Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar, uğrayamıyorum çünkü bende hiç iyi haberler yok, eve haciz kağıdı geldi , ve ben çok derin bir bunalım halindeyim :KK43::KK43:
gözde cim bu durumda ne denir inan bilmiyorum ama sen konuşmak istersen biz burdayız içine atma tatlım
Dun Emine ne yapti
Sabah: 2yumurta ile tereyagda omlet, 1dilim otlu peynir, cay, salatalik, 2catal cevizli ezme.
Ogle: 2kasik patatesli tazefasulye kavurmasi, 1kase patlican corbasi, 1kasik yogurtlu morlahana, yagsiz salata.
....filtre kahve 3kuru incir.
Aksam: 1tabak etli nohut, 1/2 kase yogurt.

Spor: 72dk kurek, 260cekim powerplank
Su: 3lt+

Misafirler yemekler.. ev bereketli curcuna...girla. masaellah. Cok cesitli beslendim ama hep kasik saydim. Normalde yapmam. Iyi ki yapmisim. Asiri yerdim yoksa.
klasik emine menüsü maşallah emine sporu da tamam
yeni arkadaşlar sakın eminenin yaptıklarını yapın ama yediklerini yemeyin çünkü o bir antrönör hem de emziriyor o yüzden çok yiyor haberiniz olsun

Merhaba arkadaslar bugun pazartesi en yogun gunum inanin bunuda ders arasinda yaziyorum
Toplightcim dunden beri pek dikkat etmiyorum yeme duzenim degisti sanirim aylardir diyet halindeyim yarismayada 2 hafta dahil olmuycakmisim o arada biraz nefes alayim 2 gun dedim hem vucudum biraz sasirsin bu kiz napiyor diye sonra kafasina vurup çekip alicam o kilolari:-)
neva cım tatlım sen fırsat buldukça gelmeye çalış arkadaşlarla da kaynaşırsın yalnız diyet demeyelimde sağlıklı beslenme diyelin diyet yapmıyorum diye abartma sakın haaa

emine squata başladım ben
kızımı kucağıma aldım 50 squat yaptım
şimdiiiii squat neden yapılır?
30 Gün boyunca SQUAT harekeri yapmak, kalçayı sıkılaştırır, kaldırır ve toparlar. İç bacak ve basen bölgelerindeki yumuşaklığı sıkılaştırır, sarkıklığı toparlar.
squat nasıl yapılır?

günde kaç kez yapılır?
Eki Görüntüle 1362234
day gün demek,rest yazan günler dinleme günü..
diğer squat çeşitleri nelerdir?
çokk güzel bir video:

Aslinda tam bana gore bir spora benziyor benim bacaklarim ve kalcamda sorun var ama sabah jillian basladim 1 ay yapayim son duruma gore buna baslarim olmasa

bende düşük yaptm sanrım canm yarn doktora gidip ufak bir müdahale daha olucak :KK43:ben farkında bile değildim ama hamile olduğumun o yüzden şaaşknlıkmı desem ne desem bilemiyorm yarn spiralide çıkartıcaklar sanrm böyle yani toplightm :KK43:
Selincim çok gecmis olsun benimde basima geldi inan seni cok iyi anliyorum suan Rabbim yardimcin olsun Rabbim boyle dilemis dersen belki daha kolay atlatirsin :(

Günaydın kızlar, uğrayamıyorum çünkü bende hiç iyi haberler yok, eve haciz kağıdı geldi , ve ben çok derin bir bunalım halindeyim :KK43::KK43:
hadi ya cok üzüldüm canım ya
Allah yardımcınız olsun
inşallah en yakın zamanda bu sıkıntıdan cıkarsınız
Merhaba arkadaslar bugun pazartesi en yogun gunum inanin bunuda ders arasinda yaziyorum
Toplightcim dunden beri pek dikkat etmiyorum yeme duzenim degisti sanirim aylardir diyet halindeyim yarismayada 2 hafta dahil olmuycakmisim o arada biraz nefes alayim 2 gun dedim hem vucudum biraz sasirsin bu kiz napiyor diye sonra kafasina vurup çekip alicam o kilolari:-)
selam neva
üniversitede mi okuyorsun

ara vermek hiç başlamamaktan iyidir kaptancım
işin kötüsü evde nerden yapacağımı da bilmiyorum bi düzen oturtmam lazım yaa cd ye çekip tv de yapmam lazım pc nin olduğu oda çok uygun değil
bu arada bugün öğle yürüyüşlerime başladım öğleyin 5,5 km yürüdüm hava biraz soğuktu ama olsun bugün tam anlamıyla kendimi motive hissediyorum

kızlar menümü şimdi yazayım ki daha fazla bir şey yemeyeyim
sabah 6-7 civarı kahvaltı: tam buğday unlu lavaş,2 haşlanmış yumurta,kayısı,light peynir(50 gr filan heralde),2 ceviz,3/4 muz,havuç
öğlen 14 civarı: ton balık,tam buğday unlu lavaş,4-5 etsiz çiğ köfte, 1,5 bardak portakallı içecek
jillian yapıldı
50 squat
gym stick twist 200kere
dumbell side bend sağ15 sol15,her iki taraf:100
akşama salep içeceğim
şimdiden 2 lt civarı su içtim zaten
callandanın günü de böyle biter
not: ikinci öğünü daha geç yapacaktım ama çok acıktım,neyse artık yarına
günden 2 öğün yemekte karar verdim

Merhaba ben Emine..
Sana rastlayamadim hic.
Okudukca biseyler bulacagim sana dair ama :KK66:
Sunu soylemek istedim; grip iken masaj da spor da yapma. Durumu daha da kotuye goturursun.
Daha çekirge üyeyim ;)
Koşu bandını ve masajı bıraktım sadece jillian yapıyorum, bir kere ara verirsem bir daha toparlayamam diye yapıyorum. Spor yaparken zorlanmıyorum da spordan sonra duş işi falan kötü oluo. Evde soğuk kombi olunca :)

buraya yediklerimizi böyle yazıyoruz ama Rabbim olmayanlara da versin,bizim evlerimizin de bereketini arttırsın
yiyeceklerimizi az pişirelim,çöpe atmayalım ya da hayvanlara verelim inşallah.bu konu da cok güzel bir örneğimiz de var ''hm''cim...Rabbim gördüğümüzden ayırmasın

kızlar menümü şimdi yazayım ki daha fazla bir şey yemeyeyim
sabah 6-7 civarı kahvaltı: tam buğday unlu lavaş,2 haşlanmış yumurta,kayısı,light peynir(50 gr filan heralde),2 ceviz,3/4 muz,havuç
öğlen 14 civarı: ton balık,tam buğday unlu lavaş,4-5 etsiz çiğ köfte, 1,5 bardak portakallı içecek
jillian yapıldı
50 squat
gym stick twist 200kere
dumbell side bend sağ15 sol15,her iki taraf:100
akşama salep içeceğim
şimdiden 2 lt civarı su içtim zaten
callandanın günü de böyle biter
not: ikinci öğünü daha geç yapacaktım ama çok acıktım,neyse artık yarına
günden 2 öğün yemekte karar verdim
canım ikinci öğün biraz erken olmamış mı? acıkacaksın akşama olmazsa salata falan ye
spor da maşallah EmineF EmineF ye yetişeceksin nerdeyse

Daha çekirge üyeyim :KK66:
Koşu bandını ve masajı bıraktım sadece jillian yapıyorum, bir kere ara verirsem bir daha toparlayamam diye yapıyorum. Spor yaparken zorlanmıyorum da spordan sonra duş işi falan kötü oluo. Evde soğuk kombi olunca :)
yaa evet şu kışın da en kötü tarafı soğuk bizim de alt kat boş peteklere el değmiyor ama ev de ısınmıyor doğru dürüst o kadar yaktığımız halde
buraya yediklerimizi böyle yazıyoruz ama Rabbim olmayanlara da versin,bizim evlerimizin de bereketini arttırsın
yiyeceklerimizi az pişirelim,çöpe atmayalım ya da hayvanlara verelim inşallah.bu konu da cok güzel bir örneğimiz de var ''hm''cim...Rabbim gördüğümüzden ayırmasın
haklısın callan cım yaa aminn diyelim

canım ikinci öğün biraz erken olmamış mı? acıkacaksın akşama olmazsa salata falan ye
spor da maşallah EmineF EmineF ye yetişeceksin nerdeyse
kaptanım bünyeyi bir şekilde iki öğüne alıştırmam lazım
EmineF EmineF idolümmmm
şimdi benim için spor cokkk önemli,doğum kilolarımın hepsi gitti şükür ama yavasta olsa biraz daha vermek istiyorum
15 kiloluk yük üzerimden kalkınca her tarafım yumoş oldu..bana spor zorunlu olmalı....

canım sen ilk kendini topla ailene destek ver
canınızı sıkacak olayları atlatın sonra diyete bakarsın
bir de türkiyedeki çoğu aile böyle durumlarla karsıkarsıya..bu zamanda yasam zor..Allah yardımcınız olsun
sen izin al buradan bence.psikolojin düzelince kilolarda gidecektir merak etme

yaa evet şu kışın da en kötü tarafı soğuk bizim de alt kat boş peteklere el değmiyor ama ev de ısınmıyor doğru dürüst o kadar yaktığımız halde
Aynen öyle üstüm boş altım sadece bir odayı ısıtıyor. Mantolama yok.Pencereler yok gibi :) Püfür püfür :)
Ben daha da yakmak zorundayım bebeğim var ama oda cebi yakıyor.
Zonguldakta yaşıyorum kömür cennetinde
Ama doğalgaz kullanıyoruz :)
Kömür varken cayır cayır yanardı valla oh kemiklerim ısınırdı :)

Ozaly Ozaly seni görünce feminizm aklıma geliyor hep
beynim bu avatarı feministlikle örtüştürmüş :)

Gibi biraz dimi ama ben o nedenle koymadım "hatun gücü biz herşeyi başarırız haydi tempo yallah :) " anlamında koydum. kendi kendimi gaza getiriyorum :)

işyerinde net gitti bütün yazışmalar netten üstüne bide cepte 1 gb yi doldurunca net yavaş ayyy yazamıyorum yaaa

ayyy geldi neyseki ben yazana kadar yaaa
Aynen öyle üstüm boş altım sadece bir odayı ısıtıyor. Mantolama yok.Pencereler yok gibi :) Püfür püfür :)
Ben daha da yakmak zorundayım bebeğim var ama oda cebi yakıyor.
Zonguldakta yaşıyorum kömür cennetinde
Ama doğalgaz kullanıyoruz :)
Kömür varken cayır cayır yanardı valla oh kemiklerim ısınırdı :)

Gibi biraz dimi ama ben o nedenle koymadım "hatun gücü biz herşeyi başarırız haydi tempo yallah :) " anlamında koydum. kendi kendimi gaza getiriyorum :)
valla dün akşam aklıma sobalı günlerimiz geldi çocukken evde sobamız vardı kömür sobası gerçi salon iyi idi ama wc ye gitmeye üşenirdik soğuktan ama o soba sıcaklığı ne güzeldir yaaa

Back
X