Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla kaptancım bende anlamadım ne oldu bıze nazara geldık sanırım hepımız döküldük ben kılo vermışım ama sen verdıgımı begenecekmısın korkuyom ben:KK35:
cuma gün göreceğiz bakalım beğenip beğenmediğimizi neva cım

speedycm boşuna demıyolar karbonhıdrat bağımlılık yapıyo dıye ınan bır kaçamak yapayım deyınce peş gelıyo bşeyler yapıp kaçamağı sıfıra ındırmemız lazım yoksa fena kılo alıcaz eskıden hıç kaçamak yapmazdım o yuzden canım hıç bışey ıstemezdı şımdı cumadan berı kaçamaktan kurtulamıyorum yok ben anladım bız 1. olduk dıye şımardık ne dersınız sızde aynımı düşünüyosunuz
kesinlikle çok haklısın canım bir kaçamak devamını getiriyor çok mu canınız istedi ucundan accık ısırın yavaş yavaş çiğneyin tadı damağınızda kalsın sonra unutun yediğinizi gitsin hadi bakayım toparlanma zamanıı
En Büyük KK
Ya kaptanım çok utanıyorum bende. sporada halim yok ama denicem bugün yapmayı. akşamıda minicik geçiştiricem. Başka telafisi yok. Ah cuma. Bu hafta listede olmadığım için sevindim ortalamayı düşürüyorum diye üzülürdüm:KK17::KK17::KK17::KK17:
Alla alla nasıl güzel giderken iş miydi kızlar silkelenelim kendimize gelelim.En Büyük KK
bak şimdi oldu mu daha listede değilken birincilikle ipin ucunu bırakırsanız olmaz listeye girince ne olacak o yüzden hadi bakimmm hemen toparlanıyorsunuz ve kendinize geliyorsunuz

yaa bende pek istemiyorum dr a götürmeyi daha 1 ay olmadı ant biteli bizde beta taşıyıcı olma ihtimali var o yüzden yarın belki götürürüm

tatlım kolay gelsin sana sadece menü denetçiliğinden mi izin yoksa normal izin mi menü denetçiliği mesaj yazma falansa hiç sorun değil eğer izin alacaksan 2 haftadan az olmuyor biliyorsun bunu tatlım bildirim yapamayacak olursan bildirim yapmadı deriz haftaya 2 ye bölünür

canım bugün ateşi yok ama halsizliği devam ediyor sürekli koşturan bi çocuğun yatıp uyuması uyumasa bile koşturmaması garip geliyor işte

canım geçmiş olsun bi tanem dikkat et kendini eğer müsaitsen callan gelene kadar sen menü denetçiliği yapabilirmisin?

canım bizim okulda da suçiçeği salgını var ama sanırım su çiçeğini küçükken geçirdi o dönem 4 çocuk dr una götürmüştüm biraz döküntüsü ve ateşi olmuştu 2 si su çiçeği 2 si alerji demişti o yüzden geçirip geçirmediğini bilmiyorum bizimkinde de öksürük var öksürürken kabim acıyor diyor boğazım acımıyor diyor yarına kadar bekliyorum bende bakalım ne olacak
bu arada öğleyin 4,5 km yüğrüyüşümü yaptım ama yemekte hamsi tava yedim 1 porsiyon 2 haftadır ilk kaçamağımdı çok mu acaba kalorisi?
göğsünü üşütmüş anlaşılan. balgam falan varsa hırıltı atması için keçiboynuzu çayını tavsiye ederim canım.

Ya kendi kendime nazar ettim. Öğlen müsli yedim. başım dönmeye başladı. Fır fır nasıl dönüyo. Arkadaş 1 dilim ama ince kek verdi yedim. Diğeri börek verdi yedim. Diğeri portakal yedim. 2de hurma attım bide türk kahvesi. Yuh patlicam şimdi. okadar yazdım yazdım. Olaya bak ya kendimi kınıyorum lütfen sizde kınayın. Aydacım durum berabere şimdiden ilan edeyim ben. Çok kızgınım kendime.:KK11:
ay iyi rakibim olduğundan biraz içim rahatladı :KK9::KK9:

ben akşama köftelikbulgurlu salata yapmayı düşünüyorum. ev yeşillik dolu. çürümeden bitireyim hepsini.

kızlar bişey soracağım. ben salata yemeyi çok seviyorum her akşam olsa her akşam yerim ama yapmaya üşeniyorum. bi gün otursam hepsini doğrasam salata yapsam kaç gün durur buzdolabında kötü olmadan.
domates eklemem sulanmasın diye. domatesi yiyeceğim gün katarım. olur mu sizce öyle. bu yeşillikleri çürümeden nasıl tüketebilirim. bi akıl verin:KK69:

:KK49::KK49:Emine cim geçmiş olsun, kombini yenilemiş olursun boşver. İyi tarafından bakmak lazım hayata

En sinir olduğum şey evde bir şeylerin bozulup yenisinin takılma süreci. Ağlayasım geliyor resmen. Bir sürü dağınıklık, sonra aksilik çıktı mı çıkmadı mı derdi.
Sen yazdın benim için daraldı. Geçmiş olsun Eminecim.

Cok sagolun kizlar.. speedy evet gicir gicir oldu iyi tarafi 1400tl hafifim:;))...
Cikan kombiyi teeeee 6 yil once 2700e almistim. Yani ne imis... baslarim kalitesine..

Nihal.. sorma.. evde kalip petekten su cekmek iskence idi.. gece uyuyakalip..antreye kadar gelen suyu toparlamak...
Aman Allahimmm neyse neyseee gecti

Abbovvv ben dun bi ara bi aciktimmmmmm
Sebep neden..ara ki bulasin.
Kalktim zyag koydum tavaya...
Sogan rendeledim.
Havuc rendeledim..
Tavaya koydugum sotelendi bi taraftan
Havuc rendeledim
Pirasa kiydim
Ceyrek kirmizi lahana vardi onu rendeledim
Bir avuc bulgur hasladim.
Kabak rendeledim
Sarimsak
Kapari
dereotu
Abbov daha neler koydum..
Kimyon biraz tahin.. ypgurt.. oturdum yedim..
Doydum. Bi ara herhalde bi daha doyamayacagim dedim.
tovbeee
neyse aferin dedim kendime

Soyleyeceklerimi soyledigime gore bi okuyayim..
Gozucu ile gordum kaptanjm..herkes sana gecmisolsun demis .
Ne oldu acep.. geliyorumm

geçmiş olsun canım. ben de dirseğimi falan bi yeri var o noktadan bi yere çarptıysam acayip acıyor anlatamam.

bende eşin gibi evden çalışmak istiyorum..

örgü örüp satmak
el işi yapıp satmak
kek yapıp satmak falan filan...

Ayy sorma, ufak ufak hareket edip alıştırmaya çalışıyorum bakalım.

Ne bilim ya bakınca doyurucu geldi 7 hurma az değil bi de 1 kase yoğurt. O an için doyuruyorsa da sonra çok acıktırıyordur. Ama 3 ana 3 ara öğün şeklinde de uygulanabiliyormuş. Daha mantıklı geldi bana böylesi. Ayy ben çabuk sıkılan bir insanım, bi de bu diyeti annemin yanında yapmam imkansız çok kızar böyle tek tip beslenmeye:KK11:

Benim de eşim ne kızmıştı o zaman, her öğün söylenmişti. :KK49::KK49:
Ama Luci diye bir arkadaş vardı, o çok rahat yapmıştı.
Kişiden kişiye değişebilir belki.

canım geçmiş olsun bi tanem dikkat et kendini eğer müsaitsen callan gelene kadar sen menü denetçiliği yapabilirmisin?

Teşekkür ederim kaptancım.
Callan kadar iyi yapamayabilirim ama elimden geldiğince yaparım elbette.

Ya kendi kendime nazar ettim. Öğlen müsli yedim. başım dönmeye başladı. Fır fır nasıl dönüyo. Arkadaş 1 dilim ama ince kek verdi yedim. Diğeri börek verdi yedim. Diğeri portakal yedim. 2de hurma attım bide türk kahvesi. Yuh patlicam şimdi. okadar yazdım yazdım. Olaya bak ya kendimi kınıyorum lütfen sizde kınayın. Aydacım durum berabere şimdiden ilan edeyim ben. Çok kızgınım kendime.:KK11:

Bence ayın durumu bu biliyor musun?
Sabah resmen karbonhidrat komasına girmiş şekilde uayndım ve mutfağa koştum.
Ortalıkta bırakmıyorum abur cubur.
Dolabın derinliklerinde alacaktım, o sırada düşünme fırsatı bulup kahve yaptım ama eğer el altında olsa asla duramayacaktım.

hm cım geçmiş olsun. İnşallah önemli bişey değildir. Bende çok düşenlerdenim.
Callencığım, sen misafirlerinle ilgilen. İnş. bundan böyle hiçbirimiz kaytarmayız.

Geçiyor galiba Speedycim artık.
Sakarlık çok zor valla, bende de bolca mevcut.

Cok sagolun kizlar.. speedy evet gicir gicir oldu iyi tarafi 1400tl hafifim::KK66:)...
Cikan kombiyi teeeee 6 yil once 2700e almistim. Yani ne imis... baslarim kalitesine..

Nihal.. sorma.. evde kalip petekten su cekmek iskence idi.. gece uyuyakalip..antreye kadar gelen suyu toparlamak...

Eminecim bizim ortak olduğundan kombi kullanmıyoruz ama bu kombilerin cinsi ve kalitesi gelecek faturayı çok etkiliyor diye duymuştum. Sanırım tek önemli olan o.

Cok sagolun kizlar.. speedy evet gicir gicir oldu iyi tarafi 1400tl hafifim::KK66:)...

geçmş olsun emınecım 1400 olan ne yenı kombımı aldınız kı o nasıl fıyat öyle:confused:

Dolabın derinliklerinde alacaktım, o sırada düşünme fırsatı bulup kahve yaptım ama eğer el altında olsa asla duramayacaktım.

Eminecim bizim ortak olduğundan kombi kullanmıyoruz ama bu kombilerin cinsi ve kalitesi gelecek faturayı çok etkiliyor diye duymuştum. Sanırım tek önemli olan o.
bazen öyle ıncınmelern acısı aylarca surebılıyor dıkkatlı ol

hımmm, bi deniycem yapabilirsem 3 gün yaparım, becerebilirsem:KK53:
hayatcım eğer böyle bışey yapacaksan barı cumadan sonra yap derım ben haftaya tartıyada gıreceksınya bu cumadann once yaparsan bırakınca bırazını gerı alıcaksın haftaya az kılo vermış gözukursun

göğsünü üşütmüş anlaşılan. balgam falan varsa hırıltı atması için keçiboynuzu çayını tavsiye ederim canım.

ay iyi rakibim olduğundan biraz içim rahatladı :KK9::KK9:

ben akşama köftelikbulgurlu salata yapmayı düşünüyorum. ev yeşillik dolu. çürümeden bitireyim hepsini.

kızlar bişey soracağım. ben salata yemeyi çok seviyorum her akşam olsa her akşam yerim ama yapmaya üşeniyorum. bi gün otursam hepsini doğrasam salata yapsam kaç gün durur buzdolabında kötü olmadan.
domates eklemem sulanmasın diye. domatesi yiyeceğim gün katarım. olur mu sizce öyle. bu yeşillikleri çürümeden nasıl tüketebilirim. bi akıl verin:KK69:
aydacım benım tecrubeme gore saklama kabında dolapta en fazla 3 gun durabılıyo sulanıyo sonra tadı bozuluyor

speedy cim 67 kilolusun ve şişman kelimesini kullanmışsın daha neler 67 ile çok çok hafif kilolu olabilirsin ancak:KK48: bak mesela ben dukan sitesinde bir sürü bilgi vermiştim hesaplamışlardı benim ideal kilo 63 müş

çok güzel menün hurmanın degerleri düşük zaten sorun yok

her zamanki gibi dyecek hiç bir lafım yok :)

karbonhidratı sporla dengelemişsin en azından :)
İnşallah oyle olmuştur ya.bu gun de sporu arttirdim biraz daha

ben kendimden örnek vereyim
üniversitede 49-50 kiloydum 168 cm boyum. ama inanırmısın o zaman da kendimi koca popolu olarak görürdüm. şimdi o zamanki fotolarıma falan bakıyorum da popom filan yokmuş. kollarım kemik gibiymiş çirkin görünüyormuş yani. o kadar zayıf olmak da iyi değilmiş. ben mesela bunu göz önüne alarak en fazla 55 e kadar inerim daha zayıflamam diye düşünüyorum.

kız yarım saat nasıl ip atladın. ben ip atlamayı çok seviyorum da göğüslerim sarkacak diye korkuma atlamıyorum. tam zayıflarken içleri boşalmışken sarkıvermesinler sakın.

ben dün akşam eve giderken hiç bişey yemeyecem diye gittim amma velakin noldu anlamadım kaşık kaşık pilav yerken buldum kendimi. ki hiç öyle sadece pilav yediğimi de hatırlamam. ama kriz mi geldi nedir anlayamadım. çok pişmanım. bi gün önce verdiklerimi geri almışım tabiki. emeklerim bi pilav aşkı yüzünden boşa gitti. bi daha yapmayacam öyle.
10 ar dk setler seklinde atlayabiliyorum zaten canım.set aralarinda 1-2dk dinleniyorum.bir de zaten emzirme falan derken sarkma illa ki oldu.ama hic boyle düşünmemiştim.gogus toparlayici egzersizler de var onlarla telafisine gitmeye çalışayım bari: )ama ip atlamak cok güzel kaliri yakıyor ben tavsiye ederim: )

kızlar sabahtan beri işler çok yoğundu ancak gelebildim

ateş cim unut sen makarnayı unut ne öyle yaaa bi daha yok makarna yüzünden bugün ekstra spor yapacaksın ona göreee

tatlım yaa kremalı kahve yerine süt koysan daha sağlıklı olur

hayat cım ben 3 gün yapmıştım sende 3 gün yaparsın illa 7 gün değil 3 günde çok sıkılmıyorsun ve açlık hissetmiyorsun

eminem kız ne oldu allah kolaylık versin bu kış günü kombi de bozulacak zamanı bulmuş yaaa
kızlar yaa benim büyük oğlan düzelmedi hala hiç keyfi yok akşam da ateşliydi normalde çok iştahlı bir çocuk kilolu da ama dün hiç bişey yedirememiş bakıcımız yarım kase çorba ile akşamı etmiş ne kahvaltı ne öğle yemeği akşam sırf o seviyor diye patates kızarttım şinitzel yaptım 3-4 tane patates kızartması yedi o kadar bugün de ateşi düşmezse yarın dr a götüreceğim
Bu gun zaten sporumu arttirdim ve karbonhidrati cok az aldım.oyle telafisini yapacağım söz: )

Sabah sımıt,peynir,1b sut
Yesilçay
Öğlen tavuk c,yoğurtlu ıspanak
Leblebı-ayran
Aksam ciğer,salata
Sutlu nescafe
2lt su
1 saat spor :))))

ayda2kilogo ayda2kilogo canım ben yeşillikleri yıkayıp kuruttuktan sonra iyice havuc mor lahana ve kıvırcık 2-3 gün bişey olmuyor buzdolabında saklıyorum tuz limon u kullanacağım zaman ekliyorum 3 günden sonra biraz soluyorlar

hm cim tatlım sende gayet güzel yaparsın ellerine sağlık şimdiden

Bu gun zaten sporumu arttirdim ve karbonhidrati cok az aldım.oyle telafisini yapacağım söz: )
tamam anlaştık bundan sonra zafer sarhoşluğu yok
Sabah sımıt,peynir,1b sut
Yesilçay
Öğlen tavuk c,yoğurtlu ıspanak
Leblebı-ayran
Aksam ciğer,salata
Sutlu nescafe
2lt su
1 saat spor :))))
serveyim nasıl oldun canım daha iyi misin?
EmineF EmineF canım pazar gece küçük ateşlendi ptesi gece büyük kustu ateşlendi falan hasta olan onlar tatlım ama daha iyi gibiler

Back
X