- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #128.801
kızlar 8.takım üyesiyim köyde çalıştığımı biliyorsunuz bugün çocuklarla lunapark ve sinema hakkında konuştuk hiçbiri lunapark veya sinemaya gitmemiş öğretmenim bizi götürür müsünüz dediler.düşündüm önemli olan şehirdeki çocuğu sinemaya götürmek değil burdaki çocuğun o hayalini gerçekleştirmek.tamam dedim 15 tatile söz 2ler 3 ler 4ler son sınavlardan 4ve 5 alırsa 1. sınıflarda okumaya geçerse götüreceğim dedim.ilk önce hayvanat bahçesine ordan lunaparka zaten yanyanalar ordan yemek yemeye ve sinemaya götüreceğim .tabii ilk önce servis ayarlamak lazım.çocuklardan elbette bir miktar para toplayacağım ama hem servise hem lunaparka hem sinemaya hemde yemeğe yetecek kadar getiremezle bu dedikelrim kişi başı 30 tl gibi bir rakam eder.siz yada çevrenizdeki hayırsever yada çocukları sevindirmek isteyenler olursa para yardımı kabul ederim.bir miktarını yine ben karşılayacağım zaten.çorbada bizim de tuzumuz olsun derseniz beklerim arkadaşlar. dediğim gibi çevrenizde durumu iyi olan insanlara bi söylerseniz belki yardımları dokunur.ayrıca tabii ki yaptığımız etkinliklerin fotoğrafını çekip gönderirim.