- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #132.421
Eminem boşver gıden 1400 tl olsun onemlı olan cana gelmesınnn hem hafıfledıysen daha ıyıııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir önceki msjda alıntı yamayı unutmuşumgeçmş olsun emınecım 1400 olan ne yenı kombımı aldınız kı o nasıl fıyat öyle
bazen öyle ıncınmelern acısı aylarca surebılıyor dıkkatlı ol
hayatcım eğer böyle bışey yapacaksan barı cumadan sonra yap derım ben haftaya tartıyada gıreceksınya bu cumadann once yaparsan bırakınca bırazını gerı alıcaksın haftaya az kılo vermış gözukursun
E.c.a aldik. 1200kombinjn fiyati+petek bilmem nneysi..su bas bakim falan 1400e kapandi.geçmş olsun emınecım 1400 olan ne yenı kombımı aldınız kı o nasıl fıyat öyle
bazen öyle ıncınmelern acısı aylarca surebılıyor dıkkatlı ol
hayatcım eğer böyle bışey yapacaksan barı cumadan sonra yap derım ben haftaya tartıyada gıreceksınya bu cumadann once yaparsan bırakınca bırazını gerı alıcaksın haftaya az kılo vermış gözukursun
aydacım benım tecrubeme gore saklama kabında dolapta en fazla 3 gun durabılıyo sulanıyo sonra tadı bozuluyor
teşekkür ler canlarım.ayda2kilogo canım ben yeşillikleri yıkayıp kuruttuktan sonra iyice havuc mor lahana ve kıvırcık 2-3 gün bişey olmuyor buzdolabında saklıyorum tuz limon u kullanacağım zaman ekliyorum 3 günden sonra biraz soluyorlar
hm cim tatlım sende gayet güzel yaparsın ellerine sağlık şimdiden
tamam anlaştık bundan sonra zafer sarhoşluğu yok
serveyim nasıl oldun canım daha iyi misin?
EmineF canım pazar gece küçük ateşlendi ptesi gece büyük kustu ateşlendi falan hasta olan onlar tatlım ama daha iyi gibiler
Canım butik sabun işini hiç düşündünmübende eşin gibi evden çalışmak istiyorum..
örgü örüp satmak
el işi yapıp satmak
kek yapıp satmak falan filan...
Kpatanım geçen hafta ben hatırlarsan biraz abartmıştım müfettişler varken yani, kebaplar falan ama bu hafta yemedim öyle şeyler hiç.kendimden umutluyum bu hafta ben. tabi neticeyi tartı söylücek :)yaaa kızlar ne oluyor size bakimm bugün cuma olsa neyse tartıya kalmış 2 gün listede değiliz diye rahat davranmayın bakimm hepiniz bu yediklerinizin cezasını bi şekilde spor olarak ödeyeceksiniz ona göree
bakın ben sabahtan beri hamsi ızgara değil de tava yedim diye hayıflanıyorum aaaaaa![]()
aydacım benım tecrubeme gore saklama kabında dolapta en fazla 3 gun durabılıyo sulanıyo sonra tadı bozuluyor
atlatırsın bebişimmmBu gun hafif geçti zaten.ınşallah telafi edebilmisimdir bakalım: (
menümü de ekleyeyim
AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
- 0.50 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)28 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Hamsi Tava (296 kcal)296 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata (84 kcal)84 kcal
- 3.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
- 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)160 kcal
- 6.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (24 kcal)144 kcal
- 0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Nohutlu Bulgur Pilavı (228 kcal)57 kcal
- 0.50 x 1 Adet (80gr) Trabzon Hurması (Yaş) (57 kcal)29 kcal
- 0.50 x 1 Adet (80gr) Trabzon Hurması (Yaş) (57 kcal)29 kcal
- 1.00 x 100gr Danone Doğal Mutfakta Yoğurt (61 kcal)61 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1031 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
bunun harici komşu un helvası getirmiş minicik bir çatal onun tadına baktım ama onu buraya eklemedim
hadi bakalım kızlar yarın perşembe dikkat edin kendinize bu arada benim program değişebilir belki haftasonu şehir dışına gidebilirim henüz hiç bişey belli değil netleşince size haber veririm
Şimdi daha ıyıyım tatlılarım dun fecıydım yattıkca hastayım dedıkce serılıyor ınsan sabah ya allah dedım kalktım cok yoğundu yarın da cuma da denetlemem var haftaya patron gelcek var oğlu varr oyle ısteee agrım var hala ama kanlı ıdrarım kesıldı en azındannn
Kanal d de suan poyraz karayel var basroldekı kadın ne kdr ınce yaaa cok cekıcı bırııı
Gunaydinlarrrrrr
Kurektepesinden sesleniyorum huuu...
Ilk 20dk uyuyordum... atlattim![]()
Canım butik sabun işini hiç düşündünmü
benim bir tanıdığım kendi kendine hobi olarak başladı şimdi şehirlerarası çalışıyor :)
Kpatanım geçen hafta ben hatırlarsan biraz abartmıştım müfettişler varken yani, kebaplar falan ama bu hafta yemedim öyle şeyler hiç.kendimden umutluyum bu hafta ben. tabi neticeyi tartı söylücek :)
Bende şu yeşillik kurutma var ya ondan aldım siz diyince bakalım kaç gün idare edecek
günaydııın
21/01 menüm
Sabah
Yoğurtlu kırmızı biber
Ara
2Mistik Çay
Öğle
Müsli
1 kek
1 börek
1/2 Portakal
1 sade Türk kahvesi
2 Hurma YYUUUUUHHHH
Akşam
Fırında balık+az patates
Kendimden utanarak yazdım ama gerçekler kızlar... Takıma geldiğimden beri en kötü menümdü. Umarım bundan sonraki en kötü menü bu olur. Daha da saçmalamam. Yarından korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok. Demekki 6 lı rakamları görmeye 1 hafta daha var. acaba kimler hedeflerine ulaşacak. Şimdiden tebrikler...
Şu bitmeyen öksürük yüzünden hala spor yapamadım.
Ahriciim senin yaş kaç? sporu istemene bayılıyorum... Bana ızdırap gibi geliyor. Hiç yokluğunu hissetmiyorum. Yaparkende habire saate bakıyorum zaten. sen bu isteği nasıl sağlıyorsun?
Güzeller öptüm hepiniziii![]()