Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canım, istedikten ve pes etmedikten sonra 5 kilo da aynı şekilde veriliyor 35 kilo da bence, takma kafana, bir bakarsın ki gitmişker. Hem bak ne güzel seni her halinle seven biriyle berabersin yanlış anlamadıysam.
evet canim hatun asikkkkkkkkkkkkk

sukker cim eğer hala bu takımda devam etmek istiyorsan geçmişi okuyup ona göre katılım sağlaman gerekiyor vaktim yok sıkıntı nedir diye sormak açıkcası bana çok şık gelmedi
vaktimin olmadığını belirtiyorum daha ne diyim ???
ben yokum hepinize yarışmanızda başarılar. listeden beni silerseniz sevinirim .

canim ben senin yogun oldugunu soyledim takima bana mesaj yazdiginda
ne oldu simdi canim yine

canim ben senin yogun oldugunu soyledim takima bana mesaj yazdiginda
ne oldu simdi canim yine
abla uzatmaya gerek yok herkesten bi tepki alıcaksam niye yazıyım boşa. ben buraya kilo vermede motivasyonum artsın diye geldim onun bunun lafına cevap verirken çekine çekine yazayım ya da bir yazdığımı otuz beş kere düşüneyim diye gelmedim. herkese ayrı ayrı saygım var ama bir değil iki değil işim başımdan aşkınken millete şık olmaya çalışamam herhalde. neyse lafı uzatmayayım teşekkür ederim her şey için. özellikle sana çok teşekkür ederim çok anaç yaklaştın bana ve özür dilerim, iyi geceler

abla uzatmaya gerek yok herkesten bi tepki alıcaksam niye yazıyım boşa. ben buraya kilo vermede motivasyonum artsın diye geldim onun bunun lafına cevap verirken çekine çekine yazayım ya da bir yazdığımı otuz beş kere düşüneyim diye gelmedim. herkese ayrı ayrı saygım var ama bir değil iki değil işim başımdan aşkınken millete şık olmaya çalışamam herhalde. neyse lafı uzatmayayım teşekkür ederim her şey için. özellikle sana çok teşekkür ederim çok anaç yaklaştın bana ve özür dilerim, iyi geceler
tamam canim sen bilirsin
ben cuma gunu senin cekindigini katilimin azliginin bu sebepten oldugunu yazmistim
sanada yazdim degilmi
kimden korkacaksinki fistigim
neyse sen bilirsin ama seni 90 lardada olsa takipteyim bilesin
eeeeeeeeee az biarz anne yasindayim be gulum
kendine iyi bak bebegede ama ne olur diyetinden vazgecme lütfen

Gözde, kuzum senin yaza zayıflaman gerekmiyor mu?
Söyle bakayım yoksa büyük beden gelinlik mi giymek istiyorsun?
Bak öyle düşüncem varsa bu gelinliklere bakabilirsin.
B%C3%BCy%C3%BCk-Beden-Gelinlik-Modelleri-2015-3.jpg

Ama benim favoriim bu
prenses-gelinlik-2014.jpg

delisin sen yaaa

nasil gozune sokuyorrr Hoppa

o ne bee ben şu an bile onun kadar değilim :KK57:

olmazsin diye bi durumda yok ama

olma diye söylüyor tatlimm :KK66:

yibasindan sonra
ama ben tedirgin degilim cabuk gider
hem sen ben yuzeyde yeni yilda sporlu olacaz ya
eccikte ona guvendim

berilim ben fena motivasyonluyumm
iste yok simdi hergun gidicegim kisa surede gelismeleri yazicam sizede :KK66:
spor candirr :KK68:

Çok teşekkürler desteğin için berilcim ☺️ Ben de öyle umuyorum, kendime max 1 aylık süre koydum, tatlıya düşkünüm, onu biraz kesmem gerekecek sizlerden de gördüklerim bana yardım eder sanırım, şimdiden sağolun hepiniz

Bugün yediklerim:

Sabah:
2 tam tahıllı ekmek+labne sürdüm
2 çay (2şer şekerli )

Arada:
2 tatlı kaşığı gronola

Akşam: (18.00)
Bir avuç ızgara tavuk şinitzel + 6 kaşık falan tam kepekli domatesli makarna

2 tane daha çay (2şer şekerli )

Az önce:
2 mandalina

58 kiloda biri icin 1 ayda 5 kilo fazla cnm.
normal bir insanin saglikli bir sekilde 1 ayda 4 kilo vermesi dogaldir. tabi bu kilolarda bile bu cok dogal degil.
tabi sagliksiz soklarla vericem dersen verirsin orasi ayri

:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:
:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:
:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Aynen öyle kaslı vücut başka bir şey bana diyetisyen de söyledi, sporla kilo verdiğin an 65in altına inme dedi :KK45:
Bak yarın sana boydan foto atarım şu an ki halimi :KK49:

bende bekliyorummm yuzde bisi yok cunku tatlim

Selam canım, istedikten ve pes etmedikten sonra 5 kilo da aynı şekilde veriliyor 35 kilo da bence, takma kafana, bir bakarsın ki gitmişker. Hem bak ne güzel seni her halinle seven biriyle berabersin yanlış anlamadıysam.

kilo verme seruvenlerine baktiginda cok kilolu insanlarin kisa surede hizli kilo verdigi goruruz o nedenle herkes ayni tempo sonuc bekler her bunye icin gecerli degildor aslinda
az oncede dedigim gibi kilo azaldikca verdigin miktarlar azalir. cok istisna durumlar disinda elbette

canim toplightin yazdigi mesaj berilin bize senin yogun oldugunu soylemeden onceydi beril senin durumunu takima yazdiktan sonra kimse konuyla ilgili bisi yazmadi. Kaldiki toplight bu takimin eski kaptani kimseyi demotive etmez edemezde kaptan olmasada edemez yapisi geregi insanlari kirmaz. Bi yanlis anlasilma soz konusu.
senin uzun sure foruma gelmemen ve geldiginde de sorun nedir ? seklinde yaklasman hos karsilanmamis olabilir bu cok normal. Bi temassizlik ve yanlis anlama var bence bunu bi daha dusun karar yine senin ...

Saglicakla kall

Dünkü menü:
sabah:1 yumurta+yarım kibrit kutusu peynir+2-3 zeytin+(burası inanılmaz işte)1 börek :)
Öğlen:2mandalina
akşam: tavuk döner tek lavaşta+ayran

Haftasonu herkes mi böyle?Neyse yeniden merhaba diyet.Bu hafta bana zor gelir kızlar;HELLPP !!Çünkü ilk defa ikinci haftaya sarkan bir dikkat etme var (diyet diyemicem henüz)Bu haftayı başarırsam sanırım böyle gider gibi gibi.Bırakırsam hayatım boyunca yuvarlanıp gideceğim .Ühü ühü.Bakalım çok azimli gördüm bu sefer kendimi

Kızlar herkese günaydın.
Ne yazık ki kötü bir güne uyandım.
O kadar çok karnım ağrıyor ki, ağlamak üzereyim.
Sanırım gaz ağrısı bu ama resmen kalbime kadar çıkıyor.

Ben gideyim de yatıp uyuyayım azıcık.Ya benim işim ne kötü.Uyku laboratuarında çalışıyorum.Herkes uyuyor ;tek ben uyanığım.Sanırsın ben uykuyu hiç sevmem :) Neyse ki çocuklar büyüdü.Okuldalar.Önceden küçük kızım ben eve gelince "anne kalk;benim uykum bitti;senin de bitti "derdi ve zombi olarak ayağa kalkardım:KK57:

Kızlar herkese günaydın.
Ne yazık ki kötü bir güne uyandım.
O kadar çok karnım ağrıyor ki, ağlamak üzereyim.
Sanırım gaz ağrısı bu ama resmen kalbime kadar çıkıyor.
Çok geçmiş olsun canımcım ya.Ilık su iç;ılıktan biraz sıcağa doğru yani.Ara ara iç.Sıcak su tulumu koy karnına.Ben fmf hastasıyım.Gaz sancısı deyince damdan daha önce düşmüş biri olarak içim sızladı.Allah şifa versinnnn

Çok geçmiş olsun canımcım ya.Ilık su iç;ılıktan biraz sıcağa doğru yani.Ara ara iç.Sıcak su tulumu koy karnına.Ben fmf hastasıyım.Gaz sancısı deyince damdan daha önce düşmüş biri olarak içim sızladı.Allah şifa versinnnn
çok teşekkür ederim gözdecim
hemen deniyorum
umarım bir an önce rahatlar
gerçekten çekilecek dert değil

herkese günaydınnnn.....

fenalardayım, hafta sonu yedim de yedimmm:KK17: vicdan azabı ve bir de üzerine karın şişliği, tartıya gelince; çıkmaya bile cesaret edemedim:eek: ama bu sabah itibareiyle büyük bir pişmanlıkla tekrardan :KK49: diyete devam, bu hafta beni uyarın kızlar, günlük 1000 kaloriyi geçmemem gerekkk:KK57: yoksaaaaaaaa:KK61:

zeynett gitme yaa
ne güzel paylaşımlarda bulunuyoruz burada,liste olayına karışamam ama önemli olan burada paylaşımlarımız,kişisel rekabetlerimiz,birlikte zayıflamamız bence
sen de cok güzel kilo veriyorsun
ya sakın gitme kuzucummm

bence de, ben de listeye girmek istiyorum ama girmesem de olur, burdaki paylaşımlar daha güzel geliyor, yemek yerken kendine dur diyebiliyorsun, burdaki insanlara karşı sorumlu hissediyorsun kendini, takıma alınmasam da üzülmem.

ki kurallara pek fazla uyamıyorum, ben aslında geçen seneden beri cuma zayıflama yarışmalarına katılmak istiyorum ama kurallar fazla geldiği için denemedim, ama bu sene "en fazla takıma almazlar" diyerek katılmak istediğimi belirttim. burda birşeyleri paylaşmak çok güzel ama ben her zaman giremiyorum, okulda çocuklar, evde oğlum, eşim derken vakit bulamıyorum. okulda yazıyorum genelde, çokcuklar yemek yerken, tuvalet ihtiyaçlarını giderirken falan yazmaya çalışıyorum, çoğunlukla geçmişi okuyacak zamanım olmuyor, ama yine de burda olmak güzel. bence zeynet arkadaşım da takıma alınma vs. kaygısı taşımadan sen de paylaşımda bulunabilirsin.

Back
X