kızlar internet sorunu halledildi,türksatın hizmetlerinden cok memnunum gercekten.tam söyledikleri vakit geldşler
diş çıkarıyor da olabilir ama arada yapıyor böyle..iyi tatiller kaptancım
http://www.dualarimiz.com/sifa-dualari/133-nazar-duas.html
ben nazar duası olarak fatiha,ayetel kürsi ,nas ve felak surelerini okuyorum.dua niyetiyle başına besmele getirmeden başı açık ve abdestsiz okuyabilirsin diye biliyorum,kızlar yanlışım varsa düzeltin lütfen.
iyi yıllar serveycimmmm
canım Allah yardımcın olsun,zor gerçekten..ne çalışkan bir kadınsın sen yahu,helal olsun sana
şeytan sağdan yaklaşıyor gözdecim
biz sonuncu da olsak umurumuzda değil
sadece kaçıran senmisin sanıyorsun,iki haftadır ben de dünyayı yedim ama kendime geldim
nefsine söz geçir.ne yapmak istemiyorsa onu yaptır.mesela bulaşık yıkmak istemiyor mu bulaşık yıkat,ya da spor yapmak istemiyor mu inadına spor yaptır
cinecinden tavsiyeler aldım,dedim ya ben dünyayı yemek istiyorum sen nasıl yapıyorsun..yemeği ertele dedi bana,mesela şu işi de yapayım sonra yerim gibi..bir de yemeğin zevk veren bir şey olduğunu unut,aç kalmamak için yemelisin..mesela akşam oldu,bu akşam yeme yarın sabaha ertele...bir tatlı varsa onu diyetin bittikten sonra ye gibi..son bir şey cok tahıllı ekmek,yoğurt ve sütlü kahve tok tutuyor.bu öğütleri bana cinecin verdi,benim için altın değerinde..bu haftaki performansımda cok büyük payı var,yeniden tekrar teşekkür ediyorum cinecinime...
gözdecim sen de dediklerimi benimse
bize yediren aclık değil,duygusal boşluk ve zevk alma isteği..yemek zevk veren bir şey değildir bunu asla ve asla aunutmayalım,benimde kulağıma küpe
daha iyi olmuş tatlımmmm