- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #130.741
Bugun işçi gıbı butun gun makina basındaydım.eleman yonlendırdım oldum yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çokkk zor bir diyet zaten,akrep nasıl yapmış şaştım kaldım aama o da sürekli yazmış başım dönüyor filan diye.en iyisi sağlıklı yoldan ayrlmamakCanim suan bende pismanim kendimi iyi hissetmiyorum bugun dayanim yarin birakacam
bu basina is acmak
can birakacam bu diyeti cok kotuyum
okudum super bilgiler sagol
bana hersey uyar can ama bu hafta basa bas gideriz
canım cokk geçmiş olsunnArkadaşlar ve en çok kaptanıımm,
Dişim kanal dibinden apse yapmış,çekilip implant yapılması gerekiyormuş.Kolum için de mr a gitmem gerekiyor.Ankarada heryer kar,arabam park halinde,okullar tatil 2 çocuk evde.vs vs vs.Bana biraz 2-3gün izin verseniz olur muuuu.Çok bunaldım
canım geçmiş olsun sana izin var ama dönüşün muhteşem olacak o şekilde söz verirsen yediklerine dikkat edeceksin sporunu yapacaksın ablan ve biz ne dersek bize ayak uyduracaksın haberin olsun ona göre geri gelince sıkı yönetim başlayacak gardını iyi al tamam mıArkadaşlar ve en çok kaptanıımm,
Dişim kanal dibinden apse yapmış,çekilip implant yapılması gerekiyormuş.Kolum için de mr a gitmem gerekiyor.Ankarada heryer kar,arabam park halinde,okullar tatil 2 çocuk evde.vs vs vs.Bana biraz 2-3gün izin verseniz olur muuuu.Çok bunaldım
maşallah tatlım benim menüm dünkinin aynısı şimdi cepten yazamıyorum ama sadece akşam ekmek yerine 3-4 kaşık pilav yedim listemde 2-3 kaşık diyordu benimki 1 kaşık fazla oldukızlar bugun son kez menü bildirmeyeceğimi söyledim çünkü sağlıksız beslendim
ama sporumu yine yaptım
zeynep arkadaşımızın ölçülerimizi konusalım sayfasına da yazdım,buraya yazacağm
jillian yapıldı
buna art
gym stick twist 200kere
dumbell side bend sağ 15 sol 15 çift kol 100kere
squat kızım kucağımdayken 55 kere
3 lt civarı su içildi
iyi geceler![]()
hayırlı olsun callancım sevindim menü denetçimizin olmasına kaçamak yapmaktan iyice korkucaz deseneöhüü öhüü
kızlar ilginizi çeksin diye kocaman ve kırmızı yazıyorum
kendi isteğimle ve kaptanımızın izniyle ''menü denetçisi'' oldum
yarından itibaren menüleri denetleyeceğim (bugun denetlemeyeceğim ve bugun son kez menü yazmayacağım,yarından itibaren hergün ben de düzenli yazacağım)
menü yazmayan arkadaşlara mesaj atacağım
diyete uygun olmayan menüleri uyaracağım
artık hepimize disiplin gerek
son zamanlar menülerimizde kurabiyeler börekler çörekler tatlılar pizzalar hamburgerler dönerler simitler yani her çeşit diyetle alakasız gıda görüyoruz,bunları eleştireceğim
sporları okuyacağım
içilen su miktarına bakacağım
özel bir nedenden menü yazamayacak arkadaşlar lütfen bana mesaj atsın
şimdilik aklıma gelenler bunlar
yeni dönemimizz hayırlı uğurlu olsun
hm cım geçmiş olsun yaşın kaç bilmiyorum ama benim dişçim 24 yaşımda butun 20 lik dişlerimi çekti sana ilerde sorun çıkaracak bunlar dedi 20 liklerin agızda kalmaı sağlıklı değilmişHerkesciklere Günaydın.
Yaklaşık 15 gündür çenem sızlıyor ama uyurken bile zorlanıyorum.
Ağrıyı izleyince acaba 20lik dişlerimle mi ilgili dedim ama Edirne bana güven vermediği için de doktora gitmek istemedim. Bugün dişçiye gideceğim bakalım hazır buradayken. Daha önceden sıkıntı yaşayan var mı aranızda?
İnsan bir şehri bu kadar mı sever yahu.
Eskişehir'de olunca çok mutlu oluyorum.
Bu arada bugün ailelere uğrayacağız artık. Onlara gidince geçe 3 5 gibi dışarı çıkılmaz diye önce tadını çıkardık.
Şimdi de 3 4 gün onlarla zaman geçiririz. Hatta bana kalsa dışarda kalmaya devam edelim diyorum ama bakalım nabız yoklamak lazım ayıp olur mu diye ..
Sabah sabah çenem nasıl düşük.
Eşim bana Eskişehir'de bir kitapçıda evlenme teklifi etmişti.
Çocukluğumuzdan beri gittiğimiz ve saatin farkına varmadığımız bir sahaftı.
Paşam oturmuş aylarca kalın bir kitap yazmış. BBaskısını yaptırmış. Önünde fotoğraflarımız. Arka kapağında evlenme teklifi için yazdığı cümleler. Önceden gidip ayarlamış kişisel gelişim kitapları arasına koymuş.
Ben gayet normal kitapları inceliyorum. Bir baktımn bizim fotoğraflarımız.
Benim şaşkınlığım ile beraber çık sevdiğimiz bir şarkı çalmaya başladı.
Ardından yüzük, çiçek derken ben nasıl bayılmadım hatırlamıyorum.
O kitapçıya gittik yine. Hem kitap aldık hem sahibi ile konuştuk. Duygulandım iyice. Paylaşmak istedim işte3 öylee.
ayyy canımmm benimm ya böyle romantik bir film izliyormuş gibi okudumHerkesciklere Günaydın.
Ağrıyı izleyince acaba 20lik dişlerimle mi ilgili dedim ama Edirne bana güven vermediği için de doktora gitmek istemedim. Bugün dişçiye gideceğim bakalım hazır buradayken. Daha önceden sıkıntı yaşayan var mı aranızda?
Bu arada bugün ailelere uğrayacağız artık. Onlara gidince geçe 3 5 gibi dışarı çıkılmaz diye önce tadını çıkardık.
Şimdi de 3 4 gün onlarla zaman geçiririz. Hatta bana kalsa dışarda kalmaya devam edelim diyorum ama bakalım nabız yoklamak lazım ayıp olur mu diye ..
Paşam oturmuş aylarca kalın bir kitap yazmış. BBaskısını yaptırmış. Önünde fotoğraflarımız. Arka kapağında evlenme teklifi için yazdığı cümleler. Önceden gidip ayarlamış kişisel gelişim kitapları arasına koymuş.
O kitapçıya gittik yine. Hem kitap aldık hem sahibi ile konuştuk. Duygulandım iyice. Paylaşmak istedim işte3 öylee.
toplightcım öğretmenmisin yoksa branş ne acaba bende matematikçiyim :)sonunda ankarada okullar 2 gün tatil oldu
müdür toplantıdan çıkmadı eğer çıkarsa bende haftasonuna kadar 3 gün izin alayım evde keyif yapayım diyorum bakalım nasıl olacak
kıtapcı INSANCIL mı???Herkesciklere Günaydın.
ayyy canımmhoşgeldin a ya böyle romantik bir film izliyormuş gibi okudum
maşallah size favori çiftimsiniz yaa resmenn
ya bir de kitapçı olayı harikaa
ben cok severim kitap okumayı,kitapçıları
kitap okuyanı da severim,o ayrı bir dünyadır,ayrı bir kültürdür
bende dünkü menümü yazayım
sabah
yarım bardak süt(spordan sonra)
1 kaşık yulaf kepeğiyle omlet
çay
arada
nescafe
ikindi vakti
köfte
söğüş salata (topicim sen istedin diye ekledim bunu)
1.5 dilim ekmek
maden suyu
dün gece tipi vardı çok gürültülüydü erken uyudum
Film gıbı yani...Herkesciklere Günaydın.
çokkk güzel canımm maşallah,böyle menülerle bana(menü denetçisine) gelin kızlar,nevanın menüsü örnek olsun hepimizebende dünkü menümü yazayım
sabah
yarım bardak süt(spordan sonra)
1 kaşık yulaf kepeğiyle omlet
çay
arada
nescafe
ikindi vakti
köfte
söğüş salata (topicim sen istedin diye ekledim bunu)
1.5 dilim ekmek
maden suyu
dün gece tipi vardı çok gürültülüydü erken uyudum