Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dun arkadasta dıkkat edıyorum gıbı bısey soledım demez olaydım dedıkten sonra ustume geldıler sureklı o zaman sunu ye bu kılo aldırmaz dıye ısrarcı oldular dememek lazımmm
Zaten diyetteyim tarzi laflar edince insanlara ye diye israr etmeler basliyor.en iyisi midem kotu ,disim ağrıyor: ) basim agriyor ,bunu yersem dokunuyor gibi laflar demek en mantiklisi galiba

İyi akşamlar hanımlar
Bugun pek giremedim nete
Menümü resim ekledm
Resimde büyük görünüo ama kahvaltı tatlı tabaginda zaten yanına tatli çatalı koydum az oldugu belli olsun diye. :)
Öglen dışardaydm yemedim bişi.
Şimdide bir avuç tuzlu fıstık yiyorum.jillian yapcam birazdan sonada kahvemi içerim.oh mis :)

İyi akşamlar hanımlar
Bugun pek giremedim nete
Menümü resim ekledm
Resimde büyük görünüo ama kahvaltı tatlı tabaginda zaten yanına tatli çatalı koydum az oldugu belli olsun diye. :)
Öglen dışardaydm yemedim bişi.
Şimdide bir avuç tuzlu fıstık yiyorum.jillian yapcam birazdan sonada kahvemi içerim.oh mis :)
Resmi koymayı unutmuşum ya :)

Eklentiler

• PicsArt_1421002370939.webp
    PicsArt_1421002370939.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 60
Ben de yazayim menumu pek iyi değil ama: (
Kahvaltı': 2 dilim kizarmis ekmek
Beyaz peynir
Cemen
Çeyrek simit
Ara 2 dilim portakal
Ogle yemegi yiyemedim carsi pazar dolastim 2 saat falan
Aksam da çeyrek ekmek arasi döner ayran
Spor adi altinda bisey yapamadim ama gayet hareketli bi gündü

bende menümü gireyim hsftasonları kötünoluyor calılırken daha düzenli
sabah
2 dilim ekmek üzerinde peynşr yumurta koyup fırına vermiştim bayatlar değerlendin diye
domates salatalık maydanoz
ara
1/4 dilim armut
akşam
4 köfte
1 dilim ekmek
soğan salata
yelillik
ara 8 badem
eşimin birasından 3-4 yudum

Kızlar, bir yazı için araştırma yaparken buldum bunu.
Bu kadar olacağını bilmediğim ve beni şaşırtan bir bilgi oldu.

31Ez2r.jpg
Bende şok diyetlere baktım dün hep.sporu ihmal etmezsek kötü bir etkisi olmazmış,simdi senin yazıdan sonrada biraz sempatik gelmeye başladi ama kahvalti portakal suyu diyo.yahu nasıl doycez portakal suyuyla canım ;)

Benim gibi erkenci birileri daha var :)
Günaydın hm22 günaydın 5.takım
Bugüm müfettişlerim gidecek galiba
Karnımda uçan kelebek etkisi :)

Günaydın Ozalycim.
Müfettişlerin vardı demek, ben uzak olunca kaçırmışım.
Gitsinler de bir nefes alın.

Bende şok diyetlere baktım dün hep.sporu ihmal etmezsek kötü bir etkisi olmazmış,simdi senin yazıdan sonrada biraz sempatik gelmeye başladi ama kahvalti portakal suyu diyo.yahu nasıl doycez portakal suyuyla canım :KK66:

Pek benim yapabileceğim bir şey değil şok diyetler ama yine de bilgi insanda bir hoşluk yaratıyor tabi.
Bir de, spor derken, ciddi anlamda ağırlık çalışmasından bahsediyor.
Çoğumuz, genellikle kardiyo çalışıyoruz.
Bunda, öyle 2-3 kiloluk ağırlıklardan da bahsetmiyor diye düşünüyorum.
Emine yine aydınlatır da bizi.

Gunaydinlar: ) bence sok siyeteler ne olursa olsun saglikli değil.yavas yavas verelim garanti olsun faLasiyla geri almayalim verdiklerimizi.neticede bu kilolar bir anda hop diye gelmedi bize degil mi? Hop diye de gitmeyecekleri kesin :)

Şok diyetlere bence de gerek yok ama ağırlık çalışılabilse, aslında giden kilolar kolay kolay gelmez.
1 kg kas hücresi, her gün 20 kalori fazla yakmaya neden oluyormuş.
20 kg kas hücresi arttırabildiğimizi bir düşünsek ..
Tabi, sıkılaşma da yanına kalanı olur.

Gunaydinlar: ) bence sok siyeteler ne olursa olsun saglikli değil.yavas yavas verelim garanti olsun faLasiyla geri almayalim verdiklerimizi.neticede bu kilolar bir anda hop diye gelmedi bize degil mi? Hop diye de gitmeyecekleri kesin :)

Bu arada hoşgeldin ateş-su.
Tanışma fırsatı bulamamıştık.

Back
X