- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #128.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mistik çay doğadan ın sanırım sütle yapılan bir çay sallama poşetlerden tadı güzel ben çok severim ne zamandır yapmıyordum alayım bari
zeynep cim spor maceran nasıl gidiyor
canım biraz daha sık buralara gelmelisin malum deneme aşamasındasın ben mi menülerini göremiyorum ya da mesajlarını her ne kadar berilden torpilli olsandatakıma girmenin şartları var günlük menü paylaşımı ve günlük 5 mesaj
canım telden olmuyor eğer telden deniyorsan
Callen o yakışıklı dünya tatlısı benim oglum :)))
hoşbulduk canım nasılsın ?
yaa karaca demiştim ama sen yazınca aklıma geldi bernardo dan almıştım bende bizde de oğlumun çantasının kenarındaydı serviste bi düştü bütün servis suyla doldu o yüzden kaldırmıştım sana da o yüzden demiştim
İyiyim şekerim, kahvaltımı yapıyorum.
Bir taraftan da bilgisayara bakıyorum.
Sonra günlük koşturmaca başlıyor işte her zamanki gibi.
Sen nasılsın?
Spor salonu çok mu kötü oldu?
merhaba arkadaşlar, birazcık iyileşim, dönüyorum aranıza, menülerimi yazamıyorum, çünkü hiç bir şey yok, mide bulantısından hiçbirşey yiyemedim kaç gündür. geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim. geçmişi de okuyamadım, hala başım dönüyor, yazamazsam kusura bakmayın.
Üstunu degıstırme kuzunun degıstırınce daha cok usur ve uykusu bolunuyor ayrıca ılerde azıcık terledıgınde degısmezsen hep hasta olacak daha ınce gıydır yatagı petege uzak olsun daha ınce ort degıstırme bence tabı benım de içim gıdıyor degıstırmeyınce ama bole bagısıklıgı guclenıyorrrcanım temizlik daha bitmedi,başlıyorum,biraz geçiyor benimki ıhhhh ıhhh diye mızmızlanıyor,sonra onunla oyna,altını değiştir,yemeğini yedir ya da emzir,tekrar temizliğe,yemek de yapayım,akşama kocamla ilgileneyim derken gün bitti
benim kzı gece 3-4 kere bazen daha az bazen daha cok emmek için kalkar sonra yatar,bunlar sorun değil de şimdi aşırı terliyor,kollar sırt,oysa yatarken ince giydiriyorum,yorganı da ince sayılır aslında,kalorifer cok az açık..kızım bukadar terleyince gece üstünü değiştiriyorum,sonra da uyanıyor uyumuyor..çocuğumun uyku düzeni mahvoldu..terleme işine ne yapacağım bilemiyorum,önerilere açığım
canım geçende dediğim gibi çok kalabalık
aletler için çok fazla sıra bekleniyor
grup dersleri için önceden gitmen lazım saatleride bana uymuyor
anlayacagın kötü oldu bizim için
kıçımı kaldırıp kendim yapsam ii olacak aslında
çok geçmiş olsun
mide bulantısı için türk kahvesi ve limon çok ii geliyor tavsiye ederim
Ayakkabısına tukureyım yavvv tıpsızzz bayılıyorum minik hallerıneeeCallen o yakışıklı dünya tatlısı benim oglum :)))
oda ısısını düşüreceğim bakalımevet fotonu kaçırdığıma üzüldüm korkma inş telefisini yapmaya çalışıyorum dua et dua
olabilir aslında çok da stres etme geçecek bir dönem bende durumlar telefi şeklinde
bende dedim bu kız niye kaçtı
yazacağim canım
gece terleme olayına demir eksikliğinden kaynaklandığını duymuştum varmı sizde öyle bir sorun
hep derim illa kaçamak olacaksa sabah olsunValla callancım benim işler buraya geldim geleli açıldı bende pek uğrayamıyorum, normal bu durumlar aslında
Günaydın kızlaaar
Sabah 1 tane çikolata yedim , minik ama
Bugün en az 2 lt su içicem kafaya koydum
Umarım güzel bir gün geçiririz hep beraber![]()
Bu kdr az menuye nasıl artı cıkar dıye dusunuyor ınsan benım de oyle haftasonu spor nerdeyse aksamları yok bence vucut kendını korumaya alıyorrrDunki menüm
Sabah musli
Öğlen tavuk nugget 2catal makarna
Aksam tavada tavuk
2litre su
cok iyitatlım geçen hafta kilomu sormuştun yazamamıştım
59,2 deyim suan
haklısın toplighçım,bakalım odanın ısısını 19a düşüreceğim,terlerse de dediğin gibi ter bezi gibi bir şey koyarım..yoksa cocuğunuyku düzenini bozacağım..en büyük kötülüğü yapmış olurumgünaydınlarrrr
yaa karaca demiştim ama sen yazınca aklıma geldi bernardo dan almıştım bende bizde de oğlumun çantasının kenarındaydı serviste bi düştü bütün servis suyla doldu o yüzden kaldırmıştım sana da o yüzden demiştim
canım kısık ateşte pişirirsen helva gibi yumuşar kızlar yazmış közleyip yapabilirsin bi de tost makinasında ızagara yapabilirsin koca fırını açmak istemezsen
yukarda yazdım çözümü
geçmiş olsun canım
canım gece sakın üstünü değiştirmek için uğraşma sende yazmışsın uykusu kaçınca sıkıntı içine pamuklu body giydir ince bir de pamuklu pijama ve üstüne uyku tulumu sonra terlerse falan da değiştirme fazla nane molla olmasın ben bebeleri öyle büyüttüm en fazla pamuklu bir bez koyabilirsin uyurken sırtına terlediği zaman
ısır ısır benim içinCallen o yakışıklı dünya tatlısı benim oglum :)))
ben de dedimki bu hatunun bile vucudu böyle olabildiyse kendimden umudu kesememAmanınn.
Neymiş o ilk hali.
İyi ki zayıflamış valla.
Hoşgeldin Zeynepcim.
Çikolata çikolatayı doğurur şekerim.
Ne kadar uzak o kadar iyi.
Kendisi, benim son zamanlardaki kurtarıcım olur.
Kaptanın da söylediği gibi sütle yapılan bir çay.
Açlık falan kalmıyor ben de içince.
Bir de nasıl gevşiyorum nasıl gevşiyorum anlatamam.
1 kutu sakinleştirici içmiş gibiyim şu an.
Bir toplight çözümü daha.
Harikasın kaptanım.
Tost makinası büyük kolaylık.
İlk denememde paylaşacağım sizinle.
Kaptanım, ben de gram iştah kalmıyor mistik sonrası.
Sabah 8 gibi içtim.
Daha yeni kahvaltı yapacağım.
herkesde bu ara bir sorun varKizlar gunaydın çooook morelim bozuk yaa yarim kilo fazla çıkmışımyürüyüş yapmanın zamanı geldi galiba
yaa offfff offfffff fazla cikinca morel sifir
aynen ben de öyle düşünüyorumBu kdr az menuye nasıl artı cıkar dıye dusunuyor ınsan benım de oyle haftasonu spor nerdeyse aksamları yok bence vucut kendını korumaya alıyorrr