- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #129.961
julliana yenimi basladinnn tatlim ??
Evet Zeynepcim ama dün yapamamıştım.
Tam düzen oturmadı daha.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
julliana yenimi basladinnn tatlim ??
Evet Zeynepcim ama dün yapamamıştım.
Tam düzen oturmadı daha.
Cok sanslıyum an ve an sızle paylastım ailem gıbı oldugunuz destegınız olmasa bugunum bıtmezdı
Muhtesem bır donuş yaparım inşşş bırkac hafta listede olmıyım hazır olunca haber verırım sıze ama buradayım tabıkı hepiniz bırer degersınız
bende yarin baslicamm
callan bugun olculerini paylasti 4 kerede farki gorunce gozlerim acildi. hem b_fit hemde jullian yapcam.
![]()
Cok sanslıyum an ve an sızle paylastım ailem gıbı oldugunuz destegınız olmasa bugunum bıtmezdı
Ben bir çekirge üye olarak yarin kilo bildirimi yapcakmıyım hanımlar acaba?![]()
Maşallah süper gitmiş Callanın.
Yaptım ben de sporumu, yarına hazırım.
BAcaklarım da kopacak gibi valla.
çokk sevindim sakin olduğunaSakinlestım kendıme geldım demek kı benım için boylesı hayırlıymışş napalım allahım herseyın ıyısını zamanını bılır
evet kuzum kafanı boşalt,6lı kilolarla aramıza dönMuhtesem bır donuş yaparım inşşş bırkac hafta listede olmıyım hazır olunca haber verırım sıze ama buradayım tabıkı hepiniz bırer degersınız
vovvvvbende yarin baslicamm
callan bugun olculerini paylasti 4 kerede farki gorunce gozlerim acildi. hem b_fit hemde jullian yapcam.
![]()
ohh maşallahMaşallah süper gitmiş Callanın.
Yaptım ben de sporumu, yarına hazırım.
BAcaklarım da kopacak gibi valla.
eveet canımBen bir çekirge üye olarak yarin kilo bildirimi yapcakmıyım hanımlar acaba?![]()
vovvvv
hem bfit hem jillian afet olacaksın desene
benimde bugun 6. gün jillian
bel hareketlerine baslıyorum bugun
bu videodakileri uygulayacağim
belim en zayıfken bile 80e yakın oldu hep,merak ediyorum incelebilir mi,bunun için çaba göstereceğim
bakalım sonuçlar ne olacak