- 2 Aralık 2014
- 152
- 145
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #129.301
kızlar şimdi küçük bir tarama yaptım grup içinde aşağıda yeni üyelerimiz ve dikkati çeken 1-2 üyemizin adı var
sanemsu606 gecen hafta içinde hiç mesajı yok bugün bildirim yapacak mı yapmayacak mı belli değil
hytsvncgzl 17 mesaj 2 adet menü yazmış hasta olduğunu belirtip diğer günler menüsünü yazmamış
zeynett52 27 mesaj 4 adet menü yazmış gelmemesi veya mesaj yazmaması ile ilgili birşey yazmamış
sukker 16 mesaj 4 adet menü yazmış ben şahsım adına daha fazla mesaj yazması gerektiğini söylediğim halde hiç bir düzelme olmamış
hayriyedemet 65 mesaj 4 adet menü yazmış ondan daha fazla katılım bekliyoruz
dagyolu 55 mesaj 3 adet menü yazmış bu hafta gezmeleri azlattığı için katılımı biraz arttı senden daha fazla katılım bekliyorum
callan 2 gün uğramayarak yokluğunu belli etmiş bizi merakta bırakmış
hm22 117 mesaj yazmış menülerini göremedim
selinmh 113 mesaj yazmış eskiye nazaran biraz az yazmış bizi merak ettirmiş
ben kendimin kaç mesaj yazdığını sayamadım ama hiç menü yazmamış
callan hm22 selin in menülerine bakamadım mesaj saymaktan
son durumumuz kızlar bu şimdi bizim takımda günlük 5 mesaj kuralımız vardı bu da 1 haftada 35 mesaj yapıyor hytsvncgzl zeynet ve sukker bu kuralı geçememişler maalesef
o yüzden benim kişisel kanaatım hytsvncgzl zeynet arkadaşlarımız 1 hafta daha deneme süresine devam etsinler sanemden hiç haber çıkmadığı için onu izinli gececeğim
sukker ise bu şekilde davranmaya devam ederse diskalifiye yolunda devam ediyor
şimdi listeyi toparlıyorum
Ben hergün girip münelerimi ve alıntılarımı yaptım hatta toplu yaptım bunları demekki tek tek yazmak gerekiyormuş çok gözüksün diye. Ayrıca anlamadığım bir olay var 3 haftadır sizinleyim hiç aksatmadım son günlerdeki yoğurluğumuda dile getirdim dikkate alınmamış ve son olarak beni silin artık katılmak istemiyorum çünkü girdim gruba 1 hafta oldu kural değişti dendi 2. Hafta oldu zamanın dolmadı dendi. 3. Hafta mesajım bahane edildi 4 haftada ve sonraki haftalardada ben yokum. Burdaki bütün muhabbet 5 kişi üstünde dönüyor çoğunuz evlisiniz eş ve çocuk muhabbeti yapılıyor anlamadığım içinde bulunmadığım şey hakkındada hiç konuşmam beni ilgilendiren yerlerede cevabımı vermeşimdir ama sonuçta kurala uymayan benim.
Emekleriniz için saygı duyarım ve kararımada saygı duymanızı isterim.
Sağlıcakla...