim yaa ben daha çok gider sanıyordum bakalım cumaya ne çıkacak
hepinize güzel bir gün olsun bu arada sizin yüzünüzden dün bende akşam menümde olmamasına rağmen cennet meyvesi yedim baktım herkesin menüsünde var bende çok severim akşam yemekten sonra 1 tane hüplettim maalesef sabah yeseydim daha iyi olurdu ama

1. gunnesh 21
2. sanem 21,6
3. beril 22,9
4. dagyolu 23,8
5. callan 24,1
6. servey 26.3 26.0..........altıncı
7. toplight 28,8 28,4..........yedinci :(
8. hm 29,8
9. selin 30,1
10. sukker 40,5
yeni arkadaşlar da verdiğim linkten girip hesaplasınlar önceki sonuçlarla kıyas yapacağız
Eki Görüntüle 1330942

700 kcal civarı:KK57:
beni geçme beni geçmeee
sözünüz hayırlı olsunnn:KK73:
can dün biraz da fasulye yemeğinden et seçip yedim dedim proteinde olsun hadi 1000 kalori diyek ama spor yok ve ben sadece 100gr vermişim sebebi ne ya sabah kahvaltısını geç yapıyorum ondan olabilir diye düşündüm bugun erkenciyim 9 da bitti bakalım yarın ne olacak

26 kiloluyum tamam mı callan oldu mu:63:
canım benim ol ne olmuş zaten vermek için burdasın sorun yok sadece biraz zaman lazım

before after
tumblr_nf0o8lt7yP1rok9s0o1_500.webp

hello my name is beth

this year me three years ago at 14, then at 15, then 16 and the last photo is me now at my year 12 formal. In the first photo I am extremely over weight and if you calculated my BMI I would have been in the obese category. I was bullied and I was not happy. I ate my feelings and emotions away and if you ask any of my family They would tell you “I never stopped eating.” In the second photo I had started being conscious of what she ate. It felt good losing weight and from there i continues focusing on my health.

I am not proud of most things but I can tell you I am happy and proud of what I’ve achieve the past three years- i have lost over 35kgs and I decided I’d not only focus on losing weight healthily and my fitness but also focus on being positive and being happy with myself. i have an a health food Instagram called “healthfoodfreak” where you can follow my daily eating routines and where i post recipes or follow my tumblr for general fitness information.

if anyone would like advice or a general fitness buddy feel free to message me and ill be happy to help! :) weight loss is a personal journey but knowing you have support and guidance can help just that bit extra! stay motivated! xox

kısaca bu hatun obezmiş ve ailesine sorarssanız durmadan yediğini size söylermiş.son 3 yılda 35in üstünde kilo vermiş.sadece kilo vermeye değil ; fit olmaya,kendisiyle barısık ve mutlu olmaya da odaklanmış.sağlıklı gıdalar tüketmiş.motive kalın falan filan demiş

dünkü menüm,

kahvaltı 07.00

1 dilim ekmek
yarım dilim kaşar
3 tane zeytin
1 yumurta yarım domates

öğle yemeği 11.35

bir porsiyon pırasa yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

15.00 ara

1 orta dilim yaş pasta

akşam
1 kase yoğurt

yine bir doğum günü, haftaya ne yapacam bakalım, yerli malı haftası:S:S

günaydınlarrr

canım geçmiş olsun ilaçlarını falan düzenli al aman haa

ooo sayın rakibem kolay gelsin

yok canım yok mühendislerinde itibarı yok maalesef dışardan öyle geliyor bak ben 23 senelik mühendisim inan piyasada asgari ücretin altında çalışan mühendisler biliyorum sigortasız hem de

maşallah sana

yaa arada öyle deşarj olmak gerekir emine cim

haırlı olsun canım

callen cim alıntılamıştım ama çıkmamış istersen şu BMİ leri cumadan sonra yap tatlım cuma malum büyük gün
o zamana kadar biraz daha düşebilir
bana gelince bu sabah dayanamadım tartıldım fazla değil daha 500 gr veröişim yaa ben daha çok gider sanıyordum bakalım cumaya ne çıkacak
hepinize güzel bir gün olsun bu arada sizin yüzünüzden dün bende akşam menümde olmamasına rağmen cennet meyvesi yedim baktım herkesin menüsünde var bende çok severim akşam yemekten sonra 1 tane hüplettim maalesef sabah yeseydim daha iyi olurdu ama
dediğin gibi keşke cumadan sonra olsaydı,neyse şimdi konu açılmışken böyle olsun,2 hafta sonra cuma günü yapayım en iyisi
bu arada 500 cokk iyi,beni gururlandırdın
serveyy bakkk toplightaaa,seni geçecek:KK48:

dünkü menüm,

kahvaltı 07.00

1 dilim ekmek
yarım dilim kaşar
3 tane zeytin
1 yumurta yarım domates

öğle yemeği 11.35

bir porsiyon pırasa yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

15.00 ara

1 orta dilim yaş pasta

akşam
1 kase yoğurt

yine bir doğum günü, haftaya ne yapacam bakalım, yerli malı haftası:S:S
menunu okurken harika harika derken saat 15 ara gelince takıldım neyse afiyet olsun

1. gunnesh 21
2. sanem 21,6
3. beril 22,9
4. dagyolu 23,8 23,4..........beşinci +0.4:KK73:
5. callan 24,1 23,3...........dördüncü +0.8 :KK73:
6. servey 26.3 26.0..........altıncı +0.3:KK73:

hytsvncgzl 27,4..........yedinci
7. toplight 28,8 28,4..........sekizinci +0.4 :KK73:
8. hm 29,8
9. selin 30,1
10. sukker 40,5
yeni arkadaşlar da verdiğim linkten girip hesaplasınlar önceki sonuçlarla kıyas yapacağız

Sıpalar işte Zeynepcim. :KK53:
Lavaboya gideceğim, daha kalkmaya niyetleniyorum.
Hemen, nereyeee? :KK23::KK23:

..

Allah onları başımızdan eksik etmesin tatlım

biliyorum belki bir çok kişi aynı seyi söylüyordur ama ben eşimden başkasıyla bu hayatı düşünemiyorum o bana yasadığım kötü bir geçmişin en güzel hediyesi

günaydın herkeseee...

yaz tatiliydi, çalışmıyordum. 10 gibi kalkıyordum 10.30-11.00 gibi kahvaltı, 12.00 gibi de pilates yapıyordum. tamamen boş mideyle yapamıyorum ben spor. zaten kahvaltıdan sonra yapılmalı diye biliyorum ben. kahvaltı yapmadan vücut uyanmıyor, dolayısıyla metabolizma hızı çok yavaş oluyormuş. kahvaltıdan 1 saat sonra metabolizmanın en çok hızlandığı zamanmış. yanlış biliyorsam düzeltin. metabolizma ne kadar hızlıysa sporla daha da hızlanacağı için daha fazla kalori yakıyorsun, gerçi pilateste fazla kalori harcanmıyor, ama doğru yapıldığında yine de yaktırdığı kalori fena sayılmaz.

açıkcası bende tam bilmiyorum emineye sorabiliriz

benimde bildiğim yemekten sonra yapılan spor yediklerini eritir yemekten önceki spor ise metobolizmayı çalıştırıp yediklerini yakmana yardımcı olur.

sen düzenli pilates yaptıysan fiziğin güzeldir o zaman

Back
X