Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gerçi geçen haftaya göre 600 gram gitti,yarına inşallah 200 filan daha gider,59,8 olurum
bugun 800 kcal beslenme hedefim var
karbonhidratta sabah yediğim tam buğday unlu lavaş,başka karbonhidrat almayacağım

canım kilo sorunu olmayan bir insan 70 alabilirmiş günde.onun üstü kilo aldırıyor altında alırsanda veriyosun ben en fazla 40 genelde 30 da tutuyorum onun dısında herşey serbest bu sabah tartıldım dün 36 puanla 400 gr gitmiş ama daha hızlı vermek isteyenler 15-20 arası alıyolar mesela 100 gr kaşar peynirinin puanı 1 k.h ama sen kahvaltıda en fazla 20 gr alabilirsin nerdeyse sıfıra düşüyor yani her ürünün paket arkasında kaç gr mı kaç k.h ettiğide yazıyo

Sagol canım çok teşekkür ederim.hala devam ediyor ama hafif bir sızı var şimdi.düzelmezse doktor yolu görúncek galiba :KK43:
canım dikkat et callan ın dediği gibi karın hareketlerini yapma

Eeee yarın buyuk gun mu rakıbımmmm 74,4 den kaca dustum acaba skor 4-2 den 5-2 olacak bence
valla senin aldığın kilolar yeni olduğu için sen daha fazla verirsin gibime geliyor bakalım

İyi Öğlenler güzeller,
Sabah tartıldım. 71,4 kg geldim. Zayıfladım mı yoksa reglden çıktığım için mi bilemiyorum. Ama paylaşmak istedim. İnsanlık için küçük benim için büyük bir adım bu:KK49: Özaly çok geçmiş olsun. Dikkat et zorlama bence nolur nolmaz:KK15:
Callen sana hayranlığım hergeçen gün artıyor. Spor tam gaz adına yakışıd callenetics de yapsana. Toplight inş. yarın düşük çıkarsın tartıda şişlik olmaz da :cool:
Ayyy kızlar 5. takımın derecesine baktım gurur duydum. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. Hep birlikte incecik olalım inşallah
ayda2kilogo ne durumdasın? yarın aramızdaki kapışmanın ilk raundu:KK50:
Çenem düşmüş sustum...

4 gündür tuvalete cıkmıyorum,bundan aldım muhtemelen
bir de nesfit iyi bir şey değil,kızımdan vakit bulup öğlen vakti geçmesin diye,hemen bir nesfit kaptım.
çünkü sabah ve öğlen metabolizma hızlı,akşama yavaşlıyor
akşama sadece salata yedim,akşamları hep böyle geçiyor zaten,yoksa ben kilo acaba? veremem
sabah ve öğlen vakitlerinde güzel yemek hedefim var
4 gundur tuvakete cikamama normal degil bence.neden oyle oluyor acaba?

İyi Öğlenler güzeller,
Sabah tartıldım. 71,4 kg geldim. Zayıfladım mı yoksa reglden çıktığım için mi bilemiyorum. Ama paylaşmak istedim. İnsanlık için küçük benim için büyük bir adım bu:KK49: Özaly çok geçmiş olsun. Dikkat et zorlama bence nolur nolmaz:KK15:
Callen sana hayranlığım hergeçen gün artıyor. Spor tam gaz adına yakışıd callenetics de yapsana. Toplight inş. yarın düşük çıkarsın tartıda şişlik olmaz da :cool:
Ayyy kızlar 5. takımın derecesine baktım gurur duydum. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. Hep birlikte incecik olalım inşallah
Çenem düşmüş sustum...

geçen cumaya göre 100 gr fazlayım canım :mad:

bütün umudum bu akşamki WC operasyonuna kaldı. :KK53: inşallah yüzümü kara çıkartmazlar :KK70::KK70::KK70:

pazar günü kek mek yemiştim o gün bi artıya çıktım hala onları geri vermeye çalışıyorum. hergün 100 er gr eriyorum.:KK67: ancak aldığımı verebileceğim sanırım bu hafta.:mad::KK67: sen kaçtın geçen hafta benden fazlaydı kilon şimdi 100 gr kalmış aramızda. bu hafta sen kazandın anlaşılan :KK34:

hmm cım cikolatalar süper duruyor çok merak ettim biraz toparlanınca yapıcam seninkiler kadar güzel olmaz eminim ama görünüşüne dayanamadım :)

Nevacım olmaz olur mu hiç, eminim çok güzel olacaktır.
1-2 gün sonra da her koşulda saklanabilecek tarifleri inceleyip, üzerinde çalışayım bakalım.

dukancımıydın sende çakma derken anlatsana biraz :)

ahricim resimdeki senmisin çok güzelmişsin sen maşallahhhhhh

Şimdicik şöyle, aslında dukancıydım ama baktım süreç uzun ve çok bunalacağım, ben de şöyle yapmaya karar verdim.
1 gün saf protein
Ertesi gün dikkatli tüketim. Dukan gibi değil yani, istersen az meyve, patates vs.
Dukan tariflerinden de istediğim her zaman yararlanıyorum.

buarada house cular hm22 hm22 ayda2kilogo ayda2kilogo bende house cuyum bütün bölümlerini hemde birkaç kere izledim

Cidden güzeldi House yahu.
Eşimle uzaktan ilişki sürdürdüğümüz zamanlarda az destek olmadı bana.

canım küçük hedefler koyarsın sende 200 gr 300 gr gibi
maşallah diyelim spora
benim reglim gelecek sanırım bugün baş ağrım 3 ağrıkesiciye tağmen gecmedi inş çok şiş çıkmam

Olur kaptanım.
Herkese uyarsa yarın hedef listesi yapabiliriz.
Gelsin de gitsin bir an önce ..

Günaydın 5. takımcım,

Son sekiz haftanızı kapsayan analiz raporunuz hazır..
Tebrikler! :KK9: :nazar: :nazar: :nazar:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-30#post-38881379

Baharcım, eline sağlık.
Teşekkür ederiz.

Sonucumuz gayet güzel kızlar ama şöyle bir rekor da biz yapsak ne güzel olur.
Özenmedim desem yalan olur.

ama benim başlangıç kilom 66 idi-1 kasım
bu rapor 3aylıksa eğer

2 aylık Callancım.

İyi Öğlenler güzeller,
Çenem düşmüş sustum...

Tebrik ediyorum şekerim.
Elbette ki daha çok güzel kilolar vereceksin.
Yeter ki inan.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Üçüncü olmuşum süper motive oldum ben şu an :KK73:
Elinize sağlık :KK68:

Gözdeeeeeeee..
Kaç günden beri düşünüyorum bu Ahri kim acaba diye.
Hafızama da güvenemiyorum, ayıp olacak şimdi sohbet ettiysek önceden diye soramıyorum.
Gözde çıktı yahu.

Dünkü menümü yazayım kızlar ..
Sabah:
- 2 yumurta
- Lor peynir
- Domates
- 3 zeytin

Ara:
- Çoook dukan çikolata

Gün boyunca çook kahve, 2 litre kadar su
Sporum yok.
Akşam da şöyle oldu.
Yemekler hazırdı, son olarak fırında tabuk yapacaktım, 1 saat falan sürüyor.
Ben o sırada uyuyup kalmışım.
Eşim saolsun masayı hazırlamış yemekleri koymuş ama ben uyanamamışım.
Uyanınca da saat geç olmuştu, resmen midem kıyılarak uyudum.

Back
X