- 28 Kasım 2014
- 208
- 305
- 73
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #131.541
günaydın herkeseeeee....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasmin baharatmı benimde düzensiz faydası oluyosa kullanayım bende
http://www.belgun.tv/2013/07/ng-tabu-dovmeler.htmlEskisi gibi arkeoloji yazısı olmuyor şeker.
Dinazorlar benim de çok ilgimi çekiyor.
Bir de fark ettim de, artık televizyondaki belgeseller de eskisi gibi değil.
Acaba diyorum, insanlar çok tercih etmiyor diye mi kalite düşüyor.
biliyorummm,sen aslaa bildirimden kaçmazsın,iradeli hatunummm benimmkaptancım çok şükür bir sıkıntı yok da düzene koymam gereken bir durum var halleder gelirim inş bildirim yapacağim inş
sağol canım amin
inş canım bildirimden kaçmam haberin ola![]()
callan cım ben dünki yürüyüşe ek olarak 50 tane squathttp://www.belgun.tv/2013/07/ng-tabu-dovmeler.html
canım bu sitede cok güzel belgeseller var
mutlaka incele
vovv harikasın harikayızzzzcallan cım ben dünki yürüyüşe ek olarak 50 tane squat
50 bir tarafa 50 diğer tarafa bel hareketi
20 şer bacak hareketi
40 ar da farklı bacak hareketi yaptım 20 tane de yarım mekik çektim senden kıskandım
hemennn geliyorrrCallan önce sonra yok mu acayıp motıve edıyorduuu
Teşekkür ederim ınşallah geçergünaydınlarr kızlar döktürmüşsünüz sabah sabh gene maşallah size
dün gece saçma sapan bir uyku yaşadım yaa gece 12 de baktım lapa lapa kar yağıyor sonrasında uyuyakaldım sabah 6,15 te kalktım kar kesilmiş ama yollar karlı eyvahh ne yapacağım derken neyse allahtan fazla problem olmadan işe geldim araba ile lşimdi de hafif yağmur yağıyor akşama bişey kalmaz artıkın
bu arada sabah karşı rüyamda yılan falan gördüm yılanın biri tam beni ısırmak için hamle yaptı onunla uyandım o yüzden o kadar erken ne demek acaba rüyada yılan görmek pek hayırlı değil sanırım daha bakmadım rüya tabirlerine
cevizlidere yi bilmezsiniz diye dikmen yazmıştım ben var ya ben cevizlidere de talatpaşa okulunun arkasında oturuyorum
geçmiş olsun tatlımmm
doğru tatlım doğru haberin olsun 7000 cal 1 kg
canım sen işlerini hallet müsait olunca gelirsin haber verdiğin için sağol
hm cim gözde izne ayrılmadı bildirimde bulunacak ama şu aralar durumunu biliyorsun o yüzden düzenli menü bildirimi mesaj falan yapmayacak
Eki Görüntüle 1372664
5ay 9 günde 106 kg'dan 78 kg'a düşmüş
günaydınlarr kızlar döktürmüşsünüz sabah sabh gene maşallah size
dün gece saçma sapan bir uyku yaşadım yaa gece 12 de baktım lapa lapa kar yağıyor sonrasında uyuyakaldım sabah 6,15 te kalktım kar kesilmiş ama yollar karlı eyvahh ne yapacağım derken neyse allahtan fazla problem olmadan işe geldim araba ile lşimdi de hafif yağmur yağıyor akşama bişey kalmaz artıkın
bu arada sabah karşı rüyamda yılan falan gördüm yılanın biri tam beni ısırmak için hamle yaptı onunla uyandım o yüzden o kadar erken ne demek acaba rüyada yılan görmek pek hayırlı değil sanırım daha bakmadım rüya tabirlerine
cevizlidere yi bilmezsiniz diye dikmen yazmıştım ben var ya ben cevizlidere de talatpaşa okulunun arkasında oturuyorum
geçmiş olsun tatlımmm
hm cim gözde izne ayrılmadı bildirimde bulunacak ama şu aralar durumunu biliyorsun o yüzden düzenli menü bildirimi mesaj falan yapmayacak
http://www.belgun.tv/2013/07/ng-tabu-dovmeler.html
canım bu sitede cok güzel belgeseller var
mutlaka incele
arkadaşlar geçen gün face de takılırken ünv den bir arkadaşım yeni fotosunu koymuş, tanıyamadım yaa isminden hatırladım. kız ünv deyken 100 küsür kiloydu, fotolarda bildiğin hatun olmuş, çok şaşırdım, msj attım hemen. nasıl zayıfladığını sordum, şeyda coşkun'un diyet listelerini indirmiş internetten, harfiyyen uygulamış ve 37 kilo vermiş. zaten çok güzel bir kızdı, acayip birşey olmuş, kilo insanı ne kadar değiştiriyor. ben de hamilelikten önceki fotoğraflarıma bakıyorum, motive edici oluyor, bir de eski kıyafetlerimeinşallah en geç yaz tatiline kadar onların içine girecem
şimdi spor yapamıyorum ama yaz tatilinde spora gidicem. bol bol yürüyüp yüzecem inşAllah.
hemennn geliyorrr
Eki Görüntüle 1372650
Eki Görüntüle 1372666
85 kg'dan 56 kg'a düşmüş
topicim belki üzüntüyle yattınya o yuzden bilinçaltında görmüşsündür hayra yoralım hayr olsun inşallah :)günaydınlarr kızlar döktürmüşsünüz sabah sabh gene maşallah size
geçmiş olsun tatlımmm
hiç rüya tabiri filan bakma kaptancımgünaydınlarr kızlar döktürmüşsünüz sabah sabh gene maşallah size
geçmiş olsun tatlımmm
ilk foto bir dergide vardı(yabancı) before ve afterınızı getirin diye duyuru yapmışlar.photoshop yapmış olmaları yüksek ihtimalKaptanım, kötüye yorma, kötü enerji yayma rüyalarında.
Yılan, erken kalk da rahatça hazırlan diye yapmıştır.
Gözde derken, ipeksena olan Gözde'den bahsetmiştim.
Sanırım Callan'ım söylediği benim bahsettiğim Gözde idi.
Teşekkür ederim Callancımm.
Çalışırken, arkada belgesel olmasına bayılıyorum.
Televizyonda da belgesel kanalları paketi var ama beğenemiyordum son zamanlarda, harika gidecek şimdi.
Maşallah.
Aslında ne kadar kötü kendimize yaptığımız.
Maşallah Hatunlara ama sanki ilk fotoğraf orjinal değil gibi geldi bana, bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama?