- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #130.601
sağol canım bugun ilk günüm bakalım ne kadar dayanacamben 2 kg almıştım çok geldi,sonra 500cclik pet şişelerle yapmaya basladım
jillian her yere etkili ama problemli bölgelerine ekstra calışabilirsin.mesela ben bugun squata basladım,bel inceltme hareketleri de yapıyorum,ağırlıkla beraber
eve tatlı alma,yoksa nefsine yenik düşüyor insan
ben okudum onun diyetini,çokkk ağır Allah yardımcın olsun
ben de öyleyim, çikolatasız yaşayamam, ama çözümü BİTTER!!!!! ama yüzde 80 diye satılanlar var ya, onlardan alıyorsun, buzdolabına koyuyorsun, bir parça kırıp ağzına atıyorsun ve yavaş yavaş ağzında eriyor, en fazla 2 parça yiyebiliyorsun, kesiyor valla harika bişeyy:)))
evet bitter iyi çözüm
evet ya karatay ve dukan tüm tatlı isteğini yok ediyor,yaşasın protein
süperrrr ablaa
yaa cok tatlısınnn

bebişe endeksli benim saatler kaptancım

bebiş uyudu sporumu yaptım geldim
ya bir de eşim evdeyken pek iş yapamıyorum,işlerrr beni beklerrr[/QUOTE]
Allah yardımcınız olsun inşen kısa zamanda halledersinizGünaydın kızlar, uğrayamıyorum çünkü bende hiç iyi haberler yok, eve haciz kağıdı geldi , ve ben çok derin bir bunalım halindeyim![]()
emine seni sonunda gördüm nerelerdesinDun Emine ne yapti
Sabah: 2yumurta ile tereyagda omlet, 1dilim otlu peynir, cay, salatalik, 2catal cevizli ezme.
Ogle: 2kasik patatesli tazefasulye kavurmasi, 1kase patlican corbasi, 1kasik yogurtlu morlahana, yagsiz salata.
....filtre kahve 3kuru incir.
Aksam: 1tabak etli nohut, 1/2 kase yogurt.
Spor: 72dk kurek, 260cekim powerplank
Su: 3lt+
Misafirler yemekler.. ev bereketli curcuna...girla. masaellah. Cok cesitli beslendim ama hep kasik saydim. Normalde yapmam. Iyi ki yapmisim. Asiri yerdim yoksa.
maşallah bende koşu bandıylayla herzaman 5km yürümeyi bir başarsamişin kötüsü evde nerden yapacağımı da bilmiyorum bi düzen oturtmam lazım yaa cd ye çekip tv de yapmam lazım pc nin olduğu oda çok uygun değil
bu arada bugün öğle yürüyüşlerime başladım öğleyin 5,5 km yürüdüm hava biraz soğuktu ama olsun bugün tam anlamıyla kendimi motive hissediyorum
hmm dikkat et iki öğün biraz zor inş başarırsınkızlar menümü şimdi yazayım ki daha fazla bir şey yemeyeyim
sabah 6-7 civarı kahvaltı: tam buğday unlu lavaş,2 haşlanmış yumurta,kayısı,light peynir(50 gr filan heralde),2 ceviz,3/4 muz,havuç
öğlen 14 civarı: ton balık,tam buğday unlu lavaş,4-5 etsiz çiğ köfte, 1,5 bardak portakallı içecek
jillian yapıldı
50 squat
gym stick twist 200kere
dumbell side bend sağ15 sol15,her iki taraf:100
akşama salep içeceğim
şimdiden 2 lt civarı su içtim zaten
callandanın günü de böyle biter
not: ikinci öğünü daha geç yapacaktım ama çok acıktım,neyse artık yarına
günden 2 öğün yemekte karar verdim