Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosbuldum :) kahvalti ve ogle yemegim birleşti sayilir bu gün.
kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Pir parca da nutella tattım
Bir de domates
Simdi iseee ip atlayacagim.takim arkadaslarima ve kendime destek olmam lazım: ))
menun güzelmiş

Selam Kızlar
09/01 menüm
kahvaltı
1 yumurta 1 dilim ekmek 4 zeytin
öğle
yoğurt+müsli ve yarım elma yarım portakal 8 badem
akşam
1 tabak taze fasulye 2-3 kaşık pilav
su tüketimim:2 lt
spor yarım sa. callenetics evo
Herşeyi defterime yazıyorum. Menümü değerlendirirseniz sewinirim. Yazılanları okuyamadım şimdi okuyiim. Bide mesaj sayımızı nasıl bilip yazıcaz?
meyveyi öğlen arasına koyman çok iyi olmuş

canim onlar sektorde deneyimli birini istiyor. ama benim.o sektorde deneyimim.yok dolayisiyla olmadi gorusemedik bile.

:KK48:
hayırlısı olsun hakkında canım yeni ayrıldın zaten işinden oyuzden biraz tatili hakettin dinlenmeyede ihtiyacın var

Sabah 1b sut,1 yumurta,1dilim peynır,5zeytın,1tatlı kasıgı kıyma
1elma,yesilcay
Oğlen yayla c, patates yemegı,pancarlı salata,ayran
Sade tkahvesı,5 fındık
Aksam hellımli bonfıle,2 kaşık bulgur,yoğurt
Mistik cay
2,5 lt su
bu menuye bayıldım herşeyden var protein dolu bir menu olmuş:)

canım buyur kazenin yazısını buldumm
dert etme şimdi öğrenmiş oldun

Merhaba
Fotograflarinizi paylasmanzi icin albumuygulamasini aktif ettik. Mesaji duzenle secenegi icerigi bosaltmaniz icin degil yazim hatalarinizi veya dusuk kurdugunzu cumleleri duzenleme icin verilmis bir ozelliktir. Silinen iceriklerden dolayi bir altta sizin mesajiniza veya fotografiniza yorum yapan kisinin mesaji anlasilmamakta ben bu kisiye deger verip yorum yapiyorum ama 3 dakika sonra siliniyor bu nasil tutumdur seklinde gelen sikayetlerden sonra konulardna bu ozellik kaldirilmistir. Album bolumune eklediginiz fotograf dilediginzi kisiler tarafindan goruntulenebilir ve dilediginiz zaman sizin tarafinizdan silinebilir.

Lutfen forumu dogru kullanalim, icerik silmenin cezasinin da 1 gun isteden uzaklastirma oldugunu ifade edeyim.
bunu bizle paylaştığın için saol zeynepcim bende düşünüyodum resm yükleyip kaldırmayı iyi oldu uyarman

eee tabi haftasonu herkes uykuda şimdi erken yatıp uykuya doyan sadece benim anlaşılan :KK45: bende çıkayım ozaman öğleden sonra çocuklarımla çarşıya çıkıcam o yuzden giremem sanırım belki telefondan bakabilirim kendinize iyi bakın arkadaşlar öpüyorum herkesi:KK48:

canım bende onu sorcaktım ben geçen hafta cumartesi günü girdim takıma ben önimizdeki cuma gircekmiyim ona göre yapmayı düşündüğüm bazı şeyler var

cuma günleri yazıcaz anladıgım kadarıyla takımdaki mesajlarımı sayıcaz dimi ben yazayım o halde bu mesaj hariç 58 tane saydım.ayrıca kendime not düşeyim buraya şuan mesaj sayım 134

biz hiç sarı kart aldık mı ilk uyarımıydı ona göre hepimiz üzerimize düşeni yapalım :KK43:
canım uzun süredir bizim takım hep ilk üçteydi uzun süredir nıta almamıştık bu şlk oldu notanın silinmesi için bütğn takımlar arasında şlk üçe girmemiz gerekiyor canım bu arada sen takıma kilo bildirdiğin 3. cuma giriyorsun sanırım 2 hafta sonra ctrsi değil persembe girseydin 1 hafta sonra girecektin :(

günaydınlarr
gece kızlar amma döktürmüşsünüz yahuu
bu arada zeynep saolsun kazenin uyarısını yapmış foto koymak yerine profile albüm koyup sadece şu üyeler görsün seçeneği aktif hale getirilebilir
artık bu hafta kendimize iyi bakalım nıtadan kurtulmak gerekli

Günaydin hanimlar
Bakalım bu zalım çekirge dün neler yemiş:KK67:

Sabah tek dilim ekmegin üstüne tereyag bal sürmüş
Öglen çeyrek ekmek tost yimiş üstüne bide bi ayran içmiş.
Akşam 6 kaşık darbeli çorba içmiş
Koca bir tabak makarna yemiş
Sporu ihmal etmiş çünkü beli çok agriomuş ama suyu ihmal etmemiş.
Bu arada an itibariyle regl olmuş dünki artı tartı sonucunun neden artı oldugu belli olmuş
Tam sopalık bu çekirge
Siz girişmeyin ben girişicem ona:KK67:

BİREYSEL DERECELER
ÜÇÜNCÜ: dagyolu-------5. TAKIM-----%2,61:nazar::KK9:
yanlış görmedim dimi maşallahhhhhhhhhhh @dagyolu canım 3. olmuşsun tebrikler
tebriklerrrr dagyolcummm
kızlar ben de bu sabah 300 gr daha vermişim.bu diyet arkadaşım işe yarıyor,kilo verme tahminleri de doğru
diyor ki mesela bu kaloriyle bugun bukadar kilo verdiniz,ayda sukadar kilo verirsiniz
bence sporda yoğun olarak bir hafta geçirdiğim için de kas kütlem arttı,şimdi kilo olarak düşüşe geçiyorum
bu arada iyiki 5. takımdayımmm
ben yıllar önceee üni 4 temiydim neydim,yani 6 sene önce filan üye olmuştum,zayıflama yarısmasına katıldım diye hatırlıyorum ama o zaman bukadar motive olmamıstım
o zamanki üyeliğimin en büyük katkısı leslie jillian callaneticsin pump it up ebru şallı filan tüm videolarını bu siteden indirmiştimEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
spora başlama sebebim burası resmen
teşekkürler her şey için 5. takım kaptanım ve arkadaşlarım
buraya geldiğimde 66 kg dım 1kasımdadoğumdan 71 kg ile çıkmıştım.1 haftada kanamalarla filan 66ya düştüm (normal doğum yaptığım için böyle oldu muhtemelen,çünkü cok hareketliydim,2 saatte bir emzirmeler derkenn hopp 66)
sonra 1 ay içinde 5 kg aldım,daha da alırdım
çünkü 40ım içinde kaynanamda kaldım,Allah razı olsun cokkk iyi bir hanımdır kendisi.severim sayarım.40 gün cok iyi ağırladı bizi..yalnız eşim kaynanam ve oradaki akrabaları yeme konusunda biraz baskı yaptı.süt olsun diye.ilk ay bazen ne kadar yediğimi hesaplıyordum 3000kcalı coktan geçip 4000e yaklaşıyordu..ee sonuç 1 ayda 5 kilo
evime geldim71 kg olmuşum
sonradan yememi çok da azaltmadım
hergün 1lt dondurma ve 1 paket kuruyemiş yediğim günler cok oluyordu (yemeğin yanında) ama yine de 40ım içindeki kadar cok yemiyordum ve kızımla neredeyse hergün yürüyüse cıkıyordum.böylelikle 66a kadar düştüm.ama biliyormusunuz halimden memnundum aslında. buraya gelmesem 66da kalırdım muhtemelen.eşim arada küçük küçük takılıyordu,ben de üzülüyordum kilo konusunda,aynı zamanda harekete de geçmiyordum
buraya cok da beklentim olmadan geldim
ama sonuç 70 günde 6 kg gitti,çünkü çokk motive oldum..buraya geldikten sonra gerçekten zayıflamayı cok istedim..hala da cokk istiyorum
kaptanım ve takım arkadaşlarım cokkk teşekkürler
rakibemmm @dagyolu sana ayrıcaaaa teşekkür ederim
ve ayrıca su an burada olmasa da,mezun arkadasımız melteme cok tesekkür ederim
çünkü meltem olmasa aynı sacma menülerim olacaktı.
kızlar buraya ilk geldiğimde ilk haftaki menümde 1 kase cekirdek,1 kase kuruyemiş vardı ya da 1 kase badem
servey servey menüsünde de sabah aşuresi vardı:KK48::KK48:
meltem beni sert eleştirdi
1 kase fazla
kızlar uyardı bırak su cekirdeği( okadar alışmıştımki bırakmak cok zordu ama bıraktım,şimdi tadını hatırlamıyorum)
meltem meyve sabah yenilecek dedi,öğleden sonra yenilmeyecek dedi
sabaha kayısı ve suyla başla dedi(çünkü ben bolbol etiform yiyiyordum tuvalete cıkmak için,servey de yeme demişti)
sonra bu alışkanlıkla tuvalete cıkabilmeye basladım
aslında bilmediğimiz şeyler değil ama uygulamada sorunlarımız var,başımıza birinin vurması lazım,hayatımıza geçirmek için:KK11:
öğlen haşlanmış sebze ve baharatlı yoğurtlar yedirdi bize
katkısı büyük yanii,cokkk tesekkürler herbirinize...
yaa ben ne anlatıyordum,nasıl buraya geldimo_O
neyse sonuca bağlıyorumm
1.menülerimizi eleştirelim,birbirimize doğruları söyleyelim
2. menüleri mutlaka mutlaka yazalım,bu kendinize yapacağınız bir iyilik aslında
3. buradaki devamlılık motivasyon önemli olduğu kadar,birincilik de önemli,çünkü bunun da motivasyonda cok büyük payı var
4.bundan sonra amacımız her hafta birinci olmak

en büyük takım 5. takımmmmmmmmmmmm:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
toplight toplight
servey servey
Ahri_ Ahri_
@dagyolu
hm22 hm22
EmineF EmineF
A ates_su
hytsvncgzl hytsvncgzl
Ozaly Ozaly
ayda2kilogo ayda2kilogo
Neva2516 Neva2516
S speedy26
bu haftaaaaaa birinciyiizzzzzzzzz
:KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28:

Günaydin hanimlar
Bakalım bu zalım çekirge dün neler yemiş:KK67:

Sabah tek dilim ekmegin üstüne tereyag bal sürmüş
Öglen çeyrek ekmek tost yimiş üstüne bide bi ayran içmiş.
Akşam 6 kaşık darbeli çorba içmiş
Koca bir tabak makarna yemiş
Sporu ihmal etmiş çünkü beli çok agriomuş ama suyu ihmal etmemiş.
Bu arada an itibariyle regl olmuş dünki artı tartı sonucunun neden artı oldugu belli olmuş
Tam sopalık bu çekirge
Siz girişmeyin ben girişicem ona:KK67:
Menu olmsmıs sen gırısıyorsan bız bısey demıyelım aslında evdeyken daha saglıklı seyler yrnebılırr

Bu arada burada hesap vermek dıyetısyene gıtme etkısı yaratıyor ayrıca dıyetısyenlere saygım var ama en az onlar kdr bılınıyor bırcok sey o yuzden burası super bısey herkes bana nalsın dıyor ama ben mutlu degılım burada olunca c ıy seyecıkıyor

Kızlar dun aksam yemege gıttık ısten cıkınca perttım cunku.menude bana gozkırpanları gorsenız hep ekmeklı seylerdi istesek dısarda da saglıklı yenıyor hellım peynırlı bonfıle gordum sordum garsona yanında ne var dıye pirinç pilavı ve patates kızartması domates sogan var dedı bende prıncı bulgurla degıselim patates kızartması yerıne yoğurt koyalım dedım oyle getırdı bulgur ıkı kasıktı zaten sorun kalmadı tatlıyı ellemedım ıcımden dedım kı super yemek yedın baska gun oglen yemek yerıne 1porsıyon yersın nasıl fıkırrr

Menu olmsmıs sen gırısıyorsan bız bısey demıyelım aslında evdeyken daha saglıklı seyler yrnebılırr
Çalışıyorum ben.iş yerinde ne bulursam onu yiyorum.bu hafta müfettişler vardi zaten çok geç çıktım ki yemek için ayırabildigim vakit 15dkydı :(

Kızlar dun aksam yemege gıttık ısten cıkınca perttım cunku.menude bana gozkırpanları gorsenız hep ekmeklı seylerdi istesek dısarda da saglıklı yenıyor hellım peynırlı bonfıle gordum sordum garsona yanında ne var dıye pirinç pilavı ve patates kızartması domates sogan var dedı bende prıncı bulgurla degıselim patates kızartması yerıne yoğurt koyalım dedım oyle getırdı bulgur ıkı kasıktı zaten sorun kalmadı tatlıyı ellemedım ıcımden dedım kı super yemek yedın baska gun oglen yemek yerıne 1porsıyon yersın nasıl fıkırrr

:KK9::KK9::KK9::KK9:
Serveycim aferin çok güzel yapmışsın :KK74:

Back
X