Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mistik çay doğadan ın sanırım sütle yapılan bir çay sallama poşetlerden tadı güzel ben çok severim ne zamandır yapmıyordum alayım bari

zeynep cim spor maceran nasıl gidiyor

şuan gitmiyor kaptancım yaa o yere gidemiyoruzzz

yarın biyer var orayla görüşcemm

sen nasılsın nasıl gidiyor

canım biraz daha sık buralara gelmelisin malum deneme aşamasındasın ben mi menülerini göremiyorum ya da mesajlarını her ne kadar berilden torpilli olsanda :KK53: takıma girmenin şartları var günlük menü paylaşımı ve günlük 5 mesaj

canım telden olmuyor eğer telden deniyorsan

aa neden telden olmuyor

suan lık mı genel mi ben daha önce yapabiliyordum da ondan soruyorum

Callen o yakışıklı dünya tatlısı benim oglum :)))

maşallah canım Allah bagıslasınn

hoşbulduk canım nasılsın ?

İyiyim şekerim, kahvaltımı yapıyorum.
Bir taraftan da bilgisayara bakıyorum.
Sonra günlük koşturmaca başlıyor işte her zamanki gibi.
Sen nasılsın?
Spor salonu çok mu kötü oldu?

yaa karaca demiştim ama sen yazınca aklıma geldi bernardo dan almıştım bende bizde de oğlumun çantasının kenarındaydı serviste bi düştü bütün servis suyla doldu o yüzden kaldırmıştım sana da o yüzden demiştim

doğrudur yaaa neyse aldık kullanıcaz.

merhaba arkadaşlar, birazcık iyileşim, dönüyorum aranıza, menülerimi yazamıyorum, çünkü hiç bir şey yok, mide bulantısından hiçbirşey yiyemedim kaç gündür. geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim. geçmişi de okuyamadım, hala başım dönüyor, yazamazsam kusura bakmayın.

İyiyim şekerim, kahvaltımı yapıyorum.
Bir taraftan da bilgisayara bakıyorum.
Sonra günlük koşturmaca başlıyor işte her zamanki gibi.
Sen nasılsın?
Spor salonu çok mu kötü oldu?

canım geçende dediğim gibi çok kalabalık

aletler için çok fazla sıra bekleniyor

grup dersleri için önceden gitmen lazım saatleride bana uymuyor

anlayacagın kötü oldu bizim için

kıçımı kaldırıp kendim yapsam ii olacak aslında

merhaba arkadaşlar, birazcık iyileşim, dönüyorum aranıza, menülerimi yazamıyorum, çünkü hiç bir şey yok, mide bulantısından hiçbirşey yiyemedim kaç gündür. geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim. geçmişi de okuyamadım, hala başım dönüyor, yazamazsam kusura bakmayın.

çok geçmiş olsun

mide bulantısı için türk kahvesi ve limon çok ii geliyor tavsiye ederim

canım temizlik daha bitmedi,başlıyorum,biraz geçiyor benimki ıhhhh ıhhh diye mızmızlanıyor,sonra onunla oyna,altını değiştir,yemeğini yedir ya da emzir,tekrar temizliğe,yemek de yapayım,akşama kocamla ilgileneyim derken gün bitti
benim kzı gece 3-4 kere bazen daha az bazen daha cok emmek için kalkar sonra yatar,bunlar sorun değil de şimdi aşırı terliyor,kollar sırt,oysa yatarken ince giydiriyorum,yorganı da ince sayılır aslında,kalorifer cok az açık..kızım bukadar terleyince gece üstünü değiştiriyorum,sonra da uyanıyor uyumuyor..çocuğumun uyku düzeni mahvoldu..terleme işine ne yapacağım bilemiyorum,önerilere açığım
Üstunu degıstırme kuzunun degıstırınce daha cok usur ve uykusu bolunuyor ayrıca ılerde azıcık terledıgınde degısmezsen hep hasta olacak daha ınce gıydır yatagı petege uzak olsun daha ınce ort degıstırme bence tabı benım de içim gıdıyor degıstırmeyınce ama bole bagısıklıgı guclenıyorrr

canım geçende dediğim gibi çok kalabalık

aletler için çok fazla sıra bekleniyor

grup dersleri için önceden gitmen lazım saatleride bana uymuyor

anlayacagın kötü oldu bizim için

kıçımı kaldırıp kendim yapsam ii olacak aslında

çok geçmiş olsun

mide bulantısı için türk kahvesi ve limon çok ii geliyor tavsiye ederim

Kaldırmak lazım valla Zeynepcim.
Ben de konu spor olunca çok tembelim.
Dün olmadı, belki bugün olur.

evet fotonu kaçırdığıma üzüldüm korkma inş telefisini yapmaya çalışıyorum dua et dua

olabilir aslında çok da stres etme geçecek bir dönem bende durumlar telefi şeklinde

bende dedim bu kız niye kaçtı

yazacağim canım

gece terleme olayına demir eksikliğinden kaynaklandığını duymuştum varmı sizde öyle bir sorun
oda ısısını düşüreceğim bakalım
gerçi babası da aşırı terliyor..baba kız su içinde kalıyor..
oda ısısını hep 24 derece tutmaya calışıyordum ama bugun 19 derecede tutacağım bakalım neler olacak
eğer hala devam ederse nedenini yönelik tahliller yaptırırız artık
kansızlık da olabilir tabi

Valla callancım benim işler buraya geldim geleli açıldı bende pek uğrayamıyorum, normal bu durumlar aslında :oops:

Günaydın kızlaaar :KK25:
Sabah 1 tane çikolata yedim , minik ama :KK23:
Bugün en az 2 lt su içicem kafaya koydum :KK49:
Umarım güzel bir gün geçiririz hep beraber :KK74:
hep derim illa kaçamak olacaksa sabah olsun

günaydınlarrrr

yaa karaca demiştim ama sen yazınca aklıma geldi bernardo dan almıştım bende bizde de oğlumun çantasının kenarındaydı serviste bi düştü bütün servis suyla doldu o yüzden kaldırmıştım sana da o yüzden demiştim

canım kısık ateşte pişirirsen helva gibi yumuşar kızlar yazmış közleyip yapabilirsin bi de tost makinasında ızagara yapabilirsin koca fırını açmak istemezsen

yukarda yazdım çözümü

geçmiş olsun canım

canım gece sakın üstünü değiştirmek için uğraşma sende yazmışsın uykusu kaçınca sıkıntı içine pamuklu body giydir ince bir de pamuklu pijama ve üstüne uyku tulumu sonra terlerse falan da değiştirme fazla nane molla olmasın ben bebeleri öyle büyüttüm en fazla pamuklu bir bez koyabilirsin uyurken sırtına terlediği zaman
haklısın toplighçım,bakalım odanın ısısını 19a düşüreceğim,terlerse de dediğin gibi ter bezi gibi bir şey koyarım..yoksa cocuğunuyku düzenini bozacağım..en büyük kötülüğü yapmış olurum

Amanınn.
Neymiş o ilk hali.
İyi ki zayıflamış valla.

Hoşgeldin Zeynepcim.

Çikolata çikolatayı doğurur şekerim.
Ne kadar uzak o kadar iyi.

Kendisi, benim son zamanlardaki kurtarıcım olur.
Kaptanın da söylediği gibi sütle yapılan bir çay.
Açlık falan kalmıyor ben de içince.
Bir de nasıl gevşiyorum nasıl gevşiyorum anlatamam.
1 kutu sakinleştirici içmiş gibiyim şu an.

Bir toplight çözümü daha.
Harikasın kaptanım.
Tost makinası büyük kolaylık.
İlk denememde paylaşacağım sizinle.

Kaptanım, ben de gram iştah kalmıyor mistik sonrası.
Sabah 8 gibi içtim.
Daha yeni kahvaltı yapacağım.
ben de dedimki bu hatunun bile vucudu böyle olabildiyse kendimden umudu kesemem
biraz değişik bölgelerde yağlanması varmış
işteee spor mucizesi

Kizlar gunaydın çooook morelim bozuk yaa yarim kilo fazla çıkmışım :KK43:yürüyüş yapmanın zamanı geldi galiba :KK43: yaa offfff offfffff fazla cikinca morel sifir
herkesde bu ara bir sorun var
ya takım olarak çöküyoruz ya da takım olarak cosuyoruz
cok sımardık
kaçamak yapana ceza verelim artıkk
bir de spor yapmayana

Back
X