Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallahh güzelimize sen yakında 40 bedenede girersin Allah sevgiline sabır versin iyice kıskançlıktan çatlıycak:KK48:

Nevacım çook sağol :KK22::KK22:
zaaaa beter olsun beteeer En Büyük KKEn Büyük KK:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
günaydın kızlaaaaar :KK68:
ben hemen işe geçeyim nomalde yarım saat sonra işte olmam lazım daha 40 dklık yolum var ben evdeyim:-)
hmcim sana özel cevap yazcam iş yerinde :rolleyes::rolleyes:

Nevacım çook sağol :KK22::KK22:
zaaaa beter olsun beteeer En Büyük KKEn Büyük KK:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
günaydın kızlaaaaar :KK68:
ben hemen işe geçeyim nomalde yarım saat sonra işte olmam lazım daha 40 dklık yolum var ben evdeyim:-)
hmcim sana özel cevap yazcam iş yerinde :rolleyes::rolleyes:

Hadi koş yavrum, koşarken de 3-5 kalori harcarsın. Öpüldün. :KK53::KK53:

Katil kim filmi şekerim.

Gözdecim, boyun kaçtı senin?
Maşallah baya sıkı vücudun diye düşünüyorum.
Çok iyisin, daha da iyi olacak.
Benim de alt bedenim 44, üst 38-40 arasında değişiyor.
Bir ara kaptan söylemişti sanırım altım kamyon tekerleği gibi diye.
Aynen öyle hissediyorum ben de aradaki farktan dolayı.

Ahh, daha neler büyük gelecek kuzum.
Bu arada böyle makine kullanabilen kadınlara da bayılıyorum söylemeden edemeyeceğim.
Ancak küçültmelik mi kullanıyorsun yoksa ciddi ciddi dikiş de dikebiliyor musun?
Küçükken annem dikerdi kıyafetler de bana nasıl severdim.
Kadın sırf seviyorum diye işten gelip yorgun argın onlarla uğraşırdı.

Serveycim, kaç yaşındaydı oğlun senin, ben küçük zannediyordum şaşırdım mucizeye gittik deyince.
O da gerçekten güzel film olmuş yalnız. Benim favori cümlem, ben karıma aşık oldum olmuştu.
Çok ironik ..

Hep yorumlarda eliptiğin direkt basen çalıştırdığı yönünde okudum.
Emine de öyle deyince dayanamadım eliptik olsun dedim.
Ben aslında koşu bandını çok daha fazla seviyorum ama açıkçası çekindim de biraz kullanılmazsa diye.
Dedim hadi önce bunu bir alalım. Hep etkisini göreyim, sonra bakarız
o filmi izledim evet gone girl diye okuyunca kafamdan' giden kız' diye çevrdim hatırlamadım:KK70:geçen avm de kitabına rastladım o filmin şöyle bir göz gezdirdmde dilini çok begendim edebi bir yazım olmuş
hayatcım menün yine çok güzel
galiba bu haftanın en kötüsü ben olcam bu gidişle

o filmi izledim evet gone girl diye okuyunca kafamdan' giden kız' diye çevrdim hatırlamadım:KK70:geçen avm de kitabına rastladım o filmin şöyle bir göz gezdirdmde dilini çok begendim edebi bir yazım olmuş

hayatcım menün yine çok güzel
galiba bu haftanın en kötüsü ben olcam bu gidişle

Bilseydim kitabını okurdum aslında, kitapları filmlerden daha çok seviyorum ama son zamanlarda da bu tarz gerçekten bittiğinde vay be diyeceğim filmler bulamıyorum. Ya ben bulamıyorum ya da yok emin değilim.

Bilseydim kitabını okurdum aslında, kitapları filmlerden daha çok seviyorum ama son zamanlarda da bu tarz gerçekten bittiğinde vay be diyeceğim filmler bulamıyorum. Ya ben bulamıyorum ya da yok emin değilim.
aynen öyle seçici olunca insan filmleri neredeyse %100 ü gereksiz geliyor bak mesela now you see me filmide türkçe çeviri ismi bana çok saçma geldi diye izlmemiştim sonradan izleyince bayıldım

Gorecegiz bence bu gidisle , bende 36 38 olmak istiyorumm bakalim :)
sen kesin olursun tatlım yakın zamanda patır patır kilo veriyorsun ya

kızlar bakarmısınoz gönüllerimiz bir ikinizd aynı konuyu aynı anda yazmışsınız
gözdem az kaldı şubat sonunda 40 bedene gireceksin ozaly sende 38 lere ben 36 isyemiyom 38 yeter bana
eeee 2 cocuk anası 36 beden az olur 38 yeter
inşallah canım inşallah
bende 36 istemiyorum, çok cılızda görünmeyek azıcık hatun gibi görünelim değil mi ama :)
hem callancığımın paylatığı fotolardaki gibi zayıf değil fit olalım :)

Kızlar, eve geleli az oldu.
Öğle gibi çıktık, ıvır zıvırla uğraş sinemaya gir derken saat baya olmuş.
Sonra da koşu bandı mı eliptik mi diye kararsızdım. Eliptik aldık ama gelmesi 10 günü bulurmuş.
Basenler için daha etkili diye okumuştum, düzenli kullanabilirsem ilerleyen zamanlarda belki koşu bandı da bakarım.
Umarım herkes iyidir.
Yarın geçmişi okuyacağım artık.
Güle güle hoplaya zıplkaya kullan canım, pıtır pıtır aksın kikilotaların :)

günaydınn arkadaşlar sağlıklı bir gününüz olsun inşallah

maşallahh güzelimize sen yakında 40 bedenede girersin Allah sevgiline sabır versin iyice kıskançlıktan çatlıycak:KK48:

eliptik güzel tercih bende koşu bandı ve eliptik var koşu bandı daha rahat ama eliptikle daha hızlı incelme yaşarsın

40 bedensen gayet hoş görünüyosundur 38 e şurda 4 kilon kalmış yani:)
Göbişto var bende sıkıntım o yoksa sağolsun jillian sayesinde bacaklarım popişim bayağ toparlandı

Ahh, daha neler büyük gelecek kuzum.
Bu arada böyle makine kullanabilen kadınlara da bayılıyorum söylemeden edemeyeceğim.
Ancak küçültmelik mi kullanıyorsun yoksa ciddi ciddi dikiş de dikebiliyor musun?
Küçükken annem dikerdi kıyafetler de bana nasıl severdim.
Kadın sırf seviyorum diye işten gelip yorgun argın onlarla uğraşırdı.
Ay canım dikiş dikiyorum daha yeni başladım
Kızıma kaşe mont falan diktim
Benim hobim dikiş oldu
Sıkıldığımda sinirlendiğimde bir oturuyorum bütün dertleri dikiyorum
Ama 7-8 ay öncesine kadar iğneye iplik gçeiremezdim dikişin d sini bilmezdim burda dergilerinden yamuk yumuk dike dike az çok bişiler öğrendim
Bluzlar montlar ceketler diktim
Ama artık pantolon daraltma için kullanıcam herhalde :))))))))
Birşey üretmek hele o ürettiğini yavruna giydirmek harika bir his hepinize tavsiye ederim

tekrar günaydın işe geldim ben de uykusuzlardanızmdün gece bütün evi dolaştım nerdeyse önce salonda uyku tuttu amann dedim burda kanepede uyuyacağım gece 3 gibi büyük oğlan istifra etti onu toparla temizle sonra onu üşüme krizi tuttu ateşlenmeye başladı 4,30 a kadar onunla yattaım o sırada küçük oğlan annee diye yaygarayı bastı onun yanına gittim saat 6 gibi kendi yatağıma geçtim çok zor uyandım yaa acaip uykum var

hanımlar dünki menüm
19.01.2015
Sabah kahvaltısı gene minicik dilim ekmek tereyağ bal
Öğlen 3 kaşık ama cidden 3 kaşık tavuklu pilav yanına ayran
Akşam da 1 kase mısırlı tonbalıklı soya soslu limonlu makarna
yazarken bile canım çekti :)
Çok hafif oluyor hanımlar inanın
Biraz çok yedim (eskiye göre az) ama çok hafiffffff :)
Jillianımı yaptım üstüne 30 squat ekledim aslında şu squat challenge a başlayacaktım ama jilliandan sonra squat zor geldi 30 da bıraktım. Suyumuda ihmal etmedim.

tekrar günaydın işe geldim ben de uykusuzlardanızmdün gece bütün evi dolaştım nerdeyse önce salonda uyku tuttu amann dedim burda kanepede uyuyacağım gece 3 gibi büyük oğlan istifra etti onu toparla temizle sonra onu üşüme krizi tuttu ateşlenmeye başladı 4,30 a kadar onunla yattaım o sırada küçük oğlan annee diye yaygarayı bastı onun yanına gittim saat 6 gibi kendi yatağıma geçtim çok zor uyandım yaa acaip uykum var
ah canım ya analık gerçekten muhteşem birşey
Bu arada geçmiş olsun ikisi de mi hasta yoksa?

hanımlar dünki menüm
19.01.2015
Jillianımı yaptım üstüne 30 squat ekledim aslında şu squat challenge a başlayacaktım ama jilliandan sonra squat zor geldi 30 da bıraktım. Suyumuda ihmal etmedim.
canım sabahları tereyağlı ekmek yerine yumurta peynir yesene arada o daha doyurucu oluyor
akşam yemöeğini nasıl yaptın değişik bişeye benziyor tarifini anlatsana madem hafif olmuş:)

yaa bugün küçüğü kreşe gönderdim dün gece ateşliydi ama dün gündüz ateşi hiç yükselmeyince bugün o gitti sıra büyükte bi yaz gelse de rahatlasak yaaa
Tekrar geçmiş olsun canım
Benim kızında arada bir ateşi çıkıyor biz acile gidiyoruz idrar tahlili istiyorlar ah şu kız bebeklerden idrar örneği almak mucize o poşet hep mi çıkar ya :(
Neyse sonuçta birşey çıkmıyor
Ama doktor ateşte çok paniklemeyin ateş iyi birşey vücudu mikroplarla savaşıyor eğer çok çıkarsa müdehale edin dedi.
bu arada senin uşaklar kaç yaşında
Evet cAnım kan gbı ıdrar ıshal bel agrısı
Hepsi bir arada :(
Çok çok Geçmiş olsun canım ya
sonuçtan haberdar et
Hamilelik olabilir mi tatlım acaba?

yaa bugün küçüğü kreşe gönderdim dün gece ateşliydi ama dün gündüz ateşi hiç yükselmeyince bugün o gitti sıra büyükte bi yaz gelse de rahatlasak yaaa
geçmş olsun canım seninkilerde bir türlü toparlanamadı kış ağır geçiyo tabi bu yıl Allah yardımcın olsun Annelik zor zanaat

aynen öyle seçici olunca insan filmleri neredeyse %100 ü gereksiz geliyor bak mesela now you see me filmide türkçe çeviri ismi bana çok saçma geldi diye izlmemiştim sonradan izleyince bayıldım

Gerçekten nasıl bir çeviridir o yahu.
O filmde gerçekten başarılı filmlerden bir tanesiydi ama nadir işte böyleleri.

sen kesin olursun tatlım yakın zamanda patır patır kilo veriyorsun ya

inşallah canım inşallah
bende 36 istemiyorum, çok cılızda görünmeyek azıcık hatun gibi görünelim değil mi ama :)
hem callancığımın paylatığı fotolardaki gibi zayıf değil fit olalım :)

Güle güle hoplaya zıplkaya kullan canım, pıtır pıtır aksın kikilotaların :)

Göbişto var bende sıkıntım o yoksa sağolsun jillian sayesinde bacaklarım popişim bayağ toparlandı

Ay canım dikiş dikiyorum daha yeni başladım
Kızıma kaşe mont falan diktim
Benim hobim dikiş oldu
Sıkıldığımda sinirlendiğimde bir oturuyorum bütün dertleri dikiyorum
Ama 7-8 ay öncesine kadar iğneye iplik gçeiremezdim dikişin d sini bilmezdim burda dergilerinden yamuk yumuk dike dike az çok bişiler öğrendim
Bluzlar montlar ceketler diktim
Ama artık pantolon daraltma için kullanıcam herhalde :))))))))
Birşey üretmek hele o ürettiğini yavruna giydirmek harika bir his hepinize tavsiye ederim

Çok güzel gerçekten insanın kendi emeğini giymesi.
İstediğin kumaşı seç, istediğin gibi seç ne güzel.
Ne kadar zamanını alıyor ortalama bir parça dikmek Ozalycim?

Kaptanım, anne olmak gerçekten çok büyük bir şey.
Bütün gün uykusuz dayan, sonra akşam aynı enerji ile ödevlere yardım et, çocuklara sevgini göster, eşine sevgini göster, yemek yap ayy çok zormuş cidden yazarken yoruldum.
Tebrik ediyorum tüm anneleri.

hanımlar dünki menüm
19.01.2015

Yavrum, bu bildiğin keyif menüsü olmuş diyet değil.
Bayılırım ton balıklı mısırlı makarnaya.

İyi yapmışsın gitmekle Serveycim, mikrobik falan da olabilir. Bakalım ne diyecek doktor.

Back
X