Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi buraları neşelendirelim
bakalım kimler neler yapmış nasıl kilo vermişlerrr
bugunkü konusacağımız insan : Kate Middleton
toplamda 37 kg verdiği düşünülüyormuşş
düşük glisemik indeksli gıdalar,yağsız et balık sebze tüketmiş
kate yaz yemeklerini seviyormuş,fasulye,salata,somon
yedikleri konusunda cok disiplinliymiş
dukan diyeti uygulamış
jennifer lopez ve nicole kidman da dukan uyguluyormuş kızlar
iştee katein öceki fotoları
kate-middleton-5.webp
kate-middleton-diet-before.webp

değişim zamanı

image-4-for-celebrity-diet-before-and-after-gallery-41946278.webp

kate-middleton-before-after-beauty-treatments-wedding.webp

sonrasıııı

1-Rainbow-Kate-Middleton-400x300.webp

Kate-Middleton.webp

katemiddleton-490x368.webp

kate-middleton-590km0420.webp

kate-middleton-660.webp

kate-middleton-before-after-weight-loss-2008-2009.webp

Aman biktim bu telden yapilan alintilarda sikinti cikmasina callan seniki uzun ondan olmuyor burdan yaziyorum bugun islerimi hitam ettiriyim ins yarin siki bir spora baslamayi dusunuyirum ins ins can hic sonuc belli degil bakarsin verdigimi geri alirim 50 li rakamlari gormek guzel dir diye dusundum ama cok haz alamadim tabi cok sukur ama insanoglu nankor illada 55 olursa daha mutli olurum diye dusinirem
aynenn canım yaaa
ben de 59u gördüm ama gözümü 55 diktim inannn
daha tatmin olamadım
bir de selülit filan dolu ben de,karnım da yumoş yumoş
sıkı selülitsiz fit bir vucut istiyorum
ya bir de 55 kiloda sabitleneyimmm
ohhh harika olur yaaa

Arkadaşlar ve en çok kaptanıımm,
Dişim kanal dibinden apse yapmış,çekilip implant yapılması gerekiyormuş.Kolum için de mr a gitmem gerekiyor.Ankarada heryer kar,arabam park halinde,okullar tatil 2 çocuk evde.vs vs vs.Bana biraz 2-3gün izin verseniz olur muuuu.Çok bunaldım

gecmis olsun canim

toparlan ama buraya guzel bi sekilde dön yoksa bi anlami kalmaz.

Herkesciklere Günaydın.
Yaklaşık 15 gündür çenem sızlıyor ama uyurken bile zorlanıyorum.
Ağrıyı izleyince acaba 20lik dişlerimle mi ilgili dedim ama Edirne bana güven vermediği için de doktora gitmek istemedim. Bugün dişçiye gideceğim bakalım hazır buradayken. Daha önceden sıkıntı yaşayan var mı aranızda?

İnsan bir şehri bu kadar mı sever yahu.
Eskişehir'de olunca çok mutlu oluyorum.
Bu arada bugün ailelere uğrayacağız artık. Onlara gidince geçe 3 5 gibi dışarı çıkılmaz diye önce tadını çıkardık.
Şimdi de 3 4 gün onlarla zaman geçiririz. Hatta bana kalsa dışarda kalmaya devam edelim diyorum ama bakalım nabız yoklamak lazım ayıp olur mu diye ..

Sabah sabah çenem nasıl düşük.
Eşim bana Eskişehir'de bir kitapçıda evlenme teklifi etmişti.
Çocukluğumuzdan beri gittiğimiz ve saatin farkına varmadığımız bir sahaftı.
Paşam oturmuş aylarca kalın bir kitap yazmış. BBaskısını yaptırmış. Önünde fotoğraflarımız. Arka kapağında evlenme teklifi için yazdığı cümleler. Önceden gidip ayarlamış kişisel gelişim kitapları arasına koymuş.
Ben gayet normal kitapları inceliyorum. Bir baktımn bizim fotoğraflarımız.
Benim şaşkınlığım ile beraber çık sevdiğimiz bir şarkı çalmaya başladı.
Ardından yüzük, çiçek derken ben nasıl bayılmadım hatırlamıyorum.
O kitapçıya gittik yine. Hem kitap aldık hem sahibi ile konuştuk. Duygulandım iyice. Paylaşmak istedim işte3 öylee.

canim yaaa romantizmin dibine vurmussunuzz :KK36:Allahim heyecaninizi bu hallerinizi kaybettirmesin (hepimize)

Hanimlar bugun gozlerimi dunyaya actigim icin sukurler olsun bu rus diyeti neymis yahu dun bozmamak icin cok mucade ettim benim icin en iyisi erken uyumakti dedim sabah erkenden kalkip birseyler yiyecem sabah kalktimki gozlerim karariyor dengem yok vucut titriyor hemen mutfakga attim kendimi ne anladik diyeceksiniz

aman dikkat et kuzum yemegede cok yuklenme en azindan aksamlarina dikkat et

günaydınlarrr gece bir öksürük krizi tuttu en son 2 gibi ağzıma karanfil aldım soğanı kesip başucuma koydum onunla 3 te dalabildim saolsun ufaklıkta 8 de anne kalk artık diye uyandırdı

gecmis olsun kaptan dikkat ett

bu arada kurukayısı fiyatı nekadar artmış farkettiniz mi,ben fiyatını görünce şasırdım
şimdi internetten baktım %113 artmış
gıda fiyatları da enflasyonun çok üstünde artmış
yabancı ülkelerde çekilen bellgeselleri izlerken ''hamburger cips kola çikolata bu tarz seyler sebze meyveden daha ucuz,bundan bunları tercih etmek zorunda kalıyoruz'' ifadelerine rastlıyordum..biz de bu yönde yol alıyoruz galiba
üzüldüm açıkçası
bir de uygur türkleri ile ilgili haberleri takip edebiliyormusunuz,sürekli idam ediliyorlar,yedikleri gıdalara,ibadetlerine,davranışlarına kadar her türlü haklarına müdahale ediliyor
çok üzüldüğüm konular

gecen eminonune gittik kahve kuru meyve almaya.
ben fazla fazla almayi sevmiyorum cunku cokda yenmiyor az az aldim bayaa para verdik helali hos olaun tabi ama her zaman bu sekilde alinmayabilir.

günaydın zeynepcimm sporumu yapıp geliyorum ölçülerimizi konusalımaa :KK16::KK16:

bende spora gitsemmi gitmesemmi bilemedim yahuu püfff :110:

cocukların ve kendimin kahvaltısını yaptırdım öğle ve akşam yemek hazırlıklarına başladım fırsat buldukça uğrarım

aynenn canım yaaa
ben de 59uyapiyorda gözümü 55 diktim inannn
daha tatmin olamadım
bir de selülit filan dolu ben de,karnım da yumoş yumoş
sıkı selülitsiz fit bir vucut istiyorum
ya bir de 55 kiloda sabitleneyimmm
ohhh harika olur yaaa
Bende oyleyim yuzebilseydik harika olurdu ne kadar tartida inis gorsekte sikilasmadan cok ince gorulmuyor 55 neki sen buazimle ins 50 yi gorursun
Gunaydin kizlarrr:KK54:
Gunaydin ccanim dun aksam en son kacta yedin merak ettim o masadn ayrilmak kolay olmayabilir
bee malum cok güçlü bir rakibim
var,yetişmek için çokkkkkkkk
çalışmak gerekkk
koş callan koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
:KK55::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
canim guclu bir rakipsem karsimdakide guclu rakibemdr sporu harika vakitti yapiyorsun

Bende oyleyim yuzebilseydik harika olurdu ne kadar tartida inis gorsekte sikilasmadan cok ince gorulmuyor 55 neki sen buazimle ins 50 yi gorursun

Gunaydin ccanim dun aksam en son kacta yedin merak ettim o masadn ayrilmak kolay olmayabilir canim guclu bir rakipsem karsimdakide guclu rakibemdr sporu harika vakitti yapiyorsun

7 de tatlim.
1 tane firinda tavuk but ve yogurt yedim
1 dilim tam bugday ekmekle.
neden merak ettinki kiz

kızlar merhaba bende sizin takıma gelmek istiyorum ama sizin davet etmeniz gerekiyor ya. ihtiyacınız var mı yeni birisine ?

kızlar merhaba bende sizin takıma gelmek istiyorum ama sizin davet etmeniz gerekiyor ya. ihtiyacınız var mı yeni birisine ?
kaç kilosun şimdi
hedefin kaç
yaşın kaç
spor yapıyor musun
doğum yaptın mı
hayatın nasıl aktif mi,yoksa daha yavas mı
anlat kendinii tatlımm:KK55::KK55::KK55::KK55:
daha cok merak ettiğimiz soru var

ben memurum haftaiçi 8-5 bilgisayar başındayım geçen sene 80 kilo ile kalori saydım 5 ay da 7 kilo falan verdim yazın ara verdim şimdi tekrar başlamak istiyorum
pazartesi 72.2 kiloydum pazartesi başladım diyete bugün sabah 71.4 olmuştum tartıda. kalori sayıyorum.
hedefim 55 kilo olmak
30 yaşındayım
bi kızım var 3 yaşında
monoton yaşamım var ev iş ev iş
sporu youtube videosu var 30 dk karın bel bölgesi için onu yapıyorum sıkılaşmak için. hava güzel olunca öğlen aralarında 4000 adım atıyorum.
aklıma gelenler bunlar.. şimdi yarışmaya katılım sayfasına yazdığımda başvuru için ilk davet eden takıma katılmak zorundaymışım sanırım öyle dediler takım seçemiyormuşum. eğer siz uygun görürseniz ihtiyacınız varsa ben başvurumu yazınca haber veririm siz de davet edersiniz.

ben memurum haftaiçi 8-5 bilgisayar başındayım geçen sene 80 kilo ile kalori saydım 5 ay da 7 kilo falan verdim yazın ara verdim şimdi tekrar başlamak istiyorum
pazartesi 72.2 kiloydum pazartesi başladım diyete bugün sabah 71.4 olmuştum tartıda. kalori sayıyorum.
hedefim 55 kilo olmak
30 yaşındayım
bi kızım var 3 yaşında
monoton yaşamım var ev iş ev iş
sporu youtube videosu var 30 dk karın bel bölgesi için onu yapıyorum sıkılaşmak için. hava güzel olunca öğlen aralarında 4000 adım atıyorum.
aklıma gelenler bunlar.. şimdi yarışmaya katılım sayfasına yazdığımda başvuru için ilk davet eden takıma katılmak zorundaymışım sanırım öyle dediler takım seçemiyormuşum. eğer siz uygun görürseniz ihtiyacınız varsa ben başvurumu yazınca haber veririm siz de davet edersiniz.
hoşgeldinnn takımımıza
ben callan 27 yasındayım 1 kızım vargeçen cuma 59,9 çıktım
163 cm boyundayım
senin boyun kaç
benim de hedefim 55
jillian michael 30 day shred yapıyorum,hatta yeni başlayan bir yarışma var,katılmak istersen linnkini yolluyoruM
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day1-grup.784408/page-27
bunun dışında ben de kalori sayıyorum
telefonuma fatsecret diye bir application indirdim
ben hareketli olduğum için hedefim 1700 kcalı geçmemek
seni hedefin kaç
bu arada ilk sayfada kurallarımız var,bu kuralları okuyup, kabul edip etmediğini bildirmen lazım ve bunlara uyman lazım
ben grubumuzun menü denetçisiyim,bugunden itibaren herkesin menüsüne bakacağım,menü yazmadıysa uyaracağım, ve diyete uygun bir şey yoksa eleştireceğim
işi ciddiye almazsak bu kilolar gitmiyor ne yapalım:kk77::KK49:o_O
bu arada 2 cuma deneme süren var,eğer katılımın iyi olursa 3. cuma gruba dahil edileceksin,yani şimdi deneme sürecindeki bir adaysın
hadi kolay gelsin hepimize taze üyemiz:KK60::KK60::KK60:

hoşgeldinnn takımımıza
ben callan 27 yasındayım 1 kızım vargeçen cuma 59,9 çıktım
163 cm boyundayım
senin boyun kaç
benim de hedefim 55
jillian michael 30 day shred yapıyorum,hatta yeni başlayan bir yarışma var,katılmak istersen linnkini yolluyoruM
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day1-grup.784408/page-27
bunun dışında ben de kalori sayıyorum
telefonuma fatsecret diye bir application indirdim
ben hareketli olduğum için hedefim 1700 kcalı geçmemek
seni hedefin kaç
bu arada ilk sayfada kurallarımız var,bu kuralları okuyup, kabul edip etmediğini bildirmen lazım ve bunlara uyman lazım
ben grubumuzun menü denetçisiyim,bugunden itibaren herkesin menüsüne bakacağım,menü yazmadıysa uyaracağım, ve diyete uygun bir şey yoksa eleştireceğim
işi ciddiye almazsak bu kilolar gitmiyor ne yapalım:kk77::KK49:o_O
bu arada 2 cuma deneme süren var,eğer katılımın iyi olursa 3. cuma gruba dahil edileceksin,yani şimdi deneme sürecindeki bir adaysın
hadi kolay gelsin hepimize taze üyemiz:KK60::KK60::KK60:
tşk ederim

ben şimdi cuma yarışmasına katılmak için başvuru yapmayacakmıyım. katılmak isteyenler kilo geçmişini falan yazıyor da kaptanlar davet ediyor. öyle değil mi . öyle bi şart yoksa hiç yazmayayım zaten sizin guruba katılmak istiyordum . topiğinizi okudum birbirinizi iyi motive ediyorsunuz.
ben 168 cm im. kuralları okudum.
tam da diyete ilk başladığım en çok kilo vereceğim dönemlerim deneme sürecinde geçecek.:KK70:

tşk ederim

ben şimdi cuma yarışmasına katılmak için başvuru yapmayacakmıyım. katılmak isteyenler kilo geçmişini falan yazıyor da kaptanlar davet ediyor. öyle değil mi . öyle bi şart yoksa hiç yazmayayım zaten sizin guruba katılmak istiyordum . topiğinizi okudum birbirinizi iyi motive ediyorsunuz.
ben 168 cm im. kuralları okudum.
tam da diyete ilk başladığım en çok kilo vereceğim dönemlerim deneme sürecinde geçecek.:KK70:
bence gerek yok
ama kaptanımız gelince tekrar sorarız
ben de en cok kilo verilen sürecin denemede geçmesine üzülüyorum
yeni gelenler merak ediyorlar ne zaman listeye gireceğiz diye,açıkcası bir bıkkınlık da oluyor
ben iki hafta olmasına karsıyım,bunu paylaşım alanına da yazdım,topik sahibi seabaharımız cevap da verdi,sanırım kaptanların bunu istemesi lazım
ama neyse önemli olan bizim kilo vermemiz,takımın derecesi de önemli ama ne yapalım artık....
bu arada sen hytsvncgzl hytsvncgzl tatlı anaokul öğretmenimizle yakın kilolardasınız,bence yarısabilirsiniz
benim rakibim dagyolu,ben onunla yarısıyorum..rekabet iyidir
arada özel mesajlarla biribirinizi rahatsız edersiniz..biz dagyoluyla öyle yapıyoruz
kolay gelsin:kk77::KK69:

bence gerek yok
ama kaptanımız gelince tekrar sorarız
ben de en cok kilo verilen sürecin denemede geçmesine üzülüyorum
yeni gelenler merak ediyorlar ne zaman listeye gireceğiz diye,açıkcası bir bıkkınlık da oluyor
ben iki hafta olmasına karsıyım,bunu paylaşım alanına da yazdım,topik sahibi seabaharımız cevap da verdi,sanırım kaptanların bunu istemesi lazım
ama neyse önemli olan bizim kilo vermemiz,takımın derecesi de önemli ama ne yapalım artık....
bu arada sen hytsvncgzl hytsvncgzl tatlı anaokul öğretmenimizle yakın kilolardasınız,bence yarısabilirsiniz
benim rakibim dagyolu,ben onunla yarısıyorum..rekabet iyidir
arada özel mesajlarla biribirinizi rahatsız edersiniz..biz dagyoluyla öyle yapıyoruz
kolay gelsin:kk77::KK69:
tamam o zaman ben kaptaninizdan haber bekliyorum bu cuma ilk cumam olur sizinle. Evet yarışmak iyi olur. Rakibem de isterse seve seve yarisirim. Ben 1000 cal asmamaya çalışıyorum. Diyet arkadaşım sitesini kullanıyorum.

Back
X